Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk majd minden kedves régi és új vendégünket!
Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk majd minden kedves régi és új vendégünket!
Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk majd minden kedves régi és új vendégünket!
Az Amigo Étterem Siófokon, a város központjában fatüzelésű kemencében sült pizza variációkkal, kávézó sarokkal és biliárdteremmel várja vendégeit. Magyaros és olaszos konyhánk a nemzetközi ízekből is kínál választékot. Egységünk húzó terméke a fatüzelésű kemencében készült, több mint 50 féle pizza variációk. Az egész évben elérhető saláta kínálatunkból is választhat. Reméljük, hogy kibővült desszert választékunkkal is elnyerjük a tetszésüket. A nyári szezonban működő, kellemes hangulatú terasz teszi még tartalmasabbá a szórakozást.
Az Amigo Étterem Siófokon, a város központjában fatüzelésű kemencében sült pizza variációkkal, kávézó sarokkal és biliárdteremmel várja vendégeit. Magyaros és olaszos konyhánk a nemzetközi ízekből is kínál választékot. Egységünk húzó terméke a fatüzelésű kemencében készült, több mint 50 féle pizza variációk. Az egész évben elérhető saláta kínálatunkból is választhat. Reméljük, hogy kibővült desszert választékunkkal is elnyerjük a tetszésüket. A nyári szezonban működő, kellemes hangulatú terasz teszi még tartalmasabbá a szórakozást.
Az Amigo Étterem Siófokon, a város központjában fatüzelésű kemencében sült pizza variációkkal, kávézó sarokkal és biliárdteremmel várja vendégeit. Magyaros és olaszos konyhánk a nemzetközi ízekből is kínál választékot. Egységünk húzó terméke a fatüzelésű kemencében készült, több mint 50 féle pizza variációk. Az egész évben elérhető saláta kínálatunkból is választhat. Reméljük, hogy kibővült desszert választékunkkal is elnyerjük a tetszésüket. A nyári szezonban működő, kellemes hangulatú terasz teszi még tartalmasabbá a szórakozást.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!