Az első magyar dobozos kisüzemi sört a Reketye Sörfőzdében készítették. A sörszerelem olthatatlanul izzik. számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.
Az első magyar dobozos kisüzemi sört a Reketye Sörfőzdében készítették. A sörszerelem olthatatlanul izzik. számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.
Az első magyar dobozos kisüzemi sört a Reketye Sörfőzdében készítették. A sörszerelem olthatatlanul izzik. számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.
A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.
A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.