Agora Tatabánya programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás

Agora Tatabánya programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2020. szeptember 27.

Válogatás a tatabányai Vértes Agora programkínálatából. Online jegyvásárlás!

Programok 2020

Monarchia Operett - A nagy Szenes gála

SZEPTEMBER 27. VASÁRNAP, 19:00

Szenes Iván – szövegíró és dalszerző – nevét a fiatalok is jól ismerik, hiszen időtlen slágerek százai fűződnek hozzá. Szövegei, “bemondásai” mára a kollektív emlékezet részévé lettek. Hogy csak néhányat említsünk:
Mondd, miért szeretsz Te mást?
Nehéz a boldogságtól búcsút venni
Lazítani
Úgy szeretném meghálálni
Orchideák…

Dalait újra és újra feldolgozzák, s a mindenkori legnépszerűbb énekesek tűzik műsorukra.
Most a Monarchia Operett társulata döntött úgy, hogy reprezentatív turné keretében emlékezik meg Magyarország legtöbbet játszott szerzőjéről, Szenes Ivánról.

2 x 45 perces előadásukban a legkedveltebb dalai  közül válogatnak.

Kislány a zongoránál, Isten Véled, édes Piroskám, Annál az első ügyetlen csóknál, Tölcsért csinálok a kezemből, Próbálj meg lazítani, Szeretni bolondulásig, Nem vagyok teljesen őrült, Ha legközelebb látlak, Egy tisztes, őszes halánték, Én édes Katinkám, Találd ki gyorsan a gondolatom, Félteni kell, Engem nem lehet elfelejteni, Jamaicai trombitás …


HAJÓS András stand up comedy estje

SZEPTEMBER 29. KEDD, 19:00

A leküldött ember - zenés agyi tárlatvezetés

Hajós András önálló stand up estje


Masha és a medve Live

OKTÓBER 4. VASÁRNAP, 15:00

Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő bonyodalomba keverednek.

Ezúttal egy fantasztikus karácsonyi nyomozós kalandban találják magukat Rózival a malaccal, nyuszival, a farkas testvérekkel és egy pingvinnel. A történetben szerepel még Kétkedőssy professzor, aki mint neve is mutatja nem hisz a csodákban és varázslatban, egy jeti fiú, aki fantasztikus dolgokra képes, valamint egy meglepetés vendég, akit minden gyermek várva vár.

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical  az eredeti meséket jegyző Animacord Animációs Stúdió segítségével, magyar alkotó gárda részvételével készül.

Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés előadásban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

Néhány hasznos információ:

    A 2 év alatti gyermekek a kísérő szülők ölében ülve, ingyenesen látogathatják az előadást, 2 év felett csak érvényes belépővel.
    Az előadás időtartama kb. 80 perc, plusz szünet.


A dzsungel könyve musical

OKTÓBER 10. SZOMBAT, 10:00
OKTÓBER 10. SZOMBAT, 18:00
OKTÓBER 11. VASÁRNAP, 10:00
OKTÓBER 11. VASÁRNAP, 18:00

Dallam Junior Musical – Zenés „Színház az egész világ”

Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története? Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról.

Szereposztás

Gyermek Maugli....... Kis Boldizsár
Maugli....................... Bangó Ernst
SirKán...................... Lencz Balázs
Akela........................ Schamberger János
Balu......................... dr.Kis József/Jónási Zsolt
Bagira...................... Nagy Ildikó/Bonnár Hanna
Ká............................ Kaszás József
Csil...........................Molnár Mihály
Buldeo..................... Nagy Ákos Bátor
Tuna........................ Maklári Zsófia/Brandl E. Boróka

Továbbá majmocák, farkasok:
Pintér- Beck Erica, Fülöp Kamilla, Palakovics Fanni, Batta Villő, Ferling Gyula, Kun Dániel ,
Rieth Regő,Bokor Benjámin Alex,Hetzl Eszter,Csánó Zsanett,Horváth Dorottya,Mike Milán,
Lakatos Virág,Csizmadia Lili, Herendi Ákos, Kőműves Roland, Fülöp Márton István, Csányi Botond

Rendező: Tóth Géza
Producer: Ludányiné Sárai Ágnes
Koreográfus: Kaszap-Nagy Diána
Díszlet: Nagy Ildikó


Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál

OKTÓBER 13. KEDD, 18:00

TRACCS! Elismert - Motiváló - Példamutató -Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Traccs! Tatabánya legújabb beszélgető-est sorozatának második vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb sztárpárosa. Nem is csoda, hiszen meglepő őszinteséggel mesélnek családi életükről, és a valóságot is szívesen megosztják, nem kozmetikázzák az életüket.

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!


L’ART POUR L’ART: EMBER A FALVÉDŐRŐL

OKTÓBER 21. SZERDA, 19:00

Nyílván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".
Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött?  Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska  a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.
Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében.
Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban,  nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!


Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Tatabányán

OKTÓBER 30. PÉNTEK, 18:00

Média szereplései, ismeretterjesztő könyvei tették a hazai klinikai pszichológia királynőjévé. Bagdy Emőke mint ember titka a munka, a szorgalom. Nem ismeri a körülményeket, nem igényel feltételeket. Kedvenc tárgyai a kedves és fontos könyvei. Pozitív, és mindent azzá formál. Nem mereng az akadályokon, a megoldást keresi. Folyton mozgásban van, előre néz. Múltja a művei, a számtalan betű, szó és mondat. Jelene az alkotás, és a jövője minden, ami megalkotható, felépíthető, elindítható szellemi, szakmai áramlat, kutatás vagy eszmei hatás.

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus.


Traccs! Dr. Zacher Gábor

NOVEMBER 11. SZERDA, 18:00

TRACCS! Elismert - Motiváló - Példamutató - Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Traccs! Tatabánya legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Dr. Zacher Gábor, akit alighanem senkinek sem kell bemutatni. Ő az, aki közvetlen stílusban, mégis kíméletlenül és kendőzetlenül őszintén kimondja gondolatait! Az ország kedvenc toxikológusával Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!


Győri Filharmonikus Zenekar: Bogányi

NOVEMBER 17. KEDD, 19:00

„Megtartva” Hangversenybérlet

Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Bogányi Gergely - zongora

Műsor:

C. M. von Weber: Oberon nyitány                                  9’
Liszt F.: Esz-dúr zongoraverseny, S. 124                       19’
A.    Dvořák: VIII. (G-dúr) szimfónia, op. 88                    34’


Koncz Zsuzsa Koncert

NOVEMBER 26. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Koncz Zsuzsa igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak - ráadásul egyáltalán nem elérhetetlen legenda, hiszen koncertjeivel folyamatos és eleven kapcsolatot tart fenn közönségével.
2019 novemberében megjelent új albuma Így volt szép címmel. Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, melyeket a közönség újra meg újra örömmel hallgat: Koncz Zsuzsa a kétlemezes kiadványra ezeket a számára és számunkra is legkedvesebb dalokat válogatta össze énekesi pályájának kezdetétől napjainkig.


CARAMEL - Élőzenekaros koncert

DECEMBER 12. SZOMBAT, 19:00


2021

BeszélgESsTÉK Szabó Péterrel - Legyek pozítiv? Könnyű azt mondani

2021. JANUÁR 14. CSÜTÖRTÖK, 19:00


Győri Filharmonikus Zenekar: Oxford

2021. FEBRUÁR 19. PÉNTEK, 19:00

„Megtartva” Hangversenybérlet

Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Bolykó István - kürt

Műsor:

J. Haydn: G-dúr „Oxford” szimfónia, No. 92, Hob. I:92                   28’
R. Strauss: I. (Esz-dúr) kürtverseny, op. 11                                  15’
F. Mendelssohn-Bartholdy: III. (a-moll) „Skót” szimfónia, op. 56     40’


Tatabánya Város Fúvószenekara: Hangolul beszélünk

2021. ÁPRILIS 10. SZOMBAT, 19:00

„Megtartva” Hangversenybérlet

Zenél: Tatabánya Város Fúvószenekara

Vezényel: Szabó Ferenc

Műsor: Fúvószenekari slágerek az angolszász területről.


Győri Filharmonikus Zenekar: Polyák - Homonnay

2021. MÁJUS 4. KEDD, 19:00

„Megtartva” Hangversenybérlet

Vezényel: Silló István
Közreműködik: Polyák Lilla, Homonnay Zsolt - ének

Műsor:

Világslágerek szimfonikus zenekari kísérettel - népszerű operett és musical részletek.


2020.09.27.
2020.09.29.
2020.10.04.
2020.10.10. - 2020.10.11.
2020.10.13.
2020.10.21.
2020.10.30.
2020.11.11.
2020.11.17.
2020.11.26.
2020.12.12.
2020.12.21.
2021.01.14.
2021.02.19.
2021.04.10.
2021.05.04.
További ajánlataink

2020.09.15. - 2020.09.20. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.09.23. - 2020.09.25. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.09.23. - 2020.09.27. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
MOST Fesztivál 2020
2020.09.26. - 2020.09.27. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.09.27. 19:00 Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Monarchia Operett - A nagy Szenes gála
2020.09.29. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Tatabánya Város Szimfonikus Zenekar - Zene világnapi hangverseny
2020.09.29. - 2020.09.30. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.09.29. 19:00 Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
HAJÓS András stand up comedy estje
2020.09.01. - 2020.09.30. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Jászai Mari Színház előadásai szeptemberben
2020.10.01. - 2020.10.04. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.01. - 2020.10.30. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Jászai Mari Színház előadásai októberben
2020.10.04. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Masha és a medve Live
2020.10.10. - 2020.10.11. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.10. - 2020.10.11. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
A dzsungel könyve musical
2020.10.13. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál
2020.10.13. - 2020.10.15. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.17. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.20. - 2020.10.22. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.21. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
L’ART POUR L’ART: EMBER A FALVÉDŐRŐL
2020.10.24. - 2020.10.25. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.28. - 2020.10.30. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.10.30. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Tatabányán
2020.11.11. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.11.11. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Traccs! Dr. Zacher Gábor
2020.11.17. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Győri Filharmonikus Zenekar: Bogányi
2020.11.17. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.11.26. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.11.26. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Koncz Zsuzsa Koncert
2020.12.12. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2020.12.12. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
CARAMEL - Élőzenekaros koncert
2021.01.14. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2021.01.14. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
BeszélgESsTÉK Szabó Péterrel - Legyek pozítiv? Könnyű azt mondani
2021.02.19. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Győri Filharmonikus Zenekar: Oxford
2021.02.19. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2021.03.13. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Demjén Turné 2020
2021.04.10. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
2021.04.10. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Tatabánya Város Fúvószenekara: Hangolul beszélün
2021.05.01. - 2021.05.31. Forgórózsa Fesztivál 2021
2021.05.04. Tatabányai programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok és online jegyvásárlás
Győri Filharmonikus Zenekar: Polyák - Homonnay
2021.05.04. Jegyvásárlás Tatabánya 2020 / 2021. Koncertek, rendezvények, színházi előadások
Találatok száma: 2

Kristály Imperial Hotel****

Kristály Imperial Hotel****

A Kristály Imperial Hotel **** `Az Ország legrégebben működő szállodája`- A Tata központjában álló, megújult műemlék épület Magyarország legrégebben működő szállodájaként fogadja a hazai és külföldi Vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, amivel az Esterházyak idején. Szállodánk ... Bővebben

Kiemelt partner

Öreg-tó Hotel és Rendezvénytér

Öreg-tó Hotel és Rendezvénytér

Az ország egyik legromantikusabb kisvárosa Tata, mely ősszel is számos élményt és látnivalót tartogat az ide látogatóknak. Legyen szó az angolkerti sétáról, egy csónakázásról az Öreg-tavon vagy akár egy kerékpártúráról. Nem csoda, ha az itt megfordulók imádják a barokk kisvároska minden szegletét. Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG