Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Eberhardt Pincészet
A családi pincészet Mohácson készít kiváló minőségű borokat. Fajtáik: zenit, rizlingszilváni, olaszrizling, rajnai rizling, sauvignon blanc, chardonnay, cirfandli, portugieser, kékfrankos, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc. Várják vendégeiket borkóstolóra, pincelátogatásra.
FogPifkáló Burgers & Bistro
Várunk mindenkit szeretettel nem csak hamburgerre!
Fülemüle Csárda
A sváb világ hangulatát és hagyományait idéző 150 éves étterem, amely nagy múltja mellett megfelel a mai kor gasztronómiai és vendéglátási elvárásainak. A sváb és bajor hagyományokat, szokásokat próbáljuk előtérbe helyezni, mind megjelenésben,mind pedig rendezvényeink témakörében. Próbálunk otthont ...
Jekl Borászat
A családi pincészet hazánk mediterrán borvidékén, Villányban található. A borok a vidék legértékesebb dűlőiről; a Jammertál, az Ördögárok, valamint a Feketehegy lankáiról, mintegy 10 hektáros területről származnak. A borok mellett vendégeink megkóstolhatják a Dominikai Köztársaság területéről ...
Keller Pince - Öreg Pince
A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.
Keller Pince - Új Pince
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, ...
Kovács-Harmat Pincészet
A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.
Kvassay Pincészet
Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.
Mandula Étterem és Bor- Bár Villány
Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!