A méhek és a méhészet csodái.
A méhek és a méhészet csodái.

Hajós ízei - Hatodszor is Adventi Nyitott Pince Napok! Hajós pincefalujában hagyománnyá nőtte ki magát a Nyitott Pince Napok eseménysorozat, aminek keretében rendszeresen sok-sok bortermelő mutatja meg borait az egyre lelkesebb és kíváncsibb érdeklődőknek. Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett. Újra karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái: kürtős kalács, sült gesztenye és sült kolbász illata járja át a tereket. Az 1200 borospince közötti tájékozódást térképek, a présházak elé tűzött zászlók és az ablakokban világító gyertyák segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Nem az a fontos, hogy hányadszor, hanem, hogy hogyan? Ettől függetlenül kijelentjük, hogy sokadszor és fantasztikus adventi/karácsonyi hangulatban ünnepeljük meg a hajósi borokat. Megünnepeljük, hogy végeztünk a szürettel és azt is, hogy egy kiváló évjárat szőlőiből készítettünk borokat Hajóson a Pincefaluban. Persze azt is vidáman vesszük tudomásul, hogy hamarosan itt az év vége, a meghitt Karácsonyi időszak.

Ezeket a hangulatokat és ízeket igyekszünk évek óta kerek egésszé gyúrni az Adventi Nyitott Pincék boros gazdáinak prezentációival és a borokhoz tartozó ínycsiklandó falatokkal.

Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett, de azt is tudjuk, hogy milyen sajt illik leginkább a karácsonyi asztalra, vagy melyik borból készül a legfinomabb forralt bor.

December 9-én ismét karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái. Sétálgatva azokon be-betérhetünk egy-egy présházba, amelyek ablakából kiszűrődő fények és hangok szíves vendéglátást ígérnek az arra járóknak.

Az 1200 borospince közötti tájékozódást térképek, a présházak elé tűzött zászlók és az ablakokban világító fények segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

 A RENDEZVÉNYEN FELLELHETŐ BORFAJTÁK:
Többek között Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Kadarka, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Kövidinka, Irsai Olivér stb.

LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK

 BELÉPŐ: 3000 Ft, amiért egy borospoharat, 20*0,5 dl-es kóstolójegyet, valamint egy térképet adunk

IDŐPONT és NYITVATARTÁS: 2017. december 9. szombat – 14:00 - 21.00

Forrás: az esemény közösségi oldala


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

loading...