Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
Éttermünk a város szívétől 5 percre a Koronás Park és a Rózsaliget szomszédságában a Csónakázó-tó szigetén várja vendégeit. Magyaros konyhánkkal a hét minden napján, menüvel pedig hétfőtől-péntekig várjuk vendégeinket. Hangulatos teraszunkról gyönyörködhetünk a Csónakázó-tó varázslatos és romantikus szépségében, élővilágában.
Éttermünk a város szívétől 5 percre a Koronás Park és a Rózsaliget szomszédságában a Csónakázó-tó szigetén várja vendégeit. Magyaros konyhánkkal a hét minden napján, menüvel pedig hétfőtől-péntekig várjuk vendégeinket. Hangulatos teraszunkról gyönyörködhetünk a Csónakázó-tó varázslatos és romantikus szépségében, élővilágában.
Éttermünk a város szívétől 5 percre a Koronás Park és a Rózsaliget szomszédságában a Csónakázó-tó szigetén várja vendégeit. Magyaros konyhánkkal a hét minden napján, menüvel pedig hétfőtől-péntekig várjuk vendégeinket. Hangulatos teraszunkról gyönyörködhetünk a Csónakázó-tó varázslatos és romantikus szépségében, élővilágában.
Műhelyükben kizárólag növényi alapanyagokból készítenek gluténmentes desszerteket, tejtermék, tojás, szója és bármiféle mesterséges alapanyag felhasználása nélkül, így termékeinket ételérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. Édesítésre természetes édesítőszereket használnak fel: többnyire datolyát, agavé szirupot és kókuszvirágcukrot.
Műhelyükben kizárólag növényi alapanyagokból készítenek gluténmentes desszerteket, tejtermék, tojás, szója és bármiféle mesterséges alapanyag felhasználása nélkül, így termékeinket ételérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. Édesítésre természetes édesítőszereket használnak fel: többnyire datolyát, agavé szirupot és kókuszvirágcukrot.
Műhelyükben kizárólag növényi alapanyagokból készítenek gluténmentes desszerteket, tejtermék, tojás, szója és bármiféle mesterséges alapanyag felhasználása nélkül, így termékeinket ételérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. Édesítésre természetes édesítőszereket használnak fel: többnyire datolyát, agavé szirupot és kókuszvirágcukrot.
Szállodánk éttermében bőséges büféreggelivel hozzuk meg étvágyát az ébredés után. Ebédidőben az évszázados platánfák alatt a szálloda napsütötte teraszán a` la carte étlapról választva ízleljük a konyhafőnök specialitásait. Félpanzió keretén belül vacsorára is változatos ételek széles kínálatát nyújtjuk. Az ínyencséget kedvelőknek kávékülönlegességekkel, süteményekkel, fagylaltkelyhekkel is kedveskedünk.
Szállodánk éttermében bőséges büféreggelivel hozzuk meg étvágyát az ébredés után. Ebédidőben az évszázados platánfák alatt a szálloda napsütötte teraszán a` la carte étlapról választva ízleljük a konyhafőnök specialitásait. Félpanzió keretén belül vacsorára is változatos ételek széles kínálatát nyújtjuk. Az ínyencséget kedvelőknek kávékülönlegességekkel, süteményekkel, fagylaltkelyhekkel is kedveskedünk.
Szállodánk éttermében bőséges büféreggelivel hozzuk meg étvágyát az ébredés után. Ebédidőben az évszázados platánfák alatt a szálloda napsütötte teraszán a` la carte étlapról választva ízleljük a konyhafőnök specialitásait. Félpanzió keretén belül vacsorára is változatos ételek széles kínálatát nyújtjuk. Az ínyencséget kedvelőknek kávékülönlegességekkel, süteményekkel, fagylaltkelyhekkel is kedveskedünk.