Mamma Mia előadás és online jegyvásárlás!
Mamma Mia előadás és online jegyvásárlás!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.

HA PÉNTEK, AKKOR VILLÁNY! Az idei nyáron is izgalmas, ingyenes programokkal, a legszebb villányi borokkal és a borvidék egyedülálló, pezsgő hangulatával várja a Villányi Rendezvénytér a kultúra és a borok kedvelőit június 2. és augusztus 18. között. A péntek esti koncertek utáni jó hangulatról – a finom nedűk mellett – 2.00 óráig tartó utcabál gondoskodik.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

2017. augusztus 18.

20:30 New Level Empire
22.30 Utcabál a Schütz Kapelle zenekarral

KITELEPÜLŐ BORÁSZATOK
Keller Pince
Blum Pince
Mokos Családi Pincészet
Günzer Zoltán Pincészete
Vineas-Tenkes Pincészet

JEGYÁRAK
A részvétel ingyenes!

2013-as alakulása óta a zenekar a hazai zenei rádiók játszási listáinak éllovasa.
Az együttes célja, hogy alapjaiban reformálja meg a modern dance zenét: az eddig kizárólag Dj-k által bemutatott műfajt a New Level Empire zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal kelti életre és viszi színpadra.
A csapat alapító tagjai a hazai zenei szcéna jól ismert szereplői: a doboknál a techno dj, Nyújtó Sándor (DJ Newl), a billentyűknél a számtalan könnyűzenei produkció mögött zeneszerzőként “megbúvó” Krajczár Péter (Krash). Hozzájuk csatlakozott az underground női DJ, Mayer Petra (Shizuka), majd énekesként a televíziós műsorvezető és dalszerző-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola).
Első közös stúdiómunkájukkal, a „The Last One” számukkal egészen A Dal 2014 döntőjéig jutottak. A sikeren felbuzdulva még 2014-ben megjelent első Homelights című nagylemezük is, amely olyan slágereket tartalmaz, mint a „Wanna Get Over”, a „Scream Your Name” és a „Hold Your Hands So High” – utóbbi egyben a 2014-es női kézilabda EB hivatalos dala.
2017-ben a dj pozíció megszűnése és Shizuka távozása után egy új taggal bővült a csapat: Szabina zongorista-vokalistaként díszíti a már így is sokoldalú formációt. 2017 rengeteg izgalmat tartogat még a New Level Empire rajongók számára, akik ebben a szezonban sem maradnak kedvenc zenekaruk élő fellépései nélkül!

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Ha péntek, akkor Villány! Szabadtéri koncertek Villányban