Utazási Iroda
Piac
Catering
Szolárium
Ételrendelés
Rendezvényszervezés
Házhozszállítás
Masszázs
Manikűr
Pedikűr
Gyermekfelügyelet
Falusi Vendéglátás
Ingyenes WIFI
Könyvkölcsönzés
Civil szervezet
Rekreáció
Egészség
Szkennelés
Fénymásolás
Wellness
Gyermekmegőrzés
Rehabilitáció
Vendéglátás
Hajózás
Party service
Rendezvény
Terembérlés
Vásárlás
Szállásadók
Kelet-Mecsek Gyöngyei
Internethasználat
Iratfűzés
Laminálás
CD lemezre írás
Folyóiratkölcsönzés
Könyvértékesítés
Számítógéphasználat
WIFI
Kozmetika
Fodrászat
Szállás
Sport
Közvetítés
Kikötő
Hotel
Kezelés
Közlekedés
Kiadás
Szépség
Szerviz
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!