Fürdő melletti családias szállodánkban szeretettel várjuk!
Fürdő melletti családias szállodánkban szeretettel várjuk!

Színház

KIS EMBER NAGY GONDDAL JÁR - DUMASZÍNHÁZ
FLESCH KÖZPONT
Október 31. kedd 19 óra

Dombóvári István önálló estje. Műsorvezető: Bellus István.
Jegyek elővételben kaphatók a Flesch Központ jegyirodájában 2900 forintos jegyáron, 

Kiállítás

MEGTALÁLT EMLÉKEK - FOTÓKIÁLLÍTÁS
FLESCH KÖZPONT
Október 23. hétfő 15 óra

A kiállítással az 1956-os forradalom és szabadságharc  emléke előtt tisztelgünk. A megjelenteket Csiszár Péter, a Flesch Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszönti. A kiállítást Székely Zoltán művészettörténész nyitja meg. A megnyitón közreműködik a Csütörtöki Szalon. A tárlat az intézmény nyitva tartási idejében november 11-ig látogatható. Iskolai csoportokat előzetesen egyeztetett időpontban (Bakó Tünde 30/419-48-20) tárlatvezetéssel is várunk.
A kiállítás anyaga egyrészt a Hansági Múzeum kiadásában megjelent azonos című könyv anyaga, a forradalmi Budapesten készült ismeretlen fotósorozat:
„Hat évtizednyi titok lappang a szívemben….most előállok vele, mert nekem még vannak forradalomhoz tartozó becses értékeim, budapesti fényképek, melyek annak idején véletlenül, kalandos módon kerültek hozzám….”- Lébényi Zoltán Lőrinc
A könyvben megjelent „eddig még soha nem látott 70 felvétel – a kiállításon ebből 50 látható- 1956. október 28. a fegyvernyugvás bejelentése és a november 4-én megindított végső szovjet támadás közötti békés napokban készült romos Budapest utcáin…. A forradalmi napokban valószínűleg nem volt lehetősége a tekercsek tulajdonosának, hogy a filmekről papírképeket készítsen. A megtalálók szintén nem mertek évtizedeken keresztül nagyításokat készíttetni, nem akarván magukat, és a fotókon látható fegyvereseket bajba sodorni…”- Székely Zoltán
Másrészt a Németh Alajos magángyűjtő, és Újvári Tamás hagyományőrző tulajdonában levő relikviák, kordokumentumok, melyeket  az intézmény rendelkezésére bocsátottak. A kiállítást Kelemen Benő Benjamin grafikusművész rendezte.

Gyermek programok          

TOLDI
FLESCH KÖZPONT
Október 19. csütörtök 15 óra                                                                                 
MÓRA BÉRLET
A Görbetükör Színi Társulat előadása.
„Arany János egyik legnépszerűbb írása ez a hősköltemény, amiből immáron 200 éve megtanulhatjuk, milyen jó együtt az erő, a becsület, a jólelkűség és a haza szeretete. A színpadon megidézzük a költőt, hogy személyesen mesélje el a legendát Toldi Miklósról.” 1817. március 2-án született Nagyszalontán Arany János, a 19. század magyar költészetének központi alakja, a magyar nyelv máig utolérhetetlen mestere. A jubileum alkalmából március 2-án kezdődött az Arany János emlékév.

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 20. péntek 17 óra:
Papírvarázslat, lámpások készítése
A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

TÁRSASJÁTÉK KLUB
FLESCH KÖZPONT
Október 20. péntek 16 óra 30 perc

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 27. péntek 17 óra:
Terménymunkák, asztaldíszek, denevérek készítése
A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR
FLESCH KÖZPONT
Október 28. szombat 10 óra

Gyermek kézműves szakkör foglalkozása, melyre 6 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyermekeket. A kétheti foglalkozásokon Bernáth Judit textilművész vezetésével hagyományos és modern kézműves technikákkal ismerkedhetnek a tagok. A foglakozások során javul a kézügyesség, élénkül a kreativitás, felébred az alkotó szellem, és a folyamatos részvétel mellett lehetővé válik egy-egy technika mélyebb elsajátítása is. Hasznos időtöltés, kellemes társaságban.
Az alkalmazott technikák a teljesség igénye nélkül: szövés, fonástechnikák, papír-, gyöngy- és bőrmunkák, nemezelés, agyagozás, filcvarrás, textilfestés... A foglalkozások kéthetente szombatonként 10-12 óráig tartanak. Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A foglalkozások további tervezett időpontjai: november 11., 25. december 2., 16., január 13., 27., február 10., 24., március 10., 24., április 14., 28., május 5., 19.

FIÓK Ifjúsági Klub
FLESCH KÖZPONT

Hétfőtől péntekig délután (13-18) lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! 

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS
FIÓK Ifjúsági Klub
Minden szerda 16 óra

Várunk minden érdeklődő, iskoláskorú gyereket, aki szeret kreatív dolgokat készíteni. 
A belépés díjtalan!

FELHÍVÁS - FIÓK KI-MIT-TUD
FLESCH KÖZPONT

Ötödik alkalommal rendez „Ki-Mit-Tud” Vetélkedőt a FIÓK Ifjúsági klub.
A program időpontja: 2018. január 27. szombat, délután 14.00-19.00
A vetélkedőre egyéni indulókat, illetve csapatokat várunk öt különböző kategóriában - ének, tánc, zenekar, rap, és egyéb. Minden kategória első három legjobbja értékes jutalmat kap. A produkciókat egy szakmailag hozzáértő zsűri fogja elbírálni - Auxner Bianka, Blahovits Márta és Csorba Lóránt (a Lóci játszik zenekar frontembere). Nevezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Jelentkezési lap és egyéb információ kérhető a Flesch Központ elérhetőségein, ill. személyesen a Flesch Központban.
18.00 órakor fellép a Lóci játszik akusztik. A rendezvényen való részvétel ingyenes

FUTURA

RETRO VIDEÓJÁTÉK TEREM
FUTURA
Október 21-23. szombat-hétfő 10-18 óra

Újra RETRO játékterem a Futurában! Az októberi hosszú hétvégén újra berendezzük a RETRO számítógép- és videojáték termet, Garantált az időutazás. A Newwave Computers (őrült gyűjtők csapata) jóvoltából az elmúlt 40 év népszerű játékaival, eszközeivel és flippergépekkel várjuk a nosztalgiára vágyókat. A flippergépek szabadjátékra vannak állítva, pénzérmét, zsetont nem fogadnak el. Látogatóink kézzelfogható közelségből ismerhetik meg a videojáték-történelem ikonikus darabjait, és próbálhatják ki a régi idők játékait.
Féktelen kockulás három napon át!

Zene-tánc

REFORMÁCIÓ 500 - FILHARMONIKUS HANGVERSENYBÉRLET
FLESCH KÖZPONT
Október 30. hétfő 19 óra

A Győri Filharmonikus Zenekar előadásában. Vezényel: Berkes Kálmán. Közreműködik: Budai Sándor – nagybőgő.
Műsor: R. Strauss: Don Juan, op.20, Sz. A. Kuszevickij: fisz-moll nagybőgőverseny, op.3, F. Mendelssohn-Bartholdy: V. (D-dúr) „Reformáció” szimfónia, op.107
A bérletes előadásra korlátozott számban jegyek is válthatók az előadás előtt 5000 forintos jegyáron.

ZENEBÖLCSI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Hétfőnként 10 órától

Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga zenepedagógus vezeti.

ZENEOVI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Szerdánként 16.30-tól

A zenebölcsiből már „elballagott” óvodásoknak.  Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus vezeti.

Egyéb

TÁRSASJÁTÉK KLUB
FLESCH KÖZPONT
Minden hónap harmadik péntek 16 óra 30 perc

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

EGY ASZTALNÁL
FLESCH AULA
Október 19. csütörtök 18 óra

Az Egy asztalnál… műsorsorozaton belül dinasztiákat, ismert családokat invitálunk beszélgetésre. Az első vendégpáros  Dr. Réti József és fia, Réti Attila lesz, akik 30 év különbséggel az óvári egyetemen végeztek. Életútjuk hol közös, hol külön szálon futott. Az est során szóba kerül a hivatás, az óvári egyetem, a mezőgazdaság, a lósport, a Kaiser–gyár, a „Mutter”, a „Bagolyvár”, a nagyvilág, Hegyeshalom és Mosonmagyaróvár is.
A rendezvényre a belépés díjtalan!

JÓTÉKONYSÁGI MŰSOR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 20. péntek 18 óra

Jótékonysági műsor a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség  szervezésében.  A belépés ingyenes, de adományokat köszönettel elfogadunk a Családok Átmeneti Otthonában lakó gyermekek karácsonyi ajándékozására. A programra sok szeretettel várunk mindenkit.

CULT FILM CLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 20. péntek 20 óra

A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók. Szórakozás – kultúra ingyen 

ORIGAMI VILÁGNAP
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 24. az origami világnapja
. Az origami japán eredetű szó, papírhajtogatást jelent. Az origami hasznos foglalatosság minden életkorban: ellazít, mégis ösztönzést és kihívást jelent. Néhány alapforma elsajátítása után a csodálatos alkotások világa kitárul. Egyszer egy évben érdemes mindenkinek kipróbálni!- És akinek tetszik, megpróbálhatja többször is!
Az origami világnap alkalmából vendégünk Möhöly Magdolna óvónő, aki több alkalommal mutatja meg az origami szépségét, hasznosságát:
Október 24-én délelőtt 10 órakor az Ostermayer és Bóbita óvodások, október 19-én 14 órától a Haller iskolások hajtogathatnak Magdi nénivel, és fedezhetik fel a papír varázsát.
Október 20. péntek 17 óra
Bárki - felnőtt és gyerek - kísérletezhet egy-egy apró ajándék, vagy dísztárgy elkészítésével, amellyel egyedivé varázsolhatjuk környezetünket. A foglalkozásra a környékbeli települések origamisait is várjuk! Amennyiben szeretnének más intézmények is csatlakozni az origamit kipróbálók népes táborához, kérjük, jelentkezzenek Csonkáné Sörös Katalinnál a 30/916-76664-es telefonszámon!

ÓVÁR GRAND PRIX
FLESCH KÖZPONT
Október 21. szombat 9 óra

Nemzetközi testépítő és fitness kupa. Regisztráció a helyszínen!
13 óra 30 perc: Megnyitó
19 óra: Abszolút bajnok választás
Szárvendég: Kökény Béla profi testépítő.

VETÉLKEDŐ
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 25. szerda 9 óra

A Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény ellátottjainak vetélkedése.  A programot a Gondoskodás Alapítvány szervezi.

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 25. szerda 18 óra
: Önismereti gyakorlat egész foglalkozás alatt
Kérem, jelezze részvételi szándékát, mert a programok témája és helyszíne változhat. 

KREATÍV ALKOTÓK KÖRE
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 28. szombat 14 óra

Szakkörvezető: Burda Zsuzsa és Móczi Sándor képzőművészek.

FÉNYHOZÓK EZOTERIKUS KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Október 30. hétfő 18 óra:
csoportos nyitott meditáció (a foglalkozást vezeti: Horváth Imre).
Klubvezető: Horváth Margit. 

Mozgásművészet

BABA-MAMA JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Keddenként 10.30 órától
Ajánlott: szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita védőnő vezeti.

VÁRANDÓS JÓGA 
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Szerdánként 17.30-tól 
A várandósság 14. hetétől a szülésig végezhető. Felfrissíti a testet és a lelket, mely a babára is jó hatással van. Cél a kiegyensúlyozott, magabiztos várandós anyuka, aki boldogan várja születendő gyermekét. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita vezeti. 

Mozi

Mozgó Mozi
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

LEGO NINJAGO  3D
Október 29. vasárnap 10 óra

Magyarul beszélő, amerikai-dán családi animációs film, 100 perc, 2017.
6 éven felülieknek!
Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

KIS VÁMPÍR  3D
Október 29. vasárnap 12 óra

Német-angol-dán-holland családi animációs film, 2017.
6 éven felülieknek!
Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel Őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, egy kisfiúval, aki rajong a kísértettörténetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászokat.

KINGSMAN: AZ ARANYKÖR
Október 29. vasárnap 14 óra

Magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték, 141 perc, 2017.
16 éven felülieknek!
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés.
Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.
Szereplők: Gary 'Töki' Unwin Taron Egerton, Poppy Julianne Moore, Merlin Mark Strong, Ginger Halle Berry, Tequila ügynök Channing Tatum, Champagne ügynök Jeff Bridges, Harry Hart Colin Firth, Whisky ügynök Pedro Pasca

EGYENESEN ÁT
Október 29. vasárnap 16.30 óra
Amerikai dráma, 108 perc, 2017.

16 éven felülieknek!
Néhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük, és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket.
De lassacskán rá kell jönniük, hogy a bátorságuk vakmerőség volt. Átjutottak a túloldalra, és sikerült visszajönniük, de valami olyasmit hoztak magukkal, amire nem készültek fel. A halál ott marad velük, és hiába élnek, nem tudnak megszabadulni tőle...
Szereplők: Marlo Nina Dobrev, Courtney Ellen Page, Nelson Kiefer Sutherland, Ray Diego Luna, Sophia Kiersey Clemons Charlotte McKinney, Jamie James Norton

ŰRVIHAR
Október 29. vasárnap 18.30 óra

109 perc, 2017.
12 éven felülieknek!
A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat...

Szereplők: Jake Gerard Butler, Palma elnök Andy Garcia, Leonard Dekkom Ed Harris, Sarah Wilson Abbie Cornish, Max Jim Sturgess, Hernandez Eugenio Derbez, Duncan Robert Sheehan

SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2049
Október 29. vasárnap 20.30 óra
Magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 2017.

16 éven felülieknek!2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...
Szereplők: Rick Deckard Harrison Ford, K ügynök Ryan Gosling, Niander Wallace Jared Leto Lennie James Mackenzie Davis Carla Juri, Sapper Dave Bautista, Joshi hadnagy Robin Wright, Joi Ana de Armas, Luv Sylvia Hoeks

FILHARMONIKUS HANGVERSENYBÉRLET 2017/18VIRTUÓZOK

2017. December 4. hétfő 19 óra
FLESCH KÖZPONT
Műsor:
N. Paganini: I. (D-dúr) hegedűverseny, op. 6
J. Brahms: Variációk egy Haydn témára, op. 56a
Sz. Prokofjev: Klasszikus szimfónia, op. 25
Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Lara Boschkor - hegedűFARSANGI KONCERT
2018. Február 8. csütörtök 19 óra

FLESCH KÖZPONT
Műsor:
Meglepetéskoncert, sok humorral, vidámsággal
Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Berkes KálmánKOFLER
2018. Május 25. péntek 19 óra

FLESCH KÖZPONT
Műsor:
W. A. Mozart: Lucio Silla - nyitány
W. A. Mozart: C-dúr versenymű fuvolára és hárfára, KV 299
F. Schubert: V. (B-dúr) szimfónia, D 485
Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar
Vezényel:  Michael Martin Kofler
Közreműködik:
Michael Martin Kofler - fuvola
Regine Kofler - hárfa

Forrás: Szervezők


Kis ember nagy gonddal jár - Dombóvári István önálló előadása, vendég: Bellus István

OKTÓBER 31. KEDD, 19:00

Az alacsony ember tényleg mindig kompenzál?

Minden kisnövésűben ott lapul egy elfojtott Napóleon?
Kimondhatjuk-e azt hogy létezik alacsonybűnözés?
A mi komplexusaink vannak olyan jók mint a másoké?

Többek között ezekre a fontos kérdésekre is keressük a választ Dombóvári István vadonatúj önálló estjében, melyben egyedül a poénok nem szállnak majd alacsonyan.
Vidám közösségfejlesztő tréning vetítéssel, zenével közel másfél órában.

Dombi garanciát vállal arra hogy ha az előadás végére nem száll el minden komplexusunk  akkor végleg rögzül.

Az előadás időtartama kb. 2x40 perc, 1 szünettel

Online jegyvásárlás


2017.10.19. - 2017.10.31.
2017.10.31.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 11

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Egészség és élmény egy helyen. Szállodánk a Szigetköz fővárosában, a történelmi hangulatú Mosonmagyaróváron található, a termálfürdő szomszédságában. Gyógyfürdőnk vize Európa öt legjobb hatású ...


Hotel Lajta Park****

Hotel Lajta Park****

Mosonmagyaróvár szívében, mégis csendes, nyugodt környezetben, a Lajta partján található szállodánk. A város nevezetességei, múzeumai, szórakozóhelyei, sétáló utcája, vásárlási lehetőségei gyalogosan ...


Hotel Panoráma*** Mosonmagyaróvár

Hotel Panoráma*** Mosonmagyaróvár

Szállodánk festői környezetben a Lajta folyó partján, a termálfürdő közelében a szlovák és az osztrák határtól egyaránt csak 10 km-re fekvő gyógy- és üdülővárosként számon tartott Mosonmagyaróváron ...


Corvina Szálloda és Étterem

Corvina Szálloda és Étterem

Modern stílusban, ízlésesen berendezett szobáinkban várjuk vendégeinket. Szobáink klimatizáltak, fürdőszobával, hajszárítóval, széffel, SAT-TV-vel ingyenes WI-FI hozzáféréssel felszereltek. Zárt ...


Engler Hotel Étterem

Engler Hotel Étterem

Ősfás ligetben található étterem és szálloda a Mosoni-Duna partján. A múltban ezen a helyen szintén vendéglátó hely állt. Az egykori tulajdonos nevét őrzi a mai hotel, melynek 1-7 ágyas, egyedi ...


Kis-Duna Motel & Camping

Kis-Duna Motel & Camping

Motelünk és a kemping Magyarország északnyugati kapujában, közvetlenül a Mosoni-Duna mellett, 4000 m2 parkosított területen fekszik.A nyugodt környezet, a hangulatos park és a Duna közelsége nyújtják ...


Minerva Hotel

Minerva Hotel

A Hotel Minerva Mosonmagyaróvár szívében, az osztrák határtól 10 km-re található. A szálloda 40 darab kétágyas szobával rendelkezik, amelyekben fürdőszoba, televízió és hűtőszekrény található. ...


Motelnett Szálloda

Motelnett Szálloda

Ez a mosonmagyaróvári hotel az autópálya kijáratához való közelsége miatt rendkívül közkedvelt az átutazók körében, de a helyiek és a környékbeli cégek is előszeretettel választják kedvező áraink ...


Óvár Apartman Hotel

Óvár Apartman Hotel

Csendes környezetben, belvároshoz és a termálhoz is közel. 6db apartman áll a vendégek rendelkezésére:5 db 50 négyzetméteres, és 1db lakosztály 120 négyzetméteres lakosztály.


1 2   


Találatok száma: 12

Thermál Étterem

Thermál Étterem

A 120 fő befogadására alkalmas Thermal Étteremben vendégeinket nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokkal, valamint a magyar konyha remekeivel és a híres magyar vendéglátással várjuk. ...


Ambrózia Étterem Kávéház Söröző Halászcsárda

Ambrózia Étterem Kávéház Söröző Halászcsárda

Az Ambrózia üzleteit a csendes kisváros sétáló utcájában találhatják. Nyáron az üzleteket körülölelő impozáns terasz 350 vendégnek kínál helyet egyszerre.


Corvina Szálloda és Étterem

Corvina Szálloda és Étterem

Modern stílusban, ízlésesen berendezett szobáinkban várjuk vendégeinket. Szobáink klimatizáltak, fürdőszobával, hajszárítóval, széffel, SAT-TV-vel ingyenes WI-FI hozzáféréssel felszereltek. Zárt ...


Engler Hotel Étterem

Engler Hotel Étterem

Ősfás ligetben található étterem és szálloda a Mosoni-Duna partján. A múltban ezen a helyen szintén vendéglátó hely állt. Az egykori tulajdonos nevét őrzi a mai hotel, melynek 1-7 ágyas, egyedi ...


Európa Étterem

Európa Étterem

Otthonos környezet, gazdag étlap, udvarias kiszolgálás, kedvező parkolási feltételek várják a vendégeket Mosonmagyaróváron a piactéren. Várjuk a házias konyha kedvelőit.


Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka

Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka

Éttermünk hazánk első borvendéglői közt nyitotta meg kapuit a gasztronómia és a borkedvelő közönségnek. Hivatásunknak tekintjük, hogy vendégeinkkel megismertessük és megszerettessük a hazai és ...


Gösser Étterem

Gösser Étterem

A Gösser étterem Mosonmagyaróváron található 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezen kívül a 30 fős különterem, a ...


Halász Csárda Étterem

Halász Csárda Étterem

Barátságos környezetben, házias halétel választékban gazdag, bőséges ételkínálattal várjuk vendégeinket! Éttermünk kibővült az elmúlt időben egy Búbos-kemencével, mellyel hagyományos ízekkel ...


Korzó Étterem

Korzó Étterem

Udvarias, gyors kiszolgálással,ízletes ételekkel bőséges italválasztékkal várjuk kedves vendégeinket! Minden hónapban különleges étel ajánlatokkal várjuk a vendégeinket.


Nábob Étterem

Nábob Étterem

Mosonmagyaróvár szélén található barátságos étterem nagy múltra tekint vissza. Barátságos kiszolgálás ,finom magyaros ételek jellemzik . Az évek során pizza készítésével és házhozszállításával bövült. ...


1 2   


KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Flesch Károly Kulturális Központ programok 2017