Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Bodrogkeresztúr programok 2017. Keresztúri esték
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Bodrogkeresztúr programok 2017. Keresztúri esték

Bodrogkeresztúr programok 2017

További információk

Info:
Cím: 3916 Bodrogkeresztúr , Henye Borbár, Henye Dűlő, Hrsz 0134/2.


Még több a településen (Bodrogkeresztúr):

Keresztúri esték 2017

Útjára indítják a Keresztúri esték rendezvénysorozatot Bodrogkeresztúron. A rendezvénysorozatnak a fantasztikus kilátással rendelkező Henye Borbár ad otthont. Egy pohár bor és a kellemes zene mellett Tokaj-Hegyalja dűlőiben gyönyörködhetünk.

Keresztúri esték - REGE a tűzről és Jácintról
2017. május 19., 19:00.

Gál Tamás, Kiss Szilvia és a Kor-Zár zenekar zenés – verses műsora. Öt elszánt fiatal( két színész és három zenész) ült össze, hogy régen dédelgetett vágyukat immár színpadra vigyék. Így született meg ez az előadás.
Öt elszánt fiatal( két színész és három zenész) ült össze, hogy régen dédelgetett vágyukat immár színpadra vigyék. Így született meg ez az előadás. Nagy László leggyönyörűbb verskölteményét édesapjához és édesanyjához fűződő viszonya ihlette, s melyben édasapja a tűzet- állandó viaskodást, édesanyja pedig a jácint- odaadó feltétel nélküli szeretetet szimbolizálja. Zsapka Attila és Gál Tamás zenéjét Madarász András gitár illetve kobozjátéka és Benkó Ákos ( dobok) teszik színesebbé. A zenészek zsenialitásának köszönhetően az előadásnak koncert jellege is van, mégis a szívbemarkoló sorok megtörik még a zene erejét is, s így a kettő együtt feledhetetlen élményt nyújt közönségének. A műsorban elhangzó verseket Kiss Szilvia és Gál Tamás meggyőző tolmácsolásában hallhatják.
A támogató jegyek ára minden héten: 1.000,- Ft, melyet a helyszínen lehet fizetni. A befolyt összeget Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánlunk fel.

Keresztúri esték - Kassa, a szerelem városa
2017. május 26. 19:00

Egy érzelmes, felindult, szórakoztató, kalandos, meglepetésekkel és nosztalgiával teli virtuális séta Kassán.
Márai Sándor városa olyan fénytörésben, ahogyan kevesen ismerik. Helyszínek, szerelmek, dalok, történetek. Rendhagyó utazás történelmi korokon keresztül, érzelmi viharok, meghökkentő történetek, önfeledt bolyongás a szerelmek Kassáján. Különös és hétköznapi, hihetetlen és bensőségesen ismerős helyzetek, viszonyok, kapcsolatok bontakoznak ki az egy-egy polgárházhoz, palotához, kapualjhoz, udvarhoz, parkhoz és elnyűtt padhoz, matuzsálemi korú fához és magányos utcalámpához, jelentős és jelentéktelen helyekhez kötődő izgalmas, tanulságos, megrendítő vagy egyszerűen csak szépséges szerelmi esetekből. Egy férfi, egy nő, néhány pillantás, érintés, vallomás. Titkos zugok, eldugott rejtekek tárulnak fel, elfeledett történetek, homályos legendák hangzanak el. A szerelem legkülönbözőbb alakváltozatai jelennek meg, az egymásra találás és a beteljesülés, a kiábrándulás és a szakítás, a rajongás és a féltékenység, szenvedélyek, sírás és nevetés, árulások és sebek, ábrándok és vágyak, diadalok és kudarcok, és talán a legfontosabb, a pillanatnyi boldogság. Egy eddig ismeretlen Márai kuplé hangfoszlányai kavarognak a levegőben. Végre kiderül, miről mesél a nyughatatlan kassai szél.
A támogató jegyek ára minden héten: 1.000,- Ft, melyet a helyszínen lehet fizetni. A befolyt összeget Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánlunk fel.

Forrás: Szervezők
 


2017.05.26.

Még több a településen (Bodrogkeresztúr):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer