
Dióskál csodálatos domborzati viszonyok között megbúvó település Keszthely és Zalakaros közelében. Itt található Szládovics László pincéje, ahol a több mint 2 hektáros területen termő szőlőfajtákból készült borokat kóstolhat a betérő vendég. Akár 35 fős csoport számára tart borkóstolót a házigazda. A pincében megkóstolható zamatos borokon kívül a természet szépsége is idevonzza a látogatókat. Szládovics László Dióskálon várja a szállást kereső vendégeket. A falusi vendéglátást nyújtó családi házban 4 férőhely van. A közeli Kis-Balaton, Keszthely és Zalakaros kellemes programot ígér.
Dióskál csodálatos domborzati viszonyok között megbúvó település Keszthely és Zalakaros közelében. Itt található Szládovics László pincéje, ahol a több mint 2 hektáros területen termő szőlőfajtákból készült borokat kóstolhat a betérő vendég. Akár 35 fős csoport számára tart borkóstolót a házigazda. A pincében megkóstolható zamatos borokon kívül a természet szépsége is idevonzza a látogatókat. Szládovics László Dióskálon várja a szállást kereső vendégeket. A falusi vendéglátást nyújtó családi házban 4 férőhely van. A közeli Kis-Balaton, Keszthely és Zalakaros kellemes programot ígér.

Dióskál csodálatos domborzati viszonyok között megbúvó település Keszthely és Zalakaros közelében. Itt található Szládovics László pincéje, ahol a több mint 2 hektáros területen termő szőlőfajtákból készült borokat kóstolhat a betérő vendég. Akár 35 fős csoport számára tart borkóstolót a házigazda. A pincében megkóstolható zamatos borokon kívül a természet szépsége is idevonzza a látogatókat. Szládovics László Dióskálon várja a szállást kereső vendégeket. A falusi vendéglátást nyújtó családi házban 4 férőhely van. A közeli Kis-Balaton, Keszthely és Zalakaros kellemes programot ígér.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.