Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár 2018. február 23-24. Kecskemét
Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár 2018. február 23-24. Kecskemét

2017. szeptember 29. és október 1. között rendezik meg első alkalommal a Kecskeméti 100 Bogrács Fesztivált a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A rendezvényen főzhetnek, különböző kategóriákban versenyezhetnek baráti társaságok, cégek dolgozói, egyéb közösségek. Az „amatőrök” mellett profik is megjelennek bemutatóikkal, igazi különlegességeket kínálva.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Megrendezésre kerül a települések versenye is, amelyre nem csak a régióból, határon túli magyar lakta településekről, hanem távolabbról is várnak nemzetközi résztvevőket. A meghívásos versenyre érkező falvak, városok csapatai a tájegységükre jellemző bográcsos ételekkel mérettetnek meg, amelynek díja egy vándorkupa és sok értékes nyeremény.

A minőségi ételek kísérői a minőségi italok, amelyek a bor utcában és a sörházban várják a vendégeket. Ahogy a jó ételekhez, jó italok járnak, úgy a táncra vágyóknak pedig a jó ritmusok. A zenei kínálat olyan színes lesz, mint a gasztronómiai. A szórakoztató programban megtalálható népzene, táncház, cigányzene, mulatós zene, operett és a fiatalok kedvencei is, úgy mint Pápai Joci, Vastag Csaba, Nótár Mary, Dér Heni, ByeAlex, Kökény Attila, Wellhello és még sokan mások.

Forrás: a fesztivál közösségi oldala

Online jegyvásárlás


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Több stílusú szoba áll ...
Találatok száma: 1

Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

Élvezze modern konyhánk ízeit, vagy lazítson, ragadja meg a hangulatot éttermünkben, miközben végigkíséri a gokart futamokat panoráma ablakainkon, illetve hangulatos nyári teraszunkon. Minden nap ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
100 Bogrács Fesztivál Kecskemét 2017. Online jegyvásárlás