Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Sonkakészítés

Népszerűség

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!