Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
A Győri Nemzeti Színház viszi színre ezt a legendás magyar rockoperát!
A Győri Nemzeti Színház viszi színre ezt a legendás magyar rockoperát!
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során a járműgyár prés – karosszéria – és összeszerelő üzemébe valamint motorgyártási folyamatába nyerhetnek bepillantást. Kísérje figyelemmel a préselési folyamat fázisait, mélyedjen el a karosszériaüzem futurisztikus világában és legyen szemtanúja annak, miként válik menetkész autóvá egy csupasz karosszéria. Programjainkat hétfőtől péntekig (kivéve ünnepnapok) naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak magyar, német és angol nyelven. Részvételi szándékát regisztráció útján jelezheti. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a megadott e-mail címre. Maximális csoportlétszám 25 fő (nagyobb létszám esetén kérjük két egymást követő időpontra regisztráljon). Témaspecifikus gyárlátogatások esetén a létszám ettől eltérhet!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

AUDI gyárlátogatás információk

Kedves Látogatóink!

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során bepillantást nyerhetnek járműgyárunk prés– és karosszériaüzemébe valamint a motorgyártás rejtelmeibe.

Ismerje  meg a préselési folyamat fázisait és hagyja magát elvarázsolni a karosszériaüzem futurisztikus világa által! Élje át testközelből a motorok születésének folyamatát a hathengeres dízelmotorok szereldéjében! Fedezze fel munkatársaink kíséretében a világ legnagyobb motorgyárát és egyik legmodernebb járműgyárát!

Kérjük regisztrációja során vegye figyelembe, hogy 2017. szeptember 1. óta egy új Audi modellt érintő titoktartási kötelezettség miatt járműgyárunk végösszeszerelő üzemének megtekintése átmenetileg nem része a programnak!

Programjainkat hétfőtől péntekig (kivéve ünnepnapok) naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak magyar, német és angol nyelven. Részvételi szándékát regisztráció útján jelezheti. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a megadott e-mail címre. Maximális csoportlétszám 25 fő (nagyobb létszám esetén kérjük két egymást követő időpontra regisztráljon). Témaspecifikus gyárlátogatások esetén a létszám ettől eltérhet!

Gyermekek a gyárat 12. életévük betöltését követően látogathatják. Biztonságtechnikai előírásaink és szabályzatunk alapján 12 év alatti személyek felnőtt kíséretében sem léphetnek be az üzemi területre. Kérjük az időpont foglalásakor ennek figyelembevételét!

Látogatói útvonalaink mindegyike akadálymentesített, de a még hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérjük kerekes székes vendégeinket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailen külön jelezzék!

További biztonsági előírások a látogatók számára:

  •     Kérjük tartsa be a csoportvezető utasításait!
  •     A kijelölt gyalogos útvonalról ne térjen le!
  •     Dohányzás csak a kijelölt helyeken megengedett!
  •     Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavarhatja a készülék működését.
  •     A gyár területén a fényképezés és videó felvétel készítése szigorúan tilos!
  •     Fényképezőgépet és kamerás telefont a gyár területére bevinni tilos. A készülékek ill. táskák elzárására értékmegőrző szekrények állnak rendelkezésre.

Belépőjegy árak:

Felnőtt jegy: 900 Ft / fő
Kedvezményes jegy: 500 Ft / fő (diák, nyugdíjas, mozgássérült)
Témaspecifikus látogatások díja: 1500 Ft / fő (egyedi időpontokra szintén ez az ár vonatkozik)
Fizetés a helyszínen lehetséges; készpénzzel (Ft) vagy bankkártyával.
Diákjegy vásárlása esetén diákigazolvány felmutatása szükséges.

Válassza ki a kívánt programot - minden esetben különleges élmény várja Önt.

Élje át személyesen, hogy mit rejt a „Haladás technikája“.

Választható lehetőségek

Általános témájú gyárlátogatások

A látogatási programok az adott napi termelési helyzet függvényében alakulnak.

Látogatás járműgyárunkban
A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.

Legyen szemtanúja annak, amint az óriási présgépek az egyes lemezeket szabják-vágják-formázzák, melynek eredményeként egyes Audi modellek karosszéria elemei elkészülnek.

Kísérje figyelemmel a hegesztőrobotok lenyűgöző "táncát" karosszériaüzemünk 85%-ban automatizált világában. Ismerje meg a különböző kötési technikákat, és legyen szemtanúja annak, amint egy Audi teljes karosszériája összeáll valamint pillantson be a Győrben készülő Audi modellek összeszerelési folyamatába.

Látogatás motorgyárunk és járműgyárunk összeszerelő üzemében
A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.

Az Audi Hungaria évente közel 2 millió motort gyárt az AUDI AG és Volkswagen Konszern telephelyei számára. Tapasztalja meg a legmodernebb technológiát és a motorgyártás precizitását testközelből a világ legnagyobb járműmotorgyárában, majd autógyárunk összeszerelő üzemében kísérje végig modelljeinket a célegyenesben! A program során megfigyelheti, amint az Audi Hungarianál gyártott motorok elfoglalják helyüket az autók motorterében, továbbá azt is, ahogy egy csupasz karosszéria emberi kezek által élettel telik meg majd immáron kész autóként gördül le a gyártósorról.

Látogatás a motorgyártásban
A gyárlátogatás időtartama kb. 1 - 1,5 óra. 

Tapasztalja meg a legmodernebb technológiát és a motorgyártás precizitását testközelből a világ legnagyobb járműmotorgyárában. Az Audi Hungaria motorokat gyárt az AUDI AG és Volkswagen Konszern más telephelyei és harmadik fél számára is. Évente közel 2 millió motor hagyja el a győri gyártócsarnokokat.
A gyárlátogatás időtartama kb. 1 - 1,5 óra.

Tematikus, szakirányú látogatások

Logisztika az Audi Hungariánál
A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.

APS (Audi Termelési Rendszer);
LEAN eszközök és módszerek alkalmazása az Audi Hungariánál

A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.


2018.01.01. - 2018.12.31.
Találatok száma: 3

ETO Park Hotel**** Superior

ETO Park Hotel**** Superior

A győri városközponttól néhány percre elhelyezkedő ETO Park Hotel**** Superior szálloda mind a Győrbe látogató kikacsolódni vágyó vendégek és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. A ...


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit ...


Hotel Kálvária ****/***

Hotel Kálvária ****/***

A győri belváros közelében a Hotel Kálvária**** Győr négy- és három csillagos kategóriában kínál Önnek szállást jól megközelíthető helyen. Széles körű és színvonalas szolgáltatásaink - akciós ...
Találatok száma: 2

Narrabo Étterem

Narrabo Étterem

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. ...


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Gyárlátogatás az Audi Hungária motor- és járműgyárában Győrben

Győr