Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!

Kiskunlacháza Airport

A Kiskunlacháza Airport mindössze 31 km-re található a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől dél-keleti irányban, így tökéletes körülményeket teremt akár üzleti felhasználású-, akár hobbi célú repülőgépek számára. A fővárosból autóval fél óra alatt megközelíthető reptér közelében olyan természeti kincsek terülnek el, mint a Kiskunsági Nemzeti Park vagy a Ráckevei Duna.


A reptér teljes területe 485 hektár, ami ötszöröse a budapesti Margit-sziget területének. A Kiskunlacháza Airport a hazai magánrepülőterek között egyedülálló módon 35 hektár szilárd burkolattal rendelkezik. A 2500 méter hosszú és 45 méter széles kifutópályát /a pálya déli oldalán 800*45 méter aktív futópálya van kijelölve/ összesen 29.000 m2 állóhely, aszfaltburkolatú gurulóutak, valamint előterek egészítik ki. Ezzel a Kiskunlacháza Airport Magyarország legkorszerűbb magánrepülőterévé lépett elő.

Az országban egyedülálló, újépítésű hangárak a legmagasabb komfortfokozatot, míg a korszerű technikával felújított alagúthangárak pedig költséghatékony tárolási lehetőséget biztosítanak repülőgépnek és tulajdonosnak egyaránt. A reptéren NINCS LESZÁLLÁSI és FELSZÁLLÁSI ILLETÉK, így akik a Kiskunlacháza Airport területén tárolják repülőgépüket, díjtalanul szállhatnak le- és fel a kifutópályán.

A Kiskunlacháza Airport céljai, elkötelezettsége és üzletpolitikája:

A Kiskunlacháza Airport vezetőségének célja, hogy az ország legmodernebb kisgépes repterének üzemeltetésével minél ideálisabb körülményeket biztosítson a magyarországi sport és kedvtelési célú repülés, valamint a technikai motorsportok számára.

A Kiskunlacháza Airport helyet biztosít repülőiskolák, karbantartó szervezetek, repülőgép tulajdonosok és üzemeltetők számára. A reptér kompromisszumok nélkül biztosítja a biztonságos repülés és üzemelés feltételeit, és árbevételét kizárólag a fejlesztési célok megvalósítására fordítja!

A Kiskunlacháza Airport jó kapcsolatot tart fent a szomszédos településekkel és azok lakóival, számunkra munkahelyeket biztosít.

A reptér vezetősége eltökélt a terület vad- és madárvilágának védelme mellett, amit az eredeti gyepfelületek helyreállításával és rekultiválásával szolgál. A korábbi katonai felhasználás során keletkezett tájsebeket eltüntette, és őshonosos fafajtákkal pótolta a kiöregedett faállományt.

A Kiskunlacháza Airport hitvallása, hogy korszerű szolgáltatások nyújtson, korrekt árakon, a természeti értékek tiszteletben tartása mellett.

Az LHKK előnyei:

 • Budapest közelsége (31 km, 30 perc autóút)
 • Hosszú és széles szilárd burkolatú (bazalt) kifutópálya (2,5 km*45m)
 • Díjtalan le- és felszállás
 • Új, magas komfortfokozatú hangárok
 • Szeparált repülőgép-tárolás
 • Kiváló minőségű kiszolgáló-épületek
 • Kedvező bérleti díjak
 • Akadálymentes környezet
 • Hatalmas összterület (485 ha)
 • Egyedülállóan nagy, többszörösen kezelt szilárd burkolatú felület (25 ha)
 • Egyszerű megközelíthetőség (M0, M5, M6 közelsége)
 • Saját vasútállomás

Forrás: A reptér honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Kiskunlacháza Airport