Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.
A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.
A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.
A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.
A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.
A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.