Utazási Iroda
Piac
Catering
Szolárium
Ételrendelés
Rendezvényszervezés
Házhozszállítás
Masszázs
Manikűr
Pedikűr
Gyermekfelügyelet
Falusi Vendéglátás
Ingyenes WIFI
Könyvkölcsönzés
Civil szervezet
Rekreáció
Egészség
Szkennelés
Fénymásolás
Wellness
Gyermekmegőrzés
Rehabilitáció
Vendéglátás
Hajózás
Party service
Rendezvény
Terembérlés
Vásárlás
Szállásadók
Kelet-Mecsek Gyöngyei
Internethasználat
Iratfűzés
Laminálás
CD lemezre írás
Folyóiratkölcsönzés
Könyvértékesítés
Számítógéphasználat
WIFI
Kozmetika
Fodrászat
Szállás
Sport
Közvetítés
Kikötő
Hotel
Kezelés
Közlekedés
Kiadás
Szépség
Szerviz
Pasku-parti vendégház és Király-tavi vendégház. A vendégházak egyenként 90 négyzetméter alapterületűek, 4+2 fő kényelmes befogadására alkalmasak. Szálláshelyünk minden helyisége klimatizált és internet hozzáféréssel ellátott. Igény esetén a foglalás három fő számára horgászati lehetőséget biztosít a holtágban saját felszereléssel, a bojlis tavaknál megszokott és a szálláshely horgászati szabályzatában foglaltak szerint. A két szálláshely külön-külön kettő darab szobával, egy franciaágyas és egy kétágyas szobával rendelkezik.
Pasku-parti vendégház és Király-tavi vendégház. A vendégházak egyenként 90 négyzetméter alapterületűek, 4+2 fő kényelmes befogadására alkalmasak. Szálláshelyünk minden helyisége klimatizált és internet hozzáféréssel ellátott. Igény esetén a foglalás három fő számára horgászati lehetőséget biztosít a holtágban saját felszereléssel, a bojlis tavaknál megszokott és a szálláshely horgászati szabályzatában foglaltak szerint. A két szálláshely külön-külön kettő darab szobával, egy franciaágyas és egy kétágyas szobával rendelkezik.
Pasku-parti vendégház és Király-tavi vendégház. A vendégházak egyenként 90 négyzetméter alapterületűek, 4+2 fő kényelmes befogadására alkalmasak. Szálláshelyünk minden helyisége klimatizált és internet hozzáféréssel ellátott. Igény esetén a foglalás három fő számára horgászati lehetőséget biztosít a holtágban saját felszereléssel, a bojlis tavaknál megszokott és a szálláshely horgászati szabályzatában foglaltak szerint. A két szálláshely külön-külön kettő darab szobával, egy franciaágyas és egy kétágyas szobával rendelkezik.
Sokszínű, minőségi, ellenőrzött alapanyagokból készülnek ételeink. Étlapunk írásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a többi ételérzékenységre/diétára/különböző allergiákra, így nem csak glutén- és laktózmentes fogásaink vannak, hanem például tej-, tojás-,szójamentesből is akad bőven. Ezen kívül vannak húsmentes, vegán, IR barát ételeink is. Hatalmas választékkal, számos italkülönlegességgel, saját koktélokkal, hatalmas gin tonic, illetve kávé kínálattal, leginkább kisebb pincészetektől vásárolt minőségi borokkal várjuk vendégeinket.
Sokszínű, minőségi, ellenőrzött alapanyagokból készülnek ételeink. Étlapunk írásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a többi ételérzékenységre/diétára/különböző allergiákra, így nem csak glutén- és laktózmentes fogásaink vannak, hanem például tej-, tojás-,szójamentesből is akad bőven. Ezen kívül vannak húsmentes, vegán, IR barát ételeink is. Hatalmas választékkal, számos italkülönlegességgel, saját koktélokkal, hatalmas gin tonic, illetve kávé kínálattal, leginkább kisebb pincészetektől vásárolt minőségi borokkal várjuk vendégeinket.
Sokszínű, minőségi, ellenőrzött alapanyagokból készülnek ételeink. Étlapunk írásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a többi ételérzékenységre/diétára/különböző allergiákra, így nem csak glutén- és laktózmentes fogásaink vannak, hanem például tej-, tojás-,szójamentesből is akad bőven. Ezen kívül vannak húsmentes, vegán, IR barát ételeink is. Hatalmas választékkal, számos italkülönlegességgel, saját koktélokkal, hatalmas gin tonic, illetve kávé kínálattal, leginkább kisebb pincészetektől vásárolt minőségi borokkal várjuk vendégeinket.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
Több mint 30 éve dolgozunk az idegenforgalomban, kezeskedünk a szakértelemért. Viszonteladóként, mint egy jó bróker próbáljuk Önöknek megtalálni a legmegfelelőbbet, legjobbat az utazási piac palettáján. Közel 50 utazásszervező partnerrel sikerült kitűnő kapcsolatot kialakítanunk, akik mindeddig bizonyították, hogy utasaink jó kezekben vannak, nyaralásuk elképzeléseiknek, anyagi helyzetüknek a legjobban megfelelő.
Több mint 30 éve dolgozunk az idegenforgalomban, kezeskedünk a szakértelemért. Viszonteladóként, mint egy jó bróker próbáljuk Önöknek megtalálni a legmegfelelőbbet, legjobbat az utazási piac palettáján. Közel 50 utazásszervező partnerrel sikerült kitűnő kapcsolatot kialakítanunk, akik mindeddig bizonyították, hogy utasaink jó kezekben vannak, nyaralásuk elképzeléseiknek, anyagi helyzetüknek a legjobban megfelelő.
Több mint 30 éve dolgozunk az idegenforgalomban, kezeskedünk a szakértelemért. Viszonteladóként, mint egy jó bróker próbáljuk Önöknek megtalálni a legmegfelelőbbet, legjobbat az utazási piac palettáján. Közel 50 utazásszervező partnerrel sikerült kitűnő kapcsolatot kialakítanunk, akik mindeddig bizonyították, hogy utasaink jó kezekben vannak, nyaralásuk elképzeléseiknek, anyagi helyzetüknek a legjobban megfelelő.