MONTMARTRE-I ÉJSZAKÁK - CSERNUS ÉS A MONTMARTRE - EGY MŰTEREM TITKAI CÍMŰ KIÁLLÍTÁS FINISSZÁZSA
MONTMARTRE-I ÉJSZAKÁK - CSERNUS ÉS A MONTMARTRE - EGY MŰTEREM TITKAI CÍMŰ KIÁLLÍTÁS FINISSZÁZSA
Exkluzív gasztro program sztárséfekkel Hévízen!
Exkluzív gasztro program sztárséfekkel Hévízen!
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Farsangi programajánló
Farsangi programajánló

Feldmár András előadások 2019 Programok a Feldmár Intézetben

2018.12.22. - 2019.06.20.

Tréningek, workshopok. Fontos számunkra, hogy egyre több személyiségfejlesztő program közül választhassanak a hozzánk látogató emberek. Csoportjaink, workshopjaink tematikáját Feldmár Andrással együtt állítjuk össze, a hozzánk beérkező javaslatok, kérések alapján. A Feldmár Intézet első számú feladata, hogy a megszégyenítés mentes kommunikációs gyakorlatot (etika és politika), a nem-ártás praxisát propagálja és különféle aspektusokból vizsgálja. Feldmár András, Kanadában élő, magyar származású filozófus, matematikus, pszichológus, pszichoterapeuta. 2006-ban jött létre a nevét viselő szellemi műhely, a Feldmár Intézet.

Feldmár András előadások 2019 Programok a Feldmár Intézetben

Programok 

2018. december 22.
Selyem Sári - Vagány Nők fonója

"Az érdek nélküli szeretet lehet feltétel nélküli. A szerepek, a maszkok nem tudják szeretni egymást. Csak azt szeretheted, akit ismersz, és csak azt ismerheted igazán, akit szeretsz. Akitől félsz, az nem szeret igazán, ha szeretne, akkor nem félnél tőle. A szeretet és a bizalom egy tőről fakad." /Feldmár András/

A december 22-i Vagány nők fonójában a szeretetről beszélgetünk, s Emlékmackót. Tartsatok velünk!

Reméljük, hogy a közösség erejével sikerül egyensúlyt teremteni a testi-lelki-társadalmi lehetőségeink és álmaink között.

A csoport minimum létszáma: 6 fő
A csoport havonta egyszer ül össze a Feldmár Intézetben, 18:30 és 21:00 között.

Időpontok (teleholdhoz igazítva) : december 22., 2019. január 21., 2019. február 19., 2019. március 21., 2019. április 19., 2019. május 18., 2019. június 20.

A foglalkozás ára: 3.900 Ft/alkalom

2019. január 11.
LECSO (Laikus Etika Csoport)

Itt 6-10 ember körben ülve beszélgetünk arról, kinek mi fontos, nehéz, új, szomorú, dühítő vagy örömteli azzal kapcsolatban, ahogyan a környezetünkben élő emberekkel együtt, vagy éppen tőlük elszeparálódva élünk.

A LECSO nyitott, beszélgetős csoport a mindennapi etikánkról. Nem elvont elméletekről vagy általánosságokról van szó, hanem mindenki saját tapasztalatairól, történeteiről. Amit a csoporton egymástól megtanulunk, remélhetőleg használni tudjuk a hétköznapjainkban is.

LECSO-t havonta egyszer, péntek este tartunk a Feldmár Intézetben, 18-21 óráig. A témákat mindig az éppen ott lévő emberek (6-10 fő), a csoport alakítja, az alkalmak nem épülnek egymásra, bármikor lehet és érdemes becsatlakozni. Semmilyen vallási, filozófiai, etikai előképzettség, ismeret nem szükséges az élvezetes részvételhez; a csoport nevében szereplő "laikus" szó is erre utal, jelentése itt "a mindennapi élethez tartozó".

A foglalkozás díja: 6.000 forint / alkalom
Bérlet (5 alkalmas): 24.000 forint (6.000 forint kedvezmény)

2019. január 12. 
Menjek vagy maradjak?

Van úgy, hogy maradni is nehéz, menni sem könnyű. Párkapcsolat, család, munkahely, otthon, ország. Ha mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ha nincs egyértelműen jó megoldás, akkor hezitálunk, toporgunk, tipródunk, szenvedünk a dilemmás helyzetben. A holtpontról való elmozdulásban segíthet, ha valakivel, akinek csak az a fontos, hogy Neked jó legyen, beszélgetni tudsz.

Ha jobban megérted Magad, ha mások szemüvegén keresztül új nézőpontból látsz rá a helyzetedre, tisztulhat előtted az út, megérhet benned a döntés, hogy mit tegyél; menj, vagy maradj. A csoport célja nem a VÁLASZ megadása, nem tanácsadás, hanem egy olyan közeg megteremtése, ahol egymásra figyelve, saját élményeinket megosztva, a többiekhez kapcsolódva, alternatívákat átbeszélve tanulhatunk önmagunkról és másokról.

Az egész napos alkalmak nem egymásra épülnek és nyitottak mindenki számára. Egyszer, vagy többször gyere, ahogy Neked szükséged van rá.

Létszám: min. 8 - max. 10 fő
Ár: 14.500 forint

2019. január 17.
Vasjankó - csoport férfiaknak

A Vasjankó egy férficsoport - egy férfi fórum, ahol egymással ismerkedünk. Itt van az aranyhajú királyfi a meséből, itt van a szőrös óriás, itt van az öreg király… itt van Tyler Durden, James Dean, itt van Mr. Bean, itt van Cooper ügynök és ki tudja ki mindenki...

A Vasjankó egy férficsoport - ami nem tesz férfivá, de nem is kérdőjelezi meg a férfiasságod.

A csoportot Tóth László mentálhigiénés szakember vezeti.

A csoport nyitott, bármikor lehet csatlakozni, akár csak egy alkalomra is!

Létszám maximum: 15 fő
Időpontok: minden hónapban egyszer, csütörtöki napokon), 18-21ó
Egy alkalom ára: 6.000 forint
Bérlet (4 alkalom: 20.000 forint (4.000 forint kedvezmény)

2019.január 19.
Ikigai tréning /2 napos/

Hogy érdemes legyen felkelned reggel..

Van értelme az életednek?
Japán egy szigetén, Okinawán, a világon talán a legmagasabb az átlagéletkor, alig van betegség és lelki probléma, nem ritkaság, hogy 100 évnél is idősebb emberek élik derűsen és egészségesen a mindennapjaikat. Mi ez? Csoda? Hogy lehetséges? Min múlik? A táplálkozáson? A mozgáson? Ők maguk, ha megkérdezed, hogy mi a hosszú és boldog élet titka, azt mondják, hogy a közösségükben mindenkinek megvan a saját IKIGAI-ja.

De mi a te IKIGAI-d?

Keressük meg együtt azt a dolgot, amiért érdemes lesz reggelenként felkelned!
Két napos tréning Büky Dorkával.

IDŐPONT: 2019. január 19-20., mindkét napon 10 és 16 óra között
Részvételi díj: 19.800 Ft*

*A tréning résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Túljelentkezés esetén igyekszünk az adott féléven belül újabb csoportot indítani, ugyanazzal a tematikával és vezetővel. Aluljelentkezés esetén a tréning elmarad, és a tréning díját visszatérítjük. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni tréningen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

2019. január 27.
Válás és újjászületés

Még nem hiszed el, hogy ez történt veled?
Bűntudatod van?
Nagyon fáj?
Becsapottnak, elárultnak érzed magad?
Elveszítetted a hitedet abban, hogy szabad bízni valakiben?
Félsz, hogy nem kellesz senkinek, vagy hogy nem vagy szerethető?
Visszakívánkozol?
Nem tudsz új, erős kapcsolatot kialakítani?
Dolgozzuk fel, tervezzük újra!

ÚJRATERVEZÉS - csoport hétvégén, kéthetente vasárnaponként 5 alkalom, 9-16 óráig

Az utolsó alkalom az újratervezés első napja is egyben, amikor profi segítők (sminkes, stylist, fotós) lesznek a társaink abban, hogy meg is tudd mutatni, ami benned van. S, hogy az újratervezéshez legyen nálad mindig valami, ezért 5 db fotót kapsz ajándékba az utolsó nap után. S ne hidd, hogy ez csak a nőknek fontos!

2019. január 31.
Kreatív írás műhely

A kreatív írás műhely célja a jelentkezőkben szunnyadó prózaíró felébresztése a szövegalkotási játékok révén. Az otthon, előre megírt szövegeket közösen elemezzük, a csoportvezető minden egyes írásra személyesen reflektál. Az eddigi tapasztalatok alapján remélhető, hogy az empatikus, olykor vidám légkörben a félénkebb, szerepléstől ódzkodó emberek is jól fogják magukat érezni. Egymás írásainak tapintatos elemzésével lelkes műhelymunkát szeretnénk. Év végén a tavalyihoz hasonló nyilvános felolvasást tervezünk.

A műhely zárt csoport, ennek összes lélektani előnyével. Hátrány: később már nem lehet csatlakozni.

Találkozók: kéthetente csütörtökön, 19.00-21.30 óráig, nyolc alkalommal.

Időpontok (8 alkalom). 2019. jan. 31., feb. 14., feb. 28., márc. 14., márc. 28., ápr. 11., ápr. 25., máj. 9.

A nyolc alkalom ára 29.900 Ft
Csoportlétszám: minimum 6 - maximum 10 fő, a helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel.

Beugró: egy érdekes használati tárgyól szóló, maximum 1500 karakteres szöveg. A befizetés után juttasd el kérlek, a csoportvezetőnek.

A műhelyt Csontos Erika vezeti.

Forrás: Szervezők


2018.12.22. - 2019.06.20.
Találatok száma: 7

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. Csodálatos építészet és isteni ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Rejtélyes történelem


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1146 Budapest XIV. kerület, Hermina út 35. kapucsengő 15.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket