Hatvani Félmaraton 2018


Már 3. alkalommal kerül megrendezésre a hatvani félmaraton. Szeptemberben már 3 távon indulhatnak a futók, a klasszikus félmaraton (21,1 km) és 10,5 km mellett idén a rövidebb távok kedvelői is kipróbálhatják magukat, méghozzá 5 km-en.

Hatvani Félmaraton 2018
KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

III. Hatvani Félmaraton - Versenykiírás

RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS: 10 ÓRÁTÓL 13.30 ÓRÁIG

Rendezvény időpontja: 2018. szeptember 22. (szombat) 14:00
A rendezvény fővédnöke: Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere
Rajtidőpontok: 14:00 – Félmaraton és 10 km és 5 km
Helyszín, versenyközpont, rajt és cél: Hatvan, Kossuth tér
A verseny rendezője: Hatvan Város Önkormányzata és BSI Futónagykövet – Hatvan
Nevezés, a rajtszám átvétele, információs pult, öltöző és WC a versenyközpontban lesz megtalálható.

Távok:

 • Félmaraton (2×10,5 km) – 14 éven aluliak nem indulhatnak!
 • 10,5 km –10 éven aluliak nem indulhatnak!
 • 5km – nincs korhatár

Díjazás:

Minden célba érkezőnek egyedi emlékérmet és kitűzőt adunk, emellett távonként az első 3 helyezettet díjazzuk.
A félmaratoni táv legidősebb és legfiatalabb teljesítője különdíjban részesül.
Frissítés: A futópályán kb. 4-5 kilométerenként lesznek frissítő állomások (víz, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra.
A frissítő pontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt legkésőbb 2018.07.01-ig közöljük a honlapunkon.
Rajtszám átvétel: A verseny napján, a helyszínen 10 órától 13.30 óráig lehetséges. Ha a szervező korábbi időpontban is lehetőséget biztosít a rajtcsomag átvételére, akkor azt széles körben meghirdeti.
Nevezési információk: Előnevezési határidő: 2018. szeptember 9. (vasárnap) éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség.
A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják.
Korhatár: A félmaraton versenyben 14 évesnél idősebbek, a 10,5 km-es futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. 5 km-es futáson nincs korhatár.

Nevezési díjak:

Hatvan Kártyával és Spuri Aranykártyával 20% kedvezmény a nevezési díjból!

Félmaraton és 10,5 km:
Előnevezés II. szakasz: június 18-től (hétfő) szeptember 9-ig (vasárnap) 4000 Forint.
Helyszíni nevezés korlátozott számban 7000 Forint.

5 km:
Előnevezés II. szakasz: június 18-től (hétfő) szeptember 9-ig (vasárnap) 2000 Forint.
Helyszíni nevezés: 3000 Forint

A megadott árak, bruttó árak és egy főre vonatkoznak (ÁFA tartalom 21,26%). A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak a nevezési határidőt követő 2. munkanapig, az utolsó nevezési időszakban szeptember 9. éjfélig be kell érkeznie. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják.

A nevezési díj befizetéséről a versenyzők kérésre számlát kapnak, amit jelezniük kell az online nevezési rendszerben vagy a helyszínen. Amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy kérjük, szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.

Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő (2018. szeptember 9-e) után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2018. szeptember 22-én 10 órától 13.30 óráig. A befutó érmet a helyszínen nevezőknek csak korlátozott számban tudjuk biztosítani. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges.

Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adnia a versenyző nevét, a születési évét és a regisztrációkor kapott azonosítóját!!! (Több versenyző együttes befizetésénél értelemszerűen az összes versenyző adatait fel kell tüntetni a közleményben). Ennek hiányában a nevezés ÉRVÉNYTELEN!

A nevezési díj tartalmaz (21,1 km, 10,5 km. 5 km):

 • részvételt a versenyen
 • komplett frissítést a pályán
 • további frissítést a célban
 • elektronikus chipes nettó időmérést (EvoChip Hungary)
 • ingyenesen letölthető fotókat a versenyről
 • egészségügyi felügyeletet
 • biztosított útvonalat
 • egyedi emlékérmet
 • egyedi kitűzőt

Egyéb szabályok:

Szintidő a félmaraton versenyen 3 óra, a 10,5 km távján 1 óra 40 perc.

A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.

A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük, illetve honlapunkon 24 órán belül megjelenítjük.

Étel és ital fogyasztása a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett.

A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.

A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják. A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát. A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és videófelvételt készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A nevezési díjak számlázásához szükséges adatokat (amennyiben azt saját nevétől eltérő névre kéri kiállítani), a jelentkező az online vagy papír alapú nevezési lapon, esetleg e-mailben, kérjük bejelenteni a nevezéssel egy időben.

A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.

Nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Jó felkészülést kívánunk!

A szervezők

Kapcsolódó időpontok

2019.03.21. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Jótékonysági Hangverseny. Ürmös László kerekeszékes brácsaművész javára. Közreműködik: Szabó Krisztina énekművész és a Kocsis Albert Zeneiskola művésztanáraiból és Ürmös László barátaiból alakult kamarazenekar.
2019.03.19. - 2019.03.22. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Éltető víz. Ünnepeljük együtt a víz világnapját! Interaktív, tematikus múzeumpedagógiai foglalkozásokat hirdetünk óvodás és kisiskolás csoportok számára. Játékos módon ismerkedünk meg a természetes vizeink fontosságával és védelmével.
2019.03.23. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
A miniszter félrelép - bohózat. A nagy érdeklődésre való tekintettel dupla előadás kerül megrendezésre.
2019.03.26. - 2019.03.29. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Éltető víz. Ünnepeljük együtt a víz világnapját! Interaktív, tematikus múzeumpedagógiai foglalkozásokat hirdetünk óvodás és kisiskolás csoportok számára. Játékos módon ismerkedünk meg a természetes vizeink fontosságával és védelmével.
2019.03.27. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Gál Cecília fotóművész kiállítása. Az egri fotográfus évek óta járja a világot, hogy a legegzotikusabb helyekről hozza haza az embereket, az életképeket, a tájakat.
2019.03.27. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Csatás játszóház a Daliban. Az Újhatvani Játszóházak című sorozatunkban ezúttal a Hatvani csatát elevenítjük fel, kisiskolásokkal.
2019.03.28. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Mezei Rita koncert. A zongoraművész 30 éves pedagógusi jubileumi koncertje. A rendezvény ingyenes.
2019.03.29. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Időszaki kiállítás: A dicsőség első csillaga: A hatvani ütközet emlékezete.
2019.03.29. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ünnepélyes Értéktár Nap és könyvbemutató. A Hatvani Települési Értéktár Bizottság ünnepélyes keretek között adja át okleveleit azoknak az ajánlóknak, akik 2018-ban tettek ajánlatokat a Települési Értéktárba.
2019.03.30. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Hatvani csata. Az évfordulón ismét felidézik a csata perceit látványos csatabemutatóval és további programokkal.
2019.04.02. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Bölcsődei nyílt nap. A nyílt napon délelőtt 9-től fél 12-ig várjuk a bölcsődei ellátás iránt érdeklődő kedves szülőket és gyermeküket.
2019.04.03. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Bölcsődei nyílt nap. A nyílt napon délelőtt 9-től fél 12-ig várjuk a bölcsődei ellátás iránt érdeklődő kedves szülőket és gyermeküket.
2019.04.04. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Író-olvasó találkozó és előadás. Az újhatvani ferencesek elhurcolásáról és a hortobágyi kitelepítésről lesz előadás és beszélgetés a könyvtárban. Vendégek: Zsákai Piroska pedagógus és Hidász Ferenc OFM ferences szerzetes.
2019.04.05. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Szabó Krisztina és növendékei. Az énekművész növendékeinek önálló koncertje. A rendezvény ingyenes.
2019.04.06. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
2019.04.11. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Időszaki kiállítás: `Mikor én kicsike voltam...` A gyermeki élet pillanatai a 20. század első felében.
2019.04.13. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Egészségnap ingyenes szűrővizsgálatokkal
2019.04.13. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Futófesztivál. A minden korosztályt megmozgató futófesztivál a hagyományokhoz híven idén is elstartol.
2019.04.20. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Húsvétozás a Vadasparkban. Ne hagyd otthon Anyut, Aput! Gyere el ha nem akarsz lemaradni arról a sok élményről, ami csak Téged vár!
2019.04.25. - 2019.04.26. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Hatvani Állásbörze és Pályaorientációs Nap - Ismerd meg a kiállító cégek munkatársait és találd meg az ideális munkahelyet!
2019.05.01. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Gasztromajális - A főzőverseny mellett lesz boxgála, valamint este fellép a Ladánybene 27 és a Bikini.
2019.05.03. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Autósmozi -Mamma Mia
2019.05.04. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozó - Fellép: Dér Heni és a Punnany Massif
2019.05.11. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Muskátliosztás! Minden hatvani lakos három cserép muskátlit vihet haza ingyen.
2019.05.17. 18:00 Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Dr. Csernus Imre előadása Hatvanban - Nagy Endre Rendezvényterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.05.26. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Városi Gyermeknap. Izgalmas sportversenyek, kézműves foglalkozások és gyermekelőadások gazdagítják a programot.
2019.05.26. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Hősök napja - Ezen a napon együtt emlékezünk a hatvani hősökre, akik hazájukért és városukért életüket adták.
2019.06.01. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
UEFA Bajnokok Ligája döntő
2019.06.06. - 2019.06.07. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Hétpróba - népi ügyességi játékok a Grassalkovich Művelődési Házban
2019.06.06. - 2019.06.07. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
A Só - A Ládafia bábszínház és az Álomzug Társulás közös bábjátéka
2019.06.06. - 2019.06.07. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
`A három muzsikus` - a Paramisi Társulat táncjátéka
2019.06.06. - 2019.06.07. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Zenés, dalos, táncos foglalkozások a Grassalkovich Művelődési Házban
2019.06.06. - 2019.06.07. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Kézműves foglalkozások a Grassalkovich Művelődési Házban
2019.06.06. - 2019.06.09. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
2019.08.20. Programok Hatvanban 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Rúzsa Magdi koncert
Találatok száma: 1

Fenyőharaszt Kastélyszálló****

Fenyőharaszt Kastélyszálló****

Budapesttől 55 km-re, egy 13 hektáros őspark hatalmas fáinak ölelésében található a klasszicista stílusban, 1805-ben épült, Podmaniczky Kastély. A műemlék jelleget megőrizve újjávarázsolt háromcsillagos kastélyszálló, a mai kor igényeit 23 korhűen berendezett légkondicionált szobájával és 3 külső ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
További információra lenne szüksége?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől itt
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket