Kertvárosi Időutazás 2022. Városnézés a Kertvárosi Időutazóval
Jutasi Piknik & Olimpia! Sport, mozgás, harcművészet bemutatók, szórakozás, gasztronómia mindenk
Jutasi Piknik & Olimpia! Sport, mozgás, harcművészet bemutatók, szórakozás, gasztronómia mindenk
LAKÁS ŐSZ 2022 kiállítás és vásár - Találd meg álmaid otthonát!
LAKÁS ŐSZ 2022 kiállítás és vásár - Találd meg álmaid otthonát!
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Kertvárosi Időutazás 2022. Városnézés a Kertvárosi Időutazóval

2022.01.01. - 12.31.

Több mint 40 féle különleges séta Budapest 16. kerületében, és múzeumi szerdák az ismeretlen főváros felfedezésére. Túravezető: Benedek Ágnes helytörténész.

VÁROSNÉZŐ SÉTÁK A 16. KERÜLETBEN

ÜNNEP: 20 éves a Kertvárosi Időutazó!
Sztorikkal, piknikkel, zenével, kulisszatitkokkal, a sétavezető kedvenc helyeivel Mátyásföldön.

MÁTYÁSFÖLD LEGSZEBB VILLÁI I. (Pilóta u. környéke)
Sétálunk a Pilóta utca és környéke évszázados platánfasorai és védett villák közt. Történeteken át bepillantunk a hajdani „luxuslakópark” lakóinak életébe. Belülről is megcsodáljuk a nyaralótelep katolikus templomát, a festett kazettás mennyezetű evangélikus templomot. Kívülről gyönyörködünk az eredeti szépségében felújított szecessziós Dozzi-villában. Megnézzük, hol élt Rideg Sándor, az Indul a bakterház írója, és a gyerekkönyveiről ismert Gyárfás Endre (kívülről).

MÁTYÁSFÖLD LEGSZEBB VILLÁI II. (Táncsics-Huszár utca)
A villanegyed Bökényföldi úttól keletre eső részén sétálunk csodálatos, felújított villák között, és megnézzük, hol bálozott hajdan az úrinép. A kerület díszpolgára, Törley Mária szobrászművész több tucatnyi alkotással díszített elvarázsolt kertjében és műtermében is bóklászunk a művésznő vezetésével.

MÁTYÁSFÖLD LEGSZEBB VILLÁI III. (Erzsébet-liget környéke)
A településalapító Paulheim-családról és az általuk épített több mint félszáz villáról mesélünk, néhányat meg is csodálunk (kívülről). Sétálunk két parkban, a Mátyás király téren és az Erzsébet-ligetben, ahol bemegyünk az 30-as években épült bálterembe és az egykori szovjet főparancsnokságra. A párját ritkító szecessziós Dozzi-villát sem hagyjuk ki (kívülről). Bemegyünk egy 110 éves nagypolgári villába is, mely ma várostörténeti múzeumnak ad helyet.
 
HOLDVILÁGOS ZENÉS SÉTA
...Mátyásföldön, romantikus történetek a pislákoló utcai lámpák fényénél, aláfestő muzsikával a ’30-as évekből, koraeste, 2 órában.
 
MÁTYÁSFÖLDTŐL KILÁTÓIG
Séta a villanegyedben a Mátyás király tér környékén, majd Sashalmon Szent István szobor, parkok és kilátó a Reformátorok terén.
 
MÁTYÁSFÖLD és NAPLEMENTE A KILÁTÓBÓL
Könnyű esti séta a mátyásföldi villanegyedben, és naplementés kilátás a budai hegyekre a Reformátorok teréről, szerelmes történetekkel fűszerezve. (1800-1400 Ft)
 
MÁTYÁSFÖLD IMPOZÁNS FAÓRIÁSAI
…és ikonikus fái, 150 év fatelepítési divatjai a villanegyedben, Kovács Tibor biológus, a Magyar Biodiverzitás-kutató Társaság elnökének vezetésével.
 
A MÁTYÁSFÖLDI REPTÉR és a Felsőrákosi-rétek, Rákos-patak
Könnyű természetséta zoológussal, hogy tudjuk, mit látunk! Túravezetőnk Kovács Tibor zoológus, a Magyar Biodiverzitás-kutató Társaság elnöke.. Könnyű 6 km túra, sík terepen.
 
A CAPRERA-FORRÁSTÓL A VADREGÉNYES CSOBAJ-BÁNYÁIG
Könnyű túra Cinkota festői szépségű kis patakja mentén. A forrásig sétálva kiderül, hogyan faragott a kultúra a libás tóból strandfürdőt, hol hűsítette magát Batthyány Ilona grófnő, és vajon miért kapta nevét a patakocska egy olasz szigetről? Megnézzük az enyészet parkjává vált bezárt strandot, és barangolunk a külszíni Csobaj-bányában.
Kisgyerekeknek is ideális, könnyű séta!
 
NYOMOZÁS AZ ELSŐ MAGYAR SOROZATGYILKOS után
...a tetthelyen, Cinkotán, és kóborlással a bezárt ótemetőben. A bádogos és a hordóba zárt szerelmek. Épp 105 éve... 12 éven felülieknek!
 
KASTÉLYTÓL KILÁTÓIG
Nagyiccétől Sashalomig, Festetics-kastéllyal (kívülről), határkővel, templommal, parkokkal, új kilátóval a Reformátorok terén.
 
MINDEN JÓT, ELVTÁRSAK! Szovjet katonaság a Kertvárosban
30 éve zajlott a kivonulás. Séta három egykori laktanyában, a Lándzsán, a reptériben és a főparancsnokságon, az Erzsébet-ligetben. Mi hol volt? Helyi legendák, kutatások, fotók. (A laktanyák ma lakó- és ipari övezetek.) (1800-1400 Ft)
 
SZENTMIHÁLYI ZSIDÓ EMLÉKEK
Kereskedők, iparosok, művészek - történetek a település felvirágoztatóiról, imaház maradványa, domborműves emléktábla az elhurcoltak emlékére. Séta dr. Goldberger Tamással, a Szilánk(-ok) c. könyv szerzőjével. 12 éven felülieknek! 2021 őszén BUSZOS KÖRTÚRÁT tervezünk.
 
IKARUS, TE CSODÁS!
Az új-mátyásföldi villanegyedben tett rövid séta után körülnézünk az Ikarus sportpályán és az egykori kultúrházban, ma kínai irodaépületben, ahol kiállítás vár a dicsőséges múltról. Az Ikarus hajdani dolgozójával járjuk be a gyártelepet, megnézzük, mi lett világhírű buszgyárral, mely ma kínai tulajdonban van. FELNŐTTEKNEK szóló program.
 
SZENTMIHÁLYI ÓTEMETŐ BÓKLÁSZÓ
A 70 éve bezárt ódon sírkertben mesélünk a település nagyjairól, hadisírok, zsidó temetőrész.
 
KERÉKPÁROS KÖRTÚRA a NAPLÁS-TÓHOZ
…a mátyásföldi villanegyedtől a Szilas-patak mentén, menet közben kihangosítós idegenvezetéssel. Könnyű bringázás, egyenes terepen, 3,5 órában. (1800-1400 Ft)
 
BRINGATÚRA: HADIEMLÉKEK A KERTVÁROSBAN
Bejárjuk a 16. kerületet, két felújított régi (Mátyásföld, Cinkota), és egy néhány éve állított új trianoni emlékműhöz (Sashalom) kerekezünk el. Útba ejtjük az I. világháborús emlékműveket és a hadisírokat a szentmihályi ótemetőben. 12 km, kb. 4 óra. (1800-1400 Ft)
 
BUSSZAL A LEGENDÁS NŐK NYOMÁBAN
Különleges témára fűzzük fel a buszos túra látnivalóinak sorát: kisasszonyok és nagyasszonyok történeteit meséljük el, akiknek köszönhetően felvirágzottak a Pest melletti falvak. Batthyány Ilona grófnő, a kivégzett miniszterelnök lánya, Jákóffy Kata, a cinkotai grófok „ősanyja”, Wunderlichné, a kézrátétellel gyógyító delejes asszony…
A 16. kerületben látni fogjuk a patinás ómátyásföldi villanegyedet és a falusias Cinkotát. Vadkacsákat nézünk a Naplás-tónál, és megmásszuk a főváros legújabb látványosságát, a 17 méteres kilátót a Reformátorok terén. (2900 Ft, 6-14 évesig 2400 Ft)

FŐVÁROSI ÉS KÖRNYÉKI VÁROSNÉZŐ SÉTÁK

SZERETHETŐ JÓZSEFVÁROS, KÓSTOLÓKKAL
Multikulturális kavalkád a Népszínház utcában, a téma kultúrtörténész-újságíró kutatójával, Székely Ilonával. Pakisztáni, török, cigány, zsidó, magyar lenyomat a „nyóckerben”. (2400-2000 Ft)
 
ZSINAGÓGA és ZSIDÓ LAKÁSMÚZEUM
Az építész vezetésével nézzük meg a Rumbach utcai felújított zsinagógát. Az új múzeumban egy körfolyosós ház lakásait 19. és 20. század eleji bútorokkal berendezve mutatják be a tipikus zsidó polgári lakást konyhától a hálóig, bepillantunk egy rabbi dolgozószobájába, a zsidó mesteremberek lakásaiba, és megismerjük a mindennapi élet kellékeit.
 
AZ ISMERETLEN GYÖNGYSZEM: FÓT: Károlyi-kastély, Ybl-templom
Az Ybl-féle Károlyi-kastélyban a grófné kalauzol bennünket a kastély felújított tereiben és saját lakosztályukban. Sétálunk a hatalmas parkban, ahol a pavilonokban évtizedeken át működött a fóti gyerekváros. A messziről szemet vonzó, romantikus négytornyos templom szintén Ybl fiatalkori alkotása. Belülről is megcsodáljuk! Budapestről, a Nyugatiból közösen vonatozunk Fótra (30 perc), de lehet kocsival is jönni. (3200 Ft)
 
SOKSZÍNŰ RÁCKEVE, KÜLÖNBUSSZAL
Séta helyi festőművész-idegenvezetővel, rengeteg látványossággal: Duna-parti csónakos piac, működő hajómalom, szerb ortodox templom 1487-ből, „János vitéz”, tűztorony panorámával, Savoyai kastély, Patay képtár, Fegyó galéria… (5200 Ft + belépők: 2300 Ft, nyugd./diák 1900 Ft + opciós ebéd 2000 Ft)
 
VÁC, A BAROKK CSODA
Körbejárjuk a várost, az impozánsan megújult főteret, korzózunk a Duna-parton, pompás épületeket látunk, némelyikbe be is megyünk, nem hagyjuk ki a múmiákat és a Sajdik-kiállítást sem.
Megismerjük a barokk épületek történetét, megcsodáljuk a monumentális székesegyházat, és a Mária Terézia látogatására emelt diadalívet, mely a váci fegyház komor épülete mellett nyújt furcsa kontrasztot.
Nemrég nyílt várostörténeti kiállításon mélyedünk el Vác színes múltjában, megnézzük a Memento Mori elfeledett kriptákból előkerült 200-250 éves múmiáit.
A Váci mosolyalbumban Sajdik Ferenc meseváros grafikáin és karikatúráin (Gombóc Artúr és társai) derülhetünk.
A programban változás előfordulhat!
(2900 Ft + múzeumok csoportáron)

MÚZEUMI SZERDÁK SOROZAT

Szerdánként 10.00-től vagy 13.00-tól a főváros kicsi, rejtett, kevésbé ismert, ám értékes gyűjteményeit egyedi tárlatvezetéseken ismerjük meg, és bejárjuk a környéket is.

SZOBORKAVALKÁD MÁTYÁSFÖLDÖN
Beni, a hűséges eb, Szurmay, a katonabáró, Paulheim, a mecénás, Szent József, 1956 emlékezete, itt felejtett munkások, törött végtagú sportolók... – és furcsa történetek.
 
FALU A VÁROSBAN
A cinkotai tájházban kiderül, hogyan éltek 100 éve falusi eleink, és megszagoljuk a faggyúszappant is. A Kertvárosi Tanyaudvarban kecskegidák mellett háztáji állatok seregével ismerkedünk, mint rackajuhok (Jóska, Tercsi, Kata és Klára), borjak (Bendegúz és Franciska), fürj, galamb, nyuszi…. Van kis halastó teknősökkel és gyümölcsöskert is. Mindez 15 percre a metrótól. - 16. kerület (1800-1400 Ft)
 
TRIANON és a KERTVÁROS
Két felújított - mátyásföldi és cinkotai -, és egy néhány éve állított új sashalmi emlékműhöz látogatunk el. Sovinizmus-mentesen mesélünk történetükről, és arról, az ide menekültek miként segítették a hajdani községek fejlődését. BKV-busszal utazunk a helyszínek közt. (1800-1400 Ft)
 
BAJOR GIZI SZÍNÉSZMÚZEUM
...pincétől a manzárdig, ahogy a hétköznapi látogató nem láthatja, színész sztorikkal, filmrészletekkel. (2000 Ft)
 
TÜNDÉRPALOTA ÉS TISZTVISELŐTELEP
A sétán rácsodálkozunk a Tisztviselőtelep látványos villáira és az esztergomi bazilika másaként megdöbbentő látványt nyújtó templomra. Az is kiderül, mi köze a főtérnek Szenes Ivánhoz. A Népliget melletti gyönyörű szecessziós épületet körbejárjuk. A múzeum zárva, ezért be nem megyünk.
(2400-2000-1700 Ft)
 
WEKERLEtelep és festőműterem
Népi szecessziós kisváros a nagyvárosban, „mézeskalácsházak”, Kós Károly és tanítványai, és látogatás Szőke Péter Jakab festőművész műtermében. (1800-1400 Ft)
 
SZECESSZIÓS KŐBÁNYA
Lechner templom, új helytörténeti gyűjtemény, volt zsinagóga - Kőbánya szépséges arca. A Szent László Gimnáziumtól sétálunk, belülről is megnézzük a szecessziós Szent László templomot, majd a nemrég nyílt helytörténeti gyűjteményben korabeli híradórészletekkel színesítve Kőbánya két aranykorát és híres embereit ismerjük meg, szakvezetéssel. Végül elsétálunk a felújított egykori zsinagógához. (2400-1700 Ft)
 
ORSZÁGOS LEVÉLTÁR ÉS VÁR-séta
A közel 100 éves, monumentális épületben történelmünk fontos pillanatait örökítették meg a falakon. A patinás épületet és a raktárt is bejárjuk, ahol a középkor óta őrzött kincsekbe is betekinthetünk, azokról számos érdekességet megtudunk. A vársétán egy titkos kertbe és Amerigo Tot műteremházába is bekukkantunk.
 
PESTERZSÉBET 3 CSODÁJA
Múzeum a villában, elképesztő monumentalitás: Rátkay-Átlók galéria, Szent Erzsébet templom – séta+3 épület! (1800-1400 Ft)
 
KÉT KICSI KERTVÁROSI MÚZEUM
A 10 éves Kertvárosi Helytörténeti Gyűjtemény újrarendezett tárlói a vezetés során életre kelnek. Válogathatunk több mint 50 könyvből, melyek az elmúlt 20 évben születtek a 16. kerület múltjáról. A Tóth Ilonka Emlékház 4 éve nyílt, a föld alatt egy stilizált tárgyalóteremmel 1957-ből. Látványos! (1800-1400 Ft)
 
LÓVASÚT, Zugliget
Séta a Tündérszikla és a Libegő alatt, megnézzük a csodásan felújított Lóvasút végállomást és a Zugliget kiállítást.
 
ÚJPEST, AMI NEM PANEL I. …hanem szecesszió!
Új, modern, toronyházak tövében bontják az egykori polgári központot. A szecessziós városháza mellett a MÜPA-ra emlékeztető grandiózus piac-kultúrtér épült. A látványos zsinagóga magas falak mögé bújik. De mit rejt a kert? Élménydús séta vár ránk! (2200-1800 Ft)
 
ELŐZETES JELENTKEZÉST KÉRÜNK az adott séta előtt minimum 4 nappal!
Ekkor derül ki a számlaszám, és az indulási HELYSZÍN, ami MINDEN SÉTÁNÁL MÁS.
 
MAGÁNSÉTA: A kirándulások csoportok, kisebb társaságok számára más időpontokban is kérhetők. Irányár: 20.000 Ft.

2022.01.01. - 2022.12.31.
Találatok száma: 269

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Aria Hotel Budapest*****

Aria Hotel Budapest*****

Fedezd fel Budapestet egy turista szemével és lazíts a világ egyik legjobb szállodájának választott Aria Hotel Budapestben! A zenei tematikájú luxus butikhotel különböző zenei irányzatokat képviselve négy szárnyra különül – klasszikus, opera, jazz és kortárs –, melynek mindegyike más-más stílusjegyeket ... Bővebben

Kiemelt partner

12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető. Bővebben


22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ... Bővebben


ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ... Bővebben


Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától. Bővebben


Alfa Art Hotel*** Budapest

Alfa Art Hotel*** Budapest

Az Alfa Art Hotel*** Superior Budapest közvetlenül a Duna parton, csendes környezetben található. Galéria, időszaki képzőművészeti kiállítások, hangversenyek teszik színesebbé a szálloda ajánlatát. Bővebben


Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. Bővebben


Alta Moda Fashion Hotel**** Budapest

Alta Moda Fashion Hotel**** Budapest

Szállodánk a divatos elegancia képviselője, a közösségi terek letisztult stílusát élénk sárgák, visszafogott kékek, kényelmes bútorok jellemzik. A szállodai szolgáltatások között olyan újítások is megtalálhatók, mint az élő, kontaktus nélküli chat a recepcióval, vagy a vezeték nélküli készüléktöltés a ... Bővebben


Ambra Hotel**** Budapest

Ambra Hotel**** Budapest

Szállodánk 37 egyedi tervezésű szobával várja vendégeit a város szívében, csak néhány lépésre a legfontosabb turisztikai látnivalóktól, helyi éttermektől, bároktól. Élvezze széles választékú büfé reggelinket egy tartalmas városnézés előtt. A nap további részében snack és ingyenes kávé fogyasztható lobby ... Bővebben


1 2 3 4 ... 27   


Találatok száma: 809

Budapest Retro Bisztró

Budapest Retro Bisztró

Ülj be hozzánk egy igazi retro hot dogra, vagy egy pohár Bambira, és hagyd hogy átjárjon a nosztalgikus érzés: ráadásul, ha rákaptál az múlt ízére, jó hír, hogy napi menüvel (leves + főétel) is várunk hétfőtől péntekig! Hangulatos bisztrónk számos retró étellel és itallal várja a látogatókat. ... Bővebben

Kiemelt partner

ARAZ Étterem Budapest

ARAZ Étterem Budapest

Változatos, ízletes heti menüvel, sunday brunch ajánlattal, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várja vendégeit az ARAZ Étterem! Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új ... Bővebben

Hírlevél feliratkozás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

A Continental Hotel gasztronómiai kínálatának egyik fontos láncszeme a korhűen helyreállított, a legkönnyebben a főbejárattól megközelíthető Galéria Kávézó Budapesten. Bővebben

Kiemelt partner

High Note SkyBar Budapest

High Note SkyBar Budapest

Az Aria Hotel Budapest tetején található, egész évben nyitva tartó High Note SkyBar a történelmi és a modern Budapest izgalmas kombinációja, kétszintű teraszunk páratlan kilátást nyújt Budapestre és a karnyújtásnyira található Bazilikára. Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Asztalfoglalás
Kiemelt partner

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


36 Bisztró Budapest

36 Bisztró Budapest

Reggelitől a vacsoráig várjuk a környéken élőket és dolgozókat egészséges és természetes alapanyagokból készült friss és finom ételekkel. Bővebben


360 Bar

360 Bar

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket ... Bővebben


AZR Libanoni Étterem Budapest

AZR Libanoni Étterem Budapest

Autentikus libanoni ételek Budapest szívében - Lépjen be a libanoni kultúra és a kulináris élvezetek világába az újonnan megnyílt ARZ Libanoni Étteremben, mely az InterContinental Budapest szálloda földszintjén, a pezsgő Dunakorzón található. Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Almárium Gasztro Art Bisztró Budapest

Almárium Gasztro Art Bisztró Budapest

Almáriumnak valaha a ház fegyvertartó ládáját hívták, később a polgárság féltve őrzött kincseinek tárolására szolgáló szekrényt nevezték így. Manapság egyik becses kincsünk a magyar élelmiszer, amelyből szakértelem és szeretet hozzáadásával teremtünk csúcsgasztronómiát – bisztró hangulatban. Tesszük mindezt ... Bővebben


1 2 3 4 ... 81   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
Budapest , Több helyszínen
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események