
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.

Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.

Az István Tanya Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Budafok szívében, a macskaköves Magdolna utcában. Vendéglőnk családias hangulatú belső termében 30 főt, fűtött télikertjében 30 főt, nyáron a kellemes-hűvös, `óriás gesztenyefa-árnyas” kerthelyiségében 40 főt tud vendégül látni. Esküvők, osztálytalálkozók, céges bulik, születésnapok és egyéb rendezvényekre a 60 főt befogadó különtermünket ajánljuk figyelmükbe. 80-150 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külső helyszíneinken. Alapvetően magyaros és nemzetközi ételeinkkel gondoskodunk arról, hogy vendégeink gasztronómiai élménye minden szempontból teljes legyen.
Az István Tanya Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Budafok szívében, a macskaköves Magdolna utcában. Vendéglőnk családias hangulatú belső termében 30 főt, fűtött télikertjében 30 főt, nyáron a kellemes-hűvös, `óriás gesztenyefa-árnyas” kerthelyiségében 40 főt tud vendégül látni. Esküvők, osztálytalálkozók, céges bulik, születésnapok és egyéb rendezvényekre a 60 főt befogadó különtermünket ajánljuk figyelmükbe. 80-150 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külső helyszíneinken. Alapvetően magyaros és nemzetközi ételeinkkel gondoskodunk arról, hogy vendégeink gasztronómiai élménye minden szempontból teljes legyen.

Az István Tanya Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Budafok szívében, a macskaköves Magdolna utcában. Vendéglőnk családias hangulatú belső termében 30 főt, fűtött télikertjében 30 főt, nyáron a kellemes-hűvös, `óriás gesztenyefa-árnyas” kerthelyiségében 40 főt tud vendégül látni. Esküvők, osztálytalálkozók, céges bulik, születésnapok és egyéb rendezvényekre a 60 főt befogadó különtermünket ajánljuk figyelmükbe. 80-150 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külső helyszíneinken. Alapvetően magyaros és nemzetközi ételeinkkel gondoskodunk arról, hogy vendégeink gasztronómiai élménye minden szempontból teljes legyen.

Klasszikus pub stílust idéző hely Keszthely belvárosában. Könnyű megközelíthetősége, hangulatos belső berendezése, barátságos atmoszférája miatt, gyorsan közkedvelt találkozóhelye lett minden korosztálynak. Étlapunkon megtalálhatók pizzák, lepények, magyar és nemzetközi ételspecialitások. Italkínálatunkban helyet kaptak jó minőségű borok a jól ismert koktélok és persze gazdag rövidital választék.
Klasszikus pub stílust idéző hely Keszthely belvárosában. Könnyű megközelíthetősége, hangulatos belső berendezése, barátságos atmoszférája miatt, gyorsan közkedvelt találkozóhelye lett minden korosztálynak. Étlapunkon megtalálhatók pizzák, lepények, magyar és nemzetközi ételspecialitások. Italkínálatunkban helyet kaptak jó minőségű borok a jól ismert koktélok és persze gazdag rövidital választék.

Klasszikus pub stílust idéző hely Keszthely belvárosában. Könnyű megközelíthetősége, hangulatos belső berendezése, barátságos atmoszférája miatt, gyorsan közkedvelt találkozóhelye lett minden korosztálynak. Étlapunkon megtalálhatók pizzák, lepények, magyar és nemzetközi ételspecialitások. Italkínálatunkban helyet kaptak jó minőségű borok a jól ismert koktélok és persze gazdag rövidital választék.

Éttermükben állandóan közel 200 féle friss ételkülönlegesség közül választhatnak. Ezen ételkülönlegességeket elfogyaszthatják a légkondicionált belső termekben, illetve hangulatos kerthelyiségben/téli kertben is. Házi sommelierek segítségével kalandozást tehetnek kiváló magyar borvidékeink, még kiválóbb borai között.
Éttermükben állandóan közel 200 féle friss ételkülönlegesség közül választhatnak. Ezen ételkülönlegességeket elfogyaszthatják a légkondicionált belső termekben, illetve hangulatos kerthelyiségben/téli kertben is. Házi sommelierek segítségével kalandozást tehetnek kiváló magyar borvidékeink, még kiválóbb borai között.

Éttermükben állandóan közel 200 féle friss ételkülönlegesség közül választhatnak. Ezen ételkülönlegességeket elfogyaszthatják a légkondicionált belső termekben, illetve hangulatos kerthelyiségben/téli kertben is. Házi sommelierek segítségével kalandozást tehetnek kiváló magyar borvidékeink, még kiválóbb borai között.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.