Debreceni Nyári Színházi Esték 2021. Nagyerdei Szabadtéri Játékok
Debreceni rendezvényhelyszín: Hotel Lycium - Kölcsey Központ
Debreceni rendezvényhelyszín: Hotel Lycium - Kölcsey Központ
Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban
Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Tisza-tavi Fesztivál a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek.
Tisza-tavi Fesztivál a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek.
Zamárdi Cirkuszpark & Resort
Zamárdi Cirkuszpark & Resort
Foglaljon már az őszre! Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Foglaljon már az őszre! Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Debreceni Nyári Színházi Esték 2021. Nagyerdei Szabadtéri Játékok

Jegyvásárlás
2021. július 26.

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2021. június 8-a és szeptember 9-e között az ország legjobb színházi produkcióival, legkeresettebb sztárszínészeivel és zenészeivel szórakoztatja a debreceni nagyérdeműt.

Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2021

Belépési információk

Kedves Közönségünk!

A NAGYERDEI SZABADTÉRI SZÍNPAD előadásaira MÁR NINCS SZÜKSÉG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYRA!

Az új kormányrendelet értelmében az ország szabadtéri színházi előadásain sem lesz már szükség védettségi igazolványra.

A nyár többi előadására korlátozások nélkül várja a Debrecenbe látogatókat a Nagyerdei Szabadtéri Színpad.


Az idei színházi programsorozatban 8 vendégtársulat 10 produkciójában, a Csokonai Színház 9 előadásában és a Nagyerdei Szabadtéri Játékok egy saját, ősbemutatójával együtt – idén mindösszesen 20 színházi előadás lesz látható a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A színházi évad műfaji keresztmetszete: klasszikus és kortárs, illetve magyar és külföldi vígjáték, bohózat, kabaré, kortárs balett, néptáncjáték, misztériumjáték, zenés játék és musical.

9 prózai előadás (vígjáték, romantikus komédia, kabaré): Thália Színház |OSCAR, Csokonai Színház | TESZTOSZTERON, Játékszín | A SZŐKE CIKLON, Centrál Színház | HÁZASSÁGI LECKÉK KÖZÉPHALADÓKNAK 2. Madách Színház | PÁRATLAN PÁROS 2. (2), Szigligeti Színház | LILA ÁKÁC, Orlai Produkciós Iroda | VÁLASZFALAK (2),

5 zenés előadás (musical, zenés misztériumjáték): Csokonai Színház |A PÁL UTCAI FIÚK (2), Csokonai Színház | ÓZ, A CSODÁK CSODÁJA (2), A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója | CSÍKSOMLYÓI PASSIÓ

2 táncelőadás (újcirkusz, néptáncjáték): Recirquel Társulat | MY LAND, Nagyerdei Szabadtéri Játékok | TŰZLILIOM

4 operett, opera: Csokonai Színház | CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ, Csokonai Színház| OPERALIGET (2)


MŰSOR

2021. július 26. (esőnap:július 27.)
Dés László – Geszti Péter – Békés Pál: A dzsungel könyve
Musical két részben az oDEon-ZeneTheatrum előadásában

Idén ünnepli 25 éves születésnapját Dés-Geszti-Békés A dzsungel könyve című musicalje, amely az egyik legsikeresebb és legtöbbet játszott darab az országban és Debrecenben is több százszor lehetett látni. A Jubileum alkalmából ismét színpadra kerül a legendás előadás a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon izgalmas szereposztásban.


2021. július 31. (esőnap: aug.1.)
Szigligeti Színház | LILA ÁKÁC


A nagyváradi Szigligeti Színház romantikus komédiája először a Nagyerdei csillagtetős színpadán!
Szép Ernő hőse, Csacsinszky Pali úgy fantáziál a szerelemről, úgy vágyakozik valami ideálisra, hogy nem veszi észre az ölébe pottyant igazi és valóságos szerelmet, nem veszi észre az elragadó és egyszerű varrólányt, Tóth Mancit. Mire ráébred mit veszíthet, igazi szerelmével már robog a vonat egy távoli város felé. És aztán? Kiderül egy szép nyári este a Nagyerdei Szabadtérin.


2021. augusztus 10. (esőnap: augusztus 11.)
Csokonai Színház| CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ
Kálmán Imre Csárdáskirálynő című műve minden idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott operettje.

Az operett-statisztikusok szerint nincs egyetlen perc, amikor a Föld valamelyik pontján – színházban, koncerten, filmen, tévében vagy rádióban – föl ne csendülne Kálmán Imre valamelyik népszerű melódiája... legtöbbször a Csárdáskirálynő egyik slágere.

Azt tartják róla, hogy akár zene nélkül is remek színdarab lenne, ugyanis egy nagyon izgalmas családi dráma bomlik ki a néző előtt. Ehhez jönnek még a valóban örökké népszerű melódiák: „A lányok, a lányok, a lányok angyalok...", a „Jaj, cica, eszem azt a csöpp kis szád...", az „Álom, álom, édes álom...", a „Te rongyos élet...", és természetesen „Hajmási Péter, Hajmási Pál"

„A Csárdáskirálynő nosztalgiavasút mindenki számára, eszünkbe juttatja, hogy valamit elfelejtünk a mai felgyorsult világban: színházba menni érdemes, az operett pedig szórakoztató műfaj. A darab végére olyan hangulat kerekedik ki, hogy minden néző legszívesebben felugrana a színpadra a szereplőkkel dalolászni" – (Debreciner honlapja)

Szereplők
Sylvia – NAGY KÍRA
Bóni – KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS
Edwin – HAJA ZSOLT
Anhilte (Edwin édesanyja) – BÓDI MARIANNA
Stázi – BÓDI BARBARA
Leopold (Stázi édesapja) – DÁNIELFY ZSOLT, Jászai-díjas
Terka (az Orfeum lányainak a vezetője) – OLÁH ZSUZSA, Jászai-díjas
Kerekes Feri (az Orfeum tulajdonosa) – GARAY NAGY TAMÁS
Rohnsdorf (Edwin titkára) – VRANYECZ ARTÚR

Rendező
GEMZA PÉTER
Vezényel
SOMOGYI-TÓTH DÁNIEL

Az előadás korhatár nélkül megtekinthető.

Közreműködik: a Kodály Filharmonikusok Debrecen, valamint a Csokonai Színház Énekkara


2021. augusztus 12.
Kolozsvári Piactéren

Bár a mostani bevásárlóközpontos világban mindinkább feledésbe merül, nem is olyan régen a piac egy település napi életének, így Kolozsvárnak is központi helyszíne volt. Itt adta el napi friss zöldségét a hóstáti gazda, tejét-vaját a kalotaszegi asszony, munkaerejét, barmát a széki vagy mezőségi férfiember, pénzzel a zsebében itt mulatott a vásáros a sikeres nap végén, itt ismerkedtek meg leendő házastársak, pletykáltak, vagy csak hallgatták a legfrissebb híreket a vásárlók.

A Magyar Állami Népi Együttes ennek a képzeletbeli piacnak a hangulatát varázsolja a színpadra – nem teljességre törekedve, de történeti távlatokat is nyitva az emlékezet horizontján – természetesen nem drámában, hanem a néptánc és a népzene költői nyelvét használva.

Az idén 70 éves jubileumát ünneplő Magyar Állami Népi Együttes mára a Kárpát-medence kulturális értékeinek zászlóvivőjévé vált Magyarországon és külföldön egyaránt. Az Együttes olyan világviszonylatban is egyedülálló, a tradíciót a figyelem középpontjába állító, és abból inspirálódó, táncszínházi produkciókat hozott létre, amelyek a zene és a tánc nyelvén univerzális emberi értékeket hordoznak.

A műsorban elhangzik Mihályi Gábor írása.

A műsor a Kolozsvári Magyar Napok tizedik évfordulójára készült.

A Magyar Állami Népi Együttes műsorát megelőzően, délelőtt 10 órától a szintén jubileumát ünneplő Hagyományok Háza várja szakmai napján az érdeklődőket a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot környező területen műhelybeszélgetésekkel, koncertekkel, stratégiai partner


2021. augusztus 13. Dumaszínház - Miskolci gyökerek (esőhelyszín: Kölcsey Központ)

Aranyosi Péter humorista és Vida Péter színész-humorista a Miskolci gyökerek című közös műsorukban a miskolci fiatalság, a középiskolai kalandok, a miskolci show-ska zenekar, a legendás Kabinet Rt és a Diósgyőr focicsapata kapcsán ontják a poénokat és a miskolci/borsodi történeteket.

A 2 Péter még középiskolai tanulmányaik idejéből ismerik egymást, erre utal a "Miskolci gyökerek" cím is. Ráadásul ennek a címnek Aranyosi Péter szerint van egy kis áthallása is.

"Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A Miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz." – nyilatkozta Aranyosi Péter.


2021. augusztus 13. (esőnap: augusztus 14.)
Nemzeti Színház – Magyar Nemzeti Táncegyüttes | CSÍKSOMLYÓI PASSIÓ


A Nemzeti Színház Csíksomlyói passiója keresztény hitünk alapjaira kérdez rá, és az európai keresztény kultúra értékeire hívja fel a figyelmet. A bibliai történet 18. századi interpretációja, a Budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes felejthetetlen előadásában érkezik augusztus 13-án Debrecenbe, a Kossuth térre.


2021. augusztus 16.
Rost Andrea feat. Hot Jazz Band

A Kossuth- és Liszt- díjas operaénekesnő, a New York-i Metropolitan, a milánói Scala, a bécsi Staatsoper, a párizsi Bastille Opera, a londoni Royal Opera House sztárja, Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras és José Cura partnere, a szintén Kossuth díjas Hot Jazz Band közreműködésével ezúttal sajátos jazzes hangvételben mutatja meg fiatalságának meghatározó slágereit. Musicalrészletek, filmzenék és a táncdalfesztiválok győztes dalai szólalnak meg, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrich-ig, az Óz világslágerétől a My fair ladyn át a West Side Story-ig. Természetesen az ének duettek sem maradnak ki a műsorból, Bényei Tamás közreműködésével. A Hot Jazz Band két nagyszerű művészbarátjukkal is kiegészül: Mátrai Zoltán szaxofonművésszel és Korb Attilával, aki ez alkalommal zongorán játszik, és a hangszerelések nagy részét is készíti.

Az előadás korhatár nélkül megtekinthető.


2021. augusztus 18. (esőnap: augusztus 19.)
Havasi koncertshow Debrecenben

2020-ban minden megváltozott. Ötven HAVASI-koncertet kellett lemondani. De ezzel egyidőben megszületett egy különleges, korábban még soha nem hallott zenei világ, amely 2020. december 29-én egy online koncerten mutatkozott be, amelyet több mint 80 országban kísértek figyelemmel. Az üres Budapest Sportaréna hatalmas színpaddá alakult, és bár a helyszínen nem lehetett jelen közönség, HAVASI és művésztársai a szívüket és lelküket is beleadták abba, amihez a legjobban értenek: a zenélésbe.

De ezúttal, életükben először a legvirtuózabb tételek előadását nem követte sem tapsvihar, sem üdvrivalgás – csak az egész arénát betöltő mély csend.

Idén, a korlátozások feloldásával először nyílik lehetőség arra, hogy ezek a különleges tételek élőben, közönség előtt is felcsendüljenek, és ezúttal remélhetőleg újra felhangzik majd az a taps, amire Balázs és zenésztársai közel másfél éve várnak.

A színpadon öt fantasztikus zenész egészíti ki a koncertzongora monumentális hangzását, és először kap jelentősebb szerepet HAVASI koncerten a szintetizátor.

A koncertsorozat műsora természetesen az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételeket is tartalmazza. Szólózongorán, eredeti formájukban lesznek hallhatóak olyan emblematikus művek, mint a Vihar, és az előadás során a zeneszerző bebizonyítja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen zongora a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha kedvenc helyéről szeretné megtekinteni koncertet.


2021. augusztus 20.
CSÍK ZENEKAR KONCERTJE - VENDÉG: GRECSÓ KRISZTIÁN ÉS VECSEI H. MIKLÓS

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik.

Nos, ez a Csík Zenekar.

Jövőbeli műsorainkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen. 


2021. augusztus 22-23. (esőnap: augusztus 24.)
Orlai Produkciós Iroda | VÁLASZFALAK


Az Orlai Produkciós Iroda legújabb vígjátéka Kern András és Hernádi Judit főszereplésével.
Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát. Vagy mégsem? A mama bedobja a bombát. Kezdődhet a romeltakarítás. Hogy a történet hogyan folytatódik, kiderül a Nagyerdei Szabadtérin.


2021. augusztus 27-28. (esőnap: augusztus 29.)
Csokonai Színház | ÓZ, A CSODÁK CSODÁJA


A történet egy kislány hihetetlen kalandja, aki azért küzd, hogy megmentse a világot és segítsen a barátain. Ez a történet egy nagyszerű keveréke a vidámságnak, a boldogságnak és a humornak, ami ugyanakkor mély tartalmakat közvetít a gyermekek és a felnőttek felé is.  Most: fel a fényeket és mosolyt mindenki arcára! A Nagyerdő fái alatt vegyenek részt Önök is a varázslatban!


2021. augusztus 30. Esőhelyszín: Kölcsey Központ
Dés László – Legyen úgy!

Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Pár éve ő maga is kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. 2018-ban jelent meg Az éjféli járat címmel első szólólemeze, amely átütő sikert aratott, néhány hónapon belül Platinalemez lett.

2017 végén Nagy utazás címmel országos turnéra indult, 2018 decemberében teltházas Aréna koncertet adott, 2019-ben pedig Mi vagyunk a Grund! címmel turnézott kimagasló sikerrel.

2020-ban új műsorral, a régi nagy slágerekkel és vadonatúj dalokkal kezd újra koncertezni, a koncertek címe az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy! De elhangzik majd természetesen a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk és a mára már kihagyhatatlanná vált dal a Pál utcai Fiúk musicalből, a Mi vagyunk a Grund! is.

Dés László szeptember 2.-i, Budapesten, a Kongresszusi Központban tartandó koncertjének az előpremierjével „ajándékoz” meg minket, Önöket!

A kibővített zenekara mellett két olyan művész lesz a vendége, akik önmagukban is teltházakat vonzanak: Básti Juli és Nagy Ervin.


2021. szeptember 9 (esőnap: szeptember 10.)
Nagyerdei Szabadtéri Játékok | TŰZLILIOM – (ősbemutató)


Wass Albert A funtineli boszorkány című nagy sikerű regénye a Debreceni Népi Együttes vadonatúj táncszínpadi változatában.A misztikus táncjáték Nuca, az erdélyi tündér-boszorkány felnőtté válásának és tragikus sorsára való párhuzamos ébredésének titokzatos történetét meséli el a Népi Együttes mintegy hetvenfős társulata és a Bürkös zenekar közreműködésével. Tűzliliom, a 2021. évi Nagyerdei Szabadtéri Játékok leglátványosabb táncszínházi ősbemutatója. Tavaly nyáron a 70 éve megnyitott régi Nagyerdei Szabadtéri Színpadot, illetve a debreceni szabadtéri színházi hagyományok elindulásának 70. évfordulóját is ünnepeltük. Debrecen első és egyetlen állandó, épített szabadtéri színpada, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad kereken 70 évvel ezelőtt, 1950 júniusában nyitotta meg először kapuit Kodály Zoltán Székelyfonó című daljátékával. Tavaly szintén a fennállásának 70 éves jubileumát ünnepelte–, a Megyei Prima-díjas Debreceni Népi Együttes. Ezért külön öröm a szervezők számára, hogy a vírushelyzet miatt meghiúsult Tűzliliom című ősbemutató – mai szóval élve „táncszínházi” – előadás, idén megvalósulhat. 

A Debrecen kártyahasználatával, idén először tudnak kedvezménnyel jegyet vásárolni a Nagyerdei Szabadtéri Játékokra. A kedvezmény mértéke: 500 Ft. Egy kártyával csak egy jegyet lehet vásárolni, tehát ha két főre veszünk jegyet, akkor is csak egy jegyre használható fel. A Debrecen kártyát a Kölcsey Központ, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad jegypénztárában és a Tourinform irodában egyaránt elfogadják a jegyvásárláskor.

Ismételten igénybe lehet venni a közönségnek a térítésmentes közlekedésnek a lehetőségét előadás előtt és után, sőt a hosszabb előadások után az 1-es villamos vonalán különjárat indul!

• Június-július hónapokban jellemzően 20.30-tól kezdődnek előadásaink (pontos kezdési időpontok online felületeinken)
• Augusztus-szeptember hónapokban jellemzően 20.00 órától kezdődnek előadásaink (pontos kezdési időpontok online felületeinken)
• NSZSZ jegypénztár nyitás: előadás előtt egy órával
• Nézőtérnyitás, büfényitás: előadás előtt 45 perccel
• Érintésmentes bankkártyás fizetés lehetősége a büfékben is!

Az idei évtől a Nagyerdei Szabadtéri Színpad is tagja a Szabadtéri Színházak Szövetségének.


2021.07.26.
2021.07.31.
2021.08.09. - 2021.08.10.
2021.08.12. - 2021.08.13.
2021.08.16.
2021.08.18.
2021.08.20.
2021.08.22. - 2021.08.23.
2021.08.27. - 2021.08.28.
2021.08.30.
2021.09.09.
További ajánlataink

2021.07.21. - 2021.07.24. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.07.21. - 2021.07.25. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2021
2021.07.26. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A DZSUNGEL KÖNYVE - musical két részben - az oDEon-ZeneTheatrum előadása
2021.07.26. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.07.26. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.07.27. - 2021.07.31. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó
2021.07.31. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.07.31. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rakonczai Piano est
2021.07.31. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Strandok éjszakája az Aquaticumban
2021.07.31. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.07.31. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
LILA ÁKÁC - vígjáték két részben - a Szigligeti színház, Nagyvárad előadása
2021.08.05. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok - 1. nap
2021.08.05. - 2021.08.08. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok 2021
2021.08.05. - 2021.08.08. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.06. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok - 2. nap
2021.08.07. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok - 3. nap
2021.08.08. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok - 4. nap
2021.08.09. - 2021.08.10. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.12. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.12. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Magyar Állami Népi Együttes ’70 - KOLOZSVÁRI PIACTÉREN
2021.08.12. - 2021.08.13. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.13. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Miskolci gyökerek - Aranyosi Péter és Vida Péter közös estje
2021.08.13. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.13. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Nemzeti Színház: Csíksomlyói passió
2021.08.14. - 2021.08.22. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál
2021.08.15. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Klasszikusok Éjszakája bemutatja: Koncert Cziffra György emlékére
2021.08.15. - 2021.08.16. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.16. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
ROST ANDREA FEAT. HOT JAZZ BAND - Ma éjjel táncolnék
2021.08.17. - 2021.08.20. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Farmer Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás
2021.08.18. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT
2021.08.18. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.18. - 2021.08.20. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Mulat a Torony! - Nótár Mary
2021.08.20. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
CSÍK ZENEKAR KONCERTJE - VENDÉG: GRECSÓ KRISZTIÁN ÉS VECSEI H. MIKLÓS
2021.08.20. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.22. - 2021.08.23. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.22. - 2021.08.23. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.22. - 2021.08.23. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
VÁLASZFALAK - vígjáték két részben - az Orlai Produkciós Iroda előadása
2021.08.24. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Budapesti Fesztiválzenekar koncertje
2021.08.27. - 2021.08.28. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.28. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.28. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
RetroTorony
2021.08.30. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.30. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dés László - Legyen úgy!
2021.08.30. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.09. Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.11. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni séta a Templomok Éjszakáján
2021.09.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rotary Futófesztivál
2021.09.22. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Brains koncert
2021.09.22. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.27. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Koncz Zsuzsa Koncert
2021.09.27. - 2021.09.28. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.28. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Hajós & Dr. Majoros - avagy Mi a problémád?
2021.09.29. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról
2021.09.29. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.03. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.03. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Vangelis - Filmzene-koncert
2021.10.04. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.04. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Koncert
2021.10.29. - 2021.10.30. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rettegések Éjszakája a Kerekerdő Élményparkban
2021.11.08. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Zséda - Kökény Attila: Hello
2021.11.08. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.15. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.15. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Bródy János - Gáz van, Babám! koncert
2021.11.17. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Dr. Zacher Gábor
2021.11.17. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.19. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Debrecenben
2021.11.24. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Páros hármas - az olasz Bridget Jones sztori, slágerekkel
2021.11.24. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.02. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.02. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Csernus Imre előadása Debrecenben
2021.12.16. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.16. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged
2021.12.19. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A kaktusz virága
2021.12.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Új időpont - Demjén Turné
2021.12.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Demjén 75 Születésnapi Koncert
2021.12.21. Jegyek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2022.05.27. - 2022.05.29. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Időpontváltozás! - Debrecen Drive 2022 - Járműipari Kiállítás
2022.06.17. - 2022.06.26. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny
Találatok száma: 33

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partner

Amulett Panzió

Amulett Panzió

Vendégházunk Debrecen óvárosában a Lovarda, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda közelében található. Bővebben


Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ... Bővebben


Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében a Debreceni Klinika területén található az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló. A Debreceni Egyetem Orvos Egészségtudományi Centruma és a Hunép Universal között létrejött szerződés értelmében a komplexum a külföldi orvostanhallgatók hosszú távú ... Bővebben


Blue Dreams Panzió Debrecen

Blue Dreams Panzió Debrecen

Családias hangulatú panziónkat 2002. augusztus 16.-án nyitottuk. Jelenleg 7 szobával várjuk vendégeinket, Debrecen kervárosi részén a centrumtól és a Nagyerdőtől 20 percre gyalogosan és kb. 5 percre autóval. A panzió tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Bővebben


Boglárka Vendégház Debrecen

Boglárka Vendégház Debrecen

Vendégházunk Debrecen kertvárosi részében, a Homokkertben található csöndes, családias környezetben, ahonnan a belváros 15 perc sétával elérhető. A ház 2001-ben épült és 2009 óta működik vendégházként. Felújítva, megszépülve várjuk kedves vendégeinket. Két szoba, fürdőszoba és jól felszerelt étkezős konyha áll ... Bővebben


Centrum Hotel*** Debrecen

Centrum Hotel*** Debrecen

A Centrum Hotel Debrecen *** Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és ... Bővebben


Centrum Panzió Debrecen

Centrum Panzió Debrecen

A három csillagos minősítést elnyert Centrum Panzió Debrecen belvárosában - csendes, családias, szabadtéri gyerekjátszóteres, parkosított környezetben, a Nagytemplomtól 500 méterre található. Bővebben


Debreceni Egyetem Kollégiumai

Debreceni Egyetem Kollégiumai

A Debreceni Egyetem jelenleg 4.983 kollégiumi férőhellyel rendelkezik, amelyből 922 Magyarország egyik legkorszerűbb diákotthonában, a Campus Hotelban található. További 1.700 férőhelyet az elmúlt öt évben újítottak fel, illetve 600 férőhely tíz éven belül épült, jó állapotban lévő épületekben ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 30

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partner

Agrár Étterem Debrecen

Agrár Étterem Debrecen

A DE AGTC Böszörményi úti Campus területén található a felújított Agrár Étterem. 600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik. Bővebben


Belga Étterem Debrecen

Belga Étterem Debrecen

A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét. Bővebben


Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek ... Bővebben


Don Pedró Pizzéria Debrecen

Don Pedró Pizzéria Debrecen

A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél. Bővebben


Gilbert Pizzéria Debrecen

Gilbert Pizzéria Debrecen

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt ... Bővebben


Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre ... Bővebben


Incognito Club

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen zenével várja vendégeit. Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek ... Bővebben


Kashmir Indiai Étterem Debrecen

Kashmir Indiai Étterem Debrecen

Mi itt a Kashmírban egy jó indiai étterem atomoszférájának tükrözéséhez szükséges feltételek egyensúlyát teremtettük meg. Arról vagyunk híresek, hogy kiváló ételeket szolgálunk fel, ami a visszatérő vendégeink számából egyértelműen kitűnik. A központi elhelyezkedés, a hibátlan belső dekoráció, ... Bővebben


Kismandula Cukrászda Debrecen

Kismandula Cukrászda Debrecen

A Mandula, Kismandula Cukrászda és a Mandula Cafe már 30 éve a debreceniek közkedvelt sütizős helyei. Ideális helyszíne délutáni sulis beszélgetéseknek, napközbeni üzleti tárgyalásoknak, családi programoknak. Süteményeink születés- és névnapok elengedhetetlen tartozékai. Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Közeli ajánlatok

Aquaticum Debrecen programok 2021
Aquaticum Debrecen programok 2021
  • Debrecen
2021. július 22 - 25.
Campus Fesztivál Debrecen 2021
Campus Fesztivál Debrecen 2021
  • Debrecen
2021. július 21 - 25.

Figyelmébe ajánljuk!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 200 Ft -tól 19 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
4032 Debrecen , Nagyerdei park. 6.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Prémium élmények

Online jegyvásárlás