Ökoturisztikai Látogatóközpont: tanösvény, túra, kajak kenu bérlés a Balatonnál
Ökoturisztikai Látogatóközpont: tanösvény, túra, kajak kenu bérlés a Balatonnál
Badacsonytördemic programok 2018

Badacsonytördemicen a nyári szezonban az Ökoturisztikai Látogatóközpont és Herczeg Ferenc Strand változatos programokkal várja az érdeklődőket a Balatonnál.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Helló Nyár!

Az Ökoturisztikai Látogatóközpont és Herczeg Ferenc Strand Badacsonylábdihegyen speciális nyári ajánlatával várja kedves vendégeit 2018. május 15. és augusztus 20. között az ország egyik legszebb helyszínén:

Kajak és kenu bérlés esetén a második megkezdett óra árából 20% kedvezményt adunk!

A Látogatóközpontban animátorok vezetésével, interaktív tárlatvezetést tartunk többek között a tanúhegyekről, az izgalmas bazaltvulkanizmus témaköréről, a tanúhegyek kialakulásáról, a Balaton keletkezéséről, a régmúlt idők életéről, szűkebb környezetük állat- és növényvilágáról, a hajózásról, a környezetvédelem fontosságáról.

Az önálló kajak és kenu bérlés mellett előzetes jelzés alapján vízi túrákat szervezünk a Balatonon, megismerhetik, bekalandozhatják a Balaton legnagyobb egybefüggő nádasának élővilágát!

A Balaton első vízitúra tanösvénye, a Nádi szél Vízitúra Tanösvény 2018-ban nálunk nyílik meg - akár munkatársaik részvételével szakvezetett túra keretében, akár önállóan GPS koordinátákat követve, illetve QR kódokat leolvasva kényelmes, biztonságos kenukban fedezhetik fel az öblöt és annak élővilágát.

A Herczeg Ferenc strand családias, csendes hangulattal, játszótérrel, kültéri edzőgépekkel, strandkönyvtárral, kölcsönözhető strandeszközökkel - egyéb játékokkal, kajak-kenu bérléssel, ingyenes gyermekjátékokkal várja vendégeit. 2018-tól új, fedett, biztonságos, gyermek és baba-mama barát pihenősarok áll rendelkezésre. Újonnan épített modern vizesblokkokat, öltözőket adnak át az idei szezonban.

Pár nyári programunk ízelítőül:

Minden szombaton: Kézműves gyermek játszóház

2018. augusztus 5. RETRO nap és Szent Ignác napi Búcsú
Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt a Badacsonylábdihegyi Herczeg Ferenc strand 4. RETRO napjára, valamint a Szent Ignác búcsúra.

Számos izgalmas program, folyamatos kiállítások, sportvetélkedők, játékok, vásári finomságok és a retro búcsúk hangulata áll az egész nap folyamán vendégeink rendelkezésére.

Az est zárópontja a Balaton parti RETRO TÁNC PARTY, valamint a nap folyamán Retro ruházati verseny zajlik értékes ajándékokért, melyben a helyszínen profik segítenek a legjobb retro haj és smink elkészítése érdekében.

A nap folyamán belépőink ára 500 Ft/gyermek (6-14 éves korig) és 700 Ft/felnőtt, melyek egész napra és minden programra szólnak.

Részletes információ plakátunkon.

Könnyű a megközelíthetőségünk: vasútállomás, buszmegálló, 71-es út és kerékpárút találkozása, saját ingyenes parkoló, WiFi, egyéb gazdag látnivalók a környéken.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Badacsonytördemic programok 2018

Programajánlat