Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tisza-tavi tavaszi kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi tavaszi kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Húsvéti ünnepi programokra hívjuk és várjuk!
Húsvéti ünnepi programokra hívjuk és várjuk!

MagNet Közösségi Ház programok 2019

2019.02.26. - 04.21.

A MagNet Közösségi Házban egyaránt helyet adunk színes kulturális programoknak, civil közösségépítő eseményeknek, önismereti, terápiás csoportoknak, valamint spirituális rendezvényeknek igényes, vonzó környezetben.

MagNet Közösségi Ház programok 2019

Programok

2019. február 26.
Ős Hangok útja - Kalmár Andreával és Etelével

Ezen a hang meditáción intuitív, lágy és erőteljes ősi sámáni gyógyító hangok ölelnek körül. Hangtálakkal, gongokkal, sámándobokkal, indián furujával és sámánének segítségével utazhatsz és töltődhetsz. A foglakozáson kényelmesen fekve vagy ülve vehetsz részt, amihez polifont és meditációs párnát biztosítunk.

A női oldal hangjait Kalmár Andrea, a férfi oldalt pedig Simonfi Etele ébreszti.

A hang a legősibb megnyilvánulása a LÉTEZÉSNEK - a lüktetés, rezgés, a hullámzás. Ahogy dobban a szívünk, úgy mindannyiunkban ott lüktetnek lelkünk hangjai, a múlt, a jelen és a jövőnk folyamatainak összefonódott harmóniái, melyben felfedezheted létezésed csodáját.

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Bojtorján terem
(Budapest, Andrássy út 98)

Részvételi díj: adományos a helyszínen.

Helybiztosításod érdekében kérjük jelentkezz be.


2019. február 27.
MagNet Labor: Rakonczay Gábor - Az út, mely formál minket

"A legmerészebb álmok is megvalósíthatóvá válnak, ha érdemben és minőségben teszünk értük..., mert mindannyiunk feladata átkelni önmagunk óceánján."

Rakonczay Gábor Kétszeres Guinness világrekorder óceáni evezős, négyszeres óceánátkelő magyar hajós, motivációs előadó és tréner a célmegvalósítás és a krízishelyzet-kezelés területén.
Négy sikeres óceánátkelés – 2 Atlanti-óceán átevezés, 2 átvitorlázás – , 30 ezer lehajózott km.

Az Év Kalandja díj (Best of 2008 Adventure) National Geographic Adventure – Washington
Guinness World Records elismerés – London
Magyar Formatervezési Díj – Budapest
Guinness World Records díj – London
2 könyv – Tűzhangya (társszerző : Rakonczay Viktória)
– Átkelés a végtelenen
5 országban, 70 ezer embernek tartott, valós élményeken alapuló motiváló – célmegvalósító előadás.

Nemrég sikeresen befejezett déli-sarki expedíciójáról beszél nekünk február 27-én.


2019. március 2.
Csecsemő - és gyermek életmentő tanfolyam

Felkészültem! 0+ 
csecsemő – és gyermek életmentő tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők gyakorlatban elsajátíthatják az újraélesztési technikák alkalmazását, valamint az idegen test légutakból való eltávolítását. Átfogó ismeretekre tehetnek szert a csecsemőket fenyegető veszélyforrásokról, leggyakoribb betegségekről, kezelésükről, megelőzésükről és személyes jellegű kérdéseikre is választ kaphatnak. Nem könnyű kiigazodni a kórházak, ügyeletek rendszerének útvesztőjében, a gyermekek után járó állami támogatások igénylésében, oktatóink igyekeznek minden igényt kielégíteni, és részletes útmutatóval segítik a fiatal párokat abban, hogy minden esetben megtalálják a megfelelő intézményt (akár éjszaka is). Az oktatás időtartama nagyjából öt óra. Az előadást sok éves oktatási gyakorlattal rendelkező mentőtiszt tartja.

Az oktatás során kötetlen beszélgetés formájában teheti fel mindenki kérdéseit, és oktatóink igyekeznek minden kíváncsiságot kielégíteni, praktikus, hasznos tanácsokkal szolgálni.

Ára: 8.000 Ft/fő, 14.000 Ft/pár

Helyszín: MagnetHáz

Előzetes jelentkezés szükséges.


2019. március 3.
Bartók, a népzenekutató - Opensinging Tóth Árpáddal

Bartók, a népzenekutató

Hogyan lehet egy zeneszerző modern és hagyománytisztelő egyszerre? Hogyan járja át a népzene Bartók legprogresszívabb zenei hangzásait is? Hogyan csendül fel a szlovák, a román és természetesen a magyar népzene lépten-nyomon műveiben úgy, hogy szinte soha nem idéz eredeti dallamokat?
És végül: Hogyan lesz Bartók mindenkié, de leginkább a miénk?
Éneklés, analízis, aha-élmények mindenkinek!

A BELÉPÉS INGYENES!


2019. március 6.
Gustav Klimt: A csók 3 - élményfestés

Szívet-lelket melengető szinek ragyogó arannyal, érzéki életöröm, szerelem, intimitás, játékos ornamentikával egybefonódva. A mélység és a könnyedség harmóniája. Ez és még sokkal több Gustav Klimt, a bécsi szecesszió leghíresebb festője, aki gyönyörűen ábrázolta a nőket minden életkorukban, várandósan és öregen is, mintegy összekapcsolva a nőiességet a természettel, a születés és elmúlás ciklikusságát ünnepelve dekoratív képein.

A Csók című festmény 1908-ban már azelőtt rekordáron kelt el, hogy a festő befejezte volna, nekünk pedig nem is kell messzire utaznunk, hogy élőben lássuk: a bécsi Belvedere büszkélkedhet vele, további 23 Klimt képpel együtt.

Aranyozzuk be a lelkünket és fessük meg együtt ezt a zseniális képet most a MagNet Házban!

Minden eszközt mi biztosítunk (festékek, vászon, festőállvány, ecsetek, paletták, kötény stb.)

Mivel a létszám limitált, a RÉSZVÉTEL ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT és a jelentkezés beérkezési sorrendjében történik!

A részvételi díj: 9900.-/ fő

Előre jelentkezés szükséges.


2019. március 8.
Szerhangfürdő

Szeretettel hívunk Titeket március 8-án (pénteken) 19:45-kor kezdődő hangfürdőnkre.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház - Juhar terem (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Érkezés 19:40-től, kezdés kb. 19:50-kor, befejezés kb. 21:20-kor.

Kérjük, hogy 2500 Ft adománnyal támogassátok programunk költségeit, egyesületünk fenntartását és fejlesztését!

A termünk befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék.


2019. március 20.
Alfons Mucha: A Hold 2 - élményfestés

A cseh szecesszió nagymesterétől, Alfons Muchától festjük meg a csodálatos, ezüstös ragyogású A Hold című képet, amihez egy különleges, selymesen-fémesen-gyöngyházasan csillogó festéket is használunk!

Mucha képein könnyed mozdulatú, kígyózó, hosszú hajfürtű nőket ábrázol pompás ruházatban és hihetetlen gazdagságú növényi ornamentikával borítja be a képfelületet. Allegórikus, stilizált képein Mucha a nők szépségét és titokzatosságát örökítette meg. Nőalakjait a “szerencse istenasszonyainak” nevezték, akik egyszerre keltettek erotikus vonzalmat és képviseltek egyfajta tisztaságot, amire nem csupán az akkori kor vágyott, de a ma embere is.

Mucha autodidaktaként indult a pályán, a prágai képzőművészeti akadémiáról eltanácsolták, de később Münchenben és Párizsban képezte magát, majd elég szépen kiteljesedett az életműve, és kora egyik leghíresebb, legünnepeltebb művésze lett. Egyszerre volt festő, grafikus, illusztrátor, plakátművész, színpadképek megalkotója, valamint  bankjegyeket, bélyegeket is tervezett, sőt székesegyházakban is láthatjuk az ólomüveg ablakait.

Bár az art nouveau kiemelkedő művészeként tartják számon, ő szimbolistának vallotta magát.

Gyere és fesd meg velünk te is ezt a gyönyörű képet! Akár egyedül jössz, akár családtagjaiddal, barátaiddal, kollégákkal, garantáltan nagyszerű élmény a közös alkotás, az a folyamat, ahogy megszületik a saját festményed a kezed alatt!

Nem szükséges semmilyen előképzettség vagy tapasztalat, csak a nyitottságod, a jókedved és az alkotókedved! Minden eszközt mi biztosítunk (festékek, vászon, kötény, festőállvány stb.)

Mivel a létszám limitált, a RÉSZVÉTEL ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT és a jelentkezés sorrendjében történik!


2019. március 29.
MagNet Labor - Bihari Viki: Nárcizmus, és ami mögötte van

Közérdekű kérdésekről párbeszédet kezdeményező sorozatunk, a MagNet Labor Pszichés Es(e)tek címmel három alkalmat szentel az önismeretünk szélesítésének. A népszerű blogger, Bihari Viki segít majd az eligazodásban, második találkozásunkkor a nárcisztikus személyiségzavarról fog beszélni nekünk.

Felkapott téma mostanában a nárcizmus, talán nem véletlenül, hiszen a könyveknek, előadásoknak, és a legújabb kutatásoknak köszönhetően lassan egyre tisztábban látjuk, hogy nem mindig velünk van a baj, igenis léteznek bántalmazó kapcsolatok, ahol áldozatok, szenvedő alanyok vagyunk. Egy nárcisztikus ember mellett nem könnyű az élet, hiszen önmagán kívül szinte senki másra nem figyel, empatizálni nem tud, érzelmileg kapcsolódni hozzá pedig lehetetlen. Hogy van-e kiút? Természetesen van!

Erről, és még sok másról fog mesélni Bihari Viki!
Várunk szeretettel minden érdeklődőt, az előadás után kérdezni is lehet majd!


2019. április 11.
Versben-dalban - Acoustic Light Blue koncert a Költészet Napján

Egy különleges koncerttel lepjük meg az ALB rajongókat és az irodalomkedvelőket a Költészet Napja alkalmából a MagNet Közösségi Ház Ház Belső Udvarában. A műsor első felében klasszikus és kortárs költők megzenésített versei hangzanak el. A második részben ihletett szövegű dalok feldolgozásai hallhatók, vagyis olyan dalok, amelyek szövege akár versként is megszülethetett volna..

Az est vendége: Pápay Eszter költő.


A megfeleléstől az önállóság felé-önismereti csoport

Nyolc alkalmas önismereti csoportfolyamatba, ahol fókuszunkban a megfelelés és önleértékelés szövevényes útvesztői állnak

Időpontok: március 02., március 16., március 30., április 13., április 27., május 11., május 25., június 08.

Tartja: Ferenczi Gabriella és Erdősi-Bóta Bence

Ár: 15 000 Ft/alkalom


Belső erő workshop
Időpont: 2019. április 19-21. péntektől vasárnapig 10:00-19:00

A három napos csoporton azon dolgozunk,  hogy kapcsolódj a haragodhoz és belső erővé tud transzformálni. Megéled azt, hogy uralod és erőként használod céljaid eléréséhez

Tartja: Kun Szilvi

Részvételi díj: 38 000 Ft

Forrás: Szervezők közösségi oldala

 


2019.02.26. - 2019.04.21.
Kapcsolódó időpontok

2019.03.29. - 2019.03.31. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.04.05. - 2019.04.07. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.04.12. - 2019.04.14. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.04.19. - 2019.04.21. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.04.26. - 2019.04.28. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.05.03. - 2019.05.05. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.05.10. - 2019.05.12. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.05.17. - 2019.05.19. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.05.24. - 2019.05.26. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.05.31. - 2019.06.02. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.06.07. - 2019.06.09. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.06.14. - 2019.06.16. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.01.01. - 2019.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
2019.06.21. - 2019.06.23. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.06.28. - 2019.06.30. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.07.05. - 2019.07.07. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.07.12. - 2019.07.14. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.07.19. - 2019.07.21. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.07.26. - 2019.07.28. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.08.02. - 2019.08.04. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.08.09. - 2019.08.11. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.08.16. - 2019.08.18. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.08.23. - 2019.08.25. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.08.30. - 2019.09.01. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.09.06. - 2019.09.08. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.09.13. - 2019.09.15. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.09.20. - 2019.09.22. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.09.27. - 2019.09.29. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.10.04. - 2019.10.06. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.10.11. - 2019.10.13. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.10.18. - 2019.10.20. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.10.25. - 2019.10.27. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.01. - 2019.11.03. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.08. - 2019.11.10. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.15. - 2019.11.17. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.22. - 2019.11.24. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.29. - 2019.12.01. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.06. - 2019.12.08. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.13. - 2019.12.15. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.20. - 2019.12.22. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.27. - 2019.12.29. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
Találatok száma: 5

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
  • Budapest
  • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Figyelmébe ajánljuk!

MagNet Közösségi Ház
MagNet Közösségi Ház
  • Budapest
  • VI. kerület

Érdemes felkeresni!

Ádám Villa rendezvényközpont
Ádám Villa rendezvényközpont
  • Budapest
  • VII. kerület
Amazon Stúdió
Amazon Stúdió
  • Budapest
  • VI. kerület

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Mars küldetés, Földön kívüli szórakozás
Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket