Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Decemberi nyereményjáték
Decemberi nyereményjáték

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2018

2018. december 5 - 31.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2018-ban.

Flesch Károly Kulturális Központ programok 2018

Program, esemény

Színház

ISTEN PÉNZE
FLESCH KÖZPONT
December 19., 20., 21. 18 óra

Utoljára láthatja a közönség a Theatrum Ad Flexum előadásában a Tolcsvay László – Müller Péter – Müller Péter Sziámi: Isten pénze című produkciót. 10 évvel ezelőtt lépett színpadra Ebenezer Scrooge (Vitéz Vilmos) és Jacob Marley (Komka Tamás). Kisebb megszakítással 10 éve varázsolja el a mosonmagyaróvári közönséget a csodálatos történet, amely a jóságot, emberséget és a boldogságot hirdeti. Jegyek a Flesch Központ jegypénztárában válthatók.

AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA!
ORLAI BÉRLET 2019.
FLESCH KÖZPONT

A nagy sikerre való tekintettel 2019-ben is három előadással érkezik a budapesti Belvárosi Színházban működő Orlai Produkciós Iroda a Flesch Központba. Az Orlai bérlet első előadása 2019. január 15-én 19 órakor kezdődik. A három előadás: MOJO, Second life, avagy kétéletem, valamint a Családi játszmák

Kiállítás

ESSZENCIA
FLESCH KÖZPONT
December 8. szombat 16 óra

Kokas Éva és Kovács Vivien közös kiállítása. A kiállítást megnyitja: Szarka Fedor Guido képzőművész. A kiállítás január 5-ig látogatható.
Nyitvatartás: december 8. szombat 17-20 óráig, december 10-22-ig munkanapokon 10-12 és 14-18 óráig, december 15-16-án (szombat- vasárnap) 10-19 óráig, január 2-4-ig munkanapokon 10-12 és 14-18 óráig.

INDIA, AHOGY ÉN LÁTTAM - Vitéz Vilmos fotókiállítása
FLESCH KÖZPONT
December 10. hétfő 18 óra

A kiállítást megnyitja: Tuba László nyugalmazott könyvtárigazgató. Közreműködnek a Baráti Kör a Művészetért Alapítvány tagjai. A kiállítás január 5-ig látogatható az intézmény nyitvatartási idejében.

TÉLI TÁRLAT
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 15. szombat 15 óra

A Tallós Prohászka István Művészeti Egyesület évzáró kiállítása. Az egyesület tagjainak festményeiből, grafikáiból, fotóiból, fafaragásaiból, kisplasztikáiból álló kiállítást ünnepi műsor keretében nyitjuk meg. A bemutatásra kerülő alkotásokat Dr. Iváncsics János alpolgármester úr ajánlja a megjelentek figyelmébe. Közreműködik a Kislaptáros Népzenekar. A kiállítás 2019. január 5-ig tekinthető meg.

KOCKA, MINT ORIGÓ - Vecsei László Ezékiel festőművész akvarelljeiből megrendezett kiállítása
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 17. hétfő 17 óra

 Az alkotásokat Pápai Emese művészettörténész ajánlja az érdeklődők figyelmébe, közreműködik az En l’ air Tánccsoport. A kiállítás megtekinthető 2019. január 7-ig, az intézmény nyitvatartási idejében.

ERGOMÉTERES VERSENY
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 5. szerda 9 óra 30 perc

December 5. szerdán 9.30 órakor kezdődik a 7. országos ergométeres verseny, a sérüléssel élő fiatalok és felnőttek számára, melyre a szakembereken kívül a parasportok iránt érdeklődőket is szeretettel várjuk!
Bővebb felvilágosítást Cselovszki Katalin nyújt.

Gyermek programok

MIKULÁSNAP
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 5. szerda 17 óra

A Kislaptáros Népzenekar muzsikál kicsiknek és nagyoknak a karácsonyi ünnepkör dalaiból. A vidám, játékos műsorban együtt várjuk a Mikulást…A  Mikulás puttonyát a PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért tagjai töltik meg.  Elsősorban a Fehér Ló kiscsoportjaiba járó gyerekeket és szüleiket várjuk.  Az előadás után kézműves foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol mikulás-ajándékokat és karácsonyi dekorációt is készíthetnek.

CSALÁDI ADVENTI FORGATAG - ELJÖN A MIKULÁS A FLESCH KÖZPONTBA!
FLESCH KÖZPONT
December 8. szombat 10 órától
December 9. vasárnap 11 órától

December 8.
10.00 - Bakondi Kvartett műsora
Helyszín: Flesch Központ, Aula
11.00 – Csernik Szende székely mesemondó, lábbábos mesél népmeséket
Helyszín: Flesch Központ, Interaktív oktatóterem
„A mese gyógyír, a mese játék, a mese csoda, a mese hit, a mese lélek. Mosoly mindenki lelkére. A mese fészket rakott bennem s én azért mesélek, hogy mások lelkében is fészket rakjon.”
14.30– Takács András és Cseh Dóra adventi műsora
15.00 – A télapó puttonya c. mesejáték a Csillag Musical Társulat előadásban.
Helyszín: Flesch Központ, Színházterem
Szórakoztató, vidám, előadás, ahol megjelennek a karácsony közismert figurái! A Télapó puttonyában lévő ajándékoknak lába kél és a nagy szakállú feleségével, Télanyóval útra indul, hogy felkutassa vajon, ki lehetett a tettes? Rénszarvasokkal, Tündérekkel, Manókkal és persze krampuszokkal találkozik kalandos útján. Az előadást rengeteg tánc jelenet, dalbetét színesíti.
(Belépés ingyenes, regisztrációs jegy igénylése a jegypénztárban)
16.00 – Érkezik a Mikulás
16.00 - Esszencia címmel nyílik Kokas Éva és Kovács Vivien közös kiállítása
Helyszín: Flesch Központ, Bal felső galéria
A kiállítást megnyitja: Szarka Fedor Guido képzőművész.
Közreműködnek: Dankowsky Áron – cajon, Kácser Toma – gitár, Szombathelyi Patrik – MAG handpan.
A kiállítás január 5-ig látogatható.
18.00– Daniel Speer Brass: Swing karácsony
Helyszín: Flesch Központ, Aula
Öt rézfúvós s egy dobos izgalmas találkozása, ami nélkülözi a zenei műfajok és stílusok megkötöttségét.  Karácsonyi dalok, ismerős melódiák swingesen, Jingle Bellstől a White Chrismas-ig. Itt a swing karácsony!

December 9.
11.00 – Csillagcsengő! Kanta Judit és zenekarának karácsonyi koncertje gyerekeknek
Helyszín: Flesch Központ, Interaktív oktatóterem
Az öttagú formáció a hagyományos koncert-élmény, az „itt és most”-ban létezik.
15.00 – Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes adventi műsora
Helyszín: Flesch Központ, Aula
17.30 - Egy hang és egy basszusgitár - Oti Voice & Bass adventi koncertje
Helyszín: Flesch Központ, Aula
Egy hang és egy basszusgitár. E két "hangszer" egyedi előadásban. Igényes,blues,és pop műfajú dalok,jazz elemekkel keverve,basszus,és ének improvizációkkal díszítve,stílusunkra formálva.

Egész hétvégén Kockanapok! LEGO® építmények kiállítása és játszóház. (Belépőjegy csak a Kockanapokra, gyermek:700 Ft/ felnőtt: 900 Ft)
Karácsonyi Vásár, arcfestés, Kozári körhinta egész hétvégén

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR
FLESCH KÖZPONT
December 8. szombat 10 óra

Gyermek kézműves szakkörünkbe 6 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyermekeket. A foglalkozásokon Bernáth Judit textilművész vezetésével hagyományos és modern kézműves technikákkal ismerkedhetnek a gyermekek. A különböző munkadarabok elkészítése, a gyakorlás során javul a kézügyesség, élénkül a kreativitás, felébred az alkotó szellem, és a folyamatos részvétel mellett lehetővé válik egy-egy technika mélyebb elsajátítása is. Hasznos időtöltés, kellemes társaságban. Az alkalmazott technikák a teljesség igénye nélkül: szövés, fonástechnikák, papír-, gyöngy- és bőrmunkák, nemezelés, agyagozás, filcvarrás, textilfestés...
"Mert aki a kezét használja, az elméjét élesíti." Az első foglalkozás október 6-án szombaton 10 órakor kezdődik, jelentkezni  is addig lehet az intézmény portáján. A foglalkozások havonta kétszer, szombatonként 10-12 óráig tartanak. Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A foglalkozások tervezett időpontjai: december 8., január 5., 19., február 2., 16., március 9., 23., április 6., 20., május 4., 18.

BABASZÍNHÁZ
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 9. vasárnap 10 óra

Brumi maci téli álma: A Babos Bábos Társulat előadása. Brumi maci minden telet átalszik, ahogy egy jólnevelt medvebocshoz illik. Barátai minden tavasszal elmesélik neki, hogy milyen szép és jó is volt a tél. Elhatározzák, hogy ezen a télen felébresztik Brumit, hogy ő se maradjon ki a téli mókákból. Brumi ilyet még sose, látott... bámulattal csodálkozik rá a hideg hóra, és azt is megtanulja, miért is kell felöltözni télen... Egész nap csak játszanak, este pedig boldogan bújnak össze a medvebarlangban. A belépőjegy ára: 800 Forint gyermek számára, 1200 Forint felnőtt kísérő számára, melyek megvásárolhatók a Fehér Ló Közösségi Ház nyitva tartási idejében. Javasoljuk, hogy a belépőjegyet elővételben vásárolják meg, mert a babaszínházi előadásokat csak korlátozott számú néző tekintheti meg!

CSALÁDI ADVENTI FORGATAG - NAGYIK KARÁCSONYA A FLESCHBEN IS!
FLESCH KÖZPONT
December 15. szombat 10 órától
December 16. vasárnap 10 órától

December 15.
10.00 órától Guruló zongora – Mr Piano Show
Helyszín: Erkel Ferenc utca
„Keljen útra Ön is a zenével!” „Ez egy teljesen új és fergeteges meglepetéses valami. Mindenkinek szájtátós szemeket szarkalábra húzó fenséges dallamokkal töltött sosem képzelt izé.” Mr Piano
11.00 – A Süni karácsonya c. bábelőadás a Nefelejcs Bábszínház előadásában
Helyszín: Flesch Központ, Nagyklub
Szúrós, mogorva, undok – mindenki ezt gondolja a süniről, míg egy szép téli napon egy szánkózós kislány rátalál búvóhelyére. Attól a naptól kezdve már nem tud nyugodt téli álmot álmodni a kis sündisznó…
Mese arról, hogy csak az ismer bennünket, aki nem csak kívülről lát, hanem belülről is. Legalább egy kicsit.
Orosz népmese nyomán. Zene: Erdélyi D. Barnabás. Kislány és süni Tóth Zsuzsa műhelyéből érkeztek.
14.00 – Hegedűs Bori adventi műsora
Helyszín: Flesch Központ, Aula
15.30 – Dallamról dallamra…Schnitzerné Samu Tímea és Major Tamás zenés műsora
Helyszín: Flesch Központ,Aula
17.00 - Lipóti Vegyeskar adventi műsora
Helyszín: Flesch Központ, Aula
18.00 – Lucky Gentlemen karácsonyi műsora
Helyszín: Flesch Terasz
Két elegáns énekes az 50-es 60-as 70-es évek világslágereivel, adventi örökzöld számokkal.

December 16.
10.00 – Lélekmadár gospel énekegyüttes műsora
Helyszín: Flesch Terasz
A műfaj iránti tiszteletből alakult meg a háromfős Zalaegerszegi hölgycsapat. Műsorukon felhangzanak a műfaj „klasszikusai”, mint az „Oh, happy Day”, „Go tell it on the Mountain”,
Aretha Franklin által világhírűvé vált „Recpect” „Think” és még sok hasonló hangulatú, nagyszerű dal.
11.00 – Aranykapu gyerekzenekar adventi műsora
Helyszín: Flesch Központ, Aula
2013-ban alakult meg Aranykapu Gyermekzenekarunk.
Kiss Krisztiánnal és Lőrincz Tamással  az a célunk, hogy a magyar néphagyományból merítve, különleges hangzásvilággal, a korosztálynak (1-10 éves) megfelelően adjuk át zenei- és anyanyelvi értékeinket.  Az interaktív koncerteken zongora-, gitár, nagybőgő, harangjáték, cajon, udu és egyéb ritmushangszerek is kísérik a nép- és gyermekdalokat, mondókákat. 
14.30 – Royal Kolibri bemutatója
Helyszín: Flesch Központ, Aula
15.00 - Dekorsüti – Sütemény díszítés bemutató Szentgyörgyiné Szilvia segítségével
Helyszín: Flesch Központ,Bal alsó galéria
Nemcsak ötletet szerezhetünk a karácsonyi sütemények díszítésére, hanem ki is próbálhatjuk magunkat.
15.30 – Royal Kolibri bemutatója
Helyszín: Flesch Központ, Aula
16.00 - Éneklő Betlehem c. bábelőadás Vaskakas Bábszínház előadása
Helyszín: Flesch Központ, Nagyklub
18.30 – Maja Trió karácsonyi műsora
Helyszín: Flesch Terasz
Klasszikus nagyoperettek részletei egy csokorban Kálmán Imre és Lehár Ferenc tollából. Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy...ki ne ismerné ezeket a méltán népszerű remekműveket? Legyen egy szép estéje gyönyörű dallamok közt!
Karácsonyi Vásár, kézműves foglalkozások, fajátékok minden mennyiségben, Kozári körhinta egész hétvégén!

CSALÁDI ADVENTI FORGATAG - EGYÜTT A CSALÁD!
FLESCH KÖZPONT
December 21. péntek 17 órától
December 22. szombat 15 óra 30 perctől

December 21.
17.00 - Betlehemi hujákolók c. előadása a Hórihórgas Hujákolóknak
Helyszín: Flesch Terasz
Szabadtéri betlehemes népi játékunkban színészek elevenítik meg a három király: Gáspár, Menyhért és Boldizsár és a három pásztor alakját. Ismert énekeket énekelnek, s vidám népi regöléssel mesélik el a názáreti Kisded történetét. Mindenkinek része lehet a betlehemi jászol elkészítésében és a gyertyagyújtásban. Az erdélyi gólyalábas pásztor visszaűzi a gonoszságot szimbolizáló óriás Ördögöt a Pokolba.
18.00 – Mofém Fúvószenekar adventi koncertje. Vezényel: Kovács József Tamás
Helyszín: Flesch Terasz
19.00 - Lélekmadár gospel énekegyüttes műsora
Helyszín: Flesch Terasz
A műfaj iránti tiszteletből alakult meg a háromfős Zalaegerszegi hölgycsapat. Műsorukon felhangzanak a műfaj „klasszikusai”, mint az „Oh, happy Day”, „Go tell it on the Mountain”,
Aretha Franklin által világhírűvé vált „Recpect” „Think” és még sok hasonló hangulatú, nagyszerű dal.

December 22.
15.30 - Itt van szép karácsony!- Lóca Együttes interaktív zenés gyermekműsora
Helyszín: Flesch Terasz
A Lóca együttes 2010-ben alakult Kecskeméten. Célunk, hogy zenés gyermekműsorok keretében néphagyományokat és népszokásokat elevenítsünk fel. Karácsonyi műsorunk az ünnepvárásról szól. Karácsonyi süteményt sütünk, havat varázsolunk,
karácsonyi dalokat énekelünk.
16.30 - Közös ünnepi éneklés, Gyertyagyújtás, Szeretet kalács osztás
17.30 - Kühne Koncert Fúvószenekar ünnepi koncertje. Vezényel Hernádi Sándor

KARÁCSONYI MOZI – SZAFFI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 24. hétfő 16 óra

(rendező: Dargay Attila, forgatókönyvíró: Dargay Attila, Nepp József és Romhányi József - író: Jókai Mór)
Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. Itt a vége, fuss el véle. (76 perc, korhatár nélkül megtekinthető)
A belépődíj: 800 forint

SZILVESZTERI GYERMEKPROGRAM
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 29. szombat 9 óra 30 perctől 12 óráig

9.30-10.30 óráig kézműves sarok: szerencsemalacok, kéményseprő figurák, bábok és üdvözlőlapok készítése
10.30 órától mesemozi: Mottója: Mit ér az élet mogyoró nélkül? Vagy dió nélkül? Netán mandula nélkül? A parkban lakó rágcsálóknak nem sokat….főleg ha feltűnik a környéken a mogyoró árus. Ezután indulhat a mandula! (90 perc)
A részvétel ingyenes!

KOLOMPOS EGYÜTTES
„KISKARÁCSONY, NAGYKARÁCSONY”
FLESCH KÖZPONT
(60 perc)
December 10. hétfő 14 óra: Csodaország bérlet
December 11. kedd 10 óra: Pinokkió bérlet, 14 óra: Hetedhétország bérlet
December 12. szerda 10 óra: Micimackó bérlet, 14 óra: Varázsceruza bérlet

„A december a hideg évszak beköszöntét jelenti, az emberek mégis meleg szívvel gondolnak rá, hiszen közeleg a Karácsony, a szeretet, a Fény ünnepe. Ez az időszak a népéletben tele van babonás és vallási rítusokkal: Miklós napi alakoskodás, lucázás-kotyolás /termékenységi babonák, Luca széke készítés, boszorkány meglesés/, illetve a kis Jézus megszületését köszöntő Betlehemezés.”

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakkör anyagköltsége 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

ZENEBÖLCSI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden hétfőn 10 óra

Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga zenepedagógus vezeti.

ZENEOVI
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden szerdán 16 óra 30 perc

A zenebölcsiből már „elballagott” óvodásoknak.  Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást vezeti: Pusztai Kinga  zenepedagógus.

FIÓK Ifjúsági Klub
FLESCH KÖZPONT

Minden héten hétfőtől szerdáig 13 és 17 óra között lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! 

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR
FLESCH KÖZPONT

Gyermek kézműves szakkörünkbe 6 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyermekeket. A foglalkozásokon Bernáth Judit textilművész vezetésével hagyományos és modern kézműves technikákkal ismerkedhetnek a gyermekek. A különböző munkadarabok elkészítése, a gyakorlás során javul a kézügyesség, élénkül a kreativitás, felébred az alkotó szellem, és a folyamatos részvétel mellett lehetővé válik egy-egy technika mélyebb elsajátítása is. Hasznos időtöltés, kellemes társaságban. Az alkalmazott technikák a teljesség igénye nélkül: szövés, fonástechnikák, papír-, gyöngy- és bőrmunkák, nemezelés, agyagozás, filcvarrás, textilfestés...
"Mert aki a kezét használja, az elméjét élesíti." Az első foglalkozás október 6-án szombaton 10 órakor kezdődik, jelentkezni  is addig lehet az intézmény portáján. A foglalkozások havonta kétszer, szombatonként 10-12 óráig tartanak. Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A foglalkozások tervezett időpontjai: december 8., január 5., 19., február 2., 16., március 9., 23., április 6., 20., május 4., 18.

Egyéb

ERGOMÉTERES VERSENY
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 5. szerda 9 óra 30 perc

7. országos ergométeres verseny, a sérüléssel élő fiatalok és felnőttek számára, melyre a szakembereken kívül a parasportok iránt érdeklődőket is szeretettel várjuk! Bővebb felvilágosítást Cselovszki Katalin nyújt

20 ÉVES A FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ – JUBILEUMI MŰSOR
December 7. péntek 18 óra

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
20 éves a Fehér Ló -  jubileumi műsor. Az ünnepi műsor szereplői:
Balettes növendékek (balettmester: Zuber Éva), En l’ air tánccsoport (csoportvezető: Csonka Réka Orsolya), Flex-dance (művészeti vezető: Pinezits József), Halmos László Énekegyüttes, HedoniZm crew és MadkidZ (edzők: Lippert Márton), Heideröslein Német Nemzetiségi Dalkör (karvezető: Marquetantné Wagner Ilona), HUNGARYthmic TSE (edző: Varga Eszter), Kislaptáros Népzenekar, OKAY-DANCE (csoportvezető: Pappné Varga Zsuzsa), Phoenix Hastánccsoport (vezető: Rába Marianna), Senior Örömtánc Zsuzsával tagjai (csoportvezető: Faragóné Zsuzsa), Royal kolibri (edzők: Auxner Bianka és Auxner Péter), Vissz-Hang Vegyes Kar (karvezető: Kiss Veronika és Szodfridt Gyula), Zeneovis növendékek (csoportvezető: Pusztai Kinga)
Mottónkat Milne Micimackója mondta: „Egy nap barátok nélkül olyan, mint a bödön egy csepp méz nélkül.” 
Velünk ünnepelnek kiscsoportjaink: A.A csoport, Andi kondi-s hölgyek, Bütykölősök, CultFilmClub látogatói, Dunaszigeti zöldségközösség, Egészségjavító tornások, El Paso,  Fényhozók Ezoterikus Klub, Herbamesék hallgatói, Hobby Táncklub, Holdkeleti Női Táncklub, Jógások (kismamák, babások, Hatha jógások), Kreatív
Kör, Kreatív Alkotók Köre, Kühne nyugdíjasklub, a Lélekgyurma klub tagjai, a Mesélő jelek tanulói, Mosoni Szépkorúak Nyugdíjasklub az Origami szakkör, Reiki kör, Réka-fitness vendégei, Retró filmklub látogatói, Spirituális ébredés tagjai, Zenebölcsi, Zumbások, az itt kiállító művészek, a vidám nyári táborozók,
a rendezvényeink látogatói… és még sokan mások.

HORVÁT KULTURÁLIS MŰSOR
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 8. szombat 15 óra 30

Adventi Ünnepi Találkozó és horvát kulturális műsor.A műsorban fellépnek: Kimlei óvodások, a Horvátzsidányi női énekkar, az ausztriai Paderdorfi tamburazenekar, a  KUD Konoplje folklór együttes Kimléről, a Bezenyei Tamburások, a Kimlei Mali Dunaj énekkar, a Mosonmagyaróvári Horvát Nemzetiségi Énekkar Tambura-zenekara és Mosonmagyaróvári Horvát Nemzetiségi Énekkar.  A programot a mosonmagyaróvári horvát önkormányzat szervezi, mely szeretettel várja a mosonmagyaróvári horvát családokat!

RETRO FILM KLUB
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 11. kedd 15 óra

A műsorban egy 1934-ben készült magyar vígjáték látható. Esztáry Sándor feleségével, fiával, és felesége elszegényedett rokonaival éli egyhangú életét falusi kúriáján egészen addig, míg egy újabb szegény rokon, az Amerikában nevelkedett Kitty meg nem érkezik. Kitty modern gondolkodású lány, aki hamar beleszeretett Miklósba, a szépreményű, szegény ifjúba. Miután tudomására jut, hogy a fiúnak egy gazdag lányt kell feleségül vennie, Pestre szökik, és táncosnőnek áll egy mulatóba. (83 perc)

ORIGAMI – A PAPÍRVARÁZSLAT TITKAI!
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 11. kedd 16 óra 30 perc

Ajánlott azoknak, akik szeretnek kézműveskedni, szeretnek kikapcsolódni, feltöltődni. Idősebbeknek az agy és a test karbantartásában segít. Friss nyugdíjasoknak igényes közösség, iskolásoknak, felnőtteknek remek ajándék és lakásdísz-készítési lehetőség. Szakkörvezető: Möhöly Magdolna. Részvételi díj: 500 forint. 

NÉMET NEMZETISÉG KARÁCSONYA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 12. szerda 18 óra

A Német Kisebbségi Önkormányzat karácsonyi ünnepi műsorában fellépnek a Móra Ferenc Általános iskola német kéttannyelvű osztályainak diákjai, valamint a Heideröslein Német Nemzetiségi Dalkör. A programra minden érdeklődőt szeretettel látunk!

FLESCH SZALON
FLESCH KÖZPONT
December 11. kedd 18 óra

Zenés irodalmi estre várják az érdeklődőket 2018. december 11-én 18.00 órára a Flesch Központ Kis Aulájába, Kollár-Klemencz László Rengeteg című albumának bemutatójával.
Rengeteg címmel jelent meg Kollár-Klemencz László harmadik szólólemeze. A Rengeteg című dal- és lemezcím Kollár-Klemencz természet közeliségét, a szövegben jelentkező lelki telítettséget szimbolizálja. A rendezvényre a belépés díjtalan.

SZÜLŐ KLUB
FLESCH KÖZPONT
December 12. szerda 16 óra 30 perc

Boldog szülő – boldog gyermek. Bemutatkozik a Léleképítő játékklub. Göncz-Varga Judit és Cseh Judit várja mindazokat a szülőket, akik szeretnék megismerni a Lélekgyurma csapatát, elsajátítani az általuk kínált módszereket. Várják azokat, akik úgy gondolják: nem értik gyermekeik viselkedését, gyakran önmagukét sem, tanácstalanok a gyermekeik kezelésében, szeretnének békés családi életet, szeretnének jó szülői mintákat örökíteni gyermekeiknek. A program a szülők önismeretének fejlesztésén keresztül, gátlásainak, feszültségeinek kezelésével, egyszerűen elsajátítható stresszkezelési technikák megtanulásával és a gyermekkori sérelmeinek feldolgozásával segít új szemléletet és oldottabb kapcsolatot, békésebb otthoni környezetet létrehozni. A programra a belépés díjtalan. Az előadás alatt 3 éves kor felett gyermekfelügyeletet biztosítunk.

KÖNYVBEMUTATÓ - Nády Mária Lélekfüzér versek, rajzok című verseskötetének bemutatója.
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 14. péntek 17 óra

A kötetet bemutatja a költő. Közreműködik: Sági Tünde. Tisztelettel és szeretettel várjuk az érdeklődőket. A könyv a helyszínen megvásárolható.

AJÁNDÉK ÉLMÉNYCSOMAG
November 15-től

Ajándék élménycsomag vásár november 15-től a Futurában. Ajándékozz élményt! Nem használódik el, nem veszti el értelmét, múlhatatlan pillanatokat szerezhettek egymásnak. Gyerekeknek, fiataloknak, családoknak és pároknak összeállított karácsonyi ajándék élménycsomagok kaphatók a Futura jegypénztárában november 15-től, minden héten csütörtöktől vasárnapig, 10:00-17:30-ig.

CSALÁDI VASÁRNAP
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 16. vasárnap

Családi vasárnap a karácsonyvárás jegyében. 15-17 óra: Kézműves sarok: karácsonyi ajándékok, díszek és hangulatos lakásdíszek készítése. 17 órakor a moziban az Égbőlpottyant Mikulás című filmet vetítjük. A nyolcéves Ben családjával beköltözik nagyapja megüresedett házába. Az új környezetben nagyon magányos, nehezen illeszkedik be. Kint szürke eső esik, és csak az utal az ünnep közelségére, hogy Ben édesanyja most nyitja meg saját, házi készítésű édességeket áruló boltját. (107 perc) A programon a részvétel ingyenes!

MOSONI KARÁCSONY
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 18. kedd 16 óra 30 perc

Szereplők: a Bóbita óvoda Napsugár csoportja (felkészítők: Frank Anette és Beszpréminé Némedi Marianna), az Éltes iskola tanulói, a Haller iskola 4.osztályosai (felkészítők: Illésné Kovács Ildikó és Fördősné Pap Éva), az Ostermayer óvoda Süni csoportja (felkészítők: Molnárné Keinauf Ilona, Németh Renáta és Balogh Ádámné). Hagyományosan a Haller, Éltes iskolák tehetséges és rászoruló diákjait a Lions-klub megajándékozza. A programra belépőjegyet nem kell váltani, minden érdeklődőt szeretettel látunk!

Zene-tánc

TÁNCHÁZ
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
December 15. szombat 17 óra

Először a kicsiket várjuk, akik a Fészekalja Zenekar muzsikájára ismerkedhetnek a népi játékokkal, egyszerűbb táncokkal, Galgócziné Nyáradi Csilla és Galgóczi Attila segítségével. Közben a Bütyköldében Csonkáné Sörös Katalin várja valami meglepetéssel a gyerekeket.
19 órától a szombathelyi Naszály Zenekar ad koncertet. A zenekar tagjai muzsikálnak a 20 órától kezdődő táncházban is. A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma Csoóri Sándor Programjából valósul meg.

LIONS ADVENTI HANGVERSENY
FLESCH KÖZPONT
December 15. szombat 18 óra

A Lions Club minden évben megrendezett adventi jótékonysági hangversenye. A hangversenyen közreműködik a Kühne Koncert Fúvószenekar, (karmester: Hernádi Sándor),  a Téti Ifjúsági Fúvószenekar (karmester: Steszli Tibor), valamint a Kühne Zenetanoda Pusztai Kinga vezetésével és a Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékei.
Műsorvezető: Bencsik Tibor (Bicsek). A belépés ingyenes, adományokat a Lions Club köszönettel fogadja, melyet a rászoruló gyermekek javára fordítanak.

VÁROSI SZILVESZTER
DEÁK TÉR
December 31. hétfő 23.00 – január 1. kedd 02.00

Köszöntsük együtt az új évet! Mindenkit szeretettel várunk a Deák téren! A jó hangulatért felelős a Continental Showband.
Éjfélkor elhangzik a Himnusz és megtekinthetjük az újévköszöntő tűzijátékot is, ezt követően folytatódik a tánc, a zene és a felhőtlen jókedv.
A rendezvény fő támogatói: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Flesch Károly Nonprofit Kft és a Városüzemeltető és Fenntartó Kft.
Kedves Városlakók!
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. és a Flesch Károly Nonprofit Kft. 2018-ban is megrendezi a szabadtéri Városi Szilvesztert a Deák tér területén.
A rendezvény helyszínét az előkészületi munkák miatt 2018. december 31-én 14 órakor zárjuk a forgalom elől. Záró pontok: Cserháti utca – a Malomszer felől már nem tudnak behajtani a Deák térre, valamint a Nepomuki Szent János szobornál - mindkét oldalon - a Fő út felől már nem tudnak lefordulni a Deák térre. A lezárt területen kérjük, autóikkal ne parkoljanak a rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében.
A forgalmat 2018. január 1-én 10 órakor nyitjuk meg az említett területeken.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.
A szervezők nevében kívánunk eredményekben és egészségben gazdag új esztendőt!

ELŐZETES
ÚJÉVKÖSZÖNTŐ KONCERT
FLESCH KÖZPONT
2019. Január 6. vasárnap 18 óra

Az Újévköszöntő koncert - melynek szlogenje változatlan: „komolyzenét könnyedén, könnyűzenét komolyan” - 2019. január 6-án 18 órakor kerül megrendezésre a Flesch Károly Kulturális Központban. Szokásainkhoz híven a műsor első részében tehetséges helyi fiatal zenészeké a színpad. Ez évben a Mosonyi Mihály Zeneiskola növendéke Buda Zsófia Sattler-díj kitüntetésben részesült. Zsófia, az „Év Tanára„  Oross Márton tanítványa, hegedű szakon. A fiatal zenész Nagy Krisztina zongora kíséretével készül Schubert, Bach és Hubay művekkel a bemutatkozásra koncertünkön.
Néhány éve került megalapításra  városunkban a városegyesítő polgármester emlékét őrizni hivatott Dr. Sattler János Alapítvány és annak „Zenei Tehetség Díja”. Vendégünk lesz az ez évi díjazott, a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes Varga Bence vezetésével.
Nagy örömünkre szolgál, hogy visszatér színpadunkra egy egykori Sattler-díjas mosonmagyaróvári zenész, Tóth Bence aki a több értelemben is nehéz hangszer, a tuba sikeres megszólaltatója. Zeneakadémiai tanulmányai mellet több formációnak tagja, ám talán arra a legbüszkébb, hogy tanáraival együtt zenélhet a Chameleon Jazz Band Acoustic zenekarban. A zenekar a tematikus nagyzenekari koncertek – alkalmanként Charlie, Szulák Andi, Malek Andrea közreműködésével - mellett baráti hangulatú akusztikus összeállítással is jelentkezik. A harsona, gitár, ütőhangszer és – Tóth Bence jóvoltából – a tuba alkotta összhang sajátos köntösben idéz fel ismert darabokat.
Állandó vendégeink megszokhatták, hogy a koncert második részében zenei különlegességgel szolgálunk. Falusi Mariann, Artisjus-díjas énekes, színész lesz vendégünk, aki a „Királyok és királynők” és „Az én kis XX. századom” című műsorainak anyagából ad válogatást. Hallhatunk swinget, filmslágert, Sinatra és Leonard Cohen dalt is. Mariann, a legkiválóbb zenészek alkotta zenekar kíséretében látogat el Mosonmagyaróvárra. Berdisz Tamás (dob), Révész Richárd (zongora), Frey György (basszus gitár), Schneider Zoltán (gitár) és Csányi István (szaxofon) neve garancia a minőségre.   
Tiszteljék meg koncertünket, töltsünk együtt egy kellemes estét, induljon kiváló zenei élménnyel az újév. Belépőjegyet a Flesch Központ jegypénztárában válthatnak elővételben, november 14-től.
Bánlaki Zsolt (Papa) és Bencsik Tibor (Bicsek)

GYŐRI FILHARMONIKUS BÉRLET 2018/19-as programja:

FARSANGI KONCERT
2019. február 19. kedd 19 óra

FLESCH KÖZPONT
Műsor:
Meglepetéskoncert, sok humorral, vidámsággal
Vezényel: Berkes Kálmán

BEETHOVEN & SCHUBERT
2019. március 21. csütörtök 19 óra

FLESCH KÖZPONT
Műsor:
L. van Beethoven: I. (C-dúr) zongoraverseny, op. 15
F. Schubert: II. (B-dúr) szimfónia, D 125
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Jasminka Stančul - zongora

KOBAYASHI & GYFZ
2019. május 3. péntek 19 óra   

HELYSZÍN: RICHTER TEREM, GYŐR
Műsor:
L. van Beethoven: Leonóra nyitány No. 3, op. 72
J. Haydn: I. (C-dúr) gordonkaverseny, Hob. VIIb:1
F. Mendelssohn-Bartholdy: III. (a-moll) “Skót” szimfónia, op. 56
Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro
Közreműködik: Juhász Viktor - gordonka

A régi bérlettulajdonosok június 15-ig jelezhetik bérlet igényeiket. Új bérleteket pedig június 18-tól árusítunk a Flesch Központ jegypénztárában.

Mozgásművészet

ROYAL KOLIBRI – HIP-HOP TÁNCOKTATÁS
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Csütörtökön 16 órától gyerekeknek, és tiniknek, csütörtökön 19 órától felnőtteknek. Fiú csoport szombaton 14 órától. Csoportvezetők: Auxner Bianka és Auxner Péter edző. Jelentkezés: telefonon vagy facebookon Royal Kolibri TSE.

BABA-MAMA JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Keddenként 10.30 órától
Ajánlott szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita  védőnő vezeti.

SENIOR JÓGA
FLESCH KÖZPONT
Minden kedden 9 órától
50+ és 60+ korosztálynak – hölgyeknek és uraknak egyaránt
A gerincre, a mozgás központjára koncentráló tudatos mozgás képes helyreállítani a testi egészséget, ezen keresztül a lelki harmóniát, és az élet minden területén változást hoz. Az ászanák végzése közben a figyelmet megtanuljuk rögzíteni, majd olyan egyszerű feszültségoldó technikáktól kezdve, mint a légzésfigyelés vagy az izmok tudatos ellazítása, lassan haladunk a komplex jógikus gyakorlatokig. Közérzetjavító hatása szinte azonnal érzékelhető, hiszen a szabad, oldott mozgású testtel, sokkal könnyebb „együtt élni” A jóga rendkívül hatékony, az önismeretre épülő mozgás és filozófiai rendszer.  A jógára jellemző ászanák olyan testtartások, mozdulatsorok, amelyek mind anatómiai, mind energetikai szempontból tökéletesek, így jótékony hatással vannak nem csupán a fizikai test minden részére, de az energetikai testre és a pszichére is. Csoportvezető: Nagyné Erika, gerincjóga oktató. 

HATHA JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden hétfőn 19 órától és csütörtökön 18 órától
A foglalkozásokat Bordákné Kovács Anita jóga-oktató vezeti. 

VÁRANDÓS JÓGA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden szerdán 17.30-tól 
A várandósság 14. hetétől a szülésig végezhető. Felfrissíti a testet és a lelket, mely a babára is jó hatással van. Cél a kiegyensúlyozott, magabiztos várandós anyuka, aki boldogan várja születendő gyermekét. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita vezeti. 

FITNESS EDZÉSEK
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Alakformáló óra: hétfőn 19 órától: Dinamikus mozgásforma, a test gumikötéllel és saját súllyal végzett erősítése. A foglalkozásokra polifoam szükséges.
Zsírégető óra: szerdán 19 órától: koreográfia nélkül, egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást.
Bővebb felvilágosításért keresse Csonka Réka Orsolya fitness-edzőt. 

deepWORK® 
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Csütörtökönként 18.30-tól
Atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges edzésforma, melyek alapja az öt természeti elem és a magas energiaszint!  A deepWORK® a jin-jang elvét követve ötvözi a funkcionális tréning mentális és fizikai ellentmondásait – férfiaknak is ajánlott! Szeretettel vár minden mozogni vágyó fiatalt és idősebbet Csonka Réka Orsolya edző. 

SZENIOR-ÖRÖMTÁNC ZSUZSIVAL 50 ÉV FELETTIEKNEK 
FLESCH KÖZPONT
Minden szerdán 9.15-től
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Minden pénteken 8.30-tól
A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket. A táncórákat Faragóné Zsuzsa vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna.


Dr. Csernus Imre előadása Mosonmagyaróváron

2019. FEBRUÁR 20. SZERDA, 19:00

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált.

Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

Online jegyvásárlás


2018.12.05. - 2018.12.31.
2019.01.06.
2019.02.20.
Kapcsolódó időpontok

2018.12.11. Flesch Szalon 2018
2018.12.11. Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Flesch Szalon - Zenés irodalmi est Kollár-Klemencz László Rengeteg című albumának dalaival
2018.12.10. - 2018.12.12. Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
A KOLOMPOS EGYÜTTES: KISKARÁCSONY, NAGYKARÁCSONY című műsora a Flesch Központban
2018.12.13. 19:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Koncz Zsuzsa koncert az Arénában. Vendég Bródy János
2018.12.15. - 2018.12.16. Családi Advent 2018 Adventi hétvégék Mosonmagyaróváron
2018.12.15. - 2018.12.16. Téli Fesztivál Mosonmagyaróvár 2018 Családi Adventi Forgatag
Nagyik Karácsonya a Fleschben is
2018.12.15. - 2018.12.16. Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Családi Adventi Forgatag
2018.12.15. 18:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
A Lions Club adventi jótékonysági hangversenye
2018.12.05. - 2019.01.06. Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Programok a Flesch Károly Kulturális Központ szervezésében
2018.12.18. 16:30 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Mosoni Karácsony a Flesch Központban
2018.12.21. - 2018.12.22. Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Családi Adventi Forgatag
2018.12.21. - 2018.12.22. Téli Fesztivál Mosonmagyaróvár 2018 Családi Adventi Forgatag
EGYÜTT A CSALÁD!
2018.12.21. - 2018.12.22. Családi Advent 2018 Adventi hétvégék Mosonmagyaróváron
2018.12.21. 19:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Rákász Gergely - Tél - Mosonmagyaróvár - Mosoni Szent János Templom - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.24. 16:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
KARÁCSONYI MOZI – SZAFFI a Fehér Ló Közösségi Házban
2018.11.21. - 2018.12.31. Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyermekprogramok
2018.12.31. 23:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Városi Szilveszter a Deák téren
2019.01.06. 18:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Újévköszöntő koncert a Flesch Központban
2019.01.31. 18:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Megyünk a levesbe - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dávid Dennis - Dumaszínház, Mosonmagyaróvár-Széchenyi István Egyetem Díszterme - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.20. 19:00 Mosonmagyaróvári programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Csernus Imre előadása Mosonmagyaróváron - Flesch Károly Kulturális Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
Találatok száma: 2

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Egészség és élmény egy helyen. Szállodánk a Szigetköz fővárosában, a történelmi hangulatú Mosonmagyaróváron található, a termálfürdő szomszédságában. Gyógyfürdőnk vize Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. Bővebben

Ár: 1 500 Ft -tól 5 000 Ft -ig Jegyvásárlás

Hotel Lajta Park****

Hotel Lajta Park****

A Hotel Lajta Park épülete Mosonmagyaróvár belvárosában található, mindössze 10 kilométer távolságra az osztrák és a szlovák határtól. A szálloda egy elegáns wellness részleggel és egy étteremmel várja a vendégeket. Bővebben
Találatok száma: 1

Thermál Étterem

Thermál Étterem

A 120 fő befogadására alkalmas Thermal Étteremben vendégeinket nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokkal, valamint a magyar konyha remekeivel és a híres magyar vendéglátással várjuk. Főszakácsunk kreativitásának köszönhetően minden évszakban tudunk meglepetéssel szolgálni, téli és ... Bővebben

Ár: 4 000 Ft JegyvásárlásA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Szolgáltató

Corvina Szálloda és Étterem
Corvina Szálloda és Étterem
  • Mosonmagyaróvár
Minerva Hotel
Minerva Hotel
  • Mosonmagyaróvár
Thermál Étterem
Thermál Étterem
  • Mosonmagyaróvár

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Radics Gigi Álomutazó dala, amiért 18 ezer kilométert utazott Radics Gigi Álomutazó dala, amiért 18 ezer kilométert utazott

A dal, amiért Radics Gigi 18 ezer kilométert utazott. Éld át újra Magyarország legnagyszabásúbb mesemusicaljét Radics Gigi és Varga Viktor vadonatúj zenéjével. A fülbemászó slágerhez egy olyan videóklipet készítettek az alkotók, amelyben a tavalyi előadás varázslatos pillanatait mutatják be. A csoda ...

Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya -  Ajándék Önnek! Élmény a családnak! Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya - Ajándék Önnek! Élmény a családnak!

Varázsos nyári esték a BNYF ajándékkártyáján - Szerezze meg már most a jövő nyár kulturális csemegéit! A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek! Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával ...


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 200 Ft Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Flesch Károly Kulturális Központ programok 2018

Legjobb élmények

Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Síeljen Ausztriában, sziesztázzon Sopronban!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket