Felsőtárkányi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Felsőtárkányi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok

2022. május 28 - 29.

Rendezvények, események a Bükk kapujában. Felsőtárkány, Egertől 6 km-re a Bükki Nemzeti Park nyugati kapujában fekszik gyönyörű természeti adottságokkal. Kihasználva a falu adottságait egész évben színvonalas programokkal színesítjük a helyiek illetve az ide látogatók napjait. Az utóbbi években jelentős fejlesztéseket valósítottak meg, melynek köszönhetően még több színes programmal tudunk szolgálni. A Közművelődési Intézmény közösségi színterei a Felsőtárkányi Faluház, Tóparti Rendezvénytér, Tájház.

Kiállításmegnyitó a Felsőtárkányi Hagyományőrző Néptáncegyüttes 70 éves jubileuma alkalmából

2022. május 28.

Programok: (a belépés ingyenes!)
- 17:00 Kiállításmegnyitó
Ízelítő a jubileumi műsorból
A kiállítás ingyenesen megtekinthető lesz a Felsőtárkányi Faluházban, annak nyitvatartási idejében.

Gyereknapi délután a Tóparton

2022. május 29.

Családias hangulat, kézművesség, népi játszóház, gyönyörű környezet.. Mindezek várnak Benneteket, ha kilátogattok május 29-én a felsőtárkányi tópartra.
Dr. Murányi Zoltán látványos kémiai kísérletekkel nyűgöz majd le kicsit s nagyot egyaránt, majd a Felsőtárkányi Óvoda és Bölcsőde lelkes segítőivel Mesetúrán lehet résztvenni a családoknak. Akik a túra helyett inkább a tóparton maradnának, nekik pedig a Viola Népi Játszóház, valamint Berzsenyi Mariann interaktív korongozása nyújt majd kikapcsolódási lehetőséget. Ha kifogyna az elemózsia, akkor pedig a Pöttyös Büfé gondoskodik, hogy senki nem maradjon étlen-szomjan.
Emellett egész délután arcfestés, henna és csillámtetoválás várja a gyermekeket!

Hatha Jóga

2022. május 29.

INGYENES Hatha Jóga a Felsőtárkányi Faluházban!
- Nem szeretsz sportolni? Gyere jógázzunk együtt. Fáradt vagy? Próbáld ki a jógát. Óra után kipihentebb, relaxáltabb leszel, mint amikor bejöttél az órára, az izmaid pedig rugalmasabbak lesznek.
- Ha rendszeresen sportolsz, néha nehéznek érzed az izmaidat? Nyújtsd le őket jógával! A sport teljesítményed is sokkal jobb lesz.
- Mit kell hoznod magaddal? --> Egy jóga / polifóm matrac, egy kis üveg víz, nagyon kényelmes ruházat (mezítláb leszünk nem kell sportcipő), esetleg egy vékony pléd, mert az óra végén megpihenünk egy kicsit.

További időpontok: 
2022. június 26.

Gyertyafényes Nyárindító Piknik

2022. június 3.

Ismét Gyertyafényes Nyárindító Piknik a felsőtárkányi tóparton! 
Hozz magaddal mécseseket, a piknik kosarasad, díszítsd Te is a tó környékét és érezd jól magad! 
A hangulatos zenéről az Akusztik-Duó és az ELasztik Akusztik formáció gondoskodik, míg ha a kosarad kifogyott, a Pöttyös Büfé és a Tóparti Büfé és Falatozó biztosítja, hogy ne maradj étlen-szomjan! 

17. Hell Vill rock és metál zenei fesztivál

2022. június 17-18-19.

A korábbi években a Győr-Moson-Sopron megyei Bősárkányon megszervezett zenei Fesztivál 17 év után kezdte kinőni magát és idén először a Heves megyei megyeszékhely melletti Felsőtárkányban színesíti nem mindennapi kínálatával az idei fesztiválszezont. A Bükk kapujában elhelyezkedő település melletti völgyben, a Blues Hill Park több mint 23 hektáros területén, két színpadon és számos kisebb helyszínen fogadják a résztvevőket.

Az ország minden szegletéből érkező zenekarok között fő fellépőként Felsőtárkányba látogat a magyar metál zene egyik legismertebb képviselője a Subscribe, mellettük pedig megjelennek a Téveszme, a Lazarvs, az Omega Diatribe, HOLI, a Satelles, a Stubborn, a The Southern Oracle, a BIPØLARIS, a Heartlapse, a BORU, a Touch a nemecsek, a Shell Beach, a The Idoru, a Heedless Elegance, az VLKN, a Vodka for Kids, az Anchorless Bodies, a PETOFI, az As Karma Brings, az estenden, a Nagyúr, a Shapat Terror, a Berriloom and the Doom, a Hocuspony és Quixotic zenekarok és formációk is. A koncertek mellett napközben interaktív programokkal, zeneipari workshopokkal és panelbeszélgetésekkel várják az érdeklődőket. A háromnapos rendezvény zárásaként pedig június 19-én vasárnap több különleges akusztikus műsor is meghallgatható lesz.

A fesztivál nem titkolt célja, hogy a rétegzenének számító rock és metál műfajokat saját célközönségük mellett megismertesse az erre nyitott kelet-magyarországi fiatalokkal és egy alternatív programmal tegye gazdagabbá a vidék kulturális életét. A helyszínválasztással a szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a helyi természeti értékekre, egyben elősegíteni azt, hogy a látogatók felfedezhessék a kulturális és turisztikai értékekkel, valamint kiváló borokkal bíró régiót. Ennek jegyében a  fesztivál területe tömegközlekedéssel és kerékpárral egyaránt könnyedén megközelíthető, a helyszínen éjszakázóknak pedig ingyenes sátrazási lehetőséget biztosítanak.

Jegyárak:

- EARLY BIRD: 8990 Ft - SOLD OUT
- ELSŐ KÖR: 9990 Ft - SOLD OUT
- MÁSODIK KÖR: 11990 Ft
- HARMADIK KÖR: 13990 Ft
- NORMÁL ÁR: 15990 Ft

Válótársas - könnyed, párkapcsolat-gazdagító előadás humorral és rögtönzéssel

2022. július 9.

Humor és rögtönzések segítségével ismerhetünk rá párkapcsolati problémáinkra. Félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek zavarják meg a harmóniát.
Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az „Igen!”-től a „Kicsinállak!”-ig. Mikor merre érdemes tovább indulni?
Szórakoztató és elgondolkodtató előadást láthatunk a párkapcsolatokban előforduló helyzetekről és azok megoldásairól.
Pokorny Lia és Schmied Zoltán színészpáros improvizált, irányított jelenetekben, szórakoztatóan mutatják be a színpadon Gönczi Dorka, válási és párkapcsolati mediátor és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakember tapasztalatait.
Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.
Megnyugtató és egyben humorral gazdagon fűszerezett műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.

A belépés ingyenes.

Forrás: A település honlapja és közösségi oldala


2022.05.28. - 2022.05.29.
2022.06.03.
2022.06.17. - 2022.06.19. 17. Hell Vill
Megnézem
2022.07.09.
Találatok száma: 7

Bambara Hotel Felsőtárkány

Bambara Hotel Felsőtárkány

Családbarát élményszállodánk kívül-belül autentikus afrikai építészeti jegyekkel, ideális választás romantikus wellness pihenéshez és családi élményekhez egyaránt. A Grio falunk afrikai bungalow-i különleges erdei hangulatvilággal rendelkeznek, amelyet a gondtalan pihenés kényelme tesz még egyedibbé. ... Bővebben


Bábakalács Erdei Iskola, Oktató- és Látogatóközpont  Felsőtárkány

Bábakalács Erdei Iskola, Oktató- és Látogatóközpont Felsőtárkány

A felsőtárkányi oktató- és látogatóközpont erdei iskolai, környezeti nevelési, természetismereti és szabadidős családi programok ideális helyszíne. Bővebben


Oázis Panzió

Oázis Panzió

A Bükk hegység kapujában, Felsőtárkányban az Oázis Panzió szertettel várja a pihenni vágyókat, érkezzenek a síkvidékről, más városokból, vagy akár külföldről. Bővebben


Park Hotel Táltos Felsőtárkány

Park Hotel Táltos Felsőtárkány

Szállodánk a Park Hotel Táltos, a gyönyörű barokk várostól, az Egri borvidéktől néhány km-re található. Tiszta levegője, természeti szépsége elsősorban a természetjáróknak nyújt élményeket. Vendégeink megpihenhetnek a lankás-hegyes, erdős tájakon. ahol több száz virágos növény lelhető fel. Bővebben


Tamás kútja Vendégház Felsőtárkány

Tamás kútja Vendégház Felsőtárkány

A ház 3 szobájában összesen 14 heverőn osztozkodhatnak a vendégek. Teljesen felszerelt konyha, fedett szalonnasütő szolgálja a kényelmet. Bővebben


Bihari Vendégház

Bihari Vendégház

A Bükk-hegység lábánál erdős, varázslatos környezetben fekszik a Bihari Vendégház. Nagy parkosított udvar, kert, gyümölcsfák várják egész évben a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Kellemes időtöltést nyújt az öt perces sétára lévő csónakázó tó, az erdei vasút, tanösvényeken ismerkedhet a ... Bővebben


Samassa Ház Felsőtárkány

Samassa Ház Felsőtárkány

Öt szobában, összesen 29 ágy (emeletes vaságyak) áll a nomád körülményeket kedvelő turisták rendelkezésére. A terület kiválóan alkalmas táborozásra, iskolai csoportok erdei szállására. A kulcsosházakra jellemző alapfelszereltséget találsz. Nyáron nyomóskút és kerti zuhany emeli komfortérzetünket. ... Bővebben
Találatok száma: 88

Palota Kávézó Eger

Palota Kávézó Eger

A Palota kávézó szeretettel várja kedves vendégeit, ahol megízlelhetik az utánozhatatlan olasz kávé aromáját és megkóstolhatják a Stühmer cukrászda által készített süteményeket is. Bővebben

Kiemelt partner

1552 Étterem Eger

1552 Étterem Eger

1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább ... Bővebben


Alabástrom Panzió és Étterem Bogács

Alabástrom Panzió és Étterem Bogács

Gondoskodunk a kiszolgálásról, szívességről, pihenésről, kikapcsolódásról, minden mennyiségben. Bogácson pedig megtalálhatja, felfedezheti a természetet, jó levegőt, termálvizet, a fürdőt, szórakozást (bogácsi pincesor), minden mennyiségben. Mert minden gondolatunk, tettünk azon van, hogy Ön megelégedjen ... Bővebben


Almagyar Érseki Szőlőbirtok

Almagyar Érseki Szőlőbirtok

Az Almagyar Érseki Szőlőbirtok alapvetően hagyományos szőlőfajtákkal és ezekből készülő naturális borok - Csutorásborok - készítésével foglalatoskodik. A birtokon létrehozott borkemping, borterasz és venyige spa egyediségével és a szőlőtőkék közé telepített épületeivel számos hazai és nemzetközi ... Bővebben


Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

A Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet Eger városközponttól 2 km-re található, egy régi kőfejtő 30 méteres falai között, egy igazán izgalmas helyen található parkosított környezetben. A birtokhoz 9 pince tartozik: hordós pincék, palackos érlelő pincék és vendéglátó pincék, melyek mindegyike megtekinthető ... Bővebben


Bíboros Bár

Bíboros Bár

Egy igazi közösségi tér a belváros szívében. A zárt belvárosi udvar és a tágas két szint lehetőséget nyújt csendes baráti beszélgetésekre ugyanúgy, mint koncertek, diszkók és egyéb rendezvények megtartására. Bővebben


Csáter Apó Pincéje

Csáter Apó Pincéje

A Jóisten hat nap alatt teremtette meg a Földet. Aztán a hetedik napon megpihent, megivott két liter bogácsi bort, s onnantól kezdve rózsaszínben látta mindazt, amit teremtett. Akarja Ön is rózsaszínben látni a világot? Ha Bogácson jár, térjen be Csáter Apó Pincéjébe, s cselekedjen hasonlóképpen, ... Bővebben


Demeter Borászat

Demeter Borászat

Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A ... Bővebben


Dula Pincészet

Dula Pincészet

Dula Pincészet Eger, szőlőbirtok és borgazdaság. A birtok, az egri Mezey-Mayer-Dula és erdőbényei Margittai-Szepsi Szűcs- Dula pincészetek mai tulajdonosa, az ősöktől örökölt gazdaság működtetője dr. Dula Bence és fia Dula Áron vallja, hogy a név, a tradíció kötelez. Bővebben


Excalibur Középkori Lovagi Étterem Eger

Excalibur Középkori Lovagi Étterem Eger

Éttermünk festői környezetben, Eger zöld szívében, az Érsekkertben a szökőkúttól néhány méterre található. A háromszintes épület elhelyezkedése és adottságai többféle szolgáltatás nyújtását teszik lehetővé. A földszinten található a kuriózum számba menő étterem, ahol korhű környezet és zene, látványkonyha és ... Bővebben


1 2 3 4 ... 9   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Gyertyafényes piknik 2022 Felsőtárkány
Gyertyafényes piknik 2022 Felsőtárkány
  • Felsőtárkány
2022. június 3.
Tóparti programok Felsőtárkányban 2022
Tóparti programok Felsőtárkányban 2022
  • Felsőtárkány
2022. június 3.

Figyelmébe ajánljuk!

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Gyenesdiási rendezvények 2022-ben Gyenesdiási rendezvények 2022-ben

A Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja változatos programkínálattal várja a látogatóit 2022-ben Gyenesdiásra.


Pontos cím, geokód, térkép
3324 Felsőtárkány , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Felsőtárkányi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események