Kultkikötő Balatonboglár 2020. Online jegyvásárlás
Mézesvölgyi Nyár 2020 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2020 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Kultkikötő Balatonboglár 2020. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2020. augusztus 7 - 9.

A KULTKIKÖTŐ 2020-ban is változatos programokkal várja a kultúrára szomjazó kedves vendégeket. Online jegyvásárlás!

KULTKIKÖTŐ - Balatonboglár programok 2020

BUDAPEST BÁR

AUGUSZTUS 7. PÉNTEK, 20:30
Kápolna Nagyszínpad

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek hamarosan!

Esőnap: 2020.08.10. (H) 20.30


VALÓDI HAMISÍTVÁNY - Orlai Produkció

AUGUSZTUS 8. SZOMBAT, 20:30
Kápolna Nagyszínpad

Esőnap: 2020.08.10. (H) 20.30


A KISKAKAS GYÉMÁNT FÉLKRAJCÁRJA - Tatay Színház

AUGUSZTUS 9. VASÁRNAP, 11:00
Kápolna Gyerekszínpad

Gyertek el, nézzétek meg hogy jut át tűzön, vizen a hős kiskakas.

A kiskakastól elvesznek valamit, ami az övé. Hogyan állja ki a megpróbáltatásokat és végül hogyan leckézteti meg a török császárt, hogy megszerezze ami őt illeti? Hogyan lesz a szemétdomb helyén gazdag asszony portája? Mi az a mondat,amit mindenki tud, mire felnő?

"Erre kakas, erre tyúk,
Erre van a gyalogút,
Erre te, erre te,
El ne keveredjél te."


HATÁRÁTLÉPÉSEK - Orlai Produkció

AUGUSZTUS 15. SZOMBAT, 20:30
Kápolna Nagyszínpad

Az előadás a színészek személyes történeteiből építkezik.

Mindennek van határa, állandóan feszegetjük a határainkat, a határ a csillagos ég, tartsuk tiszteletben egymás határait, közben meg a határok megszűntek, de határvédelemre szükség van, nem is szívesen lépjük át a határainkat, de a távolságtartás mégis rossz, de azért húzzuk meg, lépjük át, tartsuk tiszteletben, gyere közelebb, ne gyere, ez már nem is én vagyok, de most akkor mindennek van  határa, vagy csak kinek hol? Mi van?

HATÁRÁTLÉPÉSEK
Írta: Benedek Albert, Dömötör András és a társulat

Szereplők:
Járó Zsuzsa
Péter Kata
Mészáros Máté
Ötvös András
Schruff Milán

Látvány: Horváth Jenny
Zene: Matkó Tamás
Világítás: Szondi György

Dramaturg, a rendező munkatársa: Deés Enikő

Rendező: Dömötör András

Producer: Orlai Tibor

Esőnap: 2020.08.16. (V) 20.30


PINOKKIÓ - Ziránó Színház

AUGUSZTUS 16. VASÁRNAP, 11:00
Kápolna Gyerekszínpad

Van egy fabáb, egy faragatlan kis fickó, aki arról álmodik, hogy igazi gyerek lesz, s az álom egyszer csak valósággá válik.

Hús-vér gyerek kezdi meg valóságos életét. Van teremtő apja, még egy tündéri mama is csatlakozik a kis családhoz, és egy új, izgalmas történet veszi kezdetét. Egy család története. Pinokkió felnő, bábjátékos lesz, mert mi más lehetne egy valaha volt fabábúból, s még a távoli Amerikába is eljut. Híres lesz. Leveleket ír haza a Papának és a Mamának. Levelek, képeslapok érkeznek Húsvétra, Karácsonyra, születésnapokra. Csodás, izgalmas, szeretettel teli levelek, melyek alkalmat adnak a régi kalandok felidézésére. Életre kelnek Dzsepettó műhelyében a befejezésre váró bábok, Csodák Mezeje lesz a süteményes tepsiből, Csoda Forrás a szódásüvegből, rettentő bálna a műhelypadból…

Közben átélhetjük egy kis fabáb nagyon is emberi vágyait, tévedéseit, füllentéseit, álmait arról, hogy igazi gyerek legyen. Ám nem csak a fabáb változik át a történet végére, hanem igazi apa lesz egy magányos emberből, s igazi anya egy varázslatos tündérből. Egy kisfiú szülőkre lel, a szülők egymásra találnak, igazi család születik.

Az előadás létrehozói: Kovács Géza és a Ziránó Színház társulata

Tervező: Boráros Szilárd
Collodi meséje nyomán írta: Kovács Géza

Játssza: Pfeifer Zsófia, Varga Péter Róbert


OPERETT GÁLA

AUGUSZTUS 21. PÉNTEK, 20:30
Kápolna Nagyszínpad

A népszerű sztárok közül fellép Kalocsai Zsuzsa primadonna , kinek partnereként hallható lesz Bálint Csaba tenor, valamint Oszvald Marika szubrett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Láthatjuk majd Birinyi Mónika szubrettet, aki bájával és csodás hangjával ellágyítja a közönség szívét.

A műsor a Pesti Vigadót idéző fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik majd meg. Az „Orfeum Vándorszínpad” név mára már fogalom és garancia is egyben, mely a mindennapok gondját feledtető estre invitálja a nagyérdeműt.

A műsor időtartama: kb. 90 perc, 1 szünettel


FURFANGOS SZÉKELY MESE - Batyu Színház

AUGUSZTUS 23. VASÁRNAP, 11:00
Kápolna Gyerekszínpad

Kesztyűbábos előadás A furfangos székely menyecske meg az ördög - bukovinai mese alapján.

„Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon túl, Erdély országban, az Aranyos folyó határainál, volt egyszer egy székely ember s annak a felesége. A szegény székely dolgos volt, a földjén dolgozott nap, mint nap. Egyetlen boldogsága szeretett felesége volt, de bizony meggyűlt a gondja vele, mert az asszonynak nem csak a ruhája volt pörgős, hanem a nyelve is és sohase azt csinálta, amit kellett volna... Úgy éltek, mint két kutya a kert közt...”


SÁNDOR MÁTYÁS - Bartók Kamaraszínház

AUGUSZTUS 29. SZOMBAT, 20:30
Kápolna Nagyszínpad

A Sándor Mátyás Jules Verne nagy sikerű könyve, melyben egy elképzelt magyar szabadságharcos életét mutatja be.

A Sándor Mátyás könyvből 40 esztendeje hatrészes magyar-francia-olasz-NSZK tévéfilmsorozat készült Bujtor István főszereplésével. Amikor a magyar televízió is műsorra tűzte, akkor már a legtöbb magyar háztartás rendelkezett televízió készülékkel, így az akkori generációk rendkívül büszkén ültek le a képernyő elé, hiszen a kalandfilm a magyar történelmet vette alapul és Bujtor István személyében magyar főszereplője volt. Ez a nemzeti büszkeség, ami egyfelől kijárt a film témájának és történelmi eseményeinek, másfelől a főszereplő és a többi magyar stábtag részvételének a filmben, tette mindmáig halhatatlanná Verne nagyszerű regényét hazánkban és hívta életre a Bartók Kamaraszínház ötletét, a regény színpadra alkalmazásával kapcsolatban.

A történetben van szerelem, cselszövés, ármány, minden szükséges alkotóelem, amitől egy olyan nagyívű színházi eladás tud megszületni, ami a nézőt egyfelől állandó figyelemre és gondolkodásra, a történelmi helyezettekkel való azonosulás szándékára serkenti. Másrészt a sok helyszínes, sok szereplős, látványos díszlettel, jelmezzel dolgozó előadás, a remek énekesi és színpadi kvalitásokkal rendelkező színészek és sokféle táncszínházi eszközt felvonultató tánckar egy élvezetes és szórakoztató produkció ígéretet adja, amely egyszerre tud tanítani és hősöket felmutatni. Olyan hősöket, akikre manapság - rohanó és klippszerű világunkban - nagyon nagy szükség van. Olyan hősöket, akik az élet nagy kérdéseiben és kritikus pillanatiban az alapvető erkölcsi és etikai normák és elvárások szerint  cselekednek és példaképek lehetnek a ma embere számára.

Mikó Csaba – Závada Péter – Szemenyei János: SÁNDOR MÁTYÁS

 • Sándor Mátyás: Őze Áron
 • Szathmár gróf: Kiss Attila
 • Báthory István gróf: Gasparik Gábor
 • Báthory Péter: Ágoston Péter
 • Torontál Simon: Sipos Imre
 • Torontálné: Auksz Éva
 • Torontál Száva: Hermányi Mariann
 • Sárkány: Jegercsik Csaba
 • Pescade: Bán Bálint
 • Matifou: Földes Tamás
 • Boros: Szemán Béla
 • Namír: Tőkés Nikoletta
 • valamint a Bartók Táncszínház táncművészei

Rendezte: Léner András

Esőnap: 2020.08.30. (V) 20.30


AZ ELVESZTETT KIRÁLYSÁG - Délibáb Társulat

AUGUSZTUS 30. VASÁRNAP, 11:00
Kápolna Gyerekszínpad

Élőzenés, asztali bábelőadás 4-10 éves gyerekeknek a Földünkről, a Földünkért.

Környezetünk védelme az egyik legfontosabb dolog, melyre meg kell tanítanunk gyermekeinket. Bábelőadásunk a gyerekek nyelvén, vagyis mesén keresztül hívja fel a figyelmet az emberek felelősségére, és megmutatja, hogy mit kell tennünk Földünk védelmének érdekében. A mesében felbukkanó varázslények mindegyike más-más természeti jelenséget szimbolizál a maga karakteres módján. Történetünk főhőse egy kisfiú, aki a kutyájával való játék közben egy elvarázsolt helyre téved. Ez a Színes Dombok Királysága, ahol a vidám, színes mindennapok szépségét tönkretette a rengeteg szemét, amit az emberek eldobáltak. A kisfiú azonnal a varázslények  egítségére siet, és izgalmas küzdelmek árán megszabadítja Erdőmanó, Széltündér és Aranybálna otthonát a hulladéktól.


TÁTRAI BAND

2021. JÚLIUS 16. PÉNTEK, 20:30

Kedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. július 17-ére Balatonboglárra meghirdetett TÁTRAI BAND koncert technikai okok miatt későbbi időpontban, 2021. július 16-án kerül megrendezésre.

A megvásárolt jegyek az új időpontra automatikusan érvényesek.

Megértésüket köszönjük!

A Kultkikötő csapata

Az 1989 óta működő Tátrai Band tagjai a legelismertebb hazai muzsikusok közé tartoznak. Pályafutásukat számos nagylemez és aranylemez fémjelzi, és olyan ismert számok, mint a New York, New York vagy a Küszöbön túl. A zenekar 30 éve sikert sikerre halmoz, ezúttal a balatonboglári közönséget igyekeznek lenyűgözni!
A zenekar tagjai:

 • Tátrai Tibor – gitár
 • Horváth Charlie – ének
 • Pálvölgyi Géza – billentyűs hangszerek
 • Solti János – dob
 • Horváth Kornél – percussion
 • Glaser Péter – bass
 • Csiszár Péter – saxofon
 • Vincze Fekete Vera – vokál
 • Varga Zsófi – vokál

2020.08.07. - 2020.08.09.
2020.08.15. - 2020.08.16.
2020.08.21.
2020.08.23.
2020.08.29. - 2020.08.30.
További ajánlataink

2020.08.06. - 2020.08.27. Balatoni programok augusztus 2020
KULTKIKÖTŐ - frissTerasz - Badacsony
2020.08.14. Balatoni programok augusztus 2020
Hair - Alsóörs
2020.08.14. Balatoni nyári programok 2020
Hair - Alsóörs
2020.08.01. - 2020.08.18. Balatoni programok augusztus 2020
Balatonlelle Szabadtéri Színpad előadások
2020.08.01. - 2020.08.29. Balatoni programok augusztus 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonföldvár
2020.08.01. - 2020.08.29. Balatoni programok augusztus 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonfenyves
2020.08.01. - 2020.08.30. Balatoni programok augusztus 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonszárszó
2020.08.01. - 2020.08.30. Balatoni programok augusztus 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonboglár
2020.08.01. - 2020.08.31. Balatoni programok augusztus 2020
Balatoni programok augusztus
2020.08.17. Balatoni nyári programok 2020
A Pál utcai fiúk - Alsóörs
2020.07.24. - 2020.08.18. Balatoni nyári programok 2020
Balatonlelle Szabadtéri Színpad előadások
2020.08.20. - 2020.08.23. Balatoni nyári programok 2020
Séf Fesztivál Tihany 2020
2020.08.20. - 2020.08.23. Balatoni programok augusztus 2020
Séf Fesztivál Tihany 2020
2020.07.09. - 2020.08.27. Balatoni nyári programok 2020
KULTKIKÖTŐ - frissTerasz - Badacsony
2020.07.03. - 2020.08.29. Balatoni nyári programok 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonfenyves
2020.07.03. - 2020.08.29. Kultkikötő Balatonfenyves 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.04. - 2020.08.29. Balatoni nyári programok 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonföldvár
2020.07.03. - 2020.08.30. Balatoni nyári programok 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonszárszó
2020.07.04. - 2020.08.30. Nyári Színház Balatonboglár 2020. Várjuk a Kultkikötőben - Online jegyvásárlás
2020.07.05. - 2020.08.30. Balatoni nyári programok 2020
KULTKIKÖTŐ - Balatonboglár
2020.06.01. - 2020.08.31. Balatoni nyári programok 2020
Balatoni nyári programok
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 1

Sellő Kemping

Sellő Kemping

A Sellő Kemping Balatonbogláron, a vitorláskikötő mellett található. Méltán nevezhető a Balaton-part egyik legcsodálatosabb kempingjének, amely egy festői homokos partú félszigeten terül el. Különösen népszerű a vízisportok kedvelőinek körében. Várjuk kedves vendégeinket! Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 2 500 Ft -tól 3 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Balatoni programok augusztus 2020
Balatoni programok augusztus 2020
2020. augusztus 6 - 27.
Balatoni nyári programok 2020
Balatoni nyári programok 2020
2020. augusztus 14.
Kultkikötő Balatonfenyves 2020. Online jegyvásárlás
Kultkikötő Balatonfenyves 2020. Online jegyvásárlás
 • Balatonfenyves
2020.07.03. - 08.29.

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!

Bűvész Színház
Bűvész Színház
 • Budapest
 • XI. kerület
Fészek Művészklub
Fészek Művészklub
 • Budapest
 • VII. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 500 Ft -tól 3 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás