Turizmus Program

Autószépségverseny

Kispesti Városünnep

Balatoni bulik

Tihanyi Levendulanapok

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Jegyvásárlás

Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszló, Bocskai Múzeum 2025. június 21.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszló, Bocskai Múzeum 2025. június 21.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Lek-Várlak Nagybörzsöny

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.
Lek-Várlak Nagybörzsöny

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Szinte minden gyümölcsből készítünk ma már lekvárt az erdei gyümölcsöktől a trópusi finomságokig. A trópusi gyümölcsöket és az áfonyákat kivéve minden gyümölcs magyar termelőtől származik. Próbálunk mindent helyben beszerezni.

A munkafolyamat a magozástól a díszítésig kizárólag kézzel történik. Hagyományos eljárással fatüzelésű üstben főzzük termékeinket. A lekvárok mellett sikeresek a szörpjeink is. A szörpöket (a hárs és a pitypang) kivételével hideg eljárással készítjük, hogy beltartalmi értékük megmaradjon.

Minimális tartósítószert használunk. Legfrissebb termékeink a mártogatós krémek reggelire, vacsorára, vendégváráshoz. Szívesen "részegítjük" lekvárjainkat különböző alkoholokkal (pálinka, fehér rum, vodka, konyak, fehér és vörös bor). Az alkoholtartalomtól nem kell félni, mert az alkohol a forró lekvárba kerülve elveszíti alkoholtartalmát csak a zamata marad benne. Előszeretettel használunk különleges fűszereket és kiegészítőket (vanília, méz, csokoládé, gyömbér, kókusz, fahéj, szegfűszeg, dió, stb), melyek feldobják, pikánsabbá teszik az ízeket.

Forrás: a Lek-Vár-Lak honlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Újra Kispesti Városünnep!  Remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás.