Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Fedezze fel a Zemplén csodálatos tájait! Pihenjen nálunk!
Fedezze fel a Zemplén csodálatos tájait! Pihenjen nálunk!

Tokaj-Hegyalja szívében, Mádon működő étterem, a Gusteau Kulináris Élményműhely egy misszióra vállalkozott. Ez nem lehet más, mint a tokaji borok támogatása a gasztronómiában. A Gusteau egyedi stílusával elő szeretné segíteni, hogy a tokaji bor újra a régi fényében pompázzon. Nagy hangsúlyt fektetnek a bor-étel párosításokra. Nem ételekhez kínálnak borokat, hanem a borokhoz főznek; hogy az ételekhez felszolgált borok a legszebb arcukat mutathassák.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Esemény

2018. január 27.
Egy elmaradt kaliforniai vacsora Mádon

Michelin-csillagos séf Mádon!

Steve Litke, 2000 óta Michelin-csillagos kaliforniai séf Mádra látogat, hogy Horváth Gáborral, a Gusteau Étterem séfjével egy felejthetetlen vacsorát készítsenek vendégeinknek.
Chef Steve Kaliforniában egy különleges vacsorával készült Mádról érkező vendégei részére. Váratlan esemény közbeszólt, a kaliforniai borvidék jelentős részét érintő megfékezhetetlen tűz meghiúsította az eseményt, az étterem majdnem leégett és a vendégek kalandos úton menekültek a tűz elől. Most Steve Litke, a legendás Farmhouse Inn Michelin-csillagos séfje Mádra utazik. A rendhagyó vacsorán a kaliforniai sztárséf mádi borokhoz, míg Horváth Gábor, az Év étterme díjas Gusteau Étterem séfje kaliforniai borokhoz készít fogásokat.
A vacsora vendégei a két sztárséf által komponált fogásokat kóstolhatják válogatott kaliforniai és mádi borok kíséretében!

Helyszín: Gusteau Étterem, Mád
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő

Az első tíz jelentkező Horváth Gábor Furmint szakácskönyvét kapja ajándékba!

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Gusteau Kulináris Élményműhely programok 2018

Programajánlat

Töltött Káposzta Fesztivál 2018
Töltött Káposzta Fesztivál 2018
  • Rátka
2018. május 12.
Kerekdomb Fesztivál 2018 Tállya
Kerekdomb Fesztivál 2018 Tállya
  • Tállya
2018. szeptember 13 - 16.
Borvacsora Budapesten, egri és villányi borokkal az ARAZ Étteremben
Borvacsora Budapesten, egri és villányi borokkal az ARAZ Étteremben
  • Budapest
  • VII. kerület
2018. február 22. 19:00
Borbarangolás Badacsony 2018
Borbarangolás Badacsony 2018
  • Badacsonytomaj (Badacsony)
2018. február 24.
Egri Borút Egyesület programok 2018
Egri Borút Egyesület programok 2018
  • Eger
2018. február 23.