Sisi szívügyei - Valentin-napi séta a Várkert Bazárban
Sisi szívügyei - Valentin-napi séta a Várkert Bazárban
Valódi kikapcsolódásra vágyik? Akkor irány Gyopárosfürdő! Kedvezményes ajánlat korlátlan fürdőbelépő
Valódi kikapcsolódásra vágyik? Akkor irány Gyopárosfürdő! Kedvezményes ajánlat korlátlan fürdőbelépő
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni naplója - Irodalmi előadás a Várkert Bazárban
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni naplója - Irodalmi előadás a Várkert Bazárban
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tavaszi feltöltődésre hívjuk, várjuk!
Tavaszi feltöltődésre hívjuk, várjuk!

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2019 Mosonmagyaróvár

2019. február 1 - 28.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2019-ben.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2019 Mosonmagyaróvár

Programok a Flesch Központban

Nők Napja a Flesch Központban, avagy „Nő a Központban” című rendezvényre várják az érdeklődőket 2019. március 9-én 14.00 órától a Flesch Károly Kulturális Központban.

Ezen a napon minden program a Hölgyekről szól, nem csak Hölgyeknek!
14 órától Komáromi Mónika szín és stílustanácsadó, business coach Öltözz az alkatodnak megfelelően! címmel tart előadást. Az előadás keretében megtudhatjuk, hogy az alkati adottságainkat figyelembe véve, mit érdemes viselnünk, milyen ruhafazonok előnyösek számunkra és milyen öltözködési stílus illik hozzánk legjobban. Az előadás után rövid, 20 perces személyre szabott stílustanácsadás vehető igénybe, amelyre helyszíni regisztráció szükséges!
Tökéletes smink – workshop
Gyere és próbáld ki a Pierre René PROFESSIONAL termékeit és győződj meg róla személyesen, hogy miben más a professzionális smink! Képzett sminkesek elkészítik a vendég egyéniségének legmegfelelőbb sminket, hogy átélhesse a tökéletes harmóniát. Legyen az egy hétköznapokra szánt, vagy egy alkalmi smink a Pierre René PROFESSIONAL termékeivel könnyedén megvalósítható minden variáció. A személyre szabott, profi smink elkészítésére helyszíni regisztrációs szükséges!
16 órától Piller Kata intimfitness- Intim Medical Therapy- gátizom torna tréner Gátizom torna. Meglévő problémák regenerálása című előadással készül vendégeinknek. A gátizom torna szavak hallatán szinte mindenkinek a vizelettartási problémák ugranak be, szégyentünetként kezelik a szinte már népbetegségnek számító tüneteket. Gondjaik a meggyengült gátizomból fakadnak! Sokan nem tudják, hogy számos betegség állhat a meggyengült gátizmok mögött, kortól és nemtől függetlenül. Legtöbb esetben a proktológiai, nőgyógyászati, urológiai műtétek, a rossz szokásaink a nem megfelelő életvitel is előidézheti gyengeségüket. Sokan küzdenek aranyeres gondokkal, szülésekből fakadó sérülésekkel, lelki bántalmakkal, melyek testi tüneteket – nőgyógyászati tüneteket – produkálhatnak. Sok nőtársunk átélte a méheltávolítást, mely után teljesen megváltozott az életük. Sokakat érint a kismedencei szervek sérves megbetegedése. Az erős gátizmok magabiztosságot adnak az élet minden területén, szociális kapcsolatok, sport, magánélet. Az előadáson ezekről a problémákról – rejtett betegségekről és megoldásaikról, a láthatatlan izmok jelentőségéről, a gátizom torna hatásairól, a tapasztalatokról is szó lesz.
Nőnapi Talk Show a Színházteremben 17.30 órakor. Igazi csemegével zárul az idei rendezvény. A színháztermi beszélgetésre vendégül hívjuk Komáromi Mónika szín- és stílustanácsadót a nap összegzésére, velünk lesz Zemplenszkyné Rujder Éva és lánya Zemplenszky Nóra. Műsorunk vendége lesz Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, rendező.
Az esten közreműködik Zemplenszky Nóra, Bali-Farkas Péter és a Hen Hause Zenekar. Az est moderátora Bencsik Tibor, Bicsek lesz.
A talk show-ra előzetes regisztrációs jegy váltása szükséges, jegypénztárunkban!
Az elmúlt évhez hasonlóan 14.00 órától kiállítók sora várja az érdeklődőket az aulában!

Kiállítás

MELANKOLIKUS NAPOK MOSONMAGYARÓVÁRON
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Február 8. péntek 18 óra
Miro Gábris Mirinof pozsonyi művész fotókiállítása.
A kiállítást Vitéz Vilmos nyitja meg. Közreműködik: Zuzana Benkova sámándobon. A szerző kiállítását Frivolt Klára és Gyuri emlékének ajánlja.

ZUZANA BENKOVÁ – SUZANE ÉS MIRO GABRIS MIRINOF KIÁLLÍTÁSA
FLESCH KÖZPONT
Február 22. péntek 18 óra

Zuzana Benková - Suzane és Miro Gabris Mirinof képzőművészek kiállítása. A megnyitót Suzane divatbemutató színesíti. A vendégeket köszönti: Bakó Tünde kulturális szervező
A kiállatás megnyitja: Csiszár Péter a Flesch Nonprofit Kft. ügyvezetője. A tárlat március 12-ig látható az intézmény nyitvatartási idejében. 

Gyermek programok

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR
FLESCH KÖZPONT
Február 23. szombat 10-12 óráig

Gyermek kézműves szakkörünkbe 6 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyermekeket. A foglalkozásokon Bernáth Judit textilművész vezetésével hagyományos és modern kézműves technikákkal ismerkedhetnek a gyermekek. A foglalkozások havonta kétszer, szombatonként 10-12 óráig tartanak. Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A foglalkozások tervezett időpontjai: február 23., március 9., 23., április 6., 20., május 4., 18.

PINOKKIÓ
FLESCH KÖZPONT
Apolló Színház: PINOKKIÓ zenés mesejáték (kb. 60 perc)

Február 18. hétfő 14 óra - Csodaország bérlet.
Február 20. szerda 10 óra – Micimackó bérlet, 14 óra Varázsceruza bérlet
Gepettó elkészítette főművét, amiről eddig csak álmodott. Azonban az álom nem úgy vált valóra, ahogy azt szerette volna. A bugyuta fabábút könnyen lépre lehet csalni, de szerencsére nem csak rosszakarói vannak, így a Tündér és a Tücsök segít megismerni Pinokkiónak „az igazi életet”.

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

február 8. szíves díszek, ajándékok, különleges és dekoratív lakásdíszek készítése
február 15.(!)- ezen a napon 16 órától várjuk a kézműveskedni szeretőket! Program:  a téltündér birodalmában: figurák, mobil lakás- és ablakdíszek készítése
február 22. fakanál-figurák, ujjbábok és textil-figurák készítése
A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

GYERMEK AGYKONTROLL – TANFOLYAMOK
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Február 23. szombat és 24. vasárnap (7-10 évesek)

Azoknak ajánljuk ezeket a tanfolyamokat, akik szeretnék, hogy gyermekeik eredményesebben tanuljanak, magabiztosabbak legyenek, hogy nyugodtabbá és energikusabbá váljanak, egészségük megőrzésével. Két korcsoportban hirdetünk tanfolyamot:
február 2-3. /szombat-vasárnap /10-14 éveseknek/. A foglalkozást vezeti: Kovács Erika gyermek agykontroll-oktató 
Jelentkezni a Naturland Egészségcentrumban,(Horváth Margit, illetve a Fehér Ló Közösségi Házban (Csonkáné Sörös Katalinnál) lehet!
február 23-24.  /szombat-vasárnap/ 7-10 éveseknek. A foglalkozást vezeti: Bódi Andrea gyermek agykontroll-oktató.  Jelentkezni a Fehér Ló Közösségi Házban lehet Csonkáné Sörös Katalinnál.

JEGESMACI BARÁTAI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Február 23. szombat 16 óra
Zenés bábjáték (Ametist Bábszínház)
. Két kíváncsi kis pingvin a hosszú vándorúton új barátokra és ismeretekre tesz szert, míg megtalálják a jegesmedvét, akivel barátságot kötnek. A látványos, nagyméretű bábokkal előadott vidám műsor a gyerekek egyik kedvence.
Szereplők: Pingvin óvónéni, kispingvinek: Pon, Gvin, Rozmár, Bálna bátyó, Teve Tivadar, Oroszlán, Zsiráf, Jegesmaci, Medvemama
Bábszínpadra írta: Lázár Magda
Rendezte: Niklesz Ildikó
Zenéjét szerezte: Pivarnyik László

FIÓK Ifjúsági Klub
FLESCH KÖZPONT

Minden héten hétfőtől szerdáig 13 és 17 óra között lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! T

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS
Minden szerda 16 óra – 17 óra

Várunk minden érdeklődő, iskoláskorú gyereket, aki szeret kreatív dolgokat készíteni. 
A belépés díjtalan!

ZENEBÖLCSI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden hétfőn 10 óra

Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga  zenepedagógus vezeti.

ZENEOVI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden szerdán 16 óra 30 perc

A zenebölcsiből már „elballagott” óvodásoknak.  Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást vezeti: Pusztai Kinga zenepedagógus.


Zene-tánc

GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR
FLESCH KÖZPONT
Február 19. kedd 19 óra
Kék Duna & Radetzky - Filharmonikus hangversenybérlet - Győri Filharmonikus Zenekar

Meglepetéskoncert sok humorral és vidámsággal. Vezényel: Berkes Kálmán
Farsang idején oldott, sok humorral, vidámsággal fűszerezett kellemes estére várja a zenebarátokat a Győri Filharmonikus Zenekar és Berkes Kálmán művészeti vezető!
A koncertre belépőjegy is váltható, ára: 5000 Ft

Egyéb

Dr. Csernus Imre előadása Mosonmagyaróváron
2019. február 20. , szerda 19:00

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált.
Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Február 22. péntek, 23. szombat, 24. vasárnap

Gondoltál már arra, hogy a rajz tudásod összefügg a különböző feladataid megoldásával?
A jobb agyféltekés rajzolás lényege, hogy a jobb agyfélteke működésének előnyeit megismerd és alkalmazd szabadidődben, munkahelyen, vagy tanulásban. Egy mindössze három napos tréning során olyan szintre fejlesztjük a kreatív, ösztönös oldaladat, hogy a harmadik napon olyan portrét leszel képes rajzolni saját magadról, amiről most még talán álmodni sem mersz. Megszerzett tudásodat alkalmazhatod ötletek megvalósításában munkahelyen, tanulásban, kikapcsolódásban, blokkoldásban, önismeret – énerő fejlesztéshez. Bárki képes arra, hogy fejlődjön! 

ELŐADÁS AZ ŐSNYELVRŐL
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Február 24. vasárnap 17 óra

Előadás az ősnyelvről, rováskultúránkról, nemzeti összetartozásunkról. Vendégünk Faragó Annamária dokumentumfilmes, író, a Háború és lélek című történelmi- és családregény szerzője. Regénye az első  magyar irodalmi mű, mely a szovjet kényszermunkatáborok drámáját beszéli el.  Az előadás után vetítésre kerül a csíkmenasági székelyekről szóló „Menaságra repülj”című film.

EMLÉKEZÉS A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATÁNAK EMLÉKNAPJÁN
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Február 25. hétfő 16 óra

A Fehér Ló Mozi bemutatja: Napló gyermekeimnek - magyar filmdráma, 106 perc, 1982. Mészáros Márta - önéletrajzi motívumok alapján készült filmje a Szovjetunióbeli emigrációban élt magyar család széthullása után árván maradt, serdülőkorú Juli életét követi nyomon. Az időpont a negyvenes-ötvenes évek fordulója. Juli, a kamasz lány kisgyerekként a Szovjetunióban vesztette el szüleit. 1945 után hazatér több magyar emigránssal együtt, és emigrációs társukhoz, Magdához költöznek, aki most magas beosztásban van. Magda merev és bizalmatlan, átragadt rá a pártban uralkodó hangulat. Juli nehezen viseli a vele közös életet, és egyetlen kikapcsolódása a mozi. Szívesen van együtt a szabad gondolkodású rokonnal, Jánossal, aki a kitörési lehetőséget biztosítja nyomasztó világából.
Cannes-i fesztivál (1984) - Zsűri Nagydíja: Mészáros Márta
Magyar Játékfilmszemle (1984) - Fődíj: Mészáros Márta
Szereplők
Juli: Czinkóczi Zsuzsa
Magda: Anna Polony
János: Jan Nowicki
Nagymama:Szemes Mari
Nagyapa: Zolnay Pál
Juli anyja:Bánsági Ildikó
János fia:Tóth Tamás
Alkotók
operatőr: ifj. Jancsó Miklós
zeneszerző: Döme Zsolt
forgatókönyvíró: Fakan Balázs,  Mészáros Márta
rendező: Mészáros Márta
A rendezvény mottója. „Az elkövetett bűnöket nem lehet meg nem történtté tenni.”

GYŐRI FILHARMONIKUS BÉRLET 2018/19-as programja:

FARSANGI KONCERT
2019. február 19. kedd 19 óra

FLESCH KÖZPONT
Műsor:
Meglepetéskoncert, sok humorral, vidámsággal
Vezényel: Berkes Kálmán

BEETHOVEN & SCHUBERT
2019. március 21. csütörtök 19 óra

FLESCH KÖZPONT
Műsor:
L. van Beethoven: I. (C-dúr) zongoraverseny, op. 15
F. Schubert: II. (B-dúr) szimfónia, D 125
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Jasminka Stančul - zongora

KOBAYASHI & GYFZ
2019. május 3. péntek 19 óra   

HELYSZÍN: RICHTER TEREM, GYŐR
Műsor:
L. van Beethoven: Leonóra nyitány No. 3, op. 72
J. Haydn: I. (C-dúr) gordonkaverseny, Hob. VIIb:1
F. Mendelssohn-Bartholdy: III. (a-moll) “Skót” szimfónia, op. 56
Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro
Közreműködik: Juhász Viktor - gordonka

A régi bérlettulajdonosok június 15-ig jelezhetik bérlet igényeiket. Új bérleteket pedig június 18-tól árusítunk a Flesch Központ jegypénztárában.

Szakkörök

  • Mozgásművészet

ROYAL KOLIBRI – HIP-HOP TÁNCOKTATÁS
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Csütörtökön 16 órától gyerekeknek, és tiniknek, csütörtökön 19 órától felnőtteknek. Fiú csoport szombaton 14 órától. Csoportvezetők: Auxner Bianka és Auxner Péter edző. Jelentkezés: telefonon vagy facebookon Royal Kolibri TSE.

BABA-MAMA JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Keddenként 10.30 órától
Ajánlott szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita  védőnő vezeti.

SENIOR JÓGA
FLESCH KÖZPONT
Minden kedden 9 órától
50+ és 60+ korosztálynak – hölgyeknek és uraknak egyaránt
A gerincre, a mozgás központjára koncentráló tudatos mozgás képes helyreállítani a testi egészséget, ezen keresztül a lelki harmóniát, és az élet minden területén változást hoz. Az ászanák végzése közben a figyelmet megtanuljuk rögzíteni, majd olyan egyszerű feszültségoldó technikáktól kezdve, mint a légzésfigyelés vagy az izmok tudatos ellazítása, lassan haladunk a komplex jógikus gyakorlatokig. Közérzetjavító hatása szinte azonnal érzékelhető, hiszen a szabad, oldott mozgású testtel, sokkal könnyebb „együtt élni” A jóga rendkívül hatékony, az önismeretre épülő mozgás és filozófiai rendszer.  A jógára jellemző ászanák olyan testtartások, mozdulatsorok, amelyek mind anatómiai, mind energetikai szempontból tökéletesek, így jótékony hatással vannak nem csupán a fizikai test minden részére, de az energetikai testre és a pszichére is. Csoportvezető: Nagyné Erika, gerincjóga oktató.

HATHA JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden hétfőn 19 órától és csütörtökön 18 órától
A foglalkozásokat Bordákné Kovács Anita jóga-oktató vezeti.

VÁRANDÓS JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden szerdán 17.30-tól
A várandósság 14. hetétől a szülésig végezhető. Felfrissíti a testet és a lelket, mely a babára is jó hatással van. Cél a kiegyensúlyozott, magabiztos várandós anyuka, aki boldogan várja születendő gyermekét. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita vezeti.

FITNESS EDZÉSEK
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Alakformáló óra: hétfőn 19 órától: Dinamikus mozgásforma, a test gumikötéllel és saját súllyal végzett erősítése. A foglalkozásokra polifoam szükséges.
Zsírégető óra: szerdán 19 órától: koreográfia nélkül, egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást.
Bővebb felvilágosításért keresse Csonka Réka Orsolya fitness-edzőt.

deepWORK®
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Csütörtökönként 18.30-tól
Atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges edzésforma, melyek alapja az öt természeti elem és a magas energiaszint!  A deepWORK® a jin-jang elvét követve ötvözi a funkcionális tréning mentális és fizikai ellentmondásait – férfiaknak is ajánlott! Szeretettel vár minden mozogni vágyó fiatalt és idősebbet Csonka Réka Orsolya edző.

SZENIOR-ÖRÖMTÁNC ZSUZSIVAL 50 ÉV FELETTIEKNEK
FLESCH KÖZPONT
Minden szerdán 9.15-től
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden pénteken 8.30-tól
A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket. A táncórákat Faragóné Zsuzsa vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna.


Magic Show - Mosonmagyaróvár

MÁJUS 26. VASÁRNAP, 17:00

Felkészültél életed legvarázslatosabb estéjére?
Láttál már embereket eltűnni a semmibe majd előbukkanni?
Láttál már gondolatolvasót akcióban?
Láttál már lebegő embereket és tárgyakat?
Igen.. a TV-ben.. de itt most nem forog a kamera.

  • A veszély igazi! Itt nincsenek mozis trükkök!
  • Ne higgy a szemednek...
  • Ámulás, bámulás és humor!
  • Kiváló és izgalmas program családoknak, pároknak és barátoknak!

Tapasztald meg a varázslatos mutatványokat a saját bőrödön, hisz számtalan trükkben a közönség is részt vehet!

A Magic Show Magyarország első olyan országjáró bűvész és illúzió műsora, amely 2018-ban több mint 30 különböző városba fogja elkápráztatni a nézőket.

  • A műsor 120 perces és egy 15 perces szünetet tartalmaz
  • 6 éves kortól ajánlott.

2019.02.01. - 2019.02.28.
2019.03.21.
2019.05.03.
2019.05.26.
Találatok száma: 1

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Egészség és élmény egy helyen. Szállodánk a Szigetköz fővárosában, a történelmi hangulatú Mosonmagyaróváron található, a termálfürdő szomszédságában. Gyógyfürdőnk vize Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. Bővebben




Találatok száma: 1

Thermál Étterem

Thermál Étterem

A 120 fő befogadására alkalmas Thermal Étteremben vendégeinket nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokkal, valamint a magyar konyha remekeivel és a híres magyar vendéglátással várjuk. Főszakácsunk kreativitásának köszönhetően minden évszakban tudunk meglepetéssel szolgálni, téli és ... Bővebben




A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Flesch Táncfesztivál 2019 Mosonmagyaróvár
Flesch Táncfesztivál 2019 Mosonmagyaróvár
  • Mosonmagyaróvár
2019. március 2.

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Várjuk a kultúra fellegvárában Budapesten. Irány a Várkert Bazár!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Kedvezményes ajánlat korlátlan fürdőbelépővel - Gyopárosfürdő
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Pozsonyi, bécsi és soproni élmények! 1 napos kirándulások
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Tóparti wellness kedvező árakon páratlan környezetben
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket