Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Csapatépítés tréning a Gombosi Pálinkafőzőben üzemlátogatással, pálinkakóstolással

Kiemelt ajánlat

2025.01.01 (szerda) - 2025.12.31 (szerda)

A Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzik a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát. Pálinkafőzdénkben szeretettel várjuk a csapatépítő programra érkezőket. Pálinkafőzdénk maximum 40 ültetett fő befogadására alkalmas, önálló konyhával, részben fedett terasszal. A program keretében van lehetőség pálinkakóstolással egybekötött üzemlátogatásra is. Konkrét igényével, kérdéseivel, illetve konkrét árajánlattal kapcsolatban kérem, keressen bennünket emailen vagy telefonon.
Csapatépítés tréning a Gombosi Pálinkafőzőben üzemlátogatással, pálinkakóstolással

Kapcsolat, elérhetőség

Csapatépítés tréning

Csapatépítő program üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

Ismerjék meg hogyan készül a pálinka! Kóstolják meg hungaricum pálinkáinkat!

Pálinkáink csak az érett gyümölcs ízét és illatát hűen visszaadó középpárlatból készülnek.

A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően az érlelés és a lepárlás során tradicionális eljárásokat is követve készítjük pálinkáinkat, olyan évszázados hagyományokat is újraélesztve, mint a ferences szerzeteseké.

A kimagozott és speciális hűtési technológiával áterjesztett gyümölcsöket rézből készült „kisüstökön” szakaszos lepárlással dolgozzuk fel. A gondos lepárlás során a jelenleg ismert legmodernebb technikát és technológiai eljárásokat alkalmazva, kitűnően képzett pálinkamesterek felügyelete mellett nyerjük azt a minőségi alapanyagot, amelyet a speciális, fahordós érlelés tesz utolérhetetlen műremekké.

A főzés egy maximum 6t/h kapacitású gyümölcsfeldolgozóban kezdődik, ahol a gyümölcs mérés, mosás és válogatás után a magozóba kerül. Az itt leválasztott gyümölcshús a cefre alapja. Összesen 1200-1300 t cefre befogadására alkalmas az erjesztő tér. Az erjesztő tartályok felszerelése a hűtő csőrendszer, illetve a keringtető szivattyúk, ezek automatikus vezérléssel vannak ellátva. A főzőberendezés kétlépcsős szakaszos kisüsti technológia, amely 2 db 1000 l-es főző, és egy db 1000 l-es finomító üstből áll, számítógépes vezérléssel.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolat, elérhetőség

Lőrinci Programturizmus