Turizmus Program

Halünnep

Pünkösd

A titkok hercege

Gyereknap

Irány Siófok!

Sportágválasztó

Mézesvölgyi nyár

DumaFüred

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Vendéglátás

Népszerűség

Jelenleg zárva tart

Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.

Jelenleg zárva tart

Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.

Jelenleg zárva tart

Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.

Házias ízek NEKED, a Velencei-tónál. Hétfőtől péntekig napi menü kiszállítása Gárdony, Agárd, Dinnyés, Velence, Kápolnásnyék, Sukoró, Nadap, Pákozd területén. A MI Kedvencünk hamarosan a Te kedvenced is lesz!

Házias ízek NEKED, a Velencei-tónál. Hétfőtől péntekig napi menü kiszállítása Gárdony, Agárd, Dinnyés, Velence, Kápolnásnyék, Sukoró, Nadap, Pákozd területén. A MI Kedvencünk hamarosan a Te kedvenced is lesz!

Házias ízek NEKED, a Velencei-tónál. Hétfőtől péntekig napi menü kiszállítása Gárdony, Agárd, Dinnyés, Velence, Kápolnásnyék, Sukoró, Nadap, Pákozd területén. A MI Kedvencünk hamarosan a Te kedvenced is lesz!

A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.

A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.

A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.

Eredeti olasz és szicíliai konyha az Andrássy úton napi menü kínálattal.

Eredeti olasz és szicíliai konyha az Andrássy úton napi menü kínálattal.

Eredeti olasz és szicíliai konyha az Andrássy úton napi menü kínálattal.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

A Mindenem brunch étterem, ahol finom reggelik és ebédek a tradicionális hazai konyhát képviselik. Vegetáriánusoknak is kínálnak ételeket.

A Mindenem brunch étterem, ahol finom reggelik és ebédek a tradicionális hazai konyhát képviselik. Vegetáriánusoknak is kínálnak ételeket.

A Mindenem brunch étterem, ahol finom reggelik és ebédek a tradicionális hazai konyhát képviselik. Vegetáriánusoknak is kínálnak ételeket.

Szálláshelyünk Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől pár percnyi sétára, a Vörös templom tőszomszédságában található.

Szálláshelyünk Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől pár percnyi sétára, a Vörös templom tőszomszédságában található.

Szálláshelyünk Debrecen belvárosában, a Kossuth tértől pár percnyi sétára, a Vörös templom tőszomszédságában található.

Egyszerű, házias ételeket kínálunk elérhető áron. A napi árúbeszerzés garantálja a frissességet.

Egyszerű, házias ételeket kínálunk elérhető áron. A napi árúbeszerzés garantálja a frissességet.

Egyszerű, házias ételeket kínálunk elérhető áron. A napi árúbeszerzés garantálja a frissességet.

Házi, főzött krémmel töltött torták és sütemények készítése Gödöllőn. Tervezzük meg együtt! Te megálmodod, mi megvalósítjuk egyedi tortádat!

Házi, főzött krémmel töltött torták és sütemények készítése Gödöllőn. Tervezzük meg együtt! Te megálmodod, mi megvalósítjuk egyedi tortádat!

Házi, főzött krémmel töltött torták és sütemények készítése Gödöllőn. Tervezzük meg együtt! Te megálmodod, mi megvalósítjuk egyedi tortádat!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete