ÚJ PROGRAM HIRDETÉS

2023. augusztus 20. Budapest. Szent István Nap állami ünnep programok, események, rendezvények

Kiemelt ajánlat
Budapest Több kerületben, több helyszínen

Az előző évek Szent István-napi ünnepségeihez hasonlóan idén is többnapos rendezvénysorozattal ünnepeljük Magyarország születésnapját. Családi- és gyermekprogramokkal, könnyű- és komolyzenei koncertekkel, hagyományőrző bemutatókkal várják a látogatókat a Szent István Nap rendezvényein 2023. augusztus 18-20. között. Az államalapítás ünnepére rendezett eseménysorozat húsznál is több helyszínen zajlik majd és többszáz különféle program közül válogathatnak a résztvevők. Több száz programlehetőség közül válogathatunk az idei Szent István Napon. Látogass el Budapestre és ünnepeljük meg együtt az ország születésnapját!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2023. augusztus 20 Budapest - Szent István Nap ünnepi programok

2023. augusztus 18-20.

Szent István Nap: háromnapos programkavalkád Budapesten

A Magyarország születésnapja alkalmából megrendezett Szent István-napi rendezvénysorozat részeként minifesztiválok színes kavalkádja várja  augusztus 18-20. között a Budapesten ünneplőket. Kilenc fővárosi helyszínen kilenc különleges rendezvény, a Csárdafesztivál, a Panorama Classical, a Hősök útja, a Vigadó Piano, a Road Movie Live, a Varázsliget, a Szabadrét Fesztivál, a Divat & Design Fesztivál, valamint az Aranyvonat-kiállítás teszik maradandó emlékké az államalapítás ünnepét. Klasszikus-, könnyű- és népzenei koncertek, gasztronómiai kalandozások, történelmünket megidéző előadások és kiállítások, gyerek és családi programok - önfeledt szórakozást nyújtó közösségi élmények mindenkinek, három napon át.

A Gellért-hegytől a Vörösmarty téren át a Budai Várig, az Alkotmány utcától a Vigadó térig és a Millenárisig változatos programokkal várja az ünneplőket a Szent István-napi rendezvénysorozat Budapesten. Igazi fesztiválhangulat, izgalmas színpadi produkciók, gasztronómiai-, családi- és gyermekprogramok Magyarország születésnapjának hétvégéjén, a főváros legszebb helyszínein.

Csárdafesztivál – A magyar virtus íze és ritmusa a Vörösmarty téren

Hatalmas üstben rotyogó pörkölt, látványkemencében készülő sültek, óriás bográcsban készülő halászlé – többek között ezekkel a gasztronómia élményígérettel tér vissza a Vörösmarty térre a Csárdafesztivál az ünnepi hétvégén. Augusztus 18-20. között a hazai tradicionális gasztronómia ínycsiklandozó étkeit kínáló csárdák mellett minden nap népszerű színpadi programok - nóta, cigányzene, népzenei- és néptánc előadások - hívják háromnapos mulatozásra a látogatókat.

A vidám rigmusok és a Kárpát-medence népi kultúráját bemutató előadók között lesz többek között Ifj. Sárközy Lajos és Zenekara, Szalonna és Bandája, a Gajdos zenekar és a Duna Művészegyüttes is.

Az emlékezetes gasztronómiai élményt hét csárda, közel 150 féle étele garantálja. A változatos étlapokon csángópecsenye, gemenci szarvas pörkölt erdei gombákkal, hargitai flekken és borókabogyós-áfonyás marhapörkölt is szerepel, de éppúgy részét képezik a kínálatnak azok a mindenhol elérhető 1500 forintos egytálételek is, amelyek között a csülöktől a gulyáson át a jó magyaros kolbászig mindenki megtalálja az ínyére való finomságot.

Vigadó Piano – Zongorára hangolt ünneplés a Vigadó téren

Az ünnepi rendezvénysorozat üdítően új színfoltja, a Vigadó Piano szintén augusztus 18-20. között várja a közönséget. Kora délutántól estébe nyúlóan zongoraszó tölti be a Vigadó előtti teret: francia sanzon, Edith Piaf, Frank Sinatra és Tony Benett klasszikusok, bossa-nova, amerikai bárzene, Charlie, Demjén és sok más további magyar popzenei előadó slágerei, filmzenék és latin dallamok csendülnek fel a legkiválóbb bárzongoristák előadásában a lenyűgöző dunai panorámával a háttérben.

De a zenei korszakokon átívelő repertoárban elhangzanak Nádas Gábor és Gábor S. Pál legismertebb szerzeményei, valamint Stevie Wonder, Whitney Houston, George Benson, George Michael, Lionel Richie és Sting dalok is. A fekete-fehér billentyűkre hangolt zenei utazást Kiss Orsolya „Kisó” konferálja.

Varázsliget – Családi kalandozás a mesék birodalmában a Vajdahunyad váránál

Az Egyszervolt Mesezenekar élő zenés koncertjén Süsü, Gombóc Artúr és a Nagy Ho-Ho Horgász óriásbábjával is találkozhatnak a gyerekek a Szent István-napi ünnepségsorozat ideje alatt a Vajdahunyad váránál. Augusztus 18-20. között idén is a csodák helyszíne lesz a Varázsliget, ahol mesekiállítás, cirkuszi játszóház, hazai és nemzetközi fesztiválok artistái gondoskodnak a legkisebbek szórakoztatásáról.

Emellett éppúgy varázslatos szórakozást ígér a tavalyi közönségkedvenc herceg- és hercegnőképző program, valamint a vásári mutatványokat, bűvész és zsonglőrszámokat előadó Tűzmadarak csoport produkciója is.

A programkínálat részeként a közönség láthatja a Tintaló Társulat mini bábszínházát, a vállalkozókedvűek a Varázsliget időkapszulájának segítségével pedig akár üzenetet is küldhetnek a jövőbe. Külön érdekesség lesz még a Magyar Honvédség kitelepülése, ahol a katonai járművek és fegyverek technikai bemutatója mellett szabadon kipróbálható lesz egy repülőgép-szimulátor és a lézerlövészet is.

Hősök útja – 7 sorsfordító döntés históriája a Budai Várban

Hét sorsfordító döntés históriája, hét magyar hős, hét hősies tettének története elevenedik meg az elmúlt 1000 évből a Hősök útja programsorozatban a Budai Várban a Tóth Árpád sétányon. Augusztus 19-én és 20-án közel 150 szereplő - hagyományőrző csoportok és színészek - 10-15 perces jelenetei teszik testközelből átélhetővé a magyar történelem hősies pillanatait kicsik és nagyok számára egyaránt. Szent István király taktikus diplomáciai lépései, Szent László hősies önfeláldozása, Hunyadi János törököt megállító gyors helyzetfelismerése, az egri várvédő nők hősiessége, Kossuth követének halálmegvető konspirációja, Muhr Ottmár magyar huszárezredesnek az I. világháború menetét megváltoztató önfeláldozása, és a Donnál harcoló 2. Magyar Hadsereg századosának Duska Lászlónak katonáit mentő, hadbíróságot kockáztató parancsa is életre kel. Az izgalmas jelenetek élménye mellett a látogatók a Hősök útja szelfi pontján, történelmi alakok virtuális társaságában készített fotókkal örökíthetik meg az ünnepi pillanatokat.

Panorama Classical – Gellért-hegyi komolyzenei piknik

Lámpafüzérek meghitt fénye alatt kényelmes babzsákokból ejtőzve kapcsolódhatunk ki klasszikus dallamokra, ráadásul Budapest egyik legszebb panorámájában gyönyörködve. Ezt a páratlan élőzenei élményt nyújtja látogatóinak augusztus 18-20. között a Gellért-hegyen, a Filozófusok kertjében rendezett Panorama Classical. A Budai Vár, a Parlament és a Bazilika impozáns látványa keretezi a koncertsorozatot, amelyen fellép a Szent István Király zenekar, a Magyar Honvédség Budapest Helyőrség Dandár Zenekara, valamint az Óbudai Danubia zenekar és formációi.

Műsoron többek között Nino Rota és Ennio Morricone leghíresebb filmzenéi, Art Blakey kompozíciók és Liszt Ferenc passiója, a Via crucis is. A Panorama Classical nem csak színpadi produkciókkal várja az érdeklődőket, az odalátogatók számára arra is lehetőség nyílik, hogy közelebbről is megismerkedhessenek a hangszerekkel és a hangszerkészítés fortélyaival.

Aranyvonat és Városok sétánya – Királyi kincsek az Alkotmány utcában

A Szent Korona és a jogar, valamint a Szent Jobb élethű másolatával idén is megtekinthető nemzeti kincsünk, az Aranyvonat. Az impozáns kocsiszerelvény az államalapító halálának 900. évfordulójára készült 1938-ban, azonban a második világháború alatt a Szent Jobbot országos körútra szállító vasúti kocsi is megsemmisült. 2015-ben a Budakeszi Kulturális Alapítvány kezdeményezésére indult a rekonstrukció, melynek eredményeként 2020. augusztus 20-án adták át a feltámasztott Aranyvonatot, amelyet idén augusztus 18-20. között testközelből is megtekinthetnek a kilátogatók.

Az Aranyvonat mellett látható a Városok sétánya, ahol 346 magyar város zászlajának sorfala között haladhat el a látogató. Bárki megkeresheti városának vagy éppen szülővárosának lobogóját, mellyel úgy fotózkodhat, hogy az Országház adja a páratlan szépségű hátteret.

Divat & Design Fesztivál – A kreativitás ünnepe a Millenárison

A Divat & Design Fesztivál keretein belül augusztus 18-20. között a látogatók számos kézműves foglalkozáson, fenntarthatósági programokon, figyelemfelkeltő kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt magyar tervezők társaságában. Az idén a tavalyihoz képest természetesebb, zöldebb környezetbe költöző Divat & Design Fesztivál egyik fő célja, hogy minél több hasznos, de élményszerű ismeretanyagot adjon át a divat- és designipar iránt érdeklődők számára. A programokon keresztül a gyerekek és a felnőttek egyaránt megismerkedhetnek a hazai divat-és formatervezőkkel.

Szabadrét Fesztivál – Elektronikus zenei piknik az Erzsébet téren

Elektronikus és élő zene, jókedv, napsütés, természetközeli környezetben piknik hangulat kora délutántól estig augusztus 18-20. között az Erzsébet téren. A Szabadrét Fesztivál az elektronikus és az élő zene rajongóinak egyaránt kedvez: hazai fellépők, 360 fokos fotózás, silent disco, tűzzsonglőrök és festőprogram várja a helyszínre kilátogatókat. Egyedülálló fesztiválhangulat a város szívében.

Road Movie Live – Hazai kedvencek az ország különböző tájairól a Műegyetem rakparton

A Műegyetem rakparton augusztus 19-20. között népszerű magyar zenekarok lépnek fel, akik a Road Movie Live programsorozat keretében, a VOLT FILM felkérésére írt dalaikat adják elő, amelyeket egy-egy hazai régió, város, falu, vagy akár csak egy utca, egy épület ihletett. Az elmúlt négy évben születtek slágerek a Balatonról, Sopronról, Debrecenről, a Mátráról, Pécsről, vagy éppen Szentendréről, minden dalhoz pedig klippek és riportfilmek készültek, amelyek a művészek személyes kötődését mutatják be az általuk választott helyekhez. A Road Movie Live - immáron harmadik alkalommal – ezekből is nyújt válogatást. A fellépők között olyan hazai sztárok neveit is megtalálhatjuk, mint Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, a Lord és a Tankcsapda, a koncertek között pedig a riportfilmek legjobb pillanatait láthatjuk majd.

A Szent István Nap minifesztiváljai egyaránt szólnak gyerekeknek, fiataloknak és idősebbeknek, baráti társaságoknak és családoknak – azaz mindenkinek. A sokszínű programok mellett a város számos helyszínén felállított SZIN pontokon fixáras sör, üdítő és harapnivaló is várja az ünneplőket.

Ismét eljött az idő, mikor együtt ünnepeljük Szent István királyunkat és az államalapítást. A Szent István-napi eseménysorozatot 2023-ban augusztus 18-20. között rendezik meg. A három napon át tartó fesztiválon mindenki, idősek, fiatalok, gyerekes családok és baráti társaságok egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programokat. Az eseményeknek Budapest számos ikonikus helyszíne ad otthont, többek közt a budai Várnegyed, a dunai rakpartok, vagy a város történelmi központja.

Az előző évek Szent István-napi ünnepségeihez hasonlóan idén is többnapos rendezvénysorozattal ünnepeljük Magyarország születésnapját. Augusztus 18-20. között a látogatókat több, mint húsz helyszín, száznál is több program, hamisítatlan fesztiválhangulat, valamint 20-án este látványos tűzijáték show várja.

A hagyományos állami (pl. tisztavatás, légiparádé, zászlófelvonás, Szent Korona-látogatás) és egyházi (ünnepi szentmise és Szent Jobb-körmenet) események ebben az évben is a program kiemelt részét képezik, de azok sem fognak csalódni, akik szívesebben vennének részt zenei programokon vagy inkább hazánk hagyományos ízeit kóstolnák végig. A rendezvénysorozat részeként olyan kulturális programok is helyet kapnak, amelyek bemutatják a magyar történelem és kultúra gazdagságát: történelmi bemutatók, kiállítások és kézműves vásárok teszik még színesebbé a rendezvények palettáját, a látogatók pedig megismerhetik a tradicionális kézműves mesterségeket és egyedi ajándékokat vásárolhatnak.

Az ünnepi rendezvénysorozat csúcspontja idén is a látványos, Tűz és fények játéka elnevezésű tűzijáték show lesz, amire augusztus 20-án, vasárnap este kerül sor. A Szent István-napi tűzijáték megrendezésének komoly történelmi hagyományai vannak, 1966 óta minden évben látványos parádéval ünnepeljük az államalapítást, Magyarország születésnapját.

Idén is érdemes időt szánni a magyar fővárosban rendezett Szent István-napi programok felfedezésére, megízlelni a hagyományos magyar ételeket, élvezni a kulturális és zenei programok sokszínűségét. Magyarország születésnapjának méltó megünneplésére húsznál is több programhelyszín többszáz programja és változatos műsorkínálata kínálkozik.

A változatos élmények sokaságán túl a rendezvénysorozat kiváló alkalmat ad arra is, hogy felfedezzük Budapest városát és annak történelmi örökségét. A programkínálat gerincét a hagyományos állami események adják: az augusztus 20-ai ünnepnap programja a zászlófelvonással és a Szent István-napi díszünnepséggel kezdődik, ezt követően kerül sor a Magyar Honvédség Légi Parádéjára, az Ünnepi Szentmisére és a Szent Jobb körmenetre, este pedig a Tűz és fények játékára.

Változatos programokkal, fergeteges könnyű- és komolyzenei koncertekkel, családi- és gyermekprogramokkal, kulturális rendezvényekkel várják a látogatókat Szent István Napon. A szervezők a kulináris élvezeteket keresőket sem hagyták cserben, hiszen két helyszínen kifejezetten az ételeké, a hagyományos magyar ízeké lesz a főszerep. .

Változatos programokkal, fergeteges könnyű- és komolyzenei koncertekkel, családi- és gyermekprogramokkal, kulturális rendezvényekkel várják a látogatókat Szent István Napon. A szervezők a kulináris élvezeteket keresőket sem hagyták cserben, hiszen két helyszínen kifejezetten az ételeké, a hagyományos magyar ízeké lesz a főszerep.

A Magyar Ízek Utcájában a Kárpát-medence ízvilága várja majd azokat, akik izgalmas gasztrokulturális kalandban szeretnék megismerni megannyi tájegység tradicionális ízélményét: finom ételeket és italokat többek között Felvidékről, Kárpátaljáról és az Őrségből is. A rendezvényt augusztus 18-20. között rendezik meg a Rakparton, a Lánchídtól a Döbrentei térig.

2023. AUGUSZTUS 20.

Hivatalos programok

08.00 Szent István Napi Díszünnepség a Kossuth téren, Zászlófelvonás és Tisztavatás
09.00 – 09.40 Légiparádé a Duna felett
10.00 – 18.00 Ingyenes Szent Korona-látogatás az Országházban
14.00 A Magyar Szent István-rend kitüntetés-átadása
17.00 Ünnepi Szentmise és Szent Jobb-körmenet a Szent István Bazilikában
21:00 Tűzijáték zenei aláfestéssel és narrációval. Lesz épületfestés, drónjáték és fényshow is.

Forrás: szentisvannap.hu

További ajánlataink

2024.04.22. - 2024.04.28.
2024.04.29. - 2024.05.05.
2024.05.01.
2024.05.06. - 2024.05.12.
2024.05.13. - 2024.05.19.
2024.05.20. - 2024.05.26.
2024.05.27. - 2024.06.02.
2024.06.03. - 2024.06.09.
2024.06.10. - 2024.06.16.
2024.06.17. - 2024.06.23.
2024.06.24. - 2024.06.30.
2024.07.01. - 2024.07.07.
2024.07.08. - 2024.07.14.
2024.07.15. - 2024.07.21.
2024.07.22. - 2024.07.28.
2024.07.29. - 2024.08.04.
2024.08.05. - 2024.08.11.
2024.08.17. - 2024.08.20.
2024.01.01. - 2024.12.31.
Kossuth téri programok 2024 Budapest
Látogatás az Országházban
Találatok száma: 280

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

A Cardoner Hotel és Konferenciaközpont különleges megjelenésével és természetközeli adottságaival várja minden kedves pihenni vágyó vendégét. A szálloda Budapesttől 25 km-re, a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Az 1970-es években épült szálloda különleges a maga nemében: kör alakjával 15 emelet magasan emelkedik a város fölé, így páratlan panorámát biztosít valamennyi szobájából. Szálljon meg az emblematikus Hotel Budapest-ben és a főváros látnivalói elérhető közelségbe kerülnek: a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Expo Congress Hotel**** Budapest

Expo Congress Hotel**** Budapest

A négycsillagos Expo Congress Hotel 50 méter magasan emelkedik Budapest fölé. A Hungexpo közvetlen szomszédságában található szállodánkból kiváló kilátás nyílik a fővárosra, legfőképpen a legfelső emeleten található Sky Barból, amely minőségi italaival nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget a nap ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ...

Kiemelt partner
Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

A Jurtaszállás Dobogókő az aktív pihenők, a fiatalabb és idősebb párok, valamint a gyermekes családok és baráti társaságok, diákcsoportok kedvence. Természetközeli, hagyományőrző szálláshelyünk a Visegrádi-hegység csúcsán, Dobogókőn, a sípályától kb. 50-100 méterre, Budapesttől pedig 27 km-re várja ...

Kiemelt partner
12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető.

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ...

ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ...

Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától.

Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel.

1 2 3 4 ... 28   
Találatok száma: 914

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik a műfajjal, látogasson el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges atmoszféra és kiváló hangminőség mellett, barátságos hangulatú jazzkávézóval és bisztró-fogásokat ...

Jegyvásárlás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

A Stifler Ház egy igazi partyközpont, ahol 4 külön tánctérrel, ingyenes bulikkal és élő zenével várjuk a mulatni vágyókat minden egyes nap, egészen reggelig. A hatalmas, fedhető, fűthető és légkondicionálható kert tökéletes helyszín a felejthetetlen bulikhoz, koncertekhez és közös meccsnézésekhez ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Stifler32 Bar & Club Budapest

Stifler32 Bar & Club Budapest

A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka rejtelmeibe, és légy részese egy felejthetetlen élménynek! 21 db TV, privát boxok, biliárd, ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Cardoner Étterem Dobogókő

Cardoner Étterem Dobogókő

A Cardoner Étteremben, Küronya Márk executive chef irányításával harmóniát teremtünk a nemzetközi és a magyar konyha remek fogásai között, beillesztve vad jellegű ételek választékát is. Ez a gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét.

Kiemelt partner
Budapest Retro Bisztró

Budapest Retro Bisztró

Ülj be hozzánk egy igazi retro hot dogra, vagy egy pohár Bambira, és hagyd hogy átjárjon a nosztalgikus érzés: ráadásul, ha rákaptál az múlt ízére, jó hír, hogy napi menüvel (leves + főétel) is várunk hétfőtől péntekig! Hangulatos bisztrónk számos retró étellel és itallal várja a látogatókat. ...

Kiemelt partner
Budapest Hotel Étterem

Budapest Hotel Étterem

A Hotel Budapest étterme bőséges büféreggelivel és igény esetén vacsorával várja kedves vendégeit. A lobbyban található Budapest Presso egy ideális hely, hogy lazítson egy ital mellett.

Kiemelt partner
Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Szeretettel várjuk önt és kedves vendégeit elegáns környezetben, történelmi helyszínen, Budapest egyik legszebb panorámájával. Tőlünk nem mehet el éhesen! Páratlan ízű finom ételekkel, desszertekkel és hozzájuk illő, különleges italokkal várjuk.

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Bártfai Vendéglő Budapest

Bártfai Vendéglő Budapest

Régi magyar ételek újragondolva Buda szívében, a Móricz Zsigmond körtérhez közel! A magyar konyha ízei a XXI. század igényeihez igazítva. A hét minden napján várunk Benneteket, ha ennétek valami igazán különlegeset! Lehet ebéd, vagy vacsora, nálunk biztos, hogy találtok kedvetekre valót!

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy ...

Kiemelt partner
ARAZ Étterem Budapest

ARAZ Étterem Budapest

Változatos, ízletes heti menüvel, sunday brunch ajánlattal, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várja vendégeit az ARAZ Étterem! Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új ...

Hírlevél feliratkozás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
1 2 3 4 ... 92   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Szent Korona látogatás 2024 Budapest Szent Korona látogatás 2024 Budapest
  • Budapest
  • V. kerület
2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)
Tabán Fesztivál Budapest 2024 Tabán Fesztivál Budapest 2024
  • Budapest
  • I. kerület
2024. május 1. (szerda)
Mesterségek Ünnepe Budapest 2024 Mesterségek Ünnepe Budapest 2024
  • Budapest
  • I. kerület
2024. augusztus 17. (szombat) - 2024. augusztus 20. (kedd)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig