Menü
Magyaros
Pizzéria
Étlap
Nemzetközi konyha
Vegetáriánus
Csárda
Házias
Gyorsétterem
Gluténmentes
Japán
Önkiszolgáló
Reggeli
Családias
Grill
Terasz
Steak
Indiai
Vegán
Mediterrán
Kemence
Kutyabarát
Borétterem
Lakásétterem
Olasz
Laktózmentes
Mexikói
Thai
Fine dinding
Sushi
Karácsonyi menü
Rendezvényterem
Barbecue
Kínai étterem
Kóser
Hajóétterem
Török
Magyar
Francia
Akadálymentes
Lovagi
Mozgáskorlátozott
Hajó
Reform
Vad
Görög
Bajor
Falatozó
Bolgár
Arab
A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.
A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.
A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.
A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.
A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.
A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.
Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.
Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.
A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!
A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!
A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!