Flesch Károly Kulturális Központ programok 2020 Mosonmagyaróvár
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2020 Mosonmagyaróvár

Jegyvásárlás
2020. február 18 - 29.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2020-ban.

Programok a Flesch Központban

Flesch Szalon  Csendes csodák - Hűvösvölgyi Ildikó estje
Február 20. csütörtök 18 óra

A Kossuth-díjas színésznő Reményik Sándor, erdélyi költő verseiből összeállított előadóestjével várja közönségét február 20-án a Flesch Központban. A „Csendes csodák” című zenés irodalmi esten Papp Dávid gitárművész is közreműködik.

A estre regisztrációs jegy váltása szükséges!


Nő a Központban!  Nők Napja
2020. március 7-én 14.00 órától,
ahogy azt megszokhatták, minden program a Hölgyekről szól, nem csak Hölgyeknek!

Az elmúlt évek sikerprogramjai mellett a szervezők ismét olyan előadásokkal készülnek, amik segítségül lehetnek, megkönnyíthetik mindennapjainkat. Segítséget kapni jó, mint ahogy adni is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tavalyi évben, ezen a rendezvényen elindított kampányunk, a CIKLikUS-krízis, melynek célja az utcán, vagy mélyszegénységben lévő, akár anyaotthonokban, krízisszállásokban élő nők megsegítése. A mosonmagyaróvári Krízisambulanciával közös felhívásunk eredménye bizonyította, hogy szükség van a segítségre, így a szervezők ebben az évben is arra kérik a rendezvényre érkező hölgyeket, hogy hozzanak magukkal egy csomag egészségügyi betétet, tampont, amivel felbecsülhetetlen mértékű segítséget nyújtanak nehezebb körülmények között élő társaiknak.

Március 7-én, délután két órától kiállítók sokaságával találkozhatnak a Flesch Központba érkezők. A szépségiparban dolgozó mesteremberek várják a tanácsért hozzájuk fordulókat, így lehetőség lesz az egyik legnépszerűbb programon való részvételre, melyre helyszíni regisztráció szükséges. Gyere és próbáld ki a Pierre René PROFESSIONAL termékeit és győződj meg róla személyesen, hogy miben más a professzionális smink!

Tökéletes smink – workshop
Tanácsadással készül Nyitrai-Mészáros Krisztina pár és család-terapeuta, Göncz-Varga Judit a Lélekgyurma Műhely létrehívója arcelemzéssel várja a hölgyeket. Mindkét programra helyszíni regisztráció szükséges.

14 órától Piller Kata LoveYourBelly - a Szétnyílt hasizom ellenszere

15 órától Cserháti-Herold Janka Összhangban a ciklusunkkal: termékenységtudat a mindennapokban

16.00 Csog Blanka Minden, amit nem akartál tudni a gyerekedről
Az előadást kiskamasz, kamasz gyermekek szüleinek ajánljuk! Helyszíni regisztráció szükséges, melyre 13.30 órától van lehetőség!

A nap zárasaként Nőnapi Talk Show várja az érdeklődőket a Színházteremben 17.30 órakor. Az elmúlt évhez hasonlóan, idén is igazi különlegességgel zárul a rendezvény. A színháztermi beszélgetésre vendégül hívjuk O. Cser Zita koreográfust, vendégünk lesz a népszerű házaspár, Ördög Nóra és Nánási Pál. A színháztermi előadást a bal alsó galériában kivetítjük.

Az esten közreműködik az Flex Art Tánccsoport és a Hen House Zenekar. Az est moderátora Bencsik Tibor, Bicsek lesz.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a színháztermi produkció kivetítésre kerül a bal alsó galériába, melynek megtekintéséhez regisztrációs jegy váltása szükséges.


Egy asztalnál… Keleti Évával
2020. március 5. 18.00

Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar fotográfus, érdemes és kiváló művész. Már a hatvanas években iskolát teremtett a színházi fényképezésben. Képei a hazai színháztörténet közelmúltjának kiemelkedő előadásait, nagyszerű művészegyéniségek különleges pillanatait örökítette meg. Dolgozott többek között az MTI-nél, az Új Tükör-nél, a World Press Photo-kiállítások hazai bemutatásainál és a Magyar Fotóriporterek Társasága elnökeként. Van, akinél az életkor nem tényező, csak életrajzi adat – ilyen Keleti Éva is, aki több évtizedes szünet után ragadott újra fényképezőgépet. Ott folytatja, ahol abbahagyta: évtizedek alatt fölhalmozott tudással, de mai érzékenységgel. Manapság már mind képekben beszélünk, így üzenünk a világnak – ő azonban már fél évszázada vallja: kép és a szöveg egyenrangú. Már akkor képes volt egyetlen kattintással történeteket megőrizni, elkapott pillanatokkal érzelmeket átadni, portréfotókkal a lelkekbe látni, amikor sokan még álmodni sem mertek hasonlóról. Régi fotói modernek és ismerősek, új képein pedig felértékelődik a jelen. Keleti Éva képi univerzuma átértelmezi az időt és ünnepli az életet. Minderről Önök is meggyőződhetnek, amikor sokat mondó képei között személyesen vall, március 5-én 17 órától tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket, melyre előzetes regisztráció szükséges a Flesch Központ jegypénztárában.

18 órától Egy asztalnál… beszélgetés a fotográfussal.


Színház

NŐNAPI SZÍNHÁZ A FLESCH KÖZPONTBAN
Március 6. péntek 19 óra
Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière: Hogyan nevezzelek? - vígjáték két részben 

Kellemes családi-baráti vacsora egy párizsi lakás nappalijában. A házigazda tanár házaspár, Pierre és Élisabeth, az asszony luxusingatlan-ügynök bátyja, Vincent és annak bájos várandós felesége, Anne, valamint egy gyerekkori barát, a harsonás Claude. Vincent és Anne gyermeket várnak. Az est jó hangulata egészen addig tart, amíg szóba nem kerül, hogy hogyan fogják szólítani a jövevényt, a választott név ugyanis komoly feszültségeket okoz a társaság tagjai számára, és olyan titkokra derül fény, hogy mindenkinek leesik az álla. A történet filmváltozata 2012-ben két César-díjat is besöpört, a komoly kérdéseket is feszegető vígjáték az egyik legsikeresebb francia film lett.
Élisabeth – VEREBES LINDA
Pierre (Élisabeth férje) – KÁLID ARTÚR
Claude (Élisabeth gyerekkori barátja) – PÁL TAMÁS
Vincent (Élisabeth bátyja, Pierre gyerekkori barátja) – SIMON KORNÉL
Anne (Vincent felesége) – MOLNÁR GYÖNGYI

Fordította: BOGNÁR RÓBERT
Díszlettervező: BÁTONYI GYÖRGY
Jelmeztervező: ZORGEL ENIKŐ
Rendező: SCHLANGER ANDRÁS
(A Veres1Színház produkciója)

Gyermek programok

FIÓK Ifjúsági Klub
Minden héten hétfőn és szerdán 13 és 17 óra között
lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! 

Egyéb    

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR
FLESCH KÖZPONT
Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A második félévi foglalkozások tervezett időpontjai: február  22.; március 7. és 28.; április 4. és 25.; május 16. és 23. szombatonként 10 – 12 óráig.                   


Programok a Fehér Ló Közösségi Házban

Gyermek programok 2020

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

A Bütykölő szakkör foglalkozásai péntekenként 17 órakor kezdődnek:

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére van lehetőség, kreatívkodni szerető kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

február 21. csipesz, cserép- és fakanál bábok készítése, ujjbábok varrása

február 28. álomháló, álommanó készítése, kedves puha figurák varrása


 

február 20. csütörtök 17.30 óra: Növendékhangverseny

A Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékeinek koncertje. Belépőjegyet nem kell vásárolni, mindenkit szeretettel látunk!


február 21  péntek 20 óra: CultFilmClub. A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók.


február 22. szombat 17 óra Táncház: A kicsiket várjuk, akik a Fészekalja Zenekar muzsikájára ismerkedhetnek a népi játékokkal, egyszerűbb táncokkal, bütyköldével, ahol Csonkáné Sörös Katalin várja valami meglepetéssel a gyerekeket. 20 órától a felnőtt táncházba várjuk mindazokat, akiknek táncolni van kedvük, vagy csak hallgatni szeretnék a magyar népzenét. 


február 22. szombat 19 óra Borba fojtott mesék/3. Székely pajzán népmesék virágnyelven felnőtteknek.ék/3. Székely pajzán népmesék virágnyelven felnőtteknek. Előadja Babos Eszter, bábos, író, előadóművész. Mert mese kell mindenkinek, legyen az lyány, legén, vagy asszony, öreg vagy fiatal, rusnya vagy szép. A székely humor, nyelvi ízvilág, őszinteség garantáltan jókedvre derít mindenkit a pajzán meséken keresztül.
A mesék közben egy borász kínálja szőlőskertje legjavát.
A programra elővételben is lehet jegyet váltani 2000 Ft-ért.


február 23-24. szombat-vasárnap: Gyermek agykontroll-tanfolyam:

Azoknak ajánljuk ezeket a tanfolyamokat, akik szeretnék, hogy gyermekeik eredményesebben tanuljanak, magabiztosabbak legyenek, hogy nyugodtabbá és energikusabbá váljanak, egészségük megőrzésével. (7-10 éveseknek.) A foglalkozást vezeti: Kovács Erika gyermek agykontroll-oktató.


február 25. kedd 18 óra: Emlékezés a kommunizmus áldozatának emléknapján.

A Fehér Ló Mozi bemutatja: A tanú (1969) – eredeti, cenzúrázatlan változat - magyar filmszatíra, 108 perc, 1969

„A tanú olyan, mintha Kafka, Orwell, Pinter és Hašek (Švejk, egy derék katona) szövetkeztek volna össze… Ahogy a bürokrácia rémálma a Nagy Testvér motívumaival keveredve megnyilvánul az állami végrehajtó gépezet felől az ügyetlen Pelikán József irányában, az nem humoros, hanem baljóslatú, megfoghatatlanul kétértelmű.” (Alex Keneas, Newsday Garden City, 1984. július 14.)

Az ötvenes évek legvadabb személyi kultuszát figurázza ki Bacsó Péter tíz évre betiltott, valós történelmi alakok ihlette szatírája, amely már a dobozban tartva is kultuszfilm lett. 1981-ben a Cannes-i Filmfesztiválon is szerepelt, az Un Certain Regard szekcióban. Mondatai igazi szállóigékké váltak az évtizedek folyamán. „Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk!”, „A nemzetközi helyzet fokozódik”, „Az élet nem habostorta!” – és még sorolhatnánk az idézeteket, amelyek egytől egyig a filmből származnak. Az ismert történetben Pelikán József gátőr egy nyári hajnalon orvhorgászra akad, aki nem más, mint régi barátja és egykori harcostársa, Dániel Zoltán, jelenleg miniszter. Dániel akaratlanul is lebuktatja barátját, amikor a Pelikánt zaklató ávósóknak megmutatja egykori föld alatti búvóhelyét, ahol Pelikán annak idején őt, most pedig feketén vágott disznó „bűnjeleit” rejtegeti. Virág elvtárs, a szabóból lett ávós nagyfőnök azonban kiemeli a börtönből és egyre magasabb beosztásba helyezi. Pelikánt titokzatos fekete autó szállítja először az uszoda, majd a vidámpark és a narancstermelő gazdaság igazgatói irodájába. Természetesen mindez nem ajándék, Virág elvtárs minden alkalommal hangsúlyozza, hogy egyszer még kérnek Pelikántól valamit. És ez a nap el is érkezik, amikor Virág elvtárs támogató közreműködésével Pelikán koronatanú lesz a Dániel Zoltán elleni koncepciós perben…

Kállai Ferenc, Őze Lajos és Both Béla színésztriójának és a Bacsó Péter író-rendező vezette stábnak egy zseniális, a diktatúra abszurditását pellengérre állító, örök érvényű alkotást köszönhetünk.

A rendezvény mottója. „Az elkövetett bűnöket nem lehet meg nem történtté tenni.”

12 éven felülieknek! A belépés díjtalan!


február 28. péntek 17 óra: Rozványi Dávid: Boldogságbolt

Rozványi Dávid: író, költő, közgazdász és gondolkodó. Több regénye, novellája és verse jelent már meg. Ezek közül a legismertebb a Boldogságbolt, melyet 2012-ben írt. Írói hitvallása: fontos, hogy mindenki meglássa önmagában az isteni csodát...

Amikor az idei Patrocíniumra készült a Piarista Diákszínpad, még nem ismertük ezt a gondolatot, mint ahogyan a szerzőt sem! Nagy hiba volt.... Az egyik tagunk hozott egy rövid novellát, ami már az első olvasatra érdekes, meglepő volt...Az előadás után felkerült az internet hálójára néhány kép és egyszer csak kaptunk egy levelet...az írótól. Így kezdődött a mi ismerkedésünk. Ki is Rozványi Dávid? Mi is szeretnénk tudni, ezért gondoltuk, hogy meghívjuk, előadjuk a novelláját, majd beszélgetünk vele.....várjuk!


február 29. szombat 16 óra. Nyitott meditáció… A belépés díjtalan!


"A SZEX A LELKE MINDENNEK?" - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje, előzenekar: Ráskó Eszter
2020. február 26. szerda, 19:00

CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ
2020. 
március 18. szerda, 19:00


2020.02.18. - 2020.02.29.
2020.02.26.
2020.03.06.
2020.03.07.
2020.03.18.
További ajánlataink

2020.02.20. Flesch Szalon 2020
2020.02.20. 18:00 Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Flesch Szalon: Csendes csodák - Hűvösvölgyi Ildikó estje
2020.02.22. 16:00 Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Munkácsy festészete és a párizsi szalonok zenéje - Koncert és előadás a Cselle-házban
2020.02.26. 19:00 Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
`A SZEX A LELKE MINDENNEK?` - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje, előzenekar: Ráskó Eszter
2020.03.07. Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Nőnapi Buli az UFM Arénában sztárfellépőkkel
2020.03.07. 11:00 Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Kicsi Gesztenye Klub - Olly és a Fogorvos
2020.03.07. 14:00 - 2020.03.07. 20:00 Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Nő a Központban! Nők Napja a Flesch Központban
2020.03.18. 19:00 Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ
2020.03.28. Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Csokoládéfesztivál a Flesch Központban
2020.03.28. - 2020.03.29. Csokoládé Fesztivál Mosonmagyaróvár 2020
2020.04.11. Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
3. Óvári Nyuszis Nyargalás - Jótékonysági futás
2020.05.22. - 2020.05.24. Mosonmagyaróvári programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Szigetköz EXPO
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 1

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Egészség és élmény egy helyen. Szállodánk a Szigetköz fővárosában, a történelmi hangulatú Mosonmagyaróváron található, a termálfürdő szomszédságában. Gyógyfürdőnk vize Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 1

Thermál Étterem

Thermál Étterem

A 120 fő befogadására alkalmas Thermal Étteremben vendégeinket nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokkal, valamint a magyar konyha remekeivel és a híres magyar vendéglátással várjuk. Főszakácsunk kreativitásának köszönhetően minden évszakban tudunk meglepetéssel szolgálni, téli és nyári ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 3 600 Ft -tól 3 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt események

Közeli ajánlatok

Flesch Szalon 2020
Flesch Szalon 2020
  • Mosonmagyaróvár
2020. február 20.
Csokoládé Fesztivál Mosonmagyaróvár 2020
Csokoládé Fesztivál Mosonmagyaróvár 2020
  • Mosonmagyaróvár
2020. március 28 - 29.

Hasonló ajánlatok

Alma Együttes koncertek 2020
Alma Együttes koncertek 2020
2020. február 20.
VÁRkert mozi 2020
VÁRkert mozi 2020
  • Budapest
  • I. kerület
2020. február 18.

Figyelmébe ajánljuk!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 600 Ft -tól 3 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események