Főzőverseny
Brunch
Svédasztal
Büfévacsora
Reggeli
Sajtkészítés
Étel
Amerikai
Étterem
Ital
Kemencés Étel
Vendégasztal
Food Truck Show
Ebéd
Torkos napok
Menü
Túra
Vacsora
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Piac
Fesztivál
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!