Egy éves a Shopmark, nyerd meg Te az egyik Fiatot!
Egy éves a Shopmark, nyerd meg Te az egyik Fiatot!
Nemzetközi robotépítési- és programozási verseny Győrben
Nemzetközi robotépítési- és programozási verseny Győrben
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Advent Bécsben és Sopronban: Hangolódjon az ünnepekre a karácsonyi pompába öltözött császárvárosban!
Advent Bécsben és Sopronban: Hangolódjon az ünnepekre a karácsonyi pompába öltözött császárvárosban!
Gasztrohegy Gasztrokalandok - Exkluzív gasztrotúrák hétvégente
Gasztrohegy Gasztrokalandok - Exkluzív gasztrotúrák hétvégente
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

MagNet Közösségi Ház programok 2019

2019.10.12. - 11.09.

A MagNet Közösségi Házban egyaránt helyet adunk színes kulturális programoknak, civil közösségépítő eseményeknek, önismereti, terápiás csoportoknak, valamint spirituális rendezvényeknek igényes, vonzó környezetben.

Élmények és értékek! Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Programok

BölcsőSzínház- Légy Te a Kisbabád első mesehőse!

2019. október 17., csütörtök, 10:30–13:30

Színház kismamáknak és totyogóiknak

Banyanya és Csodacsöpp útra kel. Kalandozásaik során találkoznak a mese szereplőivel, ismerős ritmusokkal és dallamokkal,  megismerkednek egy csodás világgal, ahol a jó mindig győzedelmeskedik a rossz felett.

Ajánlott korosztály: 0-3 éves korig

A részvétel  október 17-én INGYENES, ezt követően 1 500 ft/baba-mama.

Előzetes regisztráció szükséges.

ZERO WASTE Workshop - Vászonzsákoslány x Ubclothpad

2019. október 18., péntek, 18:00–21:00

TELTHÁZ
Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan jelentkeztetek a wokrshopra, sajnos túlságosan is sokan, az első 20 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani, a többiek várólistára kerülnek. De ne aggódjatok, lesznek még ilyen és hasonló zero waste wokrshopjaink, amin biztosan találkozhatunk. Keep calm & don't use plastic

Gyere el és beszélgessünk a fenntarthatóságról, miközben olyan eszközöket készítünk amikkel helyettesítheted az eldobható, egyszer használatos műanyagokat.

Ha nem csak Júliusban, hanem egész évben folytatnád a műanyag mentességet, vagy most vágnál bele környezettudatos életmódba, akkor nálunk a helyed! Workshopunkon egyedi vászonszütyőt és szendvicscsomagolót készíthetsz magadnak, melyekkel örökre búcsút mondhatsz az öko szorongásodnak. Tervezd meg egyedi mintádat, amivel dekorálhatod a saját zero waste eszközeidet, amikkel gyerekjáték a hulladékmentesség.

A workshop időpontja: 2019. október 18. (péntek) 18.00-21.00-ig

A wokrshop helyszíne: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.), Rekettye terem.

A wokrshop részvételi díja: 3.000 Ft, ami magába foglalja az anyagköltséget is. A fizetésről a jelentkezőket külön e-mailben értesítjük.

Ecstatic Dance - Magnet évadnyit - Dj Konrad,workshop:Németh Viktor

2019. október 19., szombat, 17:30–21:30

Indul az új, immár harmadik Ecstatic Dance Budapest évad a Magnetban! A nyári fesztiválszezon után új energiákkal, inspirációval, ötletekkel telve készülünk az együttlétekre.

A nyitó alkalommal Németh Viktor barátunk tart elő programot és aztán vezeti fel a tánc elejét. Ő otthonosan mozog már nálunk, közreműködött Dj-ként és a kakaó szertartásunkon élő zenével is.

PROGRAM 
17:30 – Ajtónyitás
18:00 – A teremtés impulzusai" workshop Németh Viktorral
19:00 – Ecstatic Dance
21:30 – Zárás

ELŐPROGRAM 18:00-19:00
Németh Viktor: "A teremtés impulzusai" workshop

A mozgás orientált workshop keretén belül bepillantunk abba a folyamatba, ahogyan létrehozzuk, teremtjük a világunkat. Szó esik arról is, hogy miért haladunk olykor lassan az életünk dolgaival.
Kipróbáljuk milyen megszüntetni  a minket már nem szolgáló mintákat, működéseket, és milyen tudatosan létrehozni valamit, amit igazán szeretnél. Majd megtapasztalhatod, hogy az általad teremtett dolog milyen viszonyban van veled. Megmutatja a felelősségedet, hogyan vagy jelen a világodban.
Izgalmas ugye?
Várom, hogy velem tartsatok!

Németh Viktor ( Dj Jaya, Kirtan Band) több mint 8 éve vezet elvonulásokat, tűzönjárásokat és egyéb eksztázis technikákra épülő folyamatokat. Amerikában a tudat működésével foglalkozó Avatar rendszer mesterkurzusát végezte el, ami a tudat működésével foglalkozik, majd a Kundalíni jóga tanárképzőjét. Több testtudatossággal foglalkozó rendszerben is tapasztalatot szerzett. Jelenleg a Nonduális szemléletű Bodyworkben képződik. Saját belső munkájában az Advaita filozófia iránymutatásait követi. "Hiszek a folyamatos átalakulásban, a lélek érésében és hogy a tudatunk mindig oda vezet, ahol dolgunk van. Várlak szeretettel!"

DJ KONRAD
Live:
FATOUMATA HARI
GERZSON JÁNOS

RÉSZVÉTEL 
Ecstatic Dance + "A teremtés impulzusai" workshop 5.000 Ft
csak Ecstatic Dance 4.000 Ft

Julia Chants & Német Viktor kírtan

2019. október 20., vasárnap, 19:00–22:00

Sok szeretettel invitálunk októberi Magnetes kírtanunkra, ezúttal kedves barátunk, Németh Viktor lesz a vendégünk, aki méltán ismert a hazai spirituális zenei szférában, hiszen az elsők között volt, aki a kírtan műfajt népszerűsítette: a Kirtan Banddel számos nagy fesztiválon és koncerten léptek fel. Nagyon örülünk neki, hogy ismét együtt zenélhetünk vele, nagy szeretettel és hálával vagyunk irányába! ♥

Gyertek, legyetek részesei egy újabb utazásnak önmagatokba a zene, a mantrák és a közösségi együttlét gyógyító, nyugtató, ringató energiájával.

"Maga a Kirtan,  szó szoros értelmében, magának a transzcendentális erőnek a megnyilvánulása. Ennek a rezgésnek a minőségével az el nem képzelhető, a nem várt, természetes módon megnyilvánul.” Govinda Kai

A Julia Chants zenekar üde színfoltja a hazai spirituális zenei világnak, egyedi, különleges hangzásvilággal. A tagok mind elkötelezett gyakorlói valamely meditációs,- jóga,- önismereti technikának, és közös bennük a mantrák és a zene odaadó szeretete, így az általuk közösen teremtett térben könnyedén kapcsolódhatunk belső világunkkal.

Ugyan a zenekar frissen alakult, de tagjai már régóta a mantra zene világában tevékenykednek; Juli rendszeresen tart kirtanokat világszerte (például Amszterdam, India, Tel Aviv, Róma). Ákos az Earth Jam Music egyik alapítója, aki rendszeresen zenélt a Kirtan Bandben, valamint kirtan jameken. Gyuri jelenleg a Lanou és a Karuna Mantra Experimentben muzsikál, korábban pedig a Matana zenekarban vett részt. Dávid a könnyűzene világában ismert zenekarokban játszott, most a Lanou zenekarban zenél sokunk örömére. Bence a zene terápiás hullámain keresztül érkezett a mantrákhoz, és az elmúlt időszakban egyre több formációban mutatta meg tehetségét mind zeneileg, mind a koncertek megszervezésben.
A Julia Chants így színes, izgalmas egyéniségekből összeállt banda, ahol harmonikusan egyesül a tradicionális kírtan a nyugati zenei világgal.

Ajánlott adomány: 2500 Ft

Creative Practice L2 - szakmai tréning

2019. október 21-22.

Ha coachként, trénerként, HR-esként, segítő szakemberként "tovább lépést" tervezel a szakmai életedben, akkor a 2 napos Creative Practice L2 - szakmai tréning az egyik legjobb befektetés saját magadba. Az ICF 18 kreditponttal "jutalmazza" a fejlődésed.

A tréningen gyakorlati útmutatót kapsz ahhoz, hogy hogyan működj együtt úgy egy csapattal, hogy mérhető fejlődést érj el velük. Megtanulod, hogyan teremts meleg, barátságos légkört az egymást nem ismerő, vagy egymást nem kedvelő résztvevők között is. Praktikus, egyedi technikákkal imerkedsz meg, amelyeket különböző korú, érdeklődésű, előképzettségű közönség esetén - vagy egyéni tanácsadáson is - hatékonyan tudsz alkalmazni.

A szakmai eszköztárad bővítésére megtanulod a Points Of You® módszerének 4 egyszerű lépésének gyakorlati alkalmazását.

Tapasztalati tudást szerzel a The Coaching Game, a Punctum és a Faces coaching kártyák széleskörű alkalmazási lehetőségeivel kapcsolatban és még haza is viheted őket.

Felépíted a saját Points Of You® workshop-od a "titkos összetevők" segítségével.

Tanuld meg az alapokat és kezdj el dolgozni!! A tréning elvégzése után Points Of You® Gyakornokként lehetőséged lesz Hello Points - Felfedező alapképzést is tartani.

Jelentkezz bátran, ha Hello Points - Felfedező alapképzést, vagy korábban Train The Trainer-t végeztél!

Tedd meg a következő lépést szakmai eszköztárad bővítésére a Points Of You® Akadémia képzési rendszerében! Jelentkezz most!

PÁR BAJOK és megoldásaik

2019. október 24., csütörtök, 18:30–21:00

“Semmi vagyok nélküled”
“Túl jó vagy hozzám!”
“Meg sem érdemellek!”
“Most nincs időm egy komoly kapcsolatra.”
“Félek, hogy elveszítelek!”

ugye ismerősek ezek a mondatok?

Ismét itt az Énegyetem programja az Együtt kerek - kerekasztal-beszélgetés és közösségépítő program. 
Arra gondoltunk októberben beszélgessünk veletek együtt a szerelmi kapcsolatokról, melyek oly sok gyönyörűséget és bajt okoznak nekünk.

A 2,5 órás esemény első részében meghívott előadóink beszélgetnek a témában, majd rajtad a sor, hogy kérdezz tőlük, ha szeretnél.
A második részben kiscsoportos, megosztós, kapcsolódós rész következik, melyben hozzád hasonló érdeklődésű embereket is megismerhetsz.

*A rendezvényről kép, hang- és videofelvétel készülhet. A részvételeddel egyben ezek elkészítéséhez is hozzájárulsz.

Flamingó Farhát Gálvölgyivel + Para, Bakács & Vágvölgyi

2019. október 28., hétfő, 19:00–21:30

A Klubrádió két szupersztárja, és mellettük még két ex-Narancsos egy műsorban! Két univerzum, két stílus, egy cél: a totális szórakoztatás!

GÁLVÖLGYI Jánost ezúttal olyan dolgokról is faggatjuk az Andrássy úti MagNet Közösségi Házban, amilyenekről még soha senki a világon...
Az újrakezdés után Bakáccsal+Para-Kováccsal+Vágvölgyi B. Andrással - mint házigazdákkal - rendezünk újabb kulturális eseményt, melynek keretében:

BESZÉLGETÜNK... MEGKÖTÉSEK NÉLKÜL

Talkshow + élő rádiófelvétel

Együtt - egyedül - önismereti foglalkozás: közösség, magány

2019. október 29., kedd, 18:00–20:00

Szeretettel meghívlak háromalkalmas önismereti csoportfoglalkozásom első alkalmára.

A csoporton irodalmi szövegek segítségével járjuk körbe központi témánkat, amely a közösségi lét és az elmagányosodás.

A szövegek segítőink lesznek, nem elemezni fogjuk őket, a csoporton való részvételhez nem szükséges semmiféle irodalmi előismeret. Elsősorban azokkal a témákat fogunk dolgozni, amiket ti, a résztvevők hoztok be, ami titeket foglalkoztat.

A következő két alkalom előreláthatólag novemberben lesz, néhány hetes rendszerességgel. Pontos időpontjaikat hamarosan kiírom és jelezni fogom. Az alkalmakon egymástól függetlenül részt lehet venni, ám javasolt a mindhármon való részvétel, a teljes ív végigkövetéséért.

Regisztráció: a részvételhez jelezd regisztrációdat október 21-ig.

A csoport csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indul.

Részvételi díj: 3 500 forint (helyszínen fizetendő)
Árengedmény:
- ha részt vettél már korábban a Platán Könyvtárban szervezett csoportjaim valamelyikén, akkor 2500 forintért számodra egy alkalom díja
- ha az első alkalomon kifizeted mindhárom alkalmat egyben, 2500 forint a részvételi díj alkalmanként

Szeretettel várlak, Rudolf Panka, irodalomterapeuta

Mihályi Péter: Mi lesz velünk? - Nyugdíjról, TB-ről

2019. november 6., szerda, 19:00–21:00

Jegyek elérhetőek.

Mihályi Pétert szinte mindenki ismeri az országban.
Ahogy szokták mondani, sok mindent letett az asztalra, de mégis a Juszt László által készített interjú tette széles körben ismertté. /Az interjú témája az egészségügy és a nyugdíj volt.

Szinte felkavarta az országot és aktualitásából azóta sem vesztett. 
Viszont sok kérdés nyitva maradt.
Merre tovább? Mit kellene másképp tennünk?
Mit kellett "volna" másképp tennünk?

Olyan tisztán, közérthetően fogalmaz, hogy még a bonyolultabb dolgok is könnyen átláthatóvá válnak - kortól, végzettségtől függetlenül.
Nemhiába, egy igazán intelligens ember mindenkivel szót ért.

Az este egy hiteles képet kaphatunk a nyugdíjrendszer jelenjéről, jövőjéről, egészségügyről, privatizációról - mindezt egy tartalmas előadás keretében.

Talán ezen az estén nem lesz annyi humorban részünk, amit Mérő Lászlótól vagy Kemény Dénestől megszoktunk, de, hogy érdekes és tartalmas lesz - az biztos.

Tetszik önnek az eseményünk? Segítse előadásunkat egy megosztással!

Hello Points - Felfedező Points of You® alapképzés

2019. november 9., 10:00–16:00

Szeretnél másokon segíteni? Szeretnéd jól csinálni? Szeretnél fejlődni és/vagy másokat fejleszteni? Válaszd a Points of You® Akadémia új 4 szintű képzési programjának 1 képzési napját!

A Hello Points - Felfedező coaching alapú képzés Neked szól, ha szeretnéd a szakmai eszköztárad bővíteni és/vagy az ICF akkreditáció is fontos számodra!

A Points of You® nemzetközi szinten elismert módszere és eszközei megnyitják a szívet és az elmét, a megszokottól eltérő módon tanulod a módszertant és fejleszted az önismereted. Az alapképzésen való részvétel bárki számára nyitott, aki szeretne tanulni, fejlődni azért, hogy az új ismeretekkel hatékonyan segítsen önmagán és másokon.

A képzés ára tartalmazza az eszközöket is: 1db Coaching Game, 1db Punctum kártya csomag + a képzéshez tartozó munkafüzet, jegyzet......

A 6 órás programon catering (kávé, tea, víz, aprósütemény) szolgálja a résztvevők kényelmét.

A Hello Points - Felfedező alapképzésen résztvevők Nemzetközi Tanúsítványt és 6 kreditpontot kapnak, valamint lehetőséget a Points of You® Akadémia következő Creative Practice tréningjére való jelentkezésre. Korábban Train The Trainert végzettek kedvezményes áron jöhetnek ismételni! 

Énekelj a saját hangodon! - kis létszámú énekműhely Palya Beával

2019. november 9., szombat, 10:00–18:30

MEGTELT!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra megnyílik a jelentkezés Palya Bea ének workshopjára, ám ezúttal erőteljesebben kerül fókuszba az egyéni fejlődés lehetősége: a limitált férőhelyes műhelymunkán az egyéni kreativitáson és egyéni énekhang-kipróbáláson lesz a hangsúly.

"Az első szólólemezemen énekeltem egy perzsa dalt. Amin, a szőnyegkereskedő - akinek a torkában volt amúgy a perzsa énektechnika - a szőnyegbolt hátsó kis szegletében fogadott, gyakoroltunk, magyarázott a tenger hullámairól, újra elővettük ugyanazt a dallamrészletet, és századszor is elénekeltem. És ha jött valami nem természetes, nem őszinte belőlem a tanulás hevében, akkor azt mondta szelíden: no, Bea, sing on your own voice.

Mi is az, hogy saját hangon énekelni?

Amin mondatai elkísérik az egész pályámat. Minél igazabb legyek belülről, igaz legyen a kiénekelt szó, őszinte a hang, és közben énektechnikailag is elsajátítsam azt a tudást, amely a perzsa, bolgár, magyar, cigány dalokhoz, a saját dalaimhoz, és más dalokhoz kell.

Ezen a workshopon...
- ...lehetőséged lesz a saját hangoddal foglalkozni: megkeresni, milyen, eddig talán rejtett kincseket tartogat számodra.
- ...fogunk foglalkozni automatikus írással is, amely segít kitisztíttatni az esetlegesen eldugult kreatív csatornákat, az esetleg zártabb állapotban lévő torkokat, szíveket.
- ...fogunk énekelni rengeteget - együtt és szólóban is. Magyar, bolgár, cigány dalok, és egy csomó énekgyakorlat, amely a saját hangod még teljesebb megismerése felé visz.

Amikor megszólal egy egyéni hang, annyi mindent mesél. Mi van ott belül, mi az, ami már megnyílt, mi az, ami még kitörésre vár. 

Megtalálni az én saját hangom: nagyon örömteli, véget nem érő utazás.

Várom szeretettel, melegséggel és persze hangokkal a kezdő és haladó énekeseket is!"

FONTOS TUDNIVALÓK!

 • Érkezés: 9:30
 • Lesz egy egyórás ebédszünet, amit a környéken, illetve a helyszínen is el lehet költeni, de hozhattok magatokkal is ennivalót, ha úgy esik jól (az ár nem tartalmazza az ebédet)

Jegyek csak előzetesen és online vásárolhatók!

Forrás: Szervezők közösségi oldala


2019.10.12. - 2019.11.09.
Találatok száma: 5

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Látvány és élmény!

Budapest éjjel

Budapest nappal

Kiemelt ajánlatok

Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
 • Budapest
 • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

MagNet Közösségi Ház
MagNet Közösségi Ház
 • Budapest
 • VI. kerület

Érdemes felkeresni!

Ádám Villa rendezvényközpont
Ádám Villa rendezvényközpont
 • Budapest
 • VII. kerület
Amazon Stúdió
Amazon Stúdió
 • Budapest
 • VI. kerület
Barcsay Kiállítóterem
Barcsay Kiállítóterem
 • Budapest
 • VI. kerület

Ez is érdekelheti!


Egy éves a Shopmark, nyerd meg Te az egyik Fiatot!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG