Hívjuk és várjuk Magyarország legmagasabban fekvő településén!
Hívjuk és várjuk Magyarország legmagasabban fekvő településén!

Egy csodás tavaszi hosszú hétvége előestéjén, március 14-én, szerdán egy felejthetetlen fáklyás túrával várunk mindenkit nagyon sok szeretettel a Felső-Mátrában, Mátraszentimrén és térségében. A túra hossza kb. 2 óra lesz. Megismerkedünk helyi látnivalókkal, legendákkal és történetekkel. A túrán való részvétel ingyenes. A részvétel előzetes regisztrációhoz illetve jelentkezéshez nem kötött. A túrán való részvételhez a megadott időpontban és találkozási ponton kell megjelenni.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Fáklyás élménytúra a Felső-Mátrában

2018. március 14.

Túravezető: Demecs Norbert. 

Találkozás/indulás: 2018. 03. 14. szerda, 19:30 Mátraszentimre, Selfness Hotel Vadvirág
Útvonal: Vadvirág - Mátraszentimre, sportpálya - temető - zöld sáv jelzés - Bagolyirtás - Pelyhes-rét - Bagolyirtás - zöld sáv jelzés - Mátraszentimre - Vadvirág.
Időtartam: kb. 2 óra
Táv: Kb. 5 km
Nehézségi szint: könnyű (Sportos életvitelhez nem gyakori rendszerességgel szokott, nem gyakori túrázók számára is ajánlott)
Szintemelkedés: max. 100 m

Várunk Mindenkit nagyon sok szeretettel!

A túra eső vagy rossz idő esetén elmarad. (Csak előzetes bejelentés esetén!).

A programváltozás jogát fenntartjuk, a túrát elmaradása esetén nem vagyunk kötelesek pótolni!

Eseményeinket egyenlőre kizárólag a Facebookon hirdetjük, így minden információt, a túra esetleges elmaradását is csak itt tudjuk feltüntetni! A túra esetleges elmaradásáról Mindenkit nyilvánosan tájékoztatunk a facebook-hírfolyamban, az eseményben illetve az I love Mátra idővonalán, legkésőbb az esemény kezdete előtt 3 órával! Kérünk Mindenkit ebben az időpontban fokozottan figyelje a Facebookot illetve az eseményt! A túrán mindenki csak saját felelősségére vehet részt, a túrán történt esetleges balesetek, rosszullétek vagy károk miatt az I love Mátra felelősséget nem vállal! A túrán szakszerű, azonnali orvosi ellátást nem tudunk biztosítani, vészhelyzet esetén a Kékes Kutató-Mentő szolgálat értesítendő. Kérjük vendégeinket, hogy kizárólag megfelelő egészségi állapotban vegyenek részt eseményeinken.

A túravezetés kizárólag magyar nyelven történik, siketek és nagyothallók számára nem tudunk szakszerű közlési formát biztosítani.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a rendezvényen, annak teljes ideje alatt kép- és hangfelvételek készülnek, melyeket a szervezők a rendezvény népszerűsítésével kapcsolatosan vagy saját célokra a későbbiekben nyilvánosságra hozhatnak és felhasználhatnak.

Találatok száma: 1

Selfness Hotel**** Vadvirág

Selfness Hotel**** Vadvirág

Hotelünk ideális helyszínt biztosít a pihenéshez és a nosztalgiázáshoz. Éttermünk nem csak a szálloda vendégei részére elérhető, hanem a sétáló, túrázó embereket is szívesen látjuk megpihenni, ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Éjszakai túra 2018

Eger

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket