Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Flesch Károly Kulturális Központ programok  2017
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2017

2017.05.25. - 06.04. 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 14.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2017-ben.

További információk


Még több a településen (Mosonmagyaróvár):

Programok

Kiállítás

FRISS
FLESCH KÖZPONT
Május 12-június 2.

A  Príma díjjal kitüntetett Art Flexum Művészeti Társaság fiatal művészeinek közös kiállítása. 
Kiállító művészek: Gábor Béres Éva, Glázer-Kozma Edit, Gollowitzer Szabina, Sárközi Anikó, Sudár Éva és Vajda Noémi.
A kiállítás június 2-ig látogatható az intézmény nyitva tartási idejében.

BÁLINT ÁGNES EMLÉKKIÁLLÍTÁS
FLESCH KÖZPONT
Május 26. péntek 10 óra

A kiállítást megnyitja: Gyurics Zoltánné, a Huszár Gál Városi Könyvtár igazgatója. A megnyitón közreműködik az Őzikés Óvoda Nefelejcs csoportja.
A kiállítás június 15-ig látogatható hétfőtől péntekig, naponta 10-12, és 14-18 óráig. Csoportokat előzetes bejelentkezés alapján ettől eltérő időpontban, tárlatvezetéssel is fogadunk- jelentkezni Bakó Tündénél  lehet.

BÁLINT ÁGNES
József Attila díjas író - szerkesztő - dramaturg
A Magyar Televízió első gyermekműsor-szerkesztője, a magyar gyermek- és ifjúsági televíziós-műsorkészítés egyik megalapozója, a televíziózás hőskorának meghatározó egyénisége, számtalan közkedvelt mesesorozat, hangjáték,  mese és meseregény írója, fordítója.  1922. október 23-án született a Fejér megyei Adonyban, a Duna mellett.

Korán megmutatkozott élénk, kimeríthetetlen fantáziája és jó rajztehetsége. Öt éves korában megtanult olvasni, és első olvasmányai igen nagy hatással voltak rá. Hat éves korától írt és rajzolt meséket, melyek 12 éves korától meg is jelentek. Iskoláit Székesfehérvárott, majd a budapesti Angolkisasszonyoknál végezte, később Bécsbe ment rajzot tanulni (könyvillusztráció, plakáttervezés). 1958. február 1-jén belépett az újonnan alakult Televízió Gyermek- és Ifjúsági Osztályára, ahol szerkesztő-dramaturgként kis híján harminc évig, 1986-os nyugdíjba vonulásáig dolgozott. A TV hőskorában munkatársaival, Kelemen Endrével, Rockenbauer Pállal és Tarbay Edével alakították ki a magyar gyermek- és ifjúsági tévéműsorok kereteit. Bálint Ágnes a meseműsorok alapjait teremtette meg.
Az ő ötlete alapján született meg a TÉVÉ-MACI, és a CICAVÍZIÓ monoszkópja. A naponta jelentkező, kezdetben a tévébemondók által felolvasott esti meséket lassan felváltotta apró bábjelenetekkel. 1961-ben havonta egy-egy félórában jelentkezett a MI ÚJSÁG A FUTRINKA UTCÁBAN című bábsorozat, ezt követte a MAZSOLA, szintén bábsorozat, több folytatásban.
A bábfilmek után következtek a rajz-, majd papírkivágásos mesesorozatok: KUKORI ÉS KOTKODA, FRAKK stb.
1968-ban indította útjára a KUCKÓ-t, amely az első környezetvédő műsorként a gyerekek természet- és sportszeretetét kívánta kibontakoztatni.
Szerkesztőként és dramaturgként a hazai gyermek- és ifjúsági irodalom neves képviselőivel dolgozott együtt (Csukás István, Marék Veronika, Tarbay Ede stb).
Az ő nevéhez fűződik a MAGYAR NÉPMESÉK első csokorba gyűjtése, vagy a VIZIPÓK, CSODAPÓK sorozat, amely a gyerekeket megismerteti az élővilág olyan kevésbé közkedvelt egyedeivel, mint a rovarok vagy a pókok.
Mesesorozataiért és a Kuckó című műsoráért számos alkalommal kapott nívódíjat.
"Életem fénypontja a Tévé volt."
Közben több mesét és mesejátékot írt a Magyar Rádió Ifjúsági osztályának - onnan indult el A SZELEBURDI CSALÁD - meséi jelentek meg a különböző gyermekújságokban (Kisdobos, Dörmögő Dömötör), sokat fordított, és eközben számtalan meseregényt írt.
1962-től szinte évente jelentek meg könyvei a Móra könyvkiadónál: a MI ÚJSÁG A FUTRINKA UTCÁBAN?, a MAZSOLA-könyvek, a FRAKK-kötetek, stb. A SZELEBURDI CSALÁD-ból és a HAJÓNAPLÓBÓL Palásthy György két ifjúsági filmet rendezett.
1982-ben 60 éves születésnapján Zay László köszöntötte az Élet és Irodalomban. Könyveit és mesesorozatait több nyelvre lefordították. Számos külföldi filmsorozat magyar szövege neki köszönhető (pl. Rumcájsz a rabló, Kacsa Kázmér kalandjai, Héraklész, Állatolimpia, Garfield stb). Utolsó meseregénye a VÍZITÜNDÉR, VÍZIMANÓ 2000-ben jelent meg. 1998-ban Vecsés díszpolgárává választották, 2000-ben Szent Imre díjat kapott, szülőfaluja pedig Adonyért emlékéremmel tüntette ki.
Férje 1989-ben meghalt, s ezt a csapás nem tudta feldolgozni. Visszavonult a maga zárt világába. 2008. október 24-én, egy nappal 86. születésnapja után elhunyt. 2008. november 5-én a Farkasréti temetőben vettek tőle búcsút.
"Csodaszép életem volt. Meseszép."

XVII. NEMZETKÖZI MŰVÉSZTALÁLKOZÓ ÉS „BLITZ” KIÁLLÍTÁS
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Május 26. péntek 17 óra

Ünnepélyes megnyitó és gálaműsor,  amelyben fellépnek: Domsitz Erika zongorista, Alasztics Balázs szaxofonos, Farkas Dániel zongorista, Hegyi Brigitta hegedűművész, valamint a Határtalan Dallamok Kamarakórusa és harmonika - zenekar Sej Edit vezetésével.
A program szervezője: Pintér Éva Kormos István-díjas festő-grafikus, a Tallós Prohászka István Művészeti Egyesület alapító elnöke. A 9 országból érkezett műalkotások június 2-ig tekinthetők meg.

LÉLEKÜZENET II.  - A KREATÍV ALKOTÓK KÖRÉNEK KIÁLLÍTÁSA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 2. péntek 18 óra

"A csodák ritkán találnak meg az életünkben, azok a csodák, amiről csak álmodtunk, álmok maradnak. Igazából a csodát megéljük, nem tudjuk, hogy éppen ott van bennünk, mert az EMBER maga a CSODA!"
Az alkotók névsora: Bardocz Judit, Csölleyné Ellenrieder Erzsébet, Arany Enikő Lilla, Janik Mónika, Stancsics Fanni, Szabó Andrea, Igali Alfréd, Komáromy Péterné Ági, Magyarné Jutka, Márton Gézáné Etelka, Orosz Ildi, Sántháné Kovács Éva, Vágyi Gabriella
Az Alkotó Kör vezetői: L. Burda Zsuzsanna és Móczi Sándor
Az Alkotó Kör 2014-ben alakult, az első bemutatkozó kiállítás 2015 nyarán volt, ez lesz a 3. közös kiállításunk Mosonmagyaróváron.
A bemutatott műveket L. Burda Zsuzsanna ajánlja az érdeklődők figyelmébe, közreműködik az En l air tánccsoport Csonka Réka Orsolya vezetésével.

BOLYAI KIÁLLÍTÁS
FLESCH KÖZPONT
Június 7. szerda 17 óra

Rajzkiállítás a Bolyai Iskola diákjainak munkáiból.

Gyermek programok

ROBOTOKNAK ÁLL A VILÁG! VÁROSI GYEREKNAP
FLESCH KÖZPONT
Május 27. szombat 10.00-17.00

Bálint Ágnes kiállítás, kézműves foglalkozás, játszóház, arcfestés, csillámtetoválás, légvár, 3D karika, autós szimulátor, virtuális szemüveg és sok-sok meglepetés vár minden kedves érdeklődőt.
Bemutatkozik a   - betekintés a technológia világába érdekes felfedezések és szórakoztató feladatok által.
10.30: Animációs film vetítése a színházteremben (korhatár nélkül megtekinthető)
13.30: A Block Breakers a Mobilis-SMR mentorprogram részeként létrehozott szakkör és FLL csapata által tartott interaktív bemutató. A csapatot a mosonmagyaróvári Bolyai iskola diákjai alkotják.
16.00: Buborék Együttes koncertje.
A rendezvény ingyenes!

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Május 26. péntek 17 óra: fonalmunkák, gyöngyfűzés

A foglalkozásokon többféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 2. péntek 17 óra: vízi világ lebegősen - kedves nyári állatfigurák és dekoráció készítése

A foglalkozásokon többféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.
A foglalkozásra óvodás kortól várjuk az ügyeskezű gyerekeket. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

FIÓK Ifjúsági Klub
FLESCH KÖZPONT
Hétfőtől péntekig délután (14-18) lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! 

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS - FLESCH KÖZPONT
Minden szerda 16 óra
Várunk minden érdeklődő, iskoláskorú gyereket, aki szeret kreatív dolgokat készíteni. 
A belépés díjtalan!

Zene-tánc

KOBAYASHI
FILHARMONIKUS HANGVERSENYBÉRLET
RICHTER TEREM, GYŐR
Május 25. csütörtök 19 óra

P. I. Csajkovszkij: Vonósszerenád, op. 48
Ny. A. Rimszkij-Korszakov: Seherezade
Győri Filharmonikus Zenekar - Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro

REGIONÁLIS KÓRUSHANGVERSENY A KODÁLY EMLÉKÉV JEGYÉBEN
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Május 27. szombat 16 óra

A programot a Lajtha László Vegyeskar szervezi. Meghívott vendégkórusok: Gyarmati Vegyeskar (karnagy Kaszalik Zita), a Keszthelyi Kis Szent Teréz Kórus (karnagy Pálné Szelencsik Klára), a Celldömölki Liszt Ferenc Vegyeskar (karnagy Süle Ferenc) valamint a Városi Vegyeskar Körmend (karnagy Sabáli Lászlóné).
A különleges zenei eseményre minden zeneszerető érdeklődőt szeretettel várunk!

ZORÁN TURNÉ 2017
UFM ARÉNA
Május 28. vasárnap 21 óra

A ZORÁN TURNÉ 2017 koncert ezúttal az idén megnyitott UFM Arénában várja a vendégeket. A legendás zenész ezúttal is kiváló vendégművészekkel érkezik városunkba. Olyan neves előadóművészek lépnek színpadra és szólaltatják meg az ismert dalokat, mint Horváth Kornél, Sipeki Zoltán, Lattmann Béla, Gátos Iván, Gyenge Lajos, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara.
Jegyek már válthatók az interneten, vagy a Flesch Központ jegypénztárában. Jegytípusok: 3000 Ft az álló, 4.500 Ft és 5.000 Ft az ülő.

Egyéb

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Május 31. szerda 18 óra: A nyári égbolt csillagképei, Mit üzennek a csillagok? Meditáció
További információ: Czére Zsuzsa.

KULTÓRA - ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁS
FLESCH AULA
Május 25. csütörtök 18 óra

Felkért előadónk Varga Bence zenetanár, a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes vezetője, aki Az ütőhangszerek kialakulása kezdetektől napjainkig című előadásában a legősibb zenei műfaj történetébe vezet be bennünket. Vetített képes előadását élő zenével színesíti. Az előadásra a belépés díjtalan. 

LÉLEKPRIZMA KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Május 26. péntek 17 óra

Minden érdeklődőt szeretettel vár a klubvezető: Göncz-Varga Judit.

XIV. EURÓPAI IFJÚSÁGI OLIMPIAI FESZTIVÁL - GYŐR
FÁKLYAFUTÁS-MOSONMAGYARÓVÁR
Május 27. szombat 10.30-12.00 óra

10.25: Szent Anna kápolna (Cserháti u. - Lucsony u.)
Az Olimpiai láng érkezése
10.30: UFM Aréna (Gorkij utca 1.)
Program:
Köszöntőt mond Dr. Árvay István polgármester. Közreműködik a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes Szabó Bence vezetésével és a Haller Sport és Majorette Egyesület.
Rajt
Lángfutók: Dr. Iváncsics János alpolgármester, Takács László-Strucc Futóklub (Mosonmagyaróvár Város Sportdíjasa 2015), Drescher Ottó MTE 1904 (Mosonmagyaróvár Város Sportdíjasa 2014), Blahovits Eszter Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE, Iváncsics Ákos MOOGAC Kosárlabda Szakosztály és kísérőik Babos Ármin, Zsuppán Balázs, Kiss Lilla; Pál Regina, Drescher Ottó.
A meghirdetett útvonalon minden érdeklődő, mozogni vágyó kísérheti az olimpiai fáklyát. Várunk mindenkit, aki szeretne futni vagy kerékpározni! A Szenyor Kerékpáros és Szabadidő Klub kerékpárosai zárják a sort. Akik nem tudnak a sportolókkal haladni, a Family Friss Kft. kisvonatával térítésmentesen követhetik a lángot! A kisvonat az Arénától a Flesch Károly Kulturális Központig szállítja az utasokat.
10.50: M Club (Várköz) – Malom alsó stég
Lángcsúszás. A fáklyafutók a lánggal kenukba szállnak, és a Latja-csúszdán eveznek. A csoportosan futók a lángfutók érkezéséig a Cserháti utcai parkolóban, a Malom felső stégnél várakoznak!
11.10: Kiszállást követően a lángfutók tovább folytatják útjukat a Cserháti utcán át a Magyar utca felé. Továbbfutás a Szent István király úton az Erkel utca irányába.
A nap további részében a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület szervezésében az arra vállalkozók kenuba ülve lecsúszhatnak a Malom felső stégtől az alsó stégig!

11.25: Flesch Károly Kulturális Központ
Köszöntőt mond Dr. Iváncsics János alpolgármester
Gyermeknapi rendezvények, zenés műsorok
11.50: Kápolna tér - Mosoni Piac
Búcsú az olimpiai lángtól - Dr. Iváncsics János alpolgármester - közreműködik a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes.

FÉNYHOZÓK EZOTERIKUS KLUB hétfőnként 18 órától:
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Május 29. hétfő: Nyitott csoportos meditáció (előadó: Horváth Imre)
Klubvezető: Horváth Margit.

BÖLCSIS GYEREKNAP - FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 2. péntek 15 óra

Rendezvény a Mosonmagyaróvár Egyesített Bölcsődék Intézménye szervezésében. Színes programokkal, ajándékokkal várjuk a kis bölcsiseket. 15 és 16 órai kezdettel a Vaskakas Bábszínház előadásában tekinthetik  meg az „Icurka-Picurka” című előadást, majd kézműves foglalkozás, fejlesztőjátékok, apró ajándékok és meglepetés várja a legkisebbeket.

VÁROSI PEDAGÓGUSNAP
FLESCH KÖZPONT
Június 2. péntek 17 óra

VACKOR ÓVODA GÁLAMŰSORA
FLESCH KÖZPONT
Június 3. szombat 10 óra

LIONS KLUB EMLÉKMŰSORA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 3. szombat 17 óra

A 25 éves Lions klub emlékműsora, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Május 31. szerda 18 óra: A nyári égbolt csillagképei, Mit üzennek a csillagok? Meditáció
Június 3. szombat 18 óra: Pünkösdi virrasztás, napvárás (Részvétel csak bejelentkezéssel).
Június 7. szerda 18 óra: Angyali érintés. Egész foglalkozást betöltő spirituális gyakorlat, ahol nagyon mélyen megtapasztalható az isteni szeretet energiája. (Részvétel kizárólag előzetes bejelentkezéssel!).
További információ: 20/9146-476

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA
TRIANON KERESZT EMLÉKMŰ (Evangélikus Templom melletti tér)
Június 4. vasárnap 16 óra 30 perc

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Trianon Kereszt Társaság és a Flesch Károly Nonprofit Kft. tisztelettel hív minden érdeklődőt a Nemzeti Összetartozás Napja városi ünnepségére.
Program:
A Piarista Általános Iskola és Gimnázium megemlékező műsora
Ünnepi beszédet mond: Menyhárt József, MKP elnöke
Ökumenikus imát mond Kiss Miklós, evangélikus esperes és Bodó Zoltán, plébános
Koszorúzás
Konferál: Bérci Csaba, tanár. Közreműködik: a 70. sz. Széchenyi István Cserkészcsapat.

RETRO FILM KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 6. kedd 15 óra

Műsoron egy magyarul beszélő, 1957-ben készült amerikai zenés vígjáték látható. Egy párizsi divatfotós kalandja egy könyvesbolti eladóval.  A fergeteges vígjáték a két főszereplő és egy szektavezető filozófus története - legendás táncos jelenetekkel! 103 perc, 12 éven felülieknek!

HERBAMESÉK GYÓGYNÖVÉNYKLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 6. kedd 17 óra 30 perc

Téma: Virágkonyha. Előadó: Halmos Mónika, gasztrobotanikus, food-stylist, az ehető virágok szakértője. A háziasszony, aki szeretettel vár minden kedves érdeklődőt: Kocsis Julianna kreatív tanácsadó, természetgyógyász fitoterapeuta. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi díj: Elővételben 1200 Ft/fő, Helyszínen 1600 Ft/fő
Jegyek elővételben: Ezerjófű Gyógynövénybolt, Mosonmagyaróvár, Magyar u. 9. 

Mozgó Mozi

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Június 4. vasárnap

SÁRKÁNYVARÁZS       3D
Június 4. vasárnap 10 óra
Magyarul beszélő, ukrán családi animációs film, 85 perc, 2016.
6 éven felülieknek!

Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben.

A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG    3D
Június 4. vasárnap 12 óra
magyarul beszélő, amerikai musical, 129 perc, 2017.
12 éven felülieknek!

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.
Szereplők: Belle Emma Watson, a szörnyeteg Dan Stevens, Gaston Luke Evans, Lumiere Ewan McGregor, Plumette Gugu Mbatha-Raw, Mrs. Potts Emma Thompson, Cadenza Stanley Tucci, Cogsworth Ian McKellen, Maurice Kevin Kline

BÉBI ÚR     3D
Június 4. vasárnap 14 óra    
Magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 97 perc, 2017.
6 éven felülieknek!

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

ARTHUR KIRÁLY – A KARD LEGENDÁJA    3D
Június 4. vasárnap 16 óra
Magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm, 126 perc, 2017.
16 éven felülieknek!

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).

WONDER WOMAN    3D
Június 4. vasárnap 18 óra 15 perc
Amerikai akciófilm, 141 perc, 2017.
12 éven felülieknek!

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit. Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...
Szereplők: Diana Prince / Wonder Woman Gal Gadot, Steve Trevor Chris Pine, General Antiope Robin Wright, Queen Hippolyta Connie Nielsen, Sir Patrick David Thewlis, Maru / Doctor Poison Elena Anaya, Etta Candy Lucy Davis

ALIEN – COVENANT
Június 4. vasárnap 20 óra 45 perc
Magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 123 perc, 2017.
18 éven felülieknek!
A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Szereplők: David / Walter Michael Fassbender, Oram Billy Crudup, Daniels Katherine Waterston, Tennessee Danny McBride, Lope Demián Bichir, Karine Carmen Ejogo, Ricks Jussie Smollett, Elizabeth Shaw Noomi Rapace, Branson James Franco, Peter Weyland Guy Pearce

Mozásművészet

FLESCH KÖZPONT
SLIM&FIT
Minden csütörtökön 9 órától

Próbáld ki az új táncfitness irányzatot! Ha fontos számodra a szép testtartás, szálkás izomzat, harmonikus mozgás, súlycsökkenés, de ezek mellett igényled a lelki felfrissülést…itt a helyed! Táncpedagógus: O. Cser Zita. Előjelentkezés szükséges! 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat a tavaszi megújulás jegyében mozgásművészeti csoportjainkba! A már megszokott és megszeretett edzések mellett (capoeira, kondivcionáló torna, pilates, jóga, step kondi) mellett új fitnesz órákat is lehet látogatni.
Csonka Réka Orsolya edző órái: hétfőn 19 és csütörtökön 17 órától alakformáló óra: dinamikus mozgásforma, a test gumikötéllel és saját súllyal végzett erősítése. A foglalkozásokra polifoam szükséges!
Szerdán 19 órától: zsírégető óra koreográfia nélkül, egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást.
FitArt: csütörtökön 18 órától. Összetett tréning, mely a mozgásművészet és a testedzés elemeit ötvözi. A foglalkozásokon fejlődik a testtudat, erősödnek az izmok, miközben a lelki egyensúly is fontos szerepet kap. Az órára polifoam szükséges!
Az edzések nem egymásra épülnek, így bármikor be lehet kapcsolódni.

Forrás: Szervezők


2017.05.25. - 2017.06.04.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Még több a településen (Mosonmagyaróvár):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer