Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Mamma Mia musical Miskolcon! Jegyvásárlás!
Mamma Mia musical Miskolcon! Jegyvásárlás!

Dupla maraton Miskolcon. Idén nyár elején ismét terepfutásból és hegyikerékpározásból álló Maratoni Hétvégét kínálnak a sportbarátoknak Miskolcon. Nemzetközi terepfutóverseny, a 7. Maratoni Hétvége első napján. Másnap, 2018. június 17-én, vasárnap rendezzük meg azonos helyszínen a 7. Kondenzgyík Maraton elnevezésű nemzetközi hegyikerékpáros versenyt!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A Verseny ideje: 2018. Június 16. (Szombat)

A verseny célja:

Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása amatőr és igazolt sportolók számára. A valamennyi korosztály képviselőinek fontos egészséges életmód, valamint a rendszeres testmozgás pozitív élettani hatásainak hirdetése. A Bükk-hegység csodálatos természeti és épített szépségének, értékeinek, Miskolc város nevezetességeinek népszerűsítése. Sportbarátságok kialakítása, azok ápolása.

A verseny része a 7. Miskolci Maratoni Hétvégének, melynek második napján, 2018. június 17-án, vasárnap, azonos helyszínen rendezzük meg a 7. Kondenzgyík Maraton elnevezésű hegyikerékpáros (MTB) országos ranglista viadalt.

GPS-koordináták: 48°11’95” É ; 21°65’17” K

Versenyszámok:

MARATON-EGYÉNI (42,3 km): az útvonal változó minőségű erdei út. Szintidő 6 óra.

Csak a 2000. január 01. előtt született futók nevezését fogadjuk el.

MARATON-VÁLTÓ (4x10,5 km): a maratoni távot négyen teljesítik. A váltó tagjai körönként, az versenyközpontnak is otthont adó „erdei stadionban” indítják útjára társaikat. A pálya áltozó minőségű erdei út.

Szintidő 6 óra.

FÉLMARATON (21 km): az útvonal változó minőségű erdei út.

Szintidő: 3,5 óra.

Csak a 2002. január 01. előtt született futók nevezését fogadjuk el!!!

KISMARATON (10,5 km): az útvonal változó minőségű erdei út.

Szintidő: 1,5 óra.

A fenti négy versenyszám mezőnye a Németh Csaba (Mammut ProTeam) által kijelölt 10,5 km-es, 330 méter szintemelkedéssel nehezített, 2012-ben sikerrel debütált körpályán vetélkedik. A futók körönként visszatérnek az „erdei stadionba”, így a szurkolók, családtagok, a média képviselői folyamatosan figyelemmel kísérhetik a verseny alakulását.

MINIMARATON (3,5 km): az útvonal változó minőségű erdei út. Szintidő: NINCS. A távot futva és túrázva is lehet teljesíteni!!!

A rajtok ideje:

- A maraton (egyéni és váltó), a félmaraton, a kismaraton résztvevőinek:

2018. június 16-án (szombat), 10.00-kor

- A minimaraton résztvevőinek:

2018. június 16-án (szombat), 10.15-kor

Találatok száma: 2

Ózon Panzió Lillafüred

Ózon Panzió Lillafüred

Panziónk a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, ...


Hunguest Hotel Palota**** Superior

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. A Hunguest Hotel Palota**** kastélyszálló mára már számos új szolgáltatással bővítve várja kirándulni és pihenni ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!