Hoptoberfest Sörfesztivál 2023 Budapest

Hoptoberfest Sörfesztivál 2023 Budapest

Jegyvásárlás
Újdonság
TOP 10-es ajánlat
Kiemelt ajánlat
Népszerűség
2023. szeptember 22. (Péntek) - 2023. szeptember 24. (Vasárnap)

2023. szeptember 22-24. között kerül megrendezésre Budapesten a Hoptoberfest Sörfesztivál, ami olyan, mint egy oktoberfest, de van benne kraft. A Hoptop sörfőzde megújult sörfőzdéje, Budapest legújabb kraft üzeme, ahol nem csak készítjük a söröket, de saját taproom és streetfood éttermünk (billog) várja az ide látogatókat egész évben. A 2023-as 3 napos Hoptoberfest egyben a sörfőzde megnyitó ünnepsége, ahol szeretnénk a szakmai partnereinknek és a nagyközönségnek is megmutatni a legmodernebb technológiával felszerelt új főzdét és az itt készült magas minőségű és sokszínű sörválasztékunkat.

Hoptoberfest Sörfesztivál

2023. szeptember 22-24.

A Hoptoberfest olyan, mint egy oktoberfest, de van benne kraft!

A Hoptoberfest egy hagyományos oktoberfest hangulatát hozza be a megújult Hoptop sörfőzdébe, ahol sörsátor, zenei programok, bajorkolbász és 1 literes söröskorsóba csapolt fesztiválsörrel készülünk, aminek ráadásul világbajnok ára is lesz (990Ft/liter).

A belépés ingyenes, de a sörfogyasztáshoz fesztiválpoharat vagy söröskorsót kell vásárolni. Akik előre megvásárolják online a poharat, sörrel telecsapolva kapják! (A megvásárolt poharak mindhárom napon használhatóak, nem kell újat vásárolni.)

A kraftarcok számára igyekszünk minél több sörünket bemutatni csapon és canben egyaránt, hozzá a billog street food ételeivel gondoskodunk az éhségetekről.

A gyerekekre is gondoltunk, egész napos családi programokkal, pónilovaglással, ugrálóvárral és hopsodával készülünk a családdal érkezőkre.

Esténként élőzenével, koncertekkel szórakoztatjuk a nagyérdeműt!

A Hoptop megújult főzdéje, Budapest legújabb sörgyára, ahol nem csak készítjük a söröket, de taproomban és streetfood éttermünkben is várjuk az ide látogatókat szeptembertől. A Hoptoberfest második napján sörfőzde megnyitó ünnepsége, egyben szülinapi bulija, ahol szeretnénk a szakmai partnereinkenk és a nagyközönségnek is megmutatni a legmodernebb technológiával felszerelt új főzdét és az itt készült magas minőségű és sokszínű sörválasztékunkat. Sörgyárlátogatásra előzetesen lesz lehetőség regisztrálni.

A 2023-as fesztiválunkon az összes sörcsapon a Kőbányán készült sörök folynak a tradicionális Pilsneri lágersörtől a hordóérlelt imperial stoutig. A választékban a krarftfogyasztók által jól ismert IPÁ-k, savanyított sörök, stoutok mellett több újdonsággal és collabokkal is találkozhatunk.

A fesztivál sörét 1 literes kiszerelésben csapoljuk, de azokra is gondolunk, akik szívesen vinnének haza is a főzde söreiből, így lesz lehetőség canben és palackban.

A hagyományos oktoberfest hangulata mellett az ország legújabb sörfőzdéje és taproomja is megnyitja kapuit a résztvevők előtt, sőt sörtúrákra is jelentkezhetünk, ami a fesztivál ideje alatt ingyenes és megismerhetjük a kisüzemi sörök készítésének titkait. Regisztráció a főzdetúrára!

A háromnapos sörfesztivál alatt ingyenesen látogathatóak a koncertek is. Pénteken fellép a Melody Maker és a Candymen Duo, szombaton az Acoustic Melone és a Nehézlemez Műhely, illetve a hagyományos sramli kedvelőinek a Tarianer Spitzbuam húzz a lábalávalót. Bővebben a Hoptoberfest programjairól.

VAN BENNE KRAFT! 

A kraftarcok számára, igyekszünk minél több sörünket bemutatni csapon és canben egyaránt, hozzá a billog street food ételeivel gondoskodunk az éhségetekről. A gyerekekre is gondoltunk, egész napos családi programokkal, pónilovaglással, ugrálóvárral és hopsodával készülünk a családdal érkezőkre. Esténként élőzenével, koncertekkel várjuk a bulizó közönséget!

PROGRAMOK

Szeptember 22. péntek

Sörsátor – élőzenei programok és oktoberfest hangulat

11:00 -15:00 Merkapt Épületgépész Oktoberfest (zártkörű)
Vágis Épületgépészek „hagyományteremtő” találkozója
Schwarcz József épületgépész „bajor” furulyaprodukciója,
14:30 Becz Dance – Fellép Andor-Becz Adél és Becz Attila
15:00 Hoptoberfest Sörsátor megnyitó
15:20 Sramli zenekar: Tarianer Spitzbuam
17:30 Melody Maker zenekar
20:00 Candymen Duo rockabilly duo
22:00 Sátorzárás

Sörterem – kraftsörök, taproom, billog étterem, Hoptop sörgyár

11:00 Sörcsapnyitás (Csaplista)
15:00 Hoptop sörgyárlátogatás
16:00 Hoptop sörgyárlátogatás
16:30 Barrel Pig hordóérlelt sörkóstoló
17:00 Hoptop sörgyárlátogatás
18:00 Hoptop sörgyárlátogatás
18:00 Happy Hour
19:00 Hoptop sörgyárlátogatás
22:00 Lámpaoltás

A sörgyárlátogatás program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Sörkert – Kerti hangulat, gyermekprogramok

15:00 Sörkertnyitás
15:00 Ökörsütés / malacsütés
15:00 – 19:00 Gyerek kalandpark (ugrálóvár, csúszda, rodeobika)
22:00 Kertzárás

Szeptember 23. szombat

Sörsátor – élőzenei programok és oktoberfest hangulat

11:00 Sörcsapnyitás
15:30 Tarianer Spitzbaum Sramlizenekar
18:00 Acoustic Melons zenekar
22:00 Sátorzárás

Sörterem – kraftsörök, taproom, billog étterem, Hoptop sörgyár

11:00 Sörcsapnyitás (Csaplista)
16:00 Hoptop sörfőzde avató ünnepség
16:30 Hoptop VIP sörgyárlátogatás (zártkörű)
17:00 Sörtörténelem, Katona Csaba történésszel
17:30 Tihanyi Bencés Apátság bemutatása
18:00 Hoptop Születésnapi köszöntő
18:30 Hoptop sörgyárlátogatás
19:00 Hoptop sörgyárlátogatás
19:30 Hoptop sörgyárlátogatás
22:00 Lámpaoltás

A sörgyárlátogatás program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Sörkert – Kerti hangulat, gyermekprogramok

11:00 Sörkertnyitás
11:00 – 19:00 Gyerek kalandpark (ugrálóvár, csúszda, rodeobika)
11:00 – 19:00 Pónilovagoltatás
22:00 Kertzárás

Szeptember 24. vasárnap

Sörsátor – élőzenei programok és oktoberfest hangulat

11:00 Sörcsapnyitás
14:00 Nehézlemezműhely duo formáció
17:00 Fesztiválzárás

Sörterem – kraftsörök, taproom, billog étterem, Hoptop sörgyár

11:00 Sörcsapnyitás (Csaplista)
12:00 Hoptop sörgyárlátogatás
13:00 Hoptop sörgyárlátogatás
14:00 Hoptop sörgyárlátogatás
15:00 Hoptop sörgyárlátogatás
15:00 Sörmentő akció (maradék sörök akciós kiárusítása!!!)
17:00 Teremzárás

A sörgyárlátogatás program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Sörkert – Kerti hangulat, gyermekprogramok

11:00 Sörkertnyitás
11:00 – 17:00 Gyerek kalandpark (ugrálóvár, csúszda, rodeobika)
17:00 Kertzárás

Ételek

Hoptoberfest teljes ideje alatt az ételekről a billog streetfood gondoskodik. Az októberfest hangulatához illeszkedve bajorkolbásszal és bajor pereccel kiegészítve a hamburgerkínálatot!

Jegyek

A Hoptoberfest programjai 3 helyszínen zajlanak, de egy földrajzi területen, a belépés az összes helyszínre díjmentes.

A Hoptoberfestre a belépés ingyenes, de a fesztivál sörét 1 literes kiszerelésben csak ezzel a korsóval lehet fogyasztani. Az egyedi 1 literes söröskorsó feljogosítja a tulajdonosát a teljes fesztivál alatt (3 nap) a fesztivál söreinek fogyasztására, térítés ellenében. Az első 100 vásárló részére a korsót teletöltjük a fesztivál sörével, díjmentesen! A korsók a helyszínen vehetőek át!

A sörfogyasztáshoz poharat kell vásárolni, az 1 literes fesztiválkorsó ára: 4990 Ft, a 0,44 literes kraftpohár: 2990 Ft.

A Hoptoberfestre a belépés díjmentes, de a sörfogyasztáshoz sörpadot kell bérelni vagy poharat kell vásárolni. A pad bérlést elsősorban baráti társaságoknak, cégeknek ajánljuk 6 főig. A padbérléssel kedvezőbb áron juthat hozzá a bérlő a söröskorsókhoz, hiszen 5 korsó áráért 6 db korsót kap és a padbérlés így grátisz.

A korsók a helyszínen vehetőek át!

NYITVATARTÁS  

09. 22-23. (PÉNTEK-SZOMBAT)
11:00-22:00 ÓRÁIG
09. 24. (vasárnap)
11:00-17:00 ÓRÁIG

Főszervező a Hoptop Sörfőző Zrt.

A Hoptoberfest főtámogatója a Merkapt Zrt.


2023.09.22. - 2023.09.24.
Találatok száma: 7

Aréna Camping és Vendégház Budapest

Aréna Camping és Vendégház Budapest

Az egyik legolcsóbb kemping, szálláshely Budapesten. Budapest szívében, patak által határolt, gyönyörű zöld, csendes, tiszta környezetben, egész évben várjuk kedves vendégeinket. Bővebben


Expo Congress Hotel**** Budapest

Expo Congress Hotel**** Budapest

A négycsillagos Expo Congress Hotel 50 méter magasan emelkedik Budapest fölé. A Hungexpo közvetlen szomszédságában található szállodánkból kiváló kilátás nyílik a fővárosra, legfőképpen a legfelső emeleten található Sky Barból, amely minőségi italaival nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget a nap ... Bővebben


Világos Fogadó Budapest

Világos Fogadó Budapest

Fogadónk fürdőszobás szobákkal, és mosdós szobákkal várja vendégeit. Üzletpolitikánk egyszerű. Igyekszünk minden vendégünk és megrendelőnk igényeihez és pénztárcájához igazítani ajánlatainkat. Jó üzletet szeretünk kötni, amely mind a vevőnek mind az eladónak elégedettségére és hasznára válik. Bővebben


ACHAT Prémium Hotel**** Budapest

ACHAT Prémium Hotel**** Budapest

Az ACHAT Prémium Hotel a főváros pesti oldalán található, csak néhány kilométerre Budapest központjától. Szállodánk kiváló elhelyezkedéséből adódóan könnyen megközelíthetőek mind a repülőtér, mind pedig a város legnagyobb sport- és rendezvényközpontjai (HUNGEXPO Vásárközpont, Syma Sport- és ... Bővebben


Milky Way Hotel Budapest

Milky Way Hotel Budapest

A Milky Way Hotel a Monori Center négycsillagos szállodája. Az Üllői út és a Ferihegyi gyorsforgalmi út közelsége a repülőtér könnyű és gyors elérhetőségét biztosítja. A szállodához kapcsolódó Milky Way étterem a kínai konyha különlegességeivel várja a vendégeket. Bővebben


Pest Inn Hotel **** Budapest

Pest Inn Hotel **** Budapest

Pár kilométerre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, a 3-as metró Ecseri úti megállója és az Üllői út közvetlen közelében található a Hotel Pest Inn. Egy nemrégiben átalakított modern stílusú épület, mely békés környezetben fekszik. Bővebben


Árnyas-Csahos Kutyapanzió Budapest

Árnyas-Csahos Kutyapanzió Budapest

Lehetőségünk adódott Budapest geometriai közepén, zárt, biztonságos kertben kialakítani kényelmes kennelekkel egy kutyapanziót. Nagyon sokan tartanak házi kedvenceket környezetünkben, így gyakran előfordultak olyan élethelyzetek- utazás, munkahelyi elfoglaltság, betegség-, amikor felmerült a kérdés: mi legyen a ... Bővebben
Találatok száma: 7

Okay Italia Árkád

Okay Italia Árkád

Okay Italia autentikus olasz étterem az Árkád Bevásárlóközpontban. Bővebben


Tárna Étkezde Budapest

Tárna Étkezde Budapest

Az önkiszolgáló étteremben gondoskodunk a finom ízekről és minőségi ételekről. Reggel frissen készített reggelikkel, napközben készétellel és frissensülttel várjuk vendégeinket. Ellentétben a gyorsbüfékkel, nálunk családias hangulatban fogyaszthatja friss ételeinket, amelyek között minden nap ... Bővebben


Főzelékfaló Ételbár Fehér úti Ipari Park, Budapest

Főzelékfaló Ételbár Fehér úti Ipari Park, Budapest

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek. Bővebben


Főzelékfaló Ételbár Árkád, Budapest

Főzelékfaló Ételbár Árkád, Budapest

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek. Bővebben


Kő Café Kávézó és Étterem Budapest

Kő Café Kávézó és Étterem Budapest

A Kő Café Kávézó és Étterem a Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Központban várja vendégeit. Sós és édes óriáspalacsintákkal, ebéd menüvel, kávékülönlegességekkel. Bővebben


Torockó Vendéglő Budapest

Torockó Vendéglő Budapest

Választékunk főként magyaros ételekből áll, de étlapunkon megtalálható más nemzetek konyhájából egy kicsi ízelítő is. Folyamatosan figyeljük vendégeink kívánságait is, s ha mód van rá, étlapra tesszük kedvenc ételeiket. Bővebben


Zila Vendéglő Budapest

Zila Vendéglő Budapest

A bensőséges hangulatú kőbányai Zila Vendéglő szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított, az étlapon szereplő ételekhez igazodó borlappal várja vendégeit. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG