A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja szeptember 14-én. Az idén 9. alkalommal rendezzük meg a tematikus gasztrofesztivált, amin évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja szeptember 14-én. Az idén 9. alkalommal rendezzük meg a tematikus gasztrofesztivált, amin évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja szeptember 14-én. Az idén 9. alkalommal rendezzük meg a tematikus gasztrofesztivált, amin évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat