ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!

Európai Mobilitási Hét 2023 Budapest

Budapest , Szabadság híd, Fővám tér, Vámház körút és Pesti alsó rakpart

Az EURÓPAI MOBILITÁSI HETET minden évben szeptember 16. és 22. között rendezik meg Európa-szerte. Ezen a héten az európai városok és nagyvárosok fokozott erőfeszítést tesznek a fenntartható közlekedési megoldások bevezetésére, népszerűsítésére. Arra ösztönzik a lakosokat, hogy próbálják ki a gépkocsihasználat mellőzésének alternatíváit. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampánya évről évre népszerűbb Magyarországon is. Az idei, 2023. évi mottó: `Takarékoskodj az energiával!`

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Európai Mobilitás Hét Budapest 2023

Az Európai Mobilitási Héten az európai nagyvárosokhoz hasonlóan Budapesten is számos program vár: szeptember 16. és 22. között izgalmas fenntartható közlekedési megoldásokkal, és a gépkocsihasználat helyetti alternatívákkal is megismerkedhetsz.

A rendezvény idei mottója: „Takarékoskodj az energiával!”

De miért is fontos ez, és hogy jön ez a közlekedéshez?

A növekvő energiaköltségeknek köszönhetően egyéni szinten is fontos a fenntartható, energiahatékony közlekedési megoldások felé nyitni.

A közösségi közlekedés használata már ma is az egyik legenergiahatékonyabb közlekedési választás, de további hatékonysági és fenntarthatósági intézkedésekkel a hálózatok üzemeltetése is megfizethetőbbé válhat a városok és lakóik számára.

Fedezd fel velünk az egyéni és közösségi közlekedésben rejlő energiabarát lehetőségeket, és dolgozzunk együtt azon, hogy közlekedési szokásaink összhangban legyenek a közös érdekeinkkel.

Programok

Autómentes Hétvége

2023. szeptember 16-17.

Járműkiállítás

Az Autómentes Hétvégén a Budapestre jellemző nosztalgiajárművekre szállhattok fel a Vámház körúton és a Szabadság hídon a BKK és a BKV Zrt. szervezésében. Akár a villamosvezetői fülkébe is beülhettek, hogy megtapasztaljátok, milyen volt régen villamosvezetőként jelezni a pályacsengővel. A kiállításon többek között a legidősebb üzemképes favázas villamosokra, az egyik legszebbnek tartott FVV „Bengálira” és a legmodernebb, szeptembertől már Hűvösvölgyben közlekedő CAF-villamosra is felszállhattok. Találkozhattok retró és modern trolibusszal, régi és új autóbuszokkal egyaránt.

Az alábbi járművek várnak a kiállításon:

Villamosok: CAF 3/5, Tátra T5C5K2, Hannoveri TW6000/6100, 2624 (G típus), 7122 (Budafok hógépe), 2806-5005 (K típus +O pótkocsi), 1522 (F1A típus), 611 (S típus), 3430 (MUV típus), 3720 (fehér-vörös Bengáli)

Buszok és trolik: Ikarus 60 nosztalgia busz, ZIU-9-es nosztalgia trolibusz, Solaris SST12-es trolibusz, Mercedes Connecto NG autóbusz (BKV), MAN autóbusz (ArrivaBus)

Gondolj másként a járművekre!

A korszerű, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamosok, a MAN- és Mercedes buszok, valamint a Solaris trolik komoly előrelépést jelentettek az akadálymentes közlekedés megteremtésében. A járművekre általában csak funkcionálisan gondolunk: megbízhatóan vigyenek el oda, ahova igyekszünk. Érdemes azonban egy kicsit másként is megvizsgálnunk őket, hiszen a legújabb buszok, trolik és villamosok nemcsak tágasak, komfortosak az utazáshoz, hanem ezen a hétvégén Budapest 150. születésnapi évének ünnepi helyszíneivé is válnak.

Új nézőpontból ismerhetitek meg a megvalósuló programokon keresztül a korszerű járműveket: a CAF-villamoson gyerekműsorral, a legmodernebb MAN-buszon DJ-szettel, a Mercedes buszon élő koncerttel, a Škoda–Solaris trolin arcfestéssel várunk.

Gasztrosétány

A Vámház körúti Gasztrosétányon a legmenőbb foodtruckok kínálják az ízletesebbnél ízletesebb nemzetközi finomságaikat. Szombaton éjfélig, vasárnap este 10 óráig várják az enni, inni, szórakozni vágyókat.

Az alábbi foodtruckok kínálják finomságaikat: Belfrit, Borkas, Bistro Classy, CheChe Nemburger, Costa Coffee, Corcovado, Cubano, Dream Steam, Froyo Like, Fecsketető, Happy Churros, Jack Daniels Bar, Legenda Sörfőzde, Meraki, Mexikói Gourmet Truck, Nemo, Peter's HotDog, Paneer, Pizza Me, PizzBurger, Popfröccs, Smokey Monkies, Sörbi, SzürkeHarcsa Halbár, Tésztafeszitő kisiparos, Tom Yum, Zabáljcsak, Zing Burger

Budapesti Közlekedési Központ

A BKK forgalmi zavarelhárítás gépjárműje

MOL Bubi sátor a 2022-es EMH-n

A BKK A jövő mobilitása – a mobilitás jövője sátránál életre kelthetitek Budapest mobilitási térképét: játékos, interaktív módon közösen tesszük kézzelfoghatóvá a főváros legnépszerűbb útvonalait. Emellett most nektek is lehetőségetek lesz újratervezni egy kiválasztott útszakaszt úgy, ahogy elképzelitek el a jövő közterületét.

Itt kipróbálhatjátok a MOL Bubi közösségi bringákat, vagy egy kvízjátékon vehettek részt, amiért cserébe MOL bubis ajándékokkal térhettek haza.

Megismerkedhettek a BudapestGO alkalmazással és az új, egylépéses jegyérvényesítést is kipróbálhatjátok. Ha szeretitek a járműves feladványokat, akkor is itt a helyetek. Ha jól válaszoltok a kérdésekre, ajándékcsomagot nyerhettek. A kisebbek trolis, villamosos vagy buszos tetoválással is távozhatnak.

Ha érdekel a modern utastájékoztatás, akkor várunk a BKK Futár sátránál, ahol a járműveken és a közterületeken található fedélzeti rendszer működésével és az újdonságnak számító átszállási kapcsolatok megjelenítésével is megismerkedhetsz. Nemcsak az utastájékoztató monitorokat, de azok vezérlését is kipróbálhatod.

A BKK Gyereksaroknál közlekedési járművekkel kapcsolatos kézműves-foglalkozással várjuk a legkisebbeket.

BKK Mobilitási séták

Ha már mobilitás: hétvégén a BKK A jövő mobilitása sátrától a BKK munkatársai vezetett sétákon és kerékpáros bejárásokon mutatják be az adott helyszíneken a kiemelt projektek hátterét és szakmai tartalmát. Az alábbi sétákon vehetsz részt:

► Adatforradalom a várostervezésben – 2023. szeptember 16.

► Adatforradalom a várostervezésben – 2023. szeptember 17.

► A budapesti forgalomcsillapítás rövid története – 2023. szeptember 17.

► Bikeboom és Bikelash Budapesten – 2023. szeptember 17.

► Budapest monopoly - projektből városi tér – 2023. szeptember 16.

► Közel a Duna – 2023. szeptember 16.

► Láthatatlan BKK – 2023. szeptember 17.

► A 170 éves rakpart álmai: történet és tervezés – 2023. szeptember 16.

Az események ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

BKK mobil ügyfélpont

A Fővám téren találod a BKK mobil ügyfélpontját, ahol megveheted jegyedet vagy bérletedet, valamint a BKK szolgáltatásairól kapsz tájékoztatást.

A Fővárosi Önkormányzat programjai

A Főpolgármesteri Hivatal Zöld Budapest sátránál megtudhatjátok, hogyan küzd a főváros a klímaváltozással, milyen eszközökkel dolgozik a jobb környezetért. Szakértőkkel beszélgethettek a levegőminőségről, egy új szemléletű városi logisztikai rendszer kialakításáról, energiahatékonyságról, környezetbarát fűtési módokról, megújuló energiaforrásokról, valamint a komposztálásról. A gyerekek számára színezőkkel, foglalkoztató feladatokkal, a változatos nyereményekért pedig kvízzel készülnek.

A Nyitott Budapest sátornál a szeptemberben zajló közösségi költségvetés ötleteire is szavazhattok, 1 milliárd forint sorsáról dönthetnek a budapestiek. Döntsünk közösen!

Városi kerékpáros oktatótúra

A 2-2,5 órás elméleti és gyakorlati oktatás a városi kerékpározás legfontosabb írott és íratlan szabályaival, különböző közlekedési helyzetekkel ismertet meg. Kezdőknek és középhaladóknak is ajánljuk 12 éves kor fölött. A szombaton és vasárnap is 10 órakor kezdődő esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudtok megtenni.

A Qubit.hu Városi Szövettan élő podcastadása

Szeptember 17-én a színpadon 14 órától a Qubit.hu Városi Szövettan élő podcastadását hallgathatjátok meg a közösségi, gyalogos-, kerékpáros közlekedésről mikromobilitási szakemberekkel a Qubit.hu Városi Szövettan podcast készítője, Édes Balázs vezetésével.

Hogyan közlekedik a főváros? – kerekasztal-beszélgetés

Szeptember 17-én, vasárnap 15:30 és 17 óra között kerekasztal-beszélgetéssel várjuk az érdeklődőket a Fővám téri színpadnál.

Elérhető és hozzáférhető a főváros és annak szolgáltatásai minden közlekedő számára? Ki mivel közlekedik? Mindenki közlekedhet biztonságosan, akadálymentesen, fenntarthatóan és aktívan Budapesten?

A kerekasztal-beszélgetés témája: a budapesti közlekedési hálózat előnyei és hiányosságai; milyen infrastrukturális fejlesztésekre lenne még szükség. Milyen kihívásokba ütköznek a városlakók különböző csoportjai a mindennapok során, ha útra kelnek? Milyen kompromisszumokat kell kötniük azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, kisgyerekkel közlekednek vagy a fenntartható és aktív közlekedési módokat preferálják.

Balogh Samu - várostervező, a főpolgármester kabinetfőnöke; Dalos Eszter - ügyvezető, Város és Mobilitás Intézet; Irmai Krisztián - a Lime Magyarországi vezetője; Ivicsics Borbála - hozzáférhetőségi referens, BKK-Budapesti közlekedési Központ; Vitézy Dávid - közlekedési szakértő

Akadálypálya a város? – városi séta a Járókelővel

Szeptember 17-én, vasárnap 17:30-kor kezdődik az Akadályos a város? című városi séta, ami a Fővám téri színpadtól indul.

A legsérülékenyebb csoportok (idősek, mozgásukban korlátozottak, kisgyerekkel és babakocsival közlekedők) számára is hozzáférhető-e az akadálymentes közlekedés? Az utcáink és tereink kialakítása során figyelembe vesszük-e az igényeiket? Milyen városi funkciókat és szolgáltatásokat érhetnek el, és melyeket nem? Milyen kompromisszumokat kell hozniuk a mindennapokban, ha Budapesten belül útra kelnek?

A sétán a gyakorlatban is kipróbáljuk, milyen kerekesszékkel vagy babakocsival közlekedni az V. kerületben, illetve a VIII. és IX. kerület egyes részein.

Szeptember 16-án, a megnyitott Pesti alsó rakparton sétálva eljuthattok a Lánchíd-fesztiválra is! Lánchíd-fesztivál szeptember 16-án.

A Pesti alsó rakparton 10-től 18 óráig a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából ingyenes gyerekprogramok és Lánchíd-történeti kiállítás vár benneteket a Valyo állandó programjai mellett, továbbá találkozhattok az ÉnBudapestem applikáció kihelyezett standjával is. Ezt követően, 19.30-tól késő estig koncertekkel várnak a Clark Ádám téren.

Autómentes Hétvége a Gárdonyi téren

Kerékpártúra, kiállítás és előadás, triálbemutató, valamint bringásoktatás vár a Bartók Béla út 28–30. előtt az Eleven Ősz fesztivál szervezésében szeptember 16-án, 9:30 és 17:30 között. További részletek itt.

BKV Játszóbusz

A Fővám téren a BKV Játszóbuszán a kisebbek is jól szórakozhatnak. Az egyetlen dupla csuklós, 25 méteres játszóházzá átalakított Van Hool AGG 300 típusú buszt gyerekrajzok díszítik.

Budapesti Közművek

Gyere el a Budapesti Közművek sátrához, ahol a gyermekek is játszva ismerhetik meg a társaság szerteágazó közszolgáltatási tevékenységeit, például a szelektív hulladékgyűjtés szabályait és a városi zöldkörnyezet megóvásának lehetőségeit. Emellett bepillanthatsz a városi fák életébe, és megismerheted, hogy milyen különleges kihívásokkal kell megküzdeniük egy nagyvárosban, hogyan tudják segíteni őket. Miért kell becsukni az ablakot, ha megy a fűtés? Miért nem szabad eldobni a szemetet? Elárulják ezt is.

Ha már tudod mindezt, vagy megpihennél, a könyveskuckóban, a Könyvespolc projekt jóvoltából találhatsz magadnak izgalmas olvasnivalót, amit akár haza is vihetsz, vagy elhozhatod régi kedvenc, de már megunt könyvedet – esélyt adva arra, hogy új gazdára találjon.

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. interaktív vizes kísérletekkel várja a gyermekeket. A környezettudatos nevelés program keretében tanárok segítségével mutatják meg a szennyvíztisztítás folyamatát, és az ehhez kapcsolódó kiadvánnyal segítik a látottak-hallottak könnyebb befogadását.

A játékos kedvű látogatók egy szókirakós játék megfejtésével megismerhetik a csatornába nem engedhető anyagokat. A legügyesebbek jutalomban részesülnek.

Budapest Közút

A Budapest Közút sátránál játékok segítségével kaphatsz ízelítőt a társaság tevékenységeiből. A látogatók képzeletbeli utazást tehetnek Budapest útjain és hídjain, valamint tesztelhetik, jól tudják-e a KRESZ-táblák jelentését. Budapest születésének 150. évfordulójáról megemlékezve a vállalkozókedvűek egy kvíz segítségével próbára tehetik tudásukat, hogy mennyire ismerik Budapest közlekedéstörténetét. Akinek jól sikerül a teszt vagy valamelyik játék, jutalomra számíthat.

MÁV–Volán

Idén a MÁV–Volán-csoport standjánál gyermekfoglalkoztató programokkal, vasútbiztonsággal kapcsolatos edukációs játékkal, kvízzel és különféle ajándékokkal várják az érdeklődőket. A folyamatosan bővülő elektromosbusz-flottát a sátornál egy Mercedes-Benz eCitaro típusú, lokálisan zéró károsanyag-kibocsátású jármű képviseli, amellyel közelebbről is megismerkedhettek, sőt akár a vezetőülésben is helyet foglalhattok. A közösségi közlekedés igénybevételével mindenki közvetlenül is hozzájárul ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez.

ArrivaBus

Tudtad, hogy Budapesten minden harmadik kék busz Arriva-busz? Gyere el az ArrivaBus standjához, és ismerd meg az ArrivaBus legújabb és legmodernebb buszflottáját, amelynek járműveivel május 1-jétől már te is találkozhattál Budapest utcáin! Próbáld ki a buszvezetést egy profi buszszimulátoron, és ha megtetszett, kollégáink elmondják, hogyan lehetsz te is autóbusz-vezető az ArrivaBusnál. Szombaton és vasárnap egy igazi kuriózummal várunk 13 és 16 óra között, ahol az autóbusz-vezetői iskola kulisszatitkairól kérdezi Somogyi Zoltán műsorvezető a Speedzone kollégáit, Brúdert és Petit, akik arra adták a fejüket, hogy kitanulják a buszvezetői szakmát. Egész nap buszsimogató és gyermekfoglalkoztató várja a legkisebbeket. Forgasd ki az óriáspuzzle-t a megadott idő alatt, és tiéd lehet egy Arriva-tornazsák!

Omnibus Hungária Kft.

Az Omnibus Hungária Kft. négy márkát képvisel Magyarországon: a Mercedes-Benz és a Setra típusú autóbuszok értékesítése mellett a saját szervizellátást biztosító OMNIplus szolgáltatásokkal, valamint a használtautóbusz-értékesítési üzletág a BusStore kínálatával is ügyfelei rendelkezésére áll.

Aki ellátogat kiállítási területükre, megismerheti a világ egyik legmodernebb, kifejezetten a nagyvárosi közlekedésre tervezett 100%-ban elektromos hajtású, megnövelt hatótávolságú járművét, a Mercedes-Benz eCitaro G csuklós autóbuszt, amely akár 400 kilométert is képes megtenni egy feltöltéssel! Budapesti tesztprogramját megszakítva állítják ki az Autómentes Hétvégén.

Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség

Próbáld ki az elektromos kerékpárokat, szerezz új élményt a bringázásban!

Mindezt megteheted egy 100 méter hosszú kétsávos pályán a rakparton, ahol annyiszor fordulsz, amennyiszer szeretnél. A tesztpálya mellett hat gyártó és forgalmazó kerékpárjait próbálhatod ki, sátraikban díjmentesen kölcsönözhetsz bringákat, és egy teljesen biztonságos elkerített pályaszakaszon próbálhatod ki azokat. A kerékpárokat felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után bukósisakban tesztelheted.

Aktív Magyarország

Az Aktív Magyarország sátránál megmutatják, milyen sok felfedezni való tájat tartogat hazánk. Kiadványaikban az ország 26 térségére találtok ajánlatokat, ha gyalog, kerékpáron vagy evezve fedeznétek fel Magyarországot. A túrajavaslatok mellett különleges látni- és kóstolnivalókat is találtok a füzetekben. Sőt, bringára pattanva Magyarország tájain vagy épp a fővárosban is tekerhettek – a VR-szemüveg biztosan megvéd a menetszéltől. Ha úgy érzitek, nagyon otthon vagytok az itthoni természetjárásban, tegyétek próbára magatokat a kvízen, és nyerjetek izgalmas ajándékot!

Lime

A Lime sátránál kipróbálhatjátok az elektromos rollereket, és hazavihettek ajándékokat is. A Lime célja, hogy a díjmentesen kipróbálható rollereken túlmutatóan a felelősségteljes közlekedésre is felhívja a figyelmet, népszerűsítve a mikromobilitáshoz köthető alternatív közlekedési formát is, ami nagyban hozzájárul a városok „zöldítéséhez”.

Civil szervezetek

A Pesti alsó rakparton 17 civil szervezet várja sátrainál az érdeklődőket különböző programokkal, kvízekkel, játékokkal. Olyan fontos fenntarthatósági és társadalmi témák kerülnek elő, mint például a városok tisztasága, az akadálymentes közlekedés, a természet kincsei, a társasházak energiaközösségei, a klímavédelem, a hulladékgazdálkodás és még sok más!

Az Belgrád rakparton az alábbi civil szervezetekkel ismerkedhettek meg a hétvégén: Bábozd Zöldre Környezeti Nevelési Egyesület, EcoEdu, Fenntarthatóság Felé Egyesület, Járókelő Közhasznú Egyesület, Kiserdővédők, Kis Távolságok Városa Alapítvány / Színes Erzsébetváros, Kulcs a városhoz, kulcs a közélethez egyesület, Magyar Kerékpárosklub, Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség, Magyar Közlekedési Klub, Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyar Természetvédők Szövetsége, Miutcánk, Tilos Rádió, WWF Magyarország, Magosfa, Zöld Tabán Egyesület

Átalakuló köztereink kiállítás

Budapest régi képeit nézegetve mintha egy másik várost látnánk. Ahol ma a zaj és a légszennyezés miatt minél gyorsabban szeretnénk átjutni, ott elegáns urak és hölgyek korzóztak. A közelmúlt képeit nézve nem értjük ugyanakkor, hogy mai kedvenc tereink, sétálóutcáink helyén miért parkolnak és közlekednek autók. Ez a kiállítás ikonikus utcáink és tereink átalakulását mutatja be, hogy könnyebben elképzeljük a 150 éves Budapest következő élhetőbb, biztonságosabb, egészségesebb évtizedeit.

Időpont 2023. szeptember 15–24.

Helyszín: Városháza park

2023. szeptember 19.

Bringás reggeli a Városháza Parknál

Kezdd velünk a napot! A BKK munkatársai reggelivel várnak szeptember 19-én, reggel 7 és 9 óra között az Erzsébet téren található MOL Bubi gyűjtőállomás mellett. Érkezz saját vagy MOL Bubi bringával, és indítsd a napot péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval. Gyere, és reggelizz velünk a napi munka vagy az iskolai feladatok előtt!

2023. szeptember 20.

A kerékpáros és a gyalogosközlekedés fejlesztése Bécsben

Szeptember 20-án a bécsi mobilitási ügynökség tisztségviselője mutatja be Bécs aktuális kerékpáros- és gyalogosfejlesztéseit, jó gyakorlatait, kihívásait, illetve azok megoldásait. Az eseményen megtudhatjuk, hol tart Bécs a budapestihez hasonló közlekedési aránycéljainak elérésében, milyen szervezeti, politikai, lakossági, műszaki akadályokat azonosítottak, és hogyan küzdik le azokat a vállalások teljesítése érdekében. Az infrastruktúra fejlesztése mellett megismerhetjük a fenntartható közlekedés elterjesztésében a szemléletformálás, a népszerűsítés és a pénzügyi ösztönzés szerepét is.

Az esemény nyelve angol, szinkrontolmácsolással. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Forrás: A szervezők honlapja

Találatok száma: 274

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Az 1970-es években épült szálloda különleges a maga nemében: kör alakjával 15 emelet magasan emelkedik a város fölé, így páratlan panorámát biztosít valamennyi szobájából. Szálljon meg az emblematikus Hotel Budapest-ben és a főváros látnivalói elérhető közelségbe kerülnek: a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ...

Kiemelt partner
12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető.

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ...

ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ...

Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától.

Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel.

Alta Moda Fashion Hotel**** Budapest

Alta Moda Fashion Hotel**** Budapest

Szállodánk a divatos elegancia képviselője, a közösségi terek letisztult stílusát élénk sárgák, visszafogott kékek, kényelmes bútorok jellemzik. A szállodai szolgáltatások között olyan újítások is megtalálhatók, mint az élő, kontaktus nélküli chat a recepcióval, vagy a vezeték nélküli készüléktöltés a ...

Ambra Hotel**** Budapest

Ambra Hotel**** Budapest

Szállodánk 37 egyedi tervezésű szobával várja vendégeit a város szívében, csak néhány lépésre a legfontosabb turisztikai látnivalóktól, helyi éttermektől, bároktól. Élvezze széles választékú büfé reggelinket egy tartalmas városnézés előtt. A nap további részében snack és ingyenes kávé fogyasztható lobby ...

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ...

1 2 3 4 ... 28   
Találatok száma: 912

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik a műfajjal, látogasson el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges atmoszféra és kiváló hangminőség mellett, barátságos hangulatú jazzkávézóval és bisztró-fogásokat ...

Jegyvásárlás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

A Stifler Ház egy igazi partyközpont, ahol 4 külön tánctérrel, ingyenes bulikkal és élő zenével várjuk a mulatni vágyókat minden egyes nap, egészen reggelig. A hatalmas, fedhető, fűthető és légkondicionálható kert tökéletes helyszín a felejthetetlen bulikhoz, koncertekhez és közös meccsnézésekhez ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Stifler32 Bar & Club Budapest

Stifler32 Bar & Club Budapest

A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka rejtelmeibe, és légy részese egy felejthetetlen élménynek! 21 db TV, privát boxok, biliárd, ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Budapest Hotel Étterem

Budapest Hotel Étterem

A Hotel Budapest étterme bőséges büféreggelivel és igény esetén vacsorával várja kedves vendégeit. A lobbyban található Budapest Presso egy ideális hely, hogy lazítson egy ital mellett.

Kiemelt partner
Budapest Retro Bisztró

Budapest Retro Bisztró

Ülj be hozzánk egy igazi retro hot dogra, vagy egy pohár Bambira, és hagyd hogy átjárjon a nosztalgikus érzés: ráadásul, ha rákaptál az múlt ízére, jó hír, hogy napi menüvel (leves + főétel) is várunk hétfőtől péntekig! Hangulatos bisztrónk számos retró étellel és itallal várja a látogatókat. ...

Kiemelt partner
Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Szeretettel várjuk önt és kedves vendégeit elegáns környezetben, történelmi helyszínen, Budapest egyik legszebb panorámájával. Tőlünk nem mehet el éhesen! Páratlan ízű finom ételekkel, desszertekkel és hozzájuk illő, különleges italokkal várjuk.

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Bártfai Vendéglő Budapest

Bártfai Vendéglő Budapest

Régi magyar ételek újragondolva Buda szívében, a Móricz Zsigmond körtérhez közel! A magyar konyha ízei a XXI. század igényeihez igazítva. A hét minden napján várunk Benneteket, ha ennétek valami igazán különlegeset! Lehet ebéd, vagy vacsora, nálunk biztos, hogy találtok kedvetekre valót!

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy ...

Kiemelt partner
Scruton Belváros Közösségi tér és Kávézó Budapest

Scruton Belváros Közösségi tér és Kávézó Budapest

Scruton Belváros egy klasszikus találkozóhely a város szívében. A Scruton Belváros az V. kerületi Zoltán utcában, a Duna és a Szabadság tér gyönyörű környezetében található igazán különleges közösségi hely, mely a klasszicista miliő és a kortárs belsőépítészeti enteriőr tökéletes ötvözetét kínálja. Az ...

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Scruton MCC Közösségi tér és Kávézó Budapest

Scruton MCC Közösségi tér és Kávézó Budapest

Scruton MCC, a természet közelében rejlő közösségi élmény, találkozóhely a Feneketlen-tónál. Egykor a híres Flamenco Hotel épületében helyet foglaló létesítmény az évek során átalakult, hogy otthont adjon neves kulturális és oktatási tevékenységeknek. Ismerd meg történetét és fedezd fel a Scruton MCC ...

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
1 2 3 4 ... 92   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Foglaljon asztalt!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program