Család
Disznóvágás
Szórakozás
Búcsú
Piac
Koncert
Naptár
Állatok
Börze
Kajak-kenu
Anyák napja
Bál
Vacsora
Fesztivál
Futás
Tábor
Kiállítás
Vásár
Találkozó
Hagyományőrzés
Expo
Lovagi torna
Sport
Egészség
Buli
Masszázs
Piknik
Hangverseny
Jeles nap
Nyílt nap
Kóstoló
Juniális
Mozi
Szabadidő
Előadás
Tűzijáték
Városnézés
Napközis tábor
Party
Gyereknap
Emlék
Tábortűz
Érzékenyítés
Kajak
Élmény
Gokart
Ebéd
Horgászat
Grill
Lakodalmas
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Árvai Gábor történelem-földrajz szakos tanár, a Bakony-Balaton Geopark végzett geotúra-vezetője. Tagja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek. Évek óta erdei iskolában is tart ornitológiai, kétéltű-hüllő, természetvédelmi és geológiai témájú előadásokat. Vállalja vártúrák, geológiai túrák, madármegfigyelő túrák vezetését a Balatonnál, a Káli-medencében, a Tapolcai-medencében és a Tihanyi-félszigeten.
Kiemelt partner
Árvai Gábor történelem-földrajz szakos tanár, a Bakony-Balaton Geopark végzett geotúra-vezetője. Tagja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek. Évek óta erdei iskolában is tart ornitológiai, kétéltű-hüllő, természetvédelmi és geológiai témájú előadásokat. Vállalja vártúrák, geológiai túrák, madármegfigyelő túrák vezetését a Balatonnál, a Káli-medencében, a Tapolcai-medencében és a Tihanyi-félszigeten.
Kiemelt partner
Árvai Gábor történelem-földrajz szakos tanár, a Bakony-Balaton Geopark végzett geotúra-vezetője. Tagja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek. Évek óta erdei iskolában is tart ornitológiai, kétéltű-hüllő, természetvédelmi és geológiai témájú előadásokat. Vállalja vártúrák, geológiai túrák, madármegfigyelő túrák vezetését a Balatonnál, a Káli-medencében, a Tapolcai-medencében és a Tihanyi-félszigeten.
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.