Fehér Ló Közösségi Ház programok 2021 / 2022 Mosonmagyaróvár
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Fehér Ló Közösségi Ház programok 2021 / 2022 Mosonmagyaróvár

Jegyvásárlás
2021. december 3 - 29.

A mosonmagyaróvári Fehér Ló Közösségi Ház programajánlója.

Fehér Ló Közösségi Ház Mosonmagyaróvár programok 2021/2022

December 3. péntek, 18 óra: Évzáró kiállítás

Válogatás a Mosonmagyaróvári Fotóegyesület tagjainak ebben az évben  készített képeiből. A vendégeket Kertész Attila, az egyesület elnöke köszönti, a bemutatásra kerülő anyagot Keresztény Gyula, a Fehér Ló Közösségi Ház vezetője ajánlja a megjelentek figyelmébe!

December 4. szombat 15.30 óra

A Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület Adventi műsora. A rendezvény célja a nagycsaládos életforma értékeinek felmutatása. Program: Kiállítás és bemutatkozó műsor az egyesület tagjainak közreműködésével. Az egyesületi tagokon kívül, minden érdeklődőt (rokonokat, barátokat) szeretettel várnak! A rendezvény ingyenesen látogatható!

December 5. vasárnap 16 óra: Mikulásünnep. A Kislaptáros Népzenekar muzsikál kicsiknek és nagyoknak a karácsonyi ünnepkör dalaiból. A vidám, játékos műsorban együtt várjuk a Mikulást…  Elsősorban a Fehér Ló kiscsoportjaiba járó gyerekeket és szüleiket várjuk.  Az előadás után kézműves foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol mikulás-ajándékokat és karácsonyi dekorációt is készíthetnek. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

December 8. szerda 18 óra: A német nemzetiség karácsonyi műsora

A Német Kisebbségi Önkormányzat karácsonyi ünnepi műsorában fellépnek a Móra Ferenc Általános iskola német kéttannyelvű osztályainak diákjai, valamint a Heideröslein Német Nemzetiségi Dalkör. A programra minden érdeklődőt szeretettel látunk!

December 9. csütörtök 15 óra: Kistérségi vers- és prózamondó verseny

A megmérettetés, immár hagyományosan a Kulturális Egyesület szervezésében kerül megrendezésre, elsősorban általános iskolások számára. Versszerető érdeklődőket szeretettel látunk! Bővebb információt az Egyesület irodájában (Pacsirta u. 14), illetve a 217-388-as telefonszámon lehet kérni.


December 12. vasárnap: Karácsonyváró családi nap…

10 óra Babaszínház: Mackó és a mézeskalács. Előadják: Babos Eszter és Pap Judit  (Babos Bábos Társulat) Egy kedves karácsonyváró mesével várjuk a kicsiket. Az erdő lakói már javában készülődnek az ünnepekre. Mézeskalácsot sütnek, díszítenek, és kiteszik hűlni a ház előtti szánkóra. De jaj! A mézesek eltűnnek? Vajon kit csalogatott elő a méz illata? S visszakerülnek a mézeskalácsok a készülődőkhöz? Kiderül a meséből. A mese után egy kis közös kézműveskedésre várunk Benneteket.

Ajánlott korosztály: másféltől 3 éves korig.

A belépőjegy ára: 800 Forint gyermek számára, 1200 Forint felnőtt kísérő számára, mely megvásárolható a Fehér Ló Közösségi Ház nyitva tartási idejében.
Javasoljuk, hogy a belépőjegyet elővételben vásárolják meg, mert a babaszínházi előadásokat csak korlátozott számú néző tekintheti meg!

14-18 óra Fonal ART Nyitott Műhely: karácsonyi hangulatban… Ez alkalommal textilekből és egyéb anyagokból karácsonyi díszek készítésére van lehetőség, nemcsak a tagoknak. Bárki ellátogathat és bepillantást nyerhet a szakköri foglalkozások hangulatába. A részvétel díjtalan, csak az anyagköltséget kell fedezni. A helyszínen lehetőség lesz már kész díszek vásárlására is.  Szeretettel vár minden érdeklődőt Bernáth Judit textilművész, a szakkör vezetője.

15-17 óra Kézműves sarok: karácsonyi ajándékok, díszek és hangulatos lakásdíszek készítése

17 óra Filmvetítés: Karácsony Artúr angol-amerikai animációs film, 97 perc (2011). 6 éven felülieknek!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

A részvétel ingyenes!


December 14. kedd, 15 óra: Retró filmklub:

Műsorunkon egy örök kedvenc szerepel, mely egy agglegény fogorvos kalandjait meséli el. A kaktusz virága Julian Winston megpróbáltatásait, hogy feleségül vehesse fiatal barátnőjét. Ebben segít titkárnője, a kissé mogorva Stephanie  - számtalan kalandon keresztül - amerikai vígjáték, 100 perc, 1969.

December 16. csütörtök 16.30 óra: Mosoni karácsony : Szereplők: Az Éltes Mátyás EGYMI ,  a Bóbita óvoda , az Ostermayer óvoda , a Haller iskola alsós tanulói és a felsős énekkar.  A műsor végén a Lions club megajándékozza a mosoni iskolák tehetséges, rászoruló gyerekeit!

A programra belépőjegyet nem kell váltani, minden érdeklődőt szeretettel látunk!

December 18. szombat 18 óra: ART-MOZI: A művészet templomai-sorozat:  Botticelli és a Mediciek

Salvador Dalítól Andy Warholig, David LaChapelle-től Jeff Koonsig vagy Lady Gagáig egyetlen művész sem tudta kivonni magát Botticelli és munkássága bűvköréből.

Szépség, alkotókedv, Isten adta tehetség… Lorenzo de’ Medici – a Tündöklő – reneszánsz Firenzéjében a művészetek és a kultúra virágzása egybeesett az élet sötét oldalának térhódításával: hatalmi harcok dúltak, mindennaposak voltak az intrikák és gáttalan az embertelen kegyetlenség.
Egy művész kitűnt társai közül abban, hogy mindenki másnál jobban volt képes visszaadni egy örökre emlékezetes korszak vívmányait és árnyoldalait: Sandro Botticelli (1445–1510). A Medici család védnöksége alatti szárnypróbálgatásaitól kezdve Botticelli úgy állította be magát, mint az idealizált Szépség megalkotóját, ami A Tavasz allegóriája és a Venus születése festményein érhető leginkább tetten.

12 éven felülieknek!

A belépőjegy ára: 800 forint

December 24. péntek 16 óra: Karácsonyi mesemozi: Vízipók-csodapók - felújított filmváltozat

színes, magyar animációs film (72 perc) Korhatár nélkül megtekinthető!

A belépőjegy ára: 800 forint!

Az egészestés film a rajzfilmsorozat első két szériájának egyes epizódjaiból készült, amelyeket összekötő jelenetekkel egészítettek ki. Vízipók barátunk földi pók társaitól eltérően nem a sarokban vagy a fákon szövögeti hálóját, hanem a vízben lubickol. Csodálkozik is ezen barátja, a kicsit morgós, folyton hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk által megérti, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet rendes (pók). Az 1983-ban készült egészestés rajzfilm digitálisan felújítva kerül a mozikba, hogy szülők és gyermekek egy újabb generációja ismerkedhessen meg az élővizek kedves és gyakran mókás kis lakóival, miközben megtanulhatják, hogy a barátság és környezetünk védelme egyaránt fontos ahhoz, hogy bolygónk élhető hely maradjon.

December 29. szerda, 9.30-10.30 óra: Szilveszteri játszóház: szerencsemalacok, kéményseprő figurák, bábok és üdvözlőlapok készítése

10.30 órától mesemozinkban egy családi film látható.  Az amerikai-dán-ausztrál-angol animációs vígjáték a kedvelt gyermekjáték-figurák kalandos életébe enged bepillantást. Emmet egy félreértés folytán mindenki számára Kiválasztott lesz, a világ megmentésének kulcsfigurája. … Különleges alakok egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, ami meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket... majd meglátjuk, hova.(94 perc), 2014. –  Korhatár nélkül megtekinthető!

A Bütykölő szakkör foglalkozásai többnyire péntekenként 17 órakor kezdődnek, amelyre előzetes bejelentkezést kérünk!

Programunk:

december 3. különleges üdvözlőlapok, adventi ablakdíszek készítése és gyertyamártás, mécses készítés

december 10. rénszarvasok, karácsonyi manócskák készítése

december 17. csillogó csillagok, angyalkák, gyertyatartók készítése.

december 21. (kedd!) 17 óra: különleges karácsonyi asztali dekoráció és apróbb ajándékok készítése.

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére van lehetőség, kreatívkodni szerető kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt 


Programok online jegyvásárlási lehetőséggel

Nem azért mondom! - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje
2022. JANUÁR 27. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Dumaszínház est.

Az előadás időtartama kb. 2x40 perc, 1 szünettel

Egy egész estés műsor, azoknak, akik elviselik, ha fúr a felső szomszéd, tudomásul veszik, ha váratja őket a telefonos ügyfélszolgálat,  megértik, ha megállítják a biztonságiak a plázában, sőt még az sem zökkenti ki őket, ha valaki mindenből a mindenmentest akarja. Egy előadás azoknak a névtelen hősöknek, akiket nap, mint nap idegesítenek, bosszantanak és irritálnak olyanok, akik amúgy is „nem azért mondták”.  Mielőtt a teljes idegösszeomlás szélén agyonvernél valakit egy szívlapáttal, mert azt mondta nyugodjunk le, nézd meg a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáinak, Bálint Ferencnek és Tóth Szabolcsnak az előadását. A lapát megvár.


2021.12.03. - 2021.12.29.
2022.01.27.
Találatok száma: 13

Aqua Hotel Termál *** Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Termál *** Mosonmagyaróvár

Szállodánk, Mosonmagyaróváron az ország északnyugati hármashatáránál, a Szigetköz vadregényes tájának főkapujánál található. A város, fekvéséből adódóan közel van az osztrák és a szlovák fővároshoz egyaránt, Budapesttől 160 km-re található. Az M1 autópálya mentén könnyen megközelíthető. Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Aquasol Resort **** Mosonmagyaróvár

Hotel Aquasol Resort **** Mosonmagyaróvár

Az Aquasol Resort Mosonmagyaróvár egyik legszebb részén Lucsonyban található, amely Magyaróvár várának tartozéka volt. A városrészre jellemző 19. században épült udvarházak, melyek magukon hordozzák a barokk, és a korai romantika jegyeit is. Az Aquasol Resort két épülete 18 szobában fogad vendégeket, ... Bővebben

Kiemelt partner

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Wellness, kikapcsolódás, élmények, feltöltődés a Szigetköz szívében! Szállodánk az Európa Top 5 gyógyvízével büszkélkedő Flexum Thermal&Spa közvetlen szomszédságában, 47, minden igényt kielégítő kétágyas szobával, saját wellness részleggel és sószobával várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket. ... Bővebben

Kiemelt partner

Óvár Apartman Mosonmagyaróvár

Óvár Apartman Mosonmagyaróvár

Lajta -parti esti séták, madárcsicsergés, csend és nyugalom jellemzi szálláshelyünket, ugyanakkor a városközponttól pár percnyi sétára helyezkedünk el. Zárt parkolóval rendelkező apartmanjaink 1-7 személy elszállásolására alkalmasak. Mindegyik külön bejáratú, teljesen felszerelt konyha, két hálószoba, ... Bővebben

Kiemelt partner

Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

A Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróváron, az 1-es főútvonal mellett fekszik. Néhány percre az M1-es autópályától, 15 km-re Ausztriától és Szlovákiától. Bővebben


Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

A háromcsillagos szolgáltatásokat nyújtó hotel a város csendes, nyugodt részében található, de mégis közel a városközponthoz. Az épület közvetlenül a Mosoni-Duna partján áll, egy többhektáros park szomszédságában. Ismerjen meg bennünket, jöjjön el személyesen és tapasztalja meg vendégszeretetünket. A ... Bővebben


Fészek Fogadó - Pension Nest

Fészek Fogadó - Pension Nest

Családi tulajdonban lévő fogadónk saját fürdőszobával és ingyenes Wi-Fi-vel rendelkező szobákkal várja egész évben vendégeit. Válassza akár a szomszédos Termál és Gyógyfürdő színvonalas szolgáltatásait, a város széleskörű bevásárlási lehetőségeit, vagy akár egy szigetközi barangolást, fogadónk ideális hely ... Bővebben


Hotel Lajta Park****

Hotel Lajta Park****

A Hotel Lajta Park épülete Mosonmagyaróvár belvárosában található, mindössze 10 kilométer távolságra az osztrák és a szlovák határtól. A szálloda egy elegáns wellness részleggel és egy étteremmel várja a vendégeket. Bővebben


Hotel Panoráma*** Mosonmagyaróvár

Hotel Panoráma*** Mosonmagyaróvár

A szerencsés földrajzi és éghajlati adottságú üdülőhely híres történelmi emlékeivel, gyógyvizű forrásaival, különleges szolgáltatásaival várja az ide látogatókat. Több erkélyes, minden igényt kielégítő kétágyas szobával és appartmannal várjuk egész évben kedves Vendégeinket. A szobák és appartmanok ... Bővebben


Kis-Duna Motel & Camping Mosonmagyaróvár

Kis-Duna Motel & Camping Mosonmagyaróvár

Motelünk és a kemping Magyarország északnyugati kapujában, közvetlenül a Mosoni-Duna mellett, 4000 m2 parkosított területen fekszik. A nyugodt környezet, a hangulatos park és a Duna közelsége nyújtják Önnek a pihenés és kikapcsolódás garanciáját. Szállást és vendégeink kényelmét 9 világos, tágas földszinti ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 12

Malom Café Kávéház Étterem

Malom Café Kávéház Étterem

A Malom Café nem csupán egy kávézó, hanem a múlt és a jövő találkozásának színhelye, ahonnan a vendégek egy borús reggelen is mosollyal az arcukon távoznak, és szívesen térnek vissza egy kimerítő nap után feltöltődni, és kifogástalan ételek-italok társaságában múlatni egy ... Bővebben

Kiemelt partner

Ambrózia Étterem, Söröző és Kávéház

Ambrózia Étterem, Söröző és Kávéház

Az Ambrózia üzleteit a csendes kisváros sétáló utcájában találhatják. Nyáron az üzleteket körülölelő impozáns terasz 350 vendégnek kínál helyet egyszerre. Éttermünk Mosonmagyaróvár egyik legnagyobb vendéglője, mely 200 férőhelyes klimatizált termével kiváló a nagyobb rendezvények lebonyolítására. Bővebben


Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

A Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróváron, az 1-es főútvonal mellett fekszik. Néhány percre az M1-es autópályától, 15 km-re Ausztriától és Szlovákiától. Bővebben


Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

A háromcsillagos szolgáltatásokat nyújtó hotel a város csendes, nyugodt részében található, de mégis közel a városközponthoz. Az épület közvetlenül a Mosoni-Duna partján áll, egy többhektáros park szomszédságában. Ismerjen meg bennünket, jöjjön el személyesen és tapasztalja meg vendégszeretetünket. A ... Bővebben


Európa Étterem

Európa Étterem

Hangulatos, barátságos környezetben, gazdag étel-és italkínálattal, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk a házias konyha kedvelőit Mosonmagyaróvár belvárosához közel, a mosoni piacnál. Bővebben


Kisdeszka Étterem

Kisdeszka Étterem

Motel Net.t panziónk éjjel-nappal nyitva tartó éttermében, a Kisdeszka Étteremben magyaros és nemzetközi ízekkel várjuk Önöket. Minden nap friss házi kenyér sül a terasz mellett található búbos kemencében. Ugyanitt készülnek az ínycsiklandó csülkök is. Negyven fő befogadására alkalmas, klimatizált külön ... Bővebben


Korzó Étterem Mosonmagyaróvár

Korzó Étterem Mosonmagyaróvár

Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink ... Bővebben


Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka

Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka

Éttermünk hazánk első borvendéglői közt nyitotta meg kapuit a gasztronómia és a borkedvelő közönségnek. Hivatásunknak tekintjük, hogy vendégeinkkel megismertessük és megszerettessük a hazai és külföldi borok széles választékát. Természetesen a borokhoz különleges ételek is párosulnak. Minőség iránti ... Bővebben


Gösser Étterem Mosonmagyaróvár

Gösser Étterem Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár belvárosában, a sétálóutcában található az étterem. Vállalunk kisebb családi, baráti összejövetelek lebonyolítását. Akár házhoz szállítással is. Bővebben


Nábob Étterem Mosonmagyaróvár

Nábob Étterem Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár szélén található barátságos étterem. Barátságos kiszolgálás ,finom magyaros ételek jellemzik . Havonta megújuló ajánlatunk teszik változatossá magyaros étlapunkat. Minden nap 3 fajta menüből választhatnak vendégeink. Hétvégente élőzenével szórakoztatjuk a mulatni vágyókat. Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Mosoni Bolhapiac 2021 Mosonmagyaróvár
Mosoni Bolhapiac 2021 Mosonmagyaróvár
 • Mosonmagyaróvár
2021. november 27.
Városi Mikulás Ünnepség 2021 Mosonmagyaróvár
Városi Mikulás Ünnepség 2021 Mosonmagyaróvár
 • Mosonmagyaróvár
2021. december 5.
Flesch Szalon 2021 Mosonmagyaróvár
Flesch Szalon 2021 Mosonmagyaróvár
 • Mosonmagyaróvár
2021. december 17.

Hasonló ajánlatok

Kozák téri Közösségi Ház programok 2021 Budapest
Kozák téri Közösségi Ház programok 2021 Budapest
 • Budapest
 • XV. kerület
2021. november 27. 9:30
Pestújhelyi Közösségi Ház programok 2021 Budapest
Pestújhelyi Közösségi Ház programok 2021 Budapest
 • Budapest
 • XV. kerület
2021. november 27. 10:00

Figyelmébe ajánljuk!

Fehér Ló Közösségi Ház
Fehér Ló Közösségi Ház
 • Mosonmagyaróvár

Érdemes felkeresni!

Európa Étterem
Európa Étterem
 • Mosonmagyaróvár
Fehér Ló Közösségi Ház
Fehér Ló Közösségi Ház
 • Mosonmagyaróvár
Mosoni Piac Mosonmagyaróvár
Mosoni Piac Mosonmagyaróvár
 • Mosonmagyaróvár

Ez is érdekelheti!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 690 Ft -tól 4 190 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
9200 Mosonmagyaróvár , Szent István király út 140.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események