Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Amerikai
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Vendégasztal
Torkos napok
Ebéd
Food Truck Show
Menü
Piac
Fesztivál
Perzsa
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Vacsora
Túra
Gesztenye
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Joghurt készítés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.
A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.
A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.

A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.

Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!
Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!

Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.

A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.