Turizmus Program

Siófoki Városnapok

Fénykiállítások

Kastély élmények

Csoki workshop

Európa-élményközpont

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Főzés

Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.

A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.

A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.

A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős workshopjaink valamelyikére, és legyél gazdagabb új élményekkel, tudással és csodálatos ízekkel. Lehetőség van főzéssel egybekötött csapatépítő tréningre, legény búcsú és egyéb rendezvények megtartására is.

A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős workshopjaink valamelyikére, és legyél gazdagabb új élményekkel, tudással és csodálatos ízekkel. Lehetőség van főzéssel egybekötött csapatépítő tréningre, legény búcsú és egyéb rendezvények megtartására is.

A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős workshopjaink valamelyikére, és legyél gazdagabb új élményekkel, tudással és csodálatos ízekkel. Lehetőség van főzéssel egybekötött csapatépítő tréningre, legény búcsú és egyéb rendezvények megtartására is.

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.

Japán mentorom ültette el bennem az állandóan jobbra, tökéletesebbre törekvés vágyát, ő fektette le azokat az alapelveket, amiket szem előtt tartva tartom a mai nap is minden egyes órámat. A külföldön töltött évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném minél több embernek továbbadni, ezért született meg 2015-ben a Negura, ahol a sri lankai mellett sok japán és persze magyar ételt főzünk!

Japán mentorom ültette el bennem az állandóan jobbra, tökéletesebbre törekvés vágyát, ő fektette le azokat az alapelveket, amiket szem előtt tartva tartom a mai nap is minden egyes órámat. A külföldön töltött évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném minél több embernek továbbadni, ezért született meg 2015-ben a Negura, ahol a sri lankai mellett sok japán és persze magyar ételt főzünk!

Japán mentorom ültette el bennem az állandóan jobbra, tökéletesebbre törekvés vágyát, ő fektette le azokat az alapelveket, amiket szem előtt tartva tartom a mai nap is minden egyes órámat. A külföldön töltött évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném minél több embernek továbbadni, ezért született meg 2015-ben a Negura, ahol a sri lankai mellett sok japán és persze magyar ételt főzünk!

A hawaii eredetű ohana szó jelentése: család. Ennél azonban ez a szó sokkal többet takar. Magába foglalja a tágabb családot, barátokat, sőt az egész közösséget.Az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola szakértő cukrászai és séfei segítségével estéről estére különleges gasztronómiai élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és tapasztaltaknak, gurmanoknak és gurméknak ... egyszóval, csak hedonistáknak! Főzéssel egybekötött programokat kínálunk, amelyek célja a kulináris praktikák elsajátítása mellett a jó hangulatban együtt töltött idő, legyen az gasztro kurzus, születésnap, leánybúcsú vagy céges party.

A hawaii eredetű ohana szó jelentése: család. Ennél azonban ez a szó sokkal többet takar. Magába foglalja a tágabb családot, barátokat, sőt az egész közösséget.Az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola szakértő cukrászai és séfei segítségével estéről estére különleges gasztronómiai élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és tapasztaltaknak, gurmanoknak és gurméknak ... egyszóval, csak hedonistáknak! Főzéssel egybekötött programokat kínálunk, amelyek célja a kulináris praktikák elsajátítása mellett a jó hangulatban együtt töltött idő, legyen az gasztro kurzus, születésnap, leánybúcsú vagy céges party.

A hawaii eredetű ohana szó jelentése: család. Ennél azonban ez a szó sokkal többet takar. Magába foglalja a tágabb családot, barátokat, sőt az egész közösséget.Az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola szakértő cukrászai és séfei segítségével estéről estére különleges gasztronómiai élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és tapasztaltaknak, gurmanoknak és gurméknak ... egyszóval, csak hedonistáknak! Főzéssel egybekötött programokat kínálunk, amelyek célja a kulináris praktikák elsajátítása mellett a jó hangulatban együtt töltött idő, legyen az gasztro kurzus, születésnap, leánybúcsú vagy céges party.

Várunk Budapest egyik leghangulatosabb élménykonyhájába, tapasztald meg a közös főzés örömét. Hagyd, hogy megérintsen Toszkána hangulata és ízvilága. Tapasztald meg, hogy a sütés-főzés nem ördöngösség, hanem az egyik szeretetnyelv, szenvedély és alkotás.

Várunk Budapest egyik leghangulatosabb élménykonyhájába, tapasztald meg a közös főzés örömét. Hagyd, hogy megérintsen Toszkána hangulata és ízvilága. Tapasztald meg, hogy a sütés-főzés nem ördöngösség, hanem az egyik szeretetnyelv, szenvedély és alkotás.

Várunk Budapest egyik leghangulatosabb élménykonyhájába, tapasztald meg a közös főzés örömét. Hagyd, hogy megérintsen Toszkána hangulata és ízvilága. Tapasztald meg, hogy a sütés-főzés nem ördöngösség, hanem az egyik szeretetnyelv, szenvedély és alkotás.

A főzőtanfolyamok maximálisan 6 fősek, de rendezünk csapatépítő programokat is. Olyan helyszínt biztosítunk, ahol minden eszköz a rendelkezésetekre áll, és ahol minden a résztvevők igényei szerint alakul. A főzés során profi chefek segítik az egyéni tanulást és a csapatok munkáját is, hogy biztos legyen a siker. Olyan ételek készülnek, melyeket a legjobb éttermekben is megállják a helyüket.

A főzőtanfolyamok maximálisan 6 fősek, de rendezünk csapatépítő programokat is. Olyan helyszínt biztosítunk, ahol minden eszköz a rendelkezésetekre áll, és ahol minden a résztvevők igényei szerint alakul. A főzés során profi chefek segítik az egyéni tanulást és a csapatok munkáját is, hogy biztos legyen a siker. Olyan ételek készülnek, melyeket a legjobb éttermekben is megállják a helyüket.

A főzőtanfolyamok maximálisan 6 fősek, de rendezünk csapatépítő programokat is. Olyan helyszínt biztosítunk, ahol minden eszköz a rendelkezésetekre áll, és ahol minden a résztvevők igényei szerint alakul. A főzés során profi chefek segítik az egyéni tanulást és a csapatok munkáját is, hogy biztos legyen a siker. Olyan ételek készülnek, melyeket a legjobb éttermekben is megállják a helyüket.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. Budapesttől alig 1 órányira fekvő szállodánk 22 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja Önt a Dunakanyarban.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. Budapesttől alig 1 órányira fekvő szállodánk 22 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja Önt a Dunakanyarban.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. Budapesttől alig 1 órányira fekvő szállodánk 22 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja Önt a Dunakanyarban.

Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.

Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.

Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Siófoki Városnap
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Siófoki Városnap
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!

Legjobb élmények

Siófoki Városnap