Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Amerikai
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Vendégasztal
Torkos napok
Ebéd
Food Truck Show
Menü
Piac
Fesztivál
Perzsa
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Vacsora
Túra
Gesztenye
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Joghurt készítés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat

2025. évi réteskészítő tanfolyamunkon lerántjuk a leplet a nagyanyáitok bűvészmutatványáról, és valóra váltjuk a gyerekkori álmokat, megidézzük a gyerekkori emlékeket! Megmutatjuk, hogyan csináld, hogy nyúljon-nyúljon, de ne szakadjon! Pár trükkel, Te is könnyedén készíthetsz otthon igazi házi rétest! A programon páronként fogunk 1 rétest nyújtani, amelynek a végén 16 rúd rétes fog készülni.
Kiemelt ajánlat
2025. évi réteskészítő tanfolyamunkon lerántjuk a leplet a nagyanyáitok bűvészmutatványáról, és valóra váltjuk a gyerekkori álmokat, megidézzük a gyerekkori emlékeket! Megmutatjuk, hogyan csináld, hogy nyúljon-nyúljon, de ne szakadjon! Pár trükkel, Te is könnyedén készíthetsz otthon igazi házi rétest! A programon páronként fogunk 1 rétest nyújtani, amelynek a végén 16 rúd rétes fog készülni.
Kiemelt ajánlat

2025. évi réteskészítő tanfolyamunkon lerántjuk a leplet a nagyanyáitok bűvészmutatványáról, és valóra váltjuk a gyerekkori álmokat, megidézzük a gyerekkori emlékeket! Megmutatjuk, hogyan csináld, hogy nyúljon-nyúljon, de ne szakadjon! Pár trükkel, Te is könnyedén készíthetsz otthon igazi házi rétest! A programon páronként fogunk 1 rétest nyújtani, amelynek a végén 16 rúd rétes fog készülni.
Kiemelt ajánlat

XVI. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János Böllérpálinka Emlékverseny 2025. november 22-én. A nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. 15 éve az ízek, a hagyományok és a jókedv otthona! Ne maradj le a jubileumi ízutazásról! Gyere és kóstolj bele a hagyományba!
XVI. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János Böllérpálinka Emlékverseny 2025. november 22-én. A nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. 15 éve az ízek, a hagyományok és a jókedv otthona! Ne maradj le a jubileumi ízutazásról! Gyere és kóstolj bele a hagyományba!

XVI. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János Böllérpálinka Emlékverseny 2025. november 22-én. A nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. 15 éve az ízek, a hagyományok és a jókedv otthona! Ne maradj le a jubileumi ízutazásról! Gyere és kóstolj bele a hagyományba!

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik.
A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik.

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik.