Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Korda György és Balázs Klári - Életműkoncert 2018. Online jegyek!
Korda György és Balázs Klári - Életműkoncert 2018. Online jegyek!
Zsidó Kulturális Fesztivál 2018. Jegyvásárlás!
Zsidó Kulturális Fesztivál 2018. Jegyvásárlás!
Mamma Mia musical előadások a Madách Színházban! Jegyvásárlás!
Mamma Mia musical előadások a Madách Színházban! Jegyvásárlás!
Bödőcs Tibor előadások a MOM Parkban 2018 őszén!
Bödőcs Tibor előadások a MOM Parkban 2018 őszén!
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál koncertek és jegyvásárlás
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál koncertek és jegyvásárlás
Presser Gábor 1507. és 1508. koncertjét tartja a Papp László Budapest Sportarénában
Presser Gábor 1507. és 1508. koncertjét tartja a Papp László Budapest Sportarénában
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
`ZENE-BOR` a 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje
`ZENE-BOR` a 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje

Európai Mobilitási Hét Budapest 2017

Budapest, Több helyszínen (lásd a programoknál)

Az EURÓPAI MOBILITÁSI HETET minden évben szeptember 16. és 22. között rendezik meg. Ezen a héten az európai önkormányzatok fokozott erőfeszítést tesznek a fenntartható közlekedési megoldások bevezetésére és népszerűsítésére, arra ösztönözve a lakosságot, hogy próbálják ki a gépkocsihasználat alternatíváit.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: Budapest , Több helyszínen (lásd a programoknál)

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

ANDRÁSSY GASZTRO SÉTÁNY

A Gasztro Sétány elején, a Bajcsy-Zsilinszky útnál felállított színpadon délután 3 órától zenészek, zenekarok szórakoztatják a közönséget. Fellépnek többek között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem dzsessztanszakos hallgatói, a Petőfi Musical Stúdió hallgatói és a pécsi fiatal tehetségek, az All Inclusive Delicates zenekar is. Szombat este másfél órás koncertet ad a több nyugat-európai fesztiválon is nagy sikerrel szereplő fergeteges világzenét játszó Bordó Sárkány zenekar, míg vasárnap az autentikus cigány zenét játszó Kále Lulugyi együttes teremti meg a jó hangulatot. A Gasztrosétány szombaton éjfélig, vasárnap pedig 22 óráig várja az enni-inni, szórakozni vágyó vendégeket.

MOBILITÁSI NAGYSZÍNPAD – OKTOGON

2017. 09. 16. Szombat 

10:00–10:30 Ünnepélyes megnyitó
10:30–10:55 A Bartók Béla Konzervatórium hallgatóinak koncertje
11:00–11:30 Ringató Családi koncert
11:40–12:10 A Bethlen Téri Színház előadása
12:15–12:25 Kizomba Club Hungary & Bachata Club Hungary
12:30–12:50 D. Crew tánciskola bemutatója
12:55–13:15 A girlySTREETDANCE tánciskola bemutatója
13:20–13:55 Bethlen Téri Színház előadása
14:10–14:40 Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje
15:00–15:45 Ya Ou Feng és Baki József koncertje
16:00 Pecsétgyűjtő játék sorsolása
16:30–17:40 Pápai Joci koncertje

2017. 09. 17. Vasárnap 

10:00–10:30 Holddal a Nap, gyermekkoncert, közreműködik: Draskóczy Lídia /hegedű, Gulyás Anna /ének, Hoszmann Ádám/ütőhangszerek, Szlama László/koboz, ének, Alex Torres/gitár, vokál
11:00–12:00 Apacuka zenekar koncertje
12:05–12:25 Harmony Style Dance Club táncbemutatója
12:30–12:45 Capoeira bemutató
13:00–13:40 Adrienn Miller koncertje
14:00–14:30 Nagy Zsófi és mackó Miki duó koncertje
14:35–14:55 Dance Craze Academy táncbemutató
15:00–15:30 A Petőfi Musical Stúdió előadása
16:00 A Pecsétgyűjtő játék sorsolása

BKK – UTCAI AKTIVITÁSOK

BKK stand

Kíváncsi vagy, mi az az ökológiai lábnyom, és a tiéd mekkora? Játssz velünk, és nem csak ezeket tudod meg, de azt is, hogy mit tehetsz, hogy a környezettudatosabban élj! Kvízjátékunkban egyszerre két maximum 12 fős csapat vehet részt.

BKV

A BKV ezúttal közlekedési kvízzel várja a kilátogatókat, és az érdeklődők azt is megtudhatják, miért éri meg buszvezetőként dolgozni nálunk. Megmutatjuk az IK 630-as kabrió nosztalgiabuszunkat, illetve a hamarosan forgalomba kerülő hibrid Volvo buszt.

CSOPA - Csodák Palotája

Találkozzunk idén is az Autómentes Hétvégén a BKK sátra mellett! Ha tavaly jártál már az autómentes napokon az Andrássy úton, már jól ismersz minket! Ha még nem voltál, idén mindenképpen keresd meg a mi sátrunkat is! Kipróbálhatjátok, hogyan tudtok célozni egy pingpong labdával a beerpong asztalon, mennyire pendültök egy húron a társatokkal a páros labirintusban illetve hogy tudtok rakétát készíteni és röptetni a rakéta kilövő bázison, míg ha egy kicsit az elméteket is megdolgoztatnátok, várnak benneteket az ördöglakatok, melyek összerakása elkápráztathatja az egész családot.

MOL Bubi

Szeptember 16–17-én, az Európai Mobilitási Hétvégén, az Andrássy úton sokféle izgalmas programon vehettek részt. Szerencsét próbálhattok a MOL Bubi harmadik születésnapja alkalmából rendezett Instagram-játékban is. Készítsetek képe(ke)t az Andrássy út–Nagymező utca MOL Bubi gyűjtőállomásnál felállított fotófalaknál, majd töltsétek fel #szulinaposmolbubi hashtaggel az Instagramra! Ha szerencsések vagytok, akkor szeptember 18-án a húsz nyertes között lehettek, akik egy-egy ajándékcsomagot vihetnek haza MOL Bubi pólós Bernát plüssmackóval és újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcával. Gyertek el szombaton és vasárnap, 10 és 18 óra között a MOL Bubi gyűjtőállomáshoz, és vegyetek részt az Instagram-játékban! A játékról bővebben a molbubi.bkk.hu/szuletesnap oldalon olvashattok.

Budapest Közút

Az Andrásssy úton kiállított úthengert vagy közúti ellenőrző autót megtekintve képet kaphattok arról, hogy milyen az útépítők vagy az útellenőrök munkája.

Trükkös bicikli

Az első trükkös bringáink 2009-ben kezdték meg közönséghódító útjukat. A közönségnek és a véget nem érő bringaötleteknek köszönhetően újabb és újabb egy-, két- és háromkerekűek jelennek meg palettán.
Hátas tandem – Gondoltál már arra, hogy a menetiránynak háttal haladj kerékpárral? Ezt is megvalósítottuk. A hátas tandem lehetőséget ad arra, hogy két személy egymásnak háttal utazzon egy irányba. Éld át társaddal ezt a kalandot!
Szembetandem – Ha már unod az egyszerű bringázást, és kicsit feldobnád a napot, akkor próbáld ki párban a tekerést egymással szemben! Ülj fel erre a fantasztikus bringára barátoddal/barátnőddel, és tekerjetek, miközben egymás szemébe néztek. Trükkösebb és mókásabb ez a járgány, mint gondolnád.

PROGRAMOK A NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM TERÜLETÉN

  • Elvarázsolt gyerekbirodalom játszósarokkal, fejlesztőjátékokkal és baba-mama sarok
  • Elme Wellness – 3D amőba, térbeli torpedó, taktikai társas és golyós ügyességi játékok
  • Természettudományos kísérleti bemutatók, pályaorientációs játékok, legórobot-bemutató
  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium lounge-területén családi játékokkal, P+R parkolók gyűjtése a ParkolOK applikációval, virtuális Verda Viadal és dinamó versenypálya KTI–KRESZ-tesztek, közlekedésbiztonsági játékokkal várunk mindenkit
  • Hungaroring – Miniring program
  • MVM Zrt. és MVM Partner Zrt. – Az elektromos közlekedésé a jövő, avagy kipróbálható okoseszközök és játékok
  • Szerencsejáték Zrt. – Ismerkedés a magyar sport legendáival, kvízjáték és óriás csocsó

KÖZMŰ SÉTÁNY

Főkert

Töltsd le az ingyenes BudapestGreen applikációt és fedezd fel az Andrássy út régi és új arcát!

Játékszabály:
Töltsd le az appot vagy kérj nyomtatott segítséget!
Keresd meg az ott szereplő attrakciókat és készíts velük szelfiket!
Ha legalább 5-öt megtaláltál, gyere vissza hozzánk és váltsd különleges nyereményekre!
Nyerhetsz napszemüveget, kulacsot, frizbit, strandlabdát!

Vízművek

A Fővárosi Vízművek Zrt. standján játékos formában szeretnénk hívjuk fel a figyelmet az ivóvíz szerepére, a környezettudatos magatartás fontosságára. Lesz vízkóstoltatás, vízízteszt és vízkvíz is.

FCSM

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. interaktív vizes kísérletekkel várja a gyermekeket. A környezettudatos nevelő program keretében tanárok segítségével mutatják meg a szennyvíztisztítás folyamatát, az ehhez kapcsolódó kiadvánnyal pedig segítik a látottak és a hallottak könnyebb befogadását. Játékos kedvű látogatók egy szókirakós játék megfejtésével a csatornába nem engedhető anyagokat ismerhetik meg. A legügyesebbek jutalomban részesülnek.

FKF

Sátrunknál rajzos és egyéb foglalkozásokkal várjuk a gyermekeket és az érdeklődőket.

Főkétüsz

Bemutatószoba: biztonságos otthon–kéményellenőrzés-bemutató interaktív szoba.
A bemutatószoba célja egy átlagos otthonon keresztül bemutatni a kéményellenőrzés fontosságát, felhívni a figyelmet az ellenőrzéssel járó jogokra és kötelezettségekre, illetve a helytelen kémény- és tüzelőberendezéshasználat veszélyeire. Az interaktivitást az egyes problémás helyekre felakasztható táblák biztosítják, melyekkel az adott szoba, helyiség kéményseprő-ipari szempontból biztonságossá válik.
Gyerekeknek színező, gyerekrejtvények.
Kéményseprőjelmez felpróbálása kicsiknek.

JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK

MÁV

Az idei Mobilitási Hét célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése. A korábbi évekhez hasonlóan a MÁV-csoport is csatlakozott a kezdeményezéshez. A Mobilitási Hétvégén a budapesti Andrássy út az egész család számára érdekes programoknak ad otthont. A MÁV-csoport standján a nagyobbak kipróbálhatják a hajtányt, a kisebbek arcfestésen vehetnek részt. A MÁV-START mobilpénztáránál pedig információt kérhetnek, de akár vasúti jegyet is vásárolhatnak az utazni készülők.

GYSEV

Látogassanak el a GYSEV Zrt. standjára, az Izabella utca és a Csengery utca közötti szakaszon, ahol színes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékkal, ajándéktárgyakkal és Cenki Tekivel várunk minden kedves érdeklődőt!

E-Mobi stand

Elektromobilitás az Autómentes Hétvégén! Látogassatok el szombaton 10 és 18 óra között az e-Mobi standjához, ahol rengeteg különleges elektromos járművel, izgalmas foglalkozással, játékokkal várjuk a család minden tagját.
Ezekkel a programokkal várunk:
elektromos autó bemutatás,
könnyű elektromos járművek kipróbálása: scrooser e-roller, airwheel, Yike Bike elektromos kelékpár, segway, hooverboard, e-gördeszka,
ismerkedés az e-autók töltőivel,
kerékpárral meghajtott sínautó verseny,
Flike elektromos drón szimulátor,
arcfestés és gyereksarok.

Volánbusz

A VOLÁNBUSZ Zrt. idén a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a FlixBus munkatársaival karöltve vár mindenkit, aki érdeklődik a közlekedés iránt. Standunkon a gyerekeknek szóló KRESZ-elmélettel és közlekedésbiztonsági foglalkoztatókkal, kiállított autóbuszokkal és meglepetésekkel készülünk.

Mercedes

Az EvoBus Hungária Kft. az idei évben egy új generációs Mercedes-Benz Conecto NGT (natural gas technology) városi, alacsonypadlós autóbuszt állít ki az Andrássy úton megrendezésre kerülő Autómentes Hétvége program keretében. Az új generációs Conecto autóbuszcsalád alternatív hajtáslánccal, első ízben kerül Budapesten bemutatásra, amely rendkívül csendes és alacsony káros anyag kibocsátású földgáz üzemű autóbusz.

CIVIL SZERVEZETEK

Vöröskereszt

Önkéntes véradás.

Levegő Munkacsoport

A Levegő Munkacsoport az élhető, tiszta levegőjű városi környezetért dolgozik. A sátrunkhoz látogatóknak megmutatjuk a levegőben szálló legveszélyesebb por mennyiségét mérő műszerünket. Zajt is mérhetnek a hozzánk látogatók. Játékos formában megmutatjuk, hogyan lehetne élhetőbbé tenni az utcákat. Kérdőívünkön mindenki ellenőrizheti, mit tud a környezetbarát közlekedés jellemzőiről. Vándorkiállításunk a legveszélyesebb közlekedési ártalom, a szálló por veszélyeit és csökkentésének lehetőségeit mutatja be.

Magyar Közlekedési Klub

Környezetkímélő közlekedést, ezen belül jobb közösségi közlekedést! Mentsük meg a vasutat! Életteret a városlakóknak!

A MIZUglónk

A program lényege, hogy a kerületben élőkkel közösen határozzuk meg, milyen célok elérése szolgálja leginkább Zugló érdekét. Már a tervezés elejétől együtt dolgozunk, ezzel a közösségeket is erősítjük.
A MIZUglónk program ezt a párbeszédet jelenti; a kerület egészét érintő kérdésektől a kisebb helyi kezdeményezésekig partnerként dolgozunk a Zuglóban élőkkel. Mi nemcsak beszélünk, hanem kérdezünk is. Szakítunk azzal a módszerrel, hogy az érintetteket legfeljebb a kész, már megmásíthatatlan tervekről tájékoztatjuk. Arra törekszünk, hogy kialakuljanak azok a felelős helyi csoportok, amelyek az ott lakókat érintő kérdésekben dönteni tudnak. 

Salvita

A Salva Vita Alapítvány által koordinált SEGÍTŐ VÁSÁRLÁS program célja, hogy felhívjuk a közvélemény figyelmét azokra a kiváló termékekre, amelyeket a fogyatékkal élő emberek készítettek. A Segítő Vásárlás termékek megvásárlásával Ön támogatni tudja a fogyatékos embereket, munkájukat és életkörülményeik javítását.
WWF

Adománygyűjtés, környezeti nevelés, szemléletformálás.

Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Környezetvédelmi és Természetvédelmi Igazgatóságának munkatársai környezetvédelmi foglalkozásokkal várják az érdek-lődőket, amelyeken a gyermekek és szüleik megismerkedhetnek a komposztálás folyamatával, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságával, jó gyakorlatával. Hallhatnak a gyakran elfelejtett, ugyanakkor a mindannyiunk életében jelenlévő zaj kérdéseiről, megnézhetik a „Fűts okosan!” vándorkiállítást, valamint számos egyéb játékkal bővíthetik környezetisme¬retüket, környezettudatosságukat.

Munka- Kör Alapítvány a Hallássérültekért

El tudod képzelni, milyen a „csendes” közlekedés? Ugye nem? A siket emberek nem hallják a közlekedési zajokat, mégis szerezhetnek jogosítványt, autót vezethetnek, és nekik is meg kell tanulniuk a KRESZ-t. Ha kíváncsi vagy, milyen jeleket használnak, keress minket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért feliratú pavilonban! Játsszunk, tanuljunk együtt egyMÁS-ról! A hallássérültek által készített termékek megvásárlásával támogathatod kommunikáció fejlesztésüket, munkájukat!

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az európai Safer Internet Programban (SIP) tudatosság-növelő központként a gyermekek, szülők és tanárok felvilágosítását, a program népszerűsítését tűzte ki célul. Szeretnénk elérni, hogy minél több internethasználó böngészhessen biztonságos körülmények között, és probléma esetén mindenki tudja, kihez fordulhat segítségért. Célunk, hogy egyszerre hívjuk fel a figyelmet az interneten leselkedő veszélyekre, ugyanakkor megteremtsük azok orvoslásának, illetve a segítségnyújtás lehetőségét.
Az Andrássy úton nemcsak a Safer Internet Program és Lájkvadász társasjáték várja az érdeklődőket, hanem a piciket kifestő, a nagyokat kérdőív is.

Közlekedési Múzeum

Te mivel szoktál utazni? Kerékpárral, vonattal vagy busszal? Olykor nehezen találod a kulcsodat, bérle¬tedet a táskád alján vagy a zsebed mélyén? Tervezd meg és készítsd el újrahasznosítható anyagokból a személyre szabott praktikus utazási kellékeidet, kiegészítőidet (például bérlettokot, láthatósági kitűzőt, kulcstartót)! A Közlekedési Múzeum standján nem csupán egyedi ajándéktárgyakat alkothatsz, de a nemzetközi közlekedést is megismerheted kreatív infografikákon az Angliából év elején hazatért Ikarus 489 Polaris autóbusz fedélzetén, amellyel elsőként a Mobilitási Hétvégén találkozhatsz.

Deák 17 Galéria

A városban élünk nap mint nap, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek is tudatosan használják mindennapi környezetüket! Ebben segítünk kreatív foglalkozásainkkal: készítsd el saját gördeszka makettedet, vagy fesd színesre a 3D-s várost! A Deák 17 Galéria programjai ingyenesek, a részvételt 7 éves kortól ajánljuk.

TERÉZVÁROSI KORZÓ

A VI. kerület 2017-ben is önálló programokkal mutatkozik be az Andrássy úton a Kodály körönd és a Bajza utca közti, mintegy 240 méteres szakaszon.
Az önkormányzat sátrában szakértők mutatják be a környezettudatos háztartásban használható termékeket, módszereket. Az ehhez kapcsolódó kvízjáték célja, hogy aktivitásra ösztönözzön minden résztvevőt. A helyes megfejtők apróbb ajándékokat kapnak, 13 és 17 órakor pedig mindkét napon értékes nyereményeket sorsolnak. Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere immár hagyományosan őszi gyümölcsökkel kínálja a látogatókat.

MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ PROGRAMJA

Szeptember 16.

14:00 Hajós utcai Szfinx-terasz, Donizetti: A csengő
16:00 Hajós utcai Szfinx-terasz, Donizetti: A bolondokháza
18:00 Hajós utcai Szfinx-terasz, Menotti: A telefon
19:00 Főbejárat előtti kivetítő, Wagner: A bolygó hollandi (felvételről)
Szeptember 17.

14:00 Hajós utcai Szfinx-terasz, Donizetti: A csengő
16:00 Hajós utcai Szfinx-terasz, Donizetti: A bolondokháza
18:00 Hajós utcai Szfinx-terasz, Menotti: A telefon
19:00 Főbejárat előtti kivetítő, Minkus/Messerer: Don Quijote című (balett, felvételről)

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Forrás: Szervezők honalapja

Találatok száma: 8

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. ...


Szállás Budapesten a belvárosban

Szállás Budapesten a belvárosban

Luxus kényelem a belváros szívében! Budapest 5. kerületének közepén, a Vörösmarty tértől és a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk, elérhető áron! Központi ...


Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra.


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos ...


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és ...


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és ...


Zara Boutique Hotel Budapest

Zara Boutique Hotel Budapest

A Boutique Hotel Budapest négy csillagos szálloda 2006. augusztusában nyitotta meg kapuit Budapest szívében, a nyüzsgő belvárosi sétáló-vásárló utca, a Váci utca, az élményt adó Vásárcsarnok és a ...
Találatok száma: 9

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel , egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával, magyar ízek-magyar zene esttel és sok más érdekességgel ...


Paris Budapest Bar

Paris Budapest Bar

Budapest szívében várja vendégeit a Paris Budapest Bar, exkluzív környezetben, remek koktélokkal. Paris Budapest Bar lenyűgöző és kifinomult környezetében, egy remek koktéllal a kezünkben, melyet a ...


Paris Budapest Restaurant

Paris Budapest Restaurant

Nemzetközi, francia és magyar ínyencségekkel várja vendégeit a Paris Budapest Restaurant Budapest szívében. Hatalmas ablakai lehetővé teszik látogatói számára, hogy csodálatos kilátásuk nyíljon ...


Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem ...


Ypsilon Café and Restaurant

Ypsilon Café and Restaurant

Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben. Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen, a Puskás Ferenc Stadion metróállomás és a Papp László Sportaréna ...


Gellért Söröző & Brasserie

Gellért Söröző & Brasserie

Egy söröző, ami nem akar több lenni, de az, nagyon.
Budapest legrégibb sörözője 2015-ben olyan megújult belső terekkel nyitja meg kapuit, ami eddigi történetének új fejezetét jelenti. A legújabb ...


Panoráma Étterem Budapest

Panoráma Étterem Budapest

A Gellért szálloda Panoráma Étterme egyaránt elismert és híres kiváló konyhájáról. Pincészetek nagyszerű borai, egyedülálló kilátás teszik egésszé a gasztronómiai élményt.


Törley Bár

Törley Bár

A Törley Bár a több, mint százéves múlttal rendelkező Törley Pezsgő Pincészet pezsgőit és nemzetközi italkínálatot vonultat fel a kiváló ízeket kedvelők részére.


ARAZ Bisztró

ARAZ Bisztró

Az Araz Bistro 2011. február 23-tól várja vendégeit. Éttermünkben a nemzetközi konyha kínálata mellett megtalálhatók a hagyományos magyar ételek is. Az ARAZ Bistro bejárata a Szarka utca 5. szám alatt ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Európai Mobilitási Hét Budapest 2017