FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Feldmár András előadások 2019. Programok a Feldmár Intézetben

2019.09.19. - 12.23.

Tréningek, workshopok. Fontos számunkra, hogy egyre több személyiségfejlesztő program közül választhassanak a hozzánk látogató emberek. Csoportjaink, workshopjaink tematikáját Feldmár Andrással együtt állítjuk össze, a hozzánk beérkező javaslatok, kérések alapján. A Feldmár Intézet első számú feladata, hogy a megszégyenítés mentes kommunikációs gyakorlatot (etika és politika), a nem-ártás praxisát propagálja és különféle aspektusokból vizsgálja. Feldmár András, Kanadában élő, magyar származású filozófus, matematikus, pszichológus, pszichoterapeuta. 2006-ban jött létre a nevét viselő szellemi műhely, a Feldmár Intézet.

A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!

Programok 

Vasjankó III. - A Jankók harca - csoport férfiaknak

2019. szeptember 19., csütörtök, 18:00–21:00

Vannak férficsoportok és van A Vasjankó!

Hogy miben más ez a többi csoporttól? Ennek a csoportnak nincs tematikája, nincs howto-ja, nem egy képzés, nem egy férfivátevő műhely. Akkor rendben, hogy ez nem - de mi igen? Mit csinálunk? Egy homogén férfiakból álló csoport. Beszélgetünk egymással egymásról, a nehézségeinkről, a fájdalmainkról, az itt és mostról. Néha csinálunk valamit együtt. Ami biztos, hogy 3 órán keresztül tart - a többi rajtatok múlik… szabadok vagyunk és előttünk az élet.

A második évad utolsó csoportja forradalmira sikerült. Sokan beleadtak apait-anyait, hogy képviseljék magukat, az érzéseiket, a vágyaikat. Hoztátok a témáitokat és harcoltatok magatokért. Ezért gondoltam, hogy a harmadik évadnak a Jankók Harca alcímet adom és mindenkit arra buzdítok majd,  aki eljön ezekre az alkalmakra, hogy harcoljon magáért, a vágyaiért, azért, hogy kimondhassa a gondolatait szabadon és őszintén; hogy megjelenhessen abban a térben, amit létrehozunk és hogy meríthessen a közösségből.

A csoportot Tóth László vezeti - mentálhigiénés szakember. Az általa összehívott csoportokat nem vezeti, nem használ módszereket, nem dolgozik manuálokkal. A csoportnak nincs általa meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adja, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért - azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

IDŐPONTOK (havonta 1x csütörtök este 18-21 óra): szept. 19., okt. 17., nov 21., dec. 19.

A csoport zárt csoportként működik, a bérlet ára 22.000 Ft (5.500 Ft/alkalom).*

Jegyek online vásárolhatók valamint a jegyirodákban kaphatóak.

Helyszín: Feldmár Intézet Közhasznú Nonprofit Kft. 1146. Budapest Hermina út 35. 15. kapucsengő

*A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni az eseményen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Pszicho-Filo Műhely

A Pszicho–Filo Műhely célja: beszélgetés az élet dolgairól, együttgondolkodás olyan témákról és problémákról, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak. Fogalomtisztázás, mentális rendrakás, „agytágítás”. Ugyanakkor mindezeknél több is, hiszen miközben az élet nagy kérdéseiről beszélgetünk vagy vitatkozunk, a köztünk megnyilvánuló igazságot keressük és igyekszünk közelebb kerülni a valósághoz: tényleg meg akarjuk érteni, hogy mi a szeretet, az erőszak, a hatalom, a vágy vagy hogy mi tesz minket normálissá, őrültté.

A workshop önismereti jellegű, amennyiben a résztvevőket szembesíti saját értékrendjükkel, világszemléletükkel és gondolkodásmódjukkal, de szemléletformáló hatása is van, hiszen a mások értékrendjével, nézőpontjával való találkozás kimozdít beidegződéseinkből és átrendezi mentális térképünket. Arra törekszünk, hogy résztvevőknek minden alkalommal egy olyan szellemi kalandban legyen része, ami önmagában is élmény. Ahogyan mindeközben egymással bánunk – megszégyenítés és ítélkezés mentes környezetet teremtve –, az enyhíti a szeparáció érzését és elősegíti a kapcsolatteremtést.

A workshop formája és lezajlása: nagycsoportos beszélgetés az éppen adott témáról. Minden workshop-résztvevőnek előre kiküldünk egy összességében 10–30 oldalas, gondolatébresztőnek szánt szöveget, amely tartalmazni fog legalább egy filozófiai és legalább egy pszichológiai megközelítést a témához. A szövegeket a workshopon beszéljük meg. A workshop első felében személyes élményekkel és tapasztalatokkal dolgozunk. A második részben az előre elküldött szövegek mentén folytatjuk a beszélgetést.

A 4 alkalmas workshop témái*:
2019. Szeptember 20.: TRAUMA, SÉRÜLÉS, VESZTESÉG
2019. Október 18.: FÜGGŐSÉG vagy SZABADSÁG
2019. November 15.: ELIDEGENEDÉS ÖNMAGUNKTÓL
2019. December 6.: ÖNBIZALOM, ÖNBECSÜLÉS, MÉLTÓSÁG

*Az egyes alkalmak nem függenek össze, külön-külön is lehet jegyet váltani rájuk.

A műhely vezetője:
• Részegh Imola filozófus, mentálhigiénés szakember, kommunikációs szakember (PhD hallgató az ELTE BTK Filozófia Doktori Iskolájában, kutatási témája: A mentális zavarok filozófiája)

Időtartam: 18:00-21:00, 15-20 perc szünettel
Résztvevők száma: minimum 8, maximum 12 fő
Jegyár: 6 200 Ft/fő/alkalom*
Bérlet: 21 000 Ft, korlátozott számban
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Hermina út 35. Kapucsengő: 15. I. emelet (van félemelet)

*A workshop résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni a foglalkozáson (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Selyem Sári - Vagány Nők fonója

2019. október 11.

"Az érdek nélküli szeretet lehet feltétel nélküli. A szerepek, a maszkok nem tudják szeretni egymást. Csak azt szeretheted, akit ismersz, és csak azt ismerheted igazán, akit szeretsz. Akitől félsz, az nem szeret igazán, ha szeretne, akkor nem félnél tőle. A szeretet és a bizalom egy tőről fakad." /Feldmár András/

Vannak dolgok, amiket jobb, könnyebb nők között megbeszélni. Így a csoport célja tehát az, hogy teret adjon nekünk, nőknek arra, hogy feltöltődjünk és egyszerűen csak jól érezzük magunkat.

Az első alkalommal a titok lesz a téma amiről beszélgetünk, miközben kavicsokat festünk.

A találkozókon különféle kreatív tevékenységek végzésére is lesz lehetőség – lehet kötni, horgolni, színezni, hímezni, szőni-fonni, stb. De nem kötelező, lehet  hallgatni vagy éppen beszélgetni is. S ami még biztosan lesz: mesék, amelyek élőszóban hangzanak majd el.

Abban bízunk, hogy sikerül egy olyan női közösséget teremtenünk, ahol akár több korosztály is képviseli magát, s ezek a havi két órás beszélgetések szeretetteli, szégyenmentes közegben egy olyan lehetőséget teremtenek számunkra ahol Nők lehetünk. Szabadon, egymás közt, de ha arra lesz igényünk, akkor meghívunk szakértőket, vagy egy-egy sokunkat foglalkoztató kérdésben érdekes pszichológiai gyakorlatokat csinálunk.

Reméljük, hogy a közösség erejével sikerül egyensúlyt teremteni a testi-lelki-társadalmi lehetőségeink és álmaink között.

A csoport minimum létszáma: min. 6, max. 14 fő
A csoport havonta egyszer ül össze a Feldmár Intézetben, 18:30 és 21:00 között.

Időpontok (teleholdhoz igazítva) : 2019.10.11, 11.08, 12.13.,  2020.01.10., 02.07., 03.06., 04.10., 05.08., 06.05

A foglalkozás ára: 3.900 Ft/alkalom
10 alkalmas bérlet ára: 31.000 Ft

ONLINE jegyvárlás!
SZEMÉLYESEN a jegyirodákban országszerte!
A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Válás és újjászületés

Még nem hiszed el, hogy ez történt veled?
Bűntudatod van?
Nagyon fáj?
Becsapottnak, elárultnak érzed magad?
Elveszítetted a hitedet abban, hogy szabad bízni valakiben?
Félsz, hogy nem kellesz senkinek, vagy hogy nem vagy szerethető?
Visszakívánkozol?
Nem tudsz új, erős kapcsolatot kialakítani?
Dolgozzuk fel, tervezzük újra!

ÚJRATERVEZÉS - csoport hétvégén, kéthetente vasárnaponként 5 alkalom, 9-16 óráig
Kezdő időpont: 2019. szeptember 22. - 2019. november 17.

Az utolsó alkalom az újratervezés első napja is egyben, amikor profi segítők (sminkes, stylist, fotós) lesznek a társaink abban, hogy meg is tudd mutatni, ami benned van. S, hogy az újratervezéshez legyen nálad mindig valami, ezért 5 db fotót kapsz ajándékba az utolsó nap után. S ne hidd, hogy ez csak a nőknek fontos!

Spirituális Meditáció

2019. szeptember 27., péntek, 18:00–21:00

A műhelyt vezeti Dr. Perintfalvi Rita, a Feldmár Intézet Spirituális Meditáció oktatója.

Jegyek elérhetőek!

Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35.

Jegyár: 5.800 forint (3 órás alkalom)*

Várunk szeretettel!

Ikigai tréning

2019. október 13., vasárnap, 11:00–18:00

IKIGAI tréning
Hogy érdemes legyen felkelned reggel..

Van értelme az életednek?
Japán egy szigetén, Okinawán, a világon talán a legmagasabb az átlagéletkor, alig van betegség és lelki probléma, nem ritkaság, hogy 100 évnél is idősebb emberek élik derűsen és egészségesen a mindennapjaikat. Mi ez? Csoda? Hogy lehetséges? Min múlik? A táplálkozáson? A mozgáson? Ők maguk, ha megkérdezed, hogy mi  a hosszú és boldog élet titka, azt mondják, hogy a közösségükben mindenkinek megvan a saját IKIGAI-ja.

De mi a te IKIGAI-d?

Keressük meg együtt azt a dolgot, amiért érdemes lesz reggelenként felkelned!
Egy napos tréning Büky Dorkával.

IDŐPONT: 2019. október 13., 11 és 18 óra között
HELYSZÍN: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.

Részvételi díj: 19.800 Ft*

AJÁNDÉKUTALVÁNY lehetőség!

Ajándékozz barátodnak/családtagodnak IKIGAI tréning részvételt!

*A tréning résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Túljelentkezés esetén igyekszünk az adott féléven belül újabb csoportot indítani, ugyanazzal a tematikával és vezetővel. Alul jelentkezés esetén a tréning elmarad, és a tréning díját visszatérítjük. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni tréningen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Forrás: Szervezők


2019.09.19. - 2019.12.23.
Találatok száma: 5

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:


FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
1146 Budapest XIV. kerület, Hermina út 35. kapucsengő 15.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

FitBalance Aréna ingyenes életmód fesztivál, ahol együtt mozoghat a legnevesebb trénerekkel
Várkert Bazár, a főváros különleges ékszerdoboza.
Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket