Vendéglátás
PROGRAMHELYEK
Pasztell Restaurant Budapest
A Pasztellben olyan különleges konyhát valósítunk meg, melyben a magyar ízvilággal lép fúzióra az olasz konyha. A Pasztell konyhatechnológiája a legmagasabb szintű, amit ma egy konyha európában tudhat.
Pataky Borporta Tarcal
Nyolcvan főt befogadó történelmi hangulatú pincében Tokaj-hegyalja széles borválasztékát kínálom. A borbemutató során megismerhetik a vidék szőlő- és borkultúráját, speciális gasztronómiáját. Igény esetén Tarcal központjában szállást is biztosítunk.
Patent Gasztrobár Székesfehérvár
Székesfehérvár legpatentebb gasztrobárja! Pad Thai, Pho leves, Hamburgerek, Saláta és más finomságok.
Patkó Bandi Étterem és Pizzéria Budapest
Az étteremben reggeli ételek és napi menü is elérhető. 50 fős különterme rendezvények, összejövetelek szervezésére alkalmas.
Patkó Büfé Zamárdi
Klasszikus balatoni büfé. Balaton környéki termelők nyersanyagaival készült ételek. Balaton-melléki borok, hűtött sörök.
Házi szörpök és szódavíz, és rétes.
Patkó Csárda Lovarda
A töki Patkó Csárda Budapesttől 30 km-re, Zsámbék mellett található.
Patkó Csárda Sárbogárd
Kínálatunkban szereplő valamennyi étel, a `régi` módon készül, ahogy a nagymamák is csinálták. Mindent frissen és tradicionálisan. Nálunk a burgonyapüré valódi krumpliból van, a fokhagyma leves pedig igazi magyar fokhagymából! Kutatjuk a régi recepteket, hogy bemutassuk a népies konyha remekeit kedves ...
Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula
Az étterem hangulatos, gyertyafényes vacsorák kedvelt helye, mely alkalmas családok, kisebb baráti társaságok vendégül látására is. Az étterem berendezését, színeit igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a nálunk töltött időre ne egyszerű vacsoraként gondoljanak vissza, hanem legyen élmény, egy kedves ...
Patóhegyi Borházfalu
A kis házak szeretettel várják a természetet és nyugalmat szerető, pihenni vágyó vendégeiket.
Paulay Borház és Vendégház Tokaj
A családi borászat Tokaj központjában lévő borozójában várja kedves vendégeit. Borozónk egész évben nyitva tart! A ház tetőterében összkomfortos, klimatizált vendégszobákat alakítottunk ki, az alsó szinten lévő borozóban megkóstolhatók boraink. A kitűnő borok mellett saját termelésű mézünket, ...
PR-CIKKEK, HÍREK
Összefér-e az ételrendelés és az egészséges életmód?
Az egészséges életmód egyik alappillére, hogy az elfogyasztott ételeket a szervezetünk számára megfelelő és egészséges ételekből válogassuk össze. Az alapvető téziseket szinte mindenki unalomig ismeri, hogy lehetőleg minél kevesebb legyen egy étkezésen belül a feldolgozott élelmiszer, valamint magas ... Bővebben
Édes csábítások kiállítása: Hűtővitrinek és süteményes pultok a cukrászdákban
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása ... Bővebben
Az ételízesítő és annak típusai
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ... Bővebben
Ha whiskykóstolás, akkor Glencairn pohár – mutatjuk, hogy miért
Ebben a bejegyzésben habár whiskykóstolásról lesz szó, ellenben a folyékony tartalom helyett a Glencairn pohár hozzáadott értékére igyekszünk ráirányítani a figyelmet. Merthogy a whiskykóstolás kifogástalan minőségéhez igencsak sok múlik magán a pohárválasztáson. Bővebben