Vendéglátás
PROGRAMHELYEK
Nádas Csárda Balatonkenese
A Nádas Csárda a Balaton keleti kapujában, Balatonkenesén várja egész évben vendégeit a hagyományos magyar gasztronómia ízeivel
Nádas Csárda Gyenesdiás
Gyenesdiáson a főút mellett, hatalmas nádtetős családi éttermünk várja minden kedves vendégünket.. Adottságai lehetővé teszik kisebb-nagyobb csoportok ellátását: 200 főig éttermünkben, 100 főig teraszunkon, bővítési lehetőséggel akár 600 főig rendezvénysátorban.
Nádas Csárda Szentes
A Nádas Csárda a Kurca folyó partján, idilli környezetben található. Távol a világ zajától a romantikus hangulatú hely, a folyócskára nyíló kerthelyiséggel és parkolási lehetőséggel várjuk a kedves vendégeket. Az étlap nagy választékban kínálja a tájjellegű házias ételkülönlegességeket. Társasági ...
Nádasdy Vendéglő
A vendéglő Sárvár kertvárosában, nyugodt, családias környezetben helyezkedik el. Rendelkezünk egy 50 fős étteremmel, illetve egy 100 fős rendezvényteremmel is. A vasi- és magyar specialitásokat, illetve a nemzetközi konyha remekeit tartalmazza étlapunk.
Nádor Étterem
Békéscsaba szívében, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Bor- sajt- és csemegeüzlet, bisztrókonyhával, hétköznaponként menüvel és á la carte vendéglátással.
Náncsi Néni Vendéglője Budapest
Az én nagymamámat Náncsinak hívták. Neki állítunk emléket vendéglőnk nevében. Legjobban a mama főz, mi megpróbáljuk utána csinálni. Egyszerűből a legjobbat.
Nándori Cukrászda Budapest
A Nándori Cukrászda 1957 óta várja az édesszájúakat Budapest nyüzsgő sétáló utcájában, a Ráday utcában.
Nánási Portékázó Bisztró
A Nánási Portékázó Bisztró kizárólag hajdúnánási, főként ökológiai gazdaságokból származó alapanyagokból készült ételek, italok forgalmazására, a hazai értékek erősítésére, az egészséges, tudatos táplálkozás népszerűsítésére jött létre. A hajdúnánási őstermelők alapanyagaiból készült ételekkel és ...
Négy muskétás étterem és söröző Budapest
A Négy muskétás étterem és söröző belső terme 30 férőhelyes, boxos kialakítású. A 40 személyes külső terasz nyáron nyitott kerthelyiségként működik, amit télen fedett, fűtött teremmé alakítanak át. A vendégek a`la carte házias ízek szerint készült étel közül választhatnak.
Négy80 Mikroborászat Badacsonyörs
A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken ...
PR-CIKKEK, HÍREK
Összefér-e az ételrendelés és az egészséges életmód?
Az egészséges életmód egyik alappillére, hogy az elfogyasztott ételeket a szervezetünk számára megfelelő és egészséges ételekből válogassuk össze. Az alapvető téziseket szinte mindenki unalomig ismeri, hogy lehetőleg minél kevesebb legyen egy étkezésen belül a feldolgozott élelmiszer, valamint magas ... Bővebben
Édes csábítások kiállítása: Hűtővitrinek és süteményes pultok a cukrászdákban
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása ... Bővebben
Az ételízesítő és annak típusai
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ... Bővebben
Ha whiskykóstolás, akkor Glencairn pohár – mutatjuk, hogy miért
Ebben a bejegyzésben habár whiskykóstolásról lesz szó, ellenben a folyékony tartalom helyett a Glencairn pohár hozzáadott értékére igyekszünk ráirányítani a figyelmet. Merthogy a whiskykóstolás kifogástalan minőségéhez igencsak sok múlik magán a pohárválasztáson. Bővebben