Pihenjen, gyógyuljon nálunk! Egész évben szeretettel várjuk.
Pihenjen, gyógyuljon nálunk! Egész évben szeretettel várjuk.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2018-ban.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Program, esemény

Színház

PINCESZÍNHÁZUNK BEMUTATJA:
KAPÓS BÖSKE – MAGYAR NÉPI PAJZÁNSÁGOK
Augusztus 17. péntek 20 óra

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Egymással játszók: Fabók Mariann és Keresztes Nagy Árpád. Kapós Böske pajzán históriájának forrása a magyar népi szerelmes történetek, szerelmi
kiokosítók hol szomorú, hol víg gyűjtései. Vásári bábjátékunk végigkíséri, hogyan lesz a
szerelmi tűzkeresztségen éppen csak átesett leánykából, e téren sokat tapasztalt, meglett
asszony. A virágnyelven elbeszélt, legjobb ízű népi humorral fűszerezett történet fő
témája „Ádámságunk” és „Évaságunk”, az emberi élet különböző szakaszaiban. Szeretettel
ajánljuk alig-serdült és korosabb nézőinknek egyaránt. A Miskolci Csodamalom Bábszínház és Fabók Mancsi Bábszínháza közös produkciója. Az előadás 12 éven felülieknek ajánlott!

Kiállítás

AUGUSZTUS 17-20.
ÚTON – PO DROM: BARI JANÓ ÉS GAUDI MÁRTON KIÁLLÍTÁSA

Megnyitó: 2018. augusztus 17. 18 órakor
A kiállítást megnyitja: Gerlóczy Gábor festőművész

Mindannyian úton vagyunk. Bejárjuk a világban és az életben számunkra kiszabott utat… Az út az életünk: indulunk, és érkezünk, tovább megyünk… találkozunk, megismerünk, átélünk, szeretünk, elhagyunk, elveszítünk, megtalálunk… ha elfogy a lábunk alól, akkor életünk végére értünk…
A vendégeket köszönti Csiszár Péter, a Flesch Károly Nonprofit Kft. igazgatója. A kiállítást Gerlóczy Gábor festőművész nyitja meg, és ajánlja az érdeklődők figyelmébe.
Látogatható az intézmény nyitva tartási idejében szeptember 15-ig.

Bari Janó
Bari Janó (1955) kazincbarcikai származású, Vácott élő, kísérletező, extravagáns művész, aki sok mindent megpróbált, mire kifejlesztette saját egyedi stílusát. Művészetét roma identitása, s ebből fakadóan, a cigány festészet több évszázados múltjában gyökerező hatások határozzák meg.

Gaudi Márton

Gaudi Máton (1970) Makón született, most is ott él és alkot. A képzőművészetet nem tanulta. Pályafutása 1998-ban kezdődött, amikor belső késztetésre kezdett el autodidakta módon terrakotta szobrokat készíteni.

CSALÁDBAN MARAD
Augusztus 18. szombat 18 óra
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Sóvágó Sándor és gyermekeinek képzőművészeti kiállítása a Családok Éve keretén belül. A Sóvágó család Hajdúböszörményben él és dolgozik, és szoros kötelék fűzi őket újrónafői rokonaihoz. Ezt a rokoni szálat ma már a másod, harmad generáció élteti töretlenül tovább. Az apa, Sóvágó Sándor kora gyermekkorában megmutatkozott vonzalma és tehetsége a képzőművészet iránt. Lánya, Kozma Anita, a nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolában végzett – itt bőrből készült iparművészeti munkáival szerepel. Ifj. Sóvágó Sándor életét a fényképezés végig kísérte - főleg természetelvű témákat keresve készíti igényes fotóit.
A családi kiállításon megismerhetünk egy érdekes és különleges világot a hajdúság, szűkebben Hajdúböszörmény lassan eltűnő múltjából, és dinamikusan fejlődő jelenéből is. A kiállítást ajánlja: Kelemen Benő Benjámin grafikusművész. A kiállítást megnyitja: Nervetti Károly és Nervetti Károlyné Fekete Lídia fotográfus házaspár. A megnyitón közreműködik a Camerata Sumynona Takács István vezetésével.

Gyermek programok          .

ZENEBÖLCSI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden hétfőn 10 óra

Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga zenepedagógus vezeti.

ZENEOVI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden szerdán 16 óra 30 perc

4-6 éves gyerekeknek. A résztvevők zenés játékok, mesék, versek segítségével sajátíthatják el a zenei alapokat. Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást Pusztai Kinga zenepedagógus vezeti.

FIÓK Ifjúsági Klub
Nyári nyitva tartás!

FLESCH KÖZPONT
Hétfőtől péntekig 9-14 óráig lehetőség van internetezésre, csocsó, ping-pong és társasjátékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! 

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS
Minden szerda 16 óra

Várunk minden érdeklődő, iskoláskorú gyereket, aki szeret kreatív dolgokat készíteni. 
A belépés díjtalan!

FUTURA

Kisgyerekkel jössz?
Az épület összes szintjén helyet kaptak kifejezetten kisgyermekeknek szóló játékok. Az eszközök túlnyomó többsége mindenki számára elérhető, megfogható, kipróbálható. A FUTURA klimatizált, akadálymentes, babakocsival bejárható, az épületben panoráma lift üzemel, rendelkezik pelenkázóval.
Iskolás a gyerek?
Garantáltan mindent ki fog próbálni. Nézzétek végig az összes programot, és ha még van energiátok, ajánljuk fantasztikus nyomozós játékunkat, a “Tesla küldetést”!
Mit kezdj a kamaszokkal?
Villámcsapás, nagyfeszültség, séta egy függőhídon – vállaljátok a kihívást! Teszteljétek képességeiteket, fedezzétek fel technikai eszközeinket, vagy szabaduljatok a Pániklaborból!
Hozd a nagyit is!
A FUTURA az a hely, ahol előkerítheti gyermeki énjét, és éveket fiatalodhat pár perc alatt.
Mi vár rád az Élményközpontban? Négyféle szórakozás egy jegy áráért!
-  Önfeledt játék az interaktív kiállítás négy szintjén - Ismerd meg a természet és a Szigetköz titkait kiállításunkon! A játékos tapasztalatszerzés igazi élmény mindenkinek.
-  Látványos tudományos kísérletek - Ne csak nézd, vegyél részt látványos kísérleti bemutatóinkon, ahol átélheted, hogy a tudomány érdekes.
-  Lenyűgöző virtuális űrutazás a planetáriumban - A III. emeleti planetáriumban virtuális űrutazásra hívunk. Bolygók és galaxisok – a csillagos égbolt Téged is elvarázsol?
-  Kivételesen izgalmas percek a villámgenerálás során - A Tesla transzformátorral naponta kétszer villámokat generálunk. Gyere és csodáld meg ezt a különlegesen szép látványt!
Ha további, Extra élményekre vágysz, íme az ajánlatunk:
-  5 Dimenziós kaland - Izgalmas hullámvasút, szédítő verseny, csodás víz alatti kaland vagy ijesztő utazás. Legyél Te a következő film főszereplője, ülj be 5D-s vetítéseinkre!
-  Félelmetesen jó szabaduló játék - Borzongásra vágysz? Neked vajon sikerülne kijutni a Pániklaborból? Tedd próbára képességeidet szabaduló szobánkban, de előtte ne felejts el időpontot foglalni!
-  Virtual Reality, a jövő élménye - Nem vagy elég bátor, hogy élőben kipróbáld a kalapácshintát? Részt vennél egy búvárkalandban? Nálunk mindezt átélheted. Vigyázat, észvesztő élmény!
-   Fantasztikus nyomozás - Válaszd „Tesla küldetés” programunkat, válj nyomozóvá és mentsd meg a Földet! További titkos adatokat az információs pultnál kérhetsz!

Egyéb  

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Augusztus 15. szerda 18 óra:
Nagyboldogasszony napi szertartás
Augusztus 22. szerda 18 óra: Van e élet a komfortzónán túl? Légzések, koncentrációs gyakorlatok. meditáció.
Augusztus 29. szerda 18 óra: Ki vagyok én? Milyennek látom magam és milyen, ahogy mások látnak? Személyiségelemző gyakorlatok. Meditáció.
Kérem, jelezze részvételi szándékát, mert a programok témája és helyszíne változhat.

AKTÍV ÉLET EGÉSZSÉGESEN
ÉLETMÓD KLUB
Augusztus 21. kedd 17 óra
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Ingyenes állapotfelmérés és előadás.  A foglalkozást Füleki Rozália vezeti.

CULT FILM CLUB
Augusztus 24. péntek 20 óra
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók. Szórakozás – kultúra ingyen

Nyári Táborok

FLESCH KÖZPONT

KIDS CLUB ANGOL TÁBOR
Naponta 3 angol foglalkozás, 3x étkezés, kézműves foglalkozás, mozgásos játékok, vetélkedők, jókedv, móka, kacagás
MINI TÁBOR
3-4 ÉVESEKNEK
Augusztus 27-31. hétfő-péntek (félnapos!)
A bejelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják, maximum 25 főig. Jelentkezés és további információ: Krankovits-Cserháti Johanna táborvezetőnél.

PULZUS TSE TÁBOR
Augusztus 13-17.
hétfő-péntek naponta 8-16 óra

Nyári Táborok
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

PULZUS TSE NYÁRI TÁBORA TÁNCOSOKNAK
Augusztus 13-17.
hétfő-péntek

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM
Augusztus 27-29. hétfő–szerda 9-16 óráig

12-100 éveseknek!
Gondoltál már arra, hogy a rajz tudásod összefügg a különböző feladataid megoldásával?
A jobb agyféltekés rajzolás lényege, hogy a jobb agyfélteke működésének előnyeit megismerd és alkalmazd szabadidődben, munkahelyen, vagy tanulásban. Egy mindössze három napos tréning során olyan szintre fejlesztjük a kreatív, ösztönös oldaladat, hogy a harmadik napon olyan portrét leszel képes rajzolni saját magadról, amiről most még talán álmodni sem mersz. Megszerzett tudásodat alkalmazhatod ötletek megvalósításában munkahelyen, tanulásban; kikapcsolódásnak, blokkoldásnak, önismerethez, Énerő fejlesztéséhez. Bárki képes arra, hogy fejlődjön!
További információk, jelentkezés: 70/335-8871, www.karneolstudio.hu, Kapitány-Pálffy Enikő

TANULÁSRÓL NEM CSAK AGYKONTROLLOSOKNAK- TANFOLYAM
Augusztus 29. szerda

11 éves kortól. A tanfolyamon megtanulhatod, hogy hogyan csökkenthető a tanulási idő, hogyan lehet a megtanult ismeretanyagra hosszú távon emlékezni, hogyan javíthatóak az osztályzatok, hogyan készül az ELMETÉRKÉP ….
Részvételi díj: 10 000 Ft. A tanfolyamot vezeti: Bódi Andrea gyermek agykontroll oktató. Jelentkezni a Fehér Ló Közösségi Házban lehet a 206-307-es, vagy a 06-30-976-7664-es telefonszámokon Csonkáné Sörös Katalinnál,.

MANDALA FESTŐTANFOLYAM
Augusztus 30. csütörtök 9-16 óráig

12-100 éveseknek! A mandala készítés játékos önfelfedezés, önkifejezési forma, kellemes időtöltés, esetleg művészet. Akrilfestékkel szabad és irányított mandala készítés. Ajánlott: kezdőknek, vagy aki szeretne kikapcsolódni, feltöltődni.

NYÁRI FESZTIVÁL

Előrendezvény:

ÓVÁR REGATTA
Augusztus 11-12. szombat vasárnap

BÁGER-TÓ
Távirányítású vitorláshajó modellek „F5M” kategóriájú meghívásos nemzetközi versenye és megyei bajnokság.

Augusztus 17. péntek

ÚTON – PO DROM
BARI JANÓ ÉS GAUDI MÁRTON KIÁLLÍTÁSA
Augusztus 17. péntek 18.00
FLESCH KÖZPONT

KAPÓS BÖSKE – MAGYAR NÉPI PAJZÁNSÁGOK
Augusztus 17. péntek 20.00
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ - PINCE

CHARLIE KONCERT
Augusztus 17. péntek 21.00 – 22.30
NAGYSZÍNPAD

Augusztus 18. szombat

CSALÁDBAN MARAD
SÓVÁGÓ SÁNDOR KIÁLLÍTÁSA
Augusztus 18. szombat 18.00
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

MOFÉM FÚVÓSZENEKAR KONCERTJE
Augusztus 18. szombat 16.30 - 17.30
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

GÁJER BÁLINT KONCERT
Augusztus 18. szombat 19.00 - 20.30
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

LOVASI 18 KONCERT
Augusztus 18. szombat 21.00 – 22.30
NAGYSZÍNPAD

LATIN COMBO CUBANO KONCERT -UTCABÁL
Augusztus 18. szombat 22.30
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

Augusztus 19. vasárnap

JÁTSZÓHÁZ – ÓRIÁS FAJÁTÉKOK
Augusztus 19. vasárnap 10.00 – 19.00
FUTURA ELŐTTI TÉR

CSEMETEKERT
Augusztus 19. vasárnap 10.00 – 18.00
FUTURA MÖGÖTTI TERÜLET

PEGAZUS JÁTÉKTÉR – TAPSI KALANDJAI
Augusztus 19. vasárnap 11.00 - 12.00
FUTURA MÖGÖTTI TERÜLET

HORVÁTH MÓNIKA ÉS PÁSZTOR ÁDÁM
KÖZÖS ZENÉS MŰSORA
Augusztus 19. vasárnap 13.00 – 14.00
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

ISZKIRI ZENEKAR KONCERTJE
Augusztus 19. vasárnap 15.00 – 16.00
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

KÜHNE FÚVÓSZENEKAR KONCERTJE
Augusztus 19. vasárnap 16.30 - 17.30
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

PEGAZUS JÁTÉKTÉR – RÖFI ÉS A FARKAS BÁBELŐADÁS
Augusztus 19. vasárnap 17.00 - 18.00
FUTURA MÖGÖTTI TERÜLET

BAGOSSY BROTHERS COMPANY KONCERT
Augusztus 19. vasárnap 18.30 – 20.00
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

HALOTT PÉNZ KONCERT
Augusztus 19. vasárnap 21.00
NAGYSZÍNPAD

BRAINS KONCERT
Augusztus 19. vasárnap 23.30 – 01.00
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

Augusztus 20. hétfő

JÁTSZÓHÁZ – ÓRIÁS FAJÁTÉKOK
Augusztus 20. hétfő 09.00 – 19.00
FUTURA ELŐTTI TÉR

PÁSZTORKA JÁTSZÓHÁZ
Augusztus 20. hétfő 09.00 – 18.00
FUTURA MÖGÖTTI TERÜLET

ÜNNEPI SZENTMISE
Augusztus 20. hétfő 9 óra 45 perc
NEPOMUKI SZENT JÁNOS PLÉBÁNIATEMPLOM

SZENT KORONA MEGTEKINTÉSE
Augusztus 20. hétfő 9.45 – 12.00
NEPOMUKI SZENT JÁNOS PLÉBÁNIATEMPLOM

ÜNNEPI MŰSOR ÉS KOSZORÚZÁS
Augusztus 20. hétfő 10 óra 45 perc
SZENT ISTVÁN SZOBOR
Hagyományos ünnepi megemlékezés. Az ünnepség szónoka a 2017-ben Pro Urbe Mosonmagyaróvár kitüntető cím birtokosa Thullner István helytörténész, nyugdíjas történelem tanár.  Ezt követően „Szent István ünnepén…”  címmel ünnepi műsor lesz.  Közreműködők: a Haller János Általános Iskola, Szakközépiskola és Szakiskola tanulói (Felkészítő tanár: Lányi Ildikó), az En l’ air tánccsoport, (csoportvezető: Csonka Réka Orsolya), Léber-Frank Anita és Léber László.  A megemlékezés után a résztvevő szervezetek koszorút helyeznek el a szobornál.
A megemlékezésen közreműködik a Kühne Koncert Fúvószenekar Hernádi Sándor vezetésével és a 70. számú Széchenyi István Cserkészcsapat tagjai.

MESTERSÉGEK UTCÁJA
Augusztus 20. hétfő 09.00 - 20.00
FESZTIVÁL UTCA

SZIGETKÖZI HALÁSZLÉ
Augusztus 20. hétfő 12.00 - 15.00
FESZTIVÁL UTCA

„JÓ EBÉDHEZ SZÓL A JÓ MUZSIKA”
DOMONKOSNÉ ÁBRAHÁM SZILVIA ÉS NYERGES JÓZSEF
GREZNÁR ZOLTÁNNAL ÉS CIGÁNYZENEKARÁVAL
Augusztus 20. hétfő 12.00-14.00
FESZTIVÁL UTCA

ÚJ BOJTORJÁN EGYÜTTES GYERMEKKONCERT
Augusztus 20. hétfő 14.00 – 15.00
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

VÁSÁRI KOMÉDIA – LANGALÉTA GARABONCIÁSOK
Augusztus 20. hétfő 15.00 – 16.00
FUTURA MELLETT ÉS MÖGÖTT

MOSON BIG BAND ÉS MAJSAI GÁBOR
Augusztus 20. hétfő 16.00 – 17.30
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

MÁTYÁS KIRÁLY TÖRTÉNETEI
Augusztus 20. hétfő 16.30 – 17.20
FUTURA MELLETT ÉS MÖGÖTT

BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA
ÉS TÓTH VERA KONCERTJE
Augusztus 20. hétfő 18.30 – 20.00
WAHL HUNGÁRIA SZÍNPAD

ÁKOS KONCERT
Augusztus 20. hétfő 21.00 – 23.00
NAGYSZÍNPAD

TŰZIJÁTÉK
Augusztus 20. vasárnap kb. 23.00
FESZTIVÁL UTCA

Zene-tánc

GYŐRI FILHARMONIKUS BÉRLET 2018/19-as programja:

MASLEEV & BERKES
2018. szeptember 25. kedd 19 óra 30 perc  
HELYSZÍN: ZENEAKADÉMIA, BUDAPEST
Műsor:
M. I. Glinka: Ruszlán és Ludmilla - nyitány
Sz. Rahmanyinov: Rapszódia egy Paganini-témára, op. 43
Bartók B.: Concerto, BB 123 / Sz. 116
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Dmitry Masleev - zongora

SIBELIUS & CSAJKOVSZKIJ
2018. november 8. csütörtök 19 óra
FLESCH KÖZPONT
Műsor:
J. Sibelius: d-moll hegedűverseny, op. 47
P. I. Csajkovszkij: V. (e-moll) szimfónia, op. 64
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Jávorkai Sándor - hegedű

FARSANGI KONCERT
2019. február 19. kedd 19 óra
FLESCH KÖZPONT
Műsor:
Meglepetéskoncert, sok humorral, vidámsággal
Vezényel: Berkes Kálmán

BEETHOVEN & SCHUBERT
2019. március 21. csütörtök 19 óra
FLESCH KÖZPONT
Műsor:
L. van Beethoven: I. (C-dúr) zongoraverseny, op. 15
F. Schubert: II. (B-dúr) szimfónia, D 125
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Jasminka Stančul - zongora

KOBAYASHI & GYFZ
2019. május 3. péntek 19 óra   
HELYSZÍN: RICHTER TEREM, GYŐR
Műsor:
L. van Beethoven: Leonóra nyitány No. 3, op. 72
J. Haydn: I. (C-dúr) gordonkaverseny, Hob. VIIb:1
F. Mendelssohn-Bartholdy: III. (a-moll) “Skót” szimfónia, op. 56
Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro
Közreműködik: Juhász Viktor - gordonka

A régi bérlettulajdonosok június 15-ig jelezhetik bérlet igényeiket. Új bérleteket pedig június 18-tól árusítunk a Flesch Központ jegypénztárában.

Mozgásművészet

SZENIOR-ÖRÖMTÁNC ZSUZSIVAL 50 ÉV FELETTIEKNEK 
FLESCH KÖZPONT
Minden szerdán 11 órától és minden szombaton 17 órától
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden szombaton 11-12 óráig

Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. 

FITNESS ÓRÁK
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Alakformáló óra: hétfőn 19 órától és csütörtökön 17 órától:
dinamikus mozgásforma, a test gumikötéllel és saját súllyal végzett erősítése. A foglalkozáshoz polifoam szükséges.
Zsírégető óra: szerdán 19 órától: lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást.
Bővebb felvilágosításért keresse Csonka Réka Orsolya fitness-edzőt.

deepWORK® 
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Csütörtökönként 18 órától

Mosonmagyaróváron először! Hogy mi is az a deepWORK®? Atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges edzésforma. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a magas energiaszint! A deepWORK® a jin-jang elvét követve ötvözi a funkcionális tréning mentális és fizikai ellentmondásait. Az edzéseket mezítláb végezzük. Polifoam, matrac szükséges. Bővebb infókért keress bátran! Csonka Réka Orsolya.

SENIOR JÓGA
FLESCH KÖZPONT
Minden kedden 9 órától

50+ és 60+ korosztálynak – hölgyeknek és uraknak egyaránt
A gerincre, a mozgás központjára koncentráló tudatos mozgás képes helyreállítani a testi egészséget, ezen keresztül a lelki harmóniát, és az élet minden területén változást hoz. Az ászanák végzése közben a figyelmet megtanuljuk rögzíteni, majd olyan egyszerű feszültségoldó technikáktól kezdve, mint a légzésfigyelés vagy az izmok tudatos ellazítása, lassan haladunk a komplex jógikus gyakorlatokig. Közérzetjavító hatása szinte azonnal érzékelhető, hiszen a szabad, oldott mozgású testtel, sokkal könnyebb „együtt élni” A jóga rendkívül hatékony, az önismeretre épülő mozgás és filozófiai rendszer.  A jógára jellemző ászanák olyan testtartások, mozdulatsorok, amelyek mind anatómiai, mind energetikai szempontból tökéletesek, így jótékony hatással vannak nem csupán a fizikai test minden részére, de az energetikai testre és a pszichére is.
Csoportvezető: Nagyné Erika, gerincjóga oktató.

Forrás: Szervezők


2018.08.12. - 2018.08.31.
Találatok száma: 1

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Egészség és élmény egy helyen. Szállodánk a Szigetköz fővárosában, a történelmi hangulatú Mosonmagyaróváron található, a termálfürdő szomszédságában. Gyógyfürdőnk vize Európa öt legjobb hatású ...
Találatok száma: 1

Thermál Étterem

Thermál Étterem

A 120 fő befogadására alkalmas Thermal Étteremben vendégeinket nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokkal, valamint a magyar konyha remekeivel és a híres magyar vendéglátással várjuk. ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Flesch Károly Kulturális Központ programok 2018

Programajánlat

Szolgáltató

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket