Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.

László-napi Vigasságok, Laci-nap, Lacipecsenye fesztivál, falunap - ha június vége, akkor mi már csak erre gondolunk. 2017-ben 13. évesek leszünk idén, amit június 23-25. között meg is ünneplünk. Mit kívánunk? Szép időt, sok látogatót és remek hangulatot! Mit kínálunk? Színpadot a parkban, ízletes gasztronómiát, élő koncerteket, gyermekszínházat, sokízű főzőversenyt, legényERŐpróbát, lacházi tehetségek kulturális kavalkádját, helyi zenekarokat, fagyi- és fröccsteraszt. Három nap (szó szerint) felhőtlen szórakozást kívánunk és kínálunk minden vendégünknek! Találkozzunk júniusban a XIII. László Napi Vigasságokon!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 2340 Kiskunlacháza , Művelődési Központ előtti tér (Kinizsi P. u. 1.)

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

XIII. Lacipecsenye Fesztivál - László napi Vigasságok 

2017. június 23.–június 25.

Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár Kiskunlacháza

Főbb fellépőink:

Csurgó zenekar * Honeybeast * BassBeton Rock Band * Lagzi Laci * Kovácsovics Fruzsina * Opitz Barbara Hivatalos Oldala * Hip Hop Boys * DJ Lotters * Maszk Bábszínház * Kasza Tibor

Továbbá:
DanceFitness * Kiskunlacházi Fúvószenekar * tűzzsonglőrök * 7. Trabant - Wartburg Találkozó Kiskunlacháza * Veterán Motoros Vándor Kiskunlacháza * Kiskun Virágok * Petyovszki Virág * Phesziraz Fitt Stúdió Rúdtánc Ráckeve * Kosztolányi Ákos * Varga Viktória * Alex Moore Táncegyesület * Kiss Anikó táncosai * Bokréta Néptánccsoport Kraszna * Kiskun Néptánc Együttes Kiskunlacháza Egyesület * Cseh Lilla és barátai * WillPower Tánc és Sport Egyesület * Volly AMI * Vörösmarty úti Iskola gyermekkórusa * dömsödi Dezső Lajos AMI Társastánc Tagozata Mihó Diána vezetésével * Bőcze Bernadett és tanítványai * Csernov Miklós és barátai

2017. június 23.,  21:00–22:30
Honeybeast koncert

2017. június 24., 7:00–13:00
Fakanál-párbaj - Főzőverseny

A XIII. László-napi Vigasságok és Lacipecsenye fesztivál keretein belül ismét fakanálpárbajra hívjuk Kiskunlacháza és környéke vállalkozó szellemű főzőcsapatait.

Június 24-én (szombaton) reggel 7 órától, amikor mások még nyugodtan reggeliznek vagy alszanak, a művelődési központ előtti területen már sülni és főni fognak az ízletes ételek. Az idei év különlegessége, hogy ezúttal DESSZERTet is kell készíteni, ezért a verseny időtartamát - ahogy láthatjátok - egy órával meghosszabbítottuk!

Nevezési díj nincs, helyette 500-, forintért kóstolójegyek vásárolhatóak. Az értékelés és a díjazás is kóstolás alapján fog történni. Az első három helyezett díjazásban részesül!

A győztesek a támogatók által felajánlott jutalmakat kapnak.
A versenyző szakácsok lehetőleg annyival többet főzzenek, hogy a zsűri és a közönség is egy-két kanállal kóstolhasson majd ételeikből.

Részletes tájékoztatás és jelentkezés a művelődési központban Szabóné Eszes Erzsébetnél.
Nevezzenek minél hamarabb!

Forrás: Szervezők, Facebook


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Lacipecsenye Fesztivál - László Napi Vigasságok 2017. június 23-25. Kiskunlacháza