Utazási Iroda
Piac
Catering
Szolárium
Ételrendelés
Rendezvényszervezés
Házhozszállítás
Masszázs
Manikűr
Pedikűr
Gyermekfelügyelet
Falusi Vendéglátás
Ingyenes WIFI
Könyvkölcsönzés
Civil szervezet
Rekreáció
Egészség
Szkennelés
Fénymásolás
Wellness
Gyermekmegőrzés
Rehabilitáció
Vendéglátás
Hajózás
Party service
Rendezvény
Terembérlés
Vásárlás
Szállásadók
Kelet-Mecsek Gyöngyei
Internethasználat
Iratfűzés
Laminálás
CD lemezre írás
Folyóiratkölcsönzés
Könyvértékesítés
Számítógéphasználat
WIFI
Kozmetika
Fodrászat
Szállás
Sport
Közvetítés
Kikötő
Hotel
Kezelés
Közlekedés
Kiadás
Szépség
Szerviz
A Sponzor Tours Utazási Iroda 1994-ben alakult. Fő tevékenységünk az utazásszervezés és az utazásközvetítés. Sugár utca 3. szám alatti irodánkban ügyfeleink mintegy 80 magyar és 10 nemzetközi utazásszervező ajánlatát is megtalálhatják, amelyeket közvetlenül, online számítógépes helyfoglalási rendszer segítségével értékesítünk.
A Sponzor Tours Utazási Iroda 1994-ben alakult. Fő tevékenységünk az utazásszervezés és az utazásközvetítés. Sugár utca 3. szám alatti irodánkban ügyfeleink mintegy 80 magyar és 10 nemzetközi utazásszervező ajánlatát is megtalálhatják, amelyeket közvetlenül, online számítógépes helyfoglalási rendszer segítségével értékesítünk.
A Sponzor Tours Utazási Iroda 1994-ben alakult. Fő tevékenységünk az utazásszervezés és az utazásközvetítés. Sugár utca 3. szám alatti irodánkban ügyfeleink mintegy 80 magyar és 10 nemzetközi utazásszervező ajánlatát is megtalálhatják, amelyeket közvetlenül, online számítógépes helyfoglalási rendszer segítségével értékesítünk.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.