Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Étterem

Népszerűség

A Calico Jack Pub városunk különleges színfoltja, egy partra vetett hajó, ami a legkülönfélébb igényeknek is megfelel. Étlapunk színes kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály megtalálhassa benne a fogára valót.

A Calico Jack Pub városunk különleges színfoltja, egy partra vetett hajó, ami a legkülönfélébb igényeknek is megfelel. Étlapunk színes kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály megtalálhassa benne a fogára valót.

A Calico Jack Pub városunk különleges színfoltja, egy partra vetett hajó, ami a legkülönfélébb igényeknek is megfelel. Étlapunk színes kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály megtalálhassa benne a fogára valót.

Várjuk kedves vendégeinket a Kálvin tér egyik leghangulatosabb éttermébe. Próbálja ki Ön is megújult étlapunkat amely nem csupán magyaros ízekkel, hanem az olasz konyha különlegességeivel is bővült.

Várjuk kedves vendégeinket a Kálvin tér egyik leghangulatosabb éttermébe. Próbálja ki Ön is megújult étlapunkat amely nem csupán magyaros ízekkel, hanem az olasz konyha különlegességeivel is bővült.

Várjuk kedves vendégeinket a Kálvin tér egyik leghangulatosabb éttermébe. Próbálja ki Ön is megújult étlapunkat amely nem csupán magyaros ízekkel, hanem az olasz konyha különlegességeivel is bővült.

A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.

A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.

A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.

A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.

A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.

A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.

Étlapunkon nemzetközi és magyaros ételspecialitások, zsidó ételkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak.

Étlapunkon nemzetközi és magyaros ételspecialitások, zsidó ételkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak.

Étlapunkon nemzetközi és magyaros ételspecialitások, zsidó ételkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak.

Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.

Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.

Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.

Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.

Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.

Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.

A Cayman egy igazi oázis, ahol friss, nagyon finom ételek hatalmas választékával várják a vendégeket.

A Cayman egy igazi oázis, ahol friss, nagyon finom ételek hatalmas választékával várják a vendégeket.

A Cayman egy igazi oázis, ahol friss, nagyon finom ételek hatalmas választékával várják a vendégeket.

Ha szereted az igazán jó cseh söröket, itt a helyed! Söreinket a cseh Lobkowitz regionális sörgyárból szállítjuk. A cseh és magyar konyha ételeiből válogathatsz.

Ha szereted az igazán jó cseh söröket, itt a helyed! Söreinket a cseh Lobkowitz regionális sörgyárból szállítjuk. A cseh és magyar konyha ételeiből válogathatsz.

Ha szereted az igazán jó cseh söröket, itt a helyed! Söreinket a cseh Lobkowitz regionális sörgyárból szállítjuk. A cseh és magyar konyha ételeiből válogathatsz.

A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!

A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!

A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények