Gyermeknapi korlátlan vidámparkozás, vidám családi szórakozás Budapesten!
Gyermeknapi korlátlan vidámparkozás, vidám családi szórakozás Budapesten!
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Cardoner Hotel **** - természetközeli kikapcsolódás Dobogókőn
Cardoner Hotel **** - természetközeli kikapcsolódás Dobogókőn
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Miskolci koncertek 2024 / 2025. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2024. május 29. (szerda)

Egész évben változatos koncertek, hangversenyek várják a zene iránt érdeklődőket Miskolcon 2024 / 2025-ben is. Szabadtéri és fedett helyszínen megrendezett zenei események várják a vendégeket. Visszatérő hazai sztárfellépők, helyi kedvencek gondoskodnak a szórakozásról.

Miskolci koncertek, zenés programok 2024 / 2025

A jövő Mesterei - A Zeneakadémia karmester szakos hallgatóinak koncertje

2024. MÁJUS 24. PÉNTEK, 19:00
2024. MÁJUS 31. PÉNTEK, 19:00
Művészetek Háza

2024.05.24 19:00
A Zeneakadémia karmesterszakos hallgatóinak koncertje

R. Strauss: Don Juan
vezényel: Tólcheff Ignacio

Rossini: Olasz nő Algírban – nyitány
vezényel: Eszenyi Zsombor

J. Strauss: Császárkeringő
vezényel: Vucskics Ádám

Dvořák: 9. szimfónia, e-moll, "Az Újvilágból"
vezényel: Pánczél Tamás

2024.05.31 19:00
A Zeneakadémia karmesterszakos hallgatóinak koncertje

Wagner: A nürnbergi mesterdalnokok – nyitány
vezényel: Oravecz Péter

Brahms: Tragikus nyitány
vezényel: Kaur Pennert

R. Strauss: Till Eulenspiegel vidám csínyjei
vezényel: Teremi Dárius

Wagner: Trisztán és Izolda - Előjáték és Izolda szerelmi halála
vezényel: Safarek Krisztián
közreműdödik: Kővári Eszter Sára - szoprán

Kodály: Marosszéki táncok
vezényel: Záray Viktor

Kodály: Galántai táncok
vezényel: Hámori Belián


Djabe special guest Chieli Minucci Tour of Waterfalls

2024. MÁJUS 24. PÉNTEK, 19:30
Ady Endre Művelődési Ház

Előzenekar – Android 19:30

 • Chieli Minucci – gitár
 • Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek
 • Barabás Tamás – basszusgitár
 • Koós-Hutás Áron – trombita
 • Kaszás Péter – dobok, ének
 • Bubenyák Zoltán – billentyűs hangszerek

Chieli Minucci gitáros a nyolcvanas évek elején alapított világhírű amerikai jazz/funk/world formációnak, a Special EFX-nek alapító tagja és mai napig vezetője. A nyolcvanas és kilencvenes években a Special EFX a tengerentúli jazz élet egyik legjelentősebb zenekara volt, és mind a mai napig kiemelkedő résztvevője, több Grammy jelöléssel a tarsolyukban.

Magyarországon a Djabe együttes vezetője, Égerházi Attila adta ki a legutóbbi Special EFX albumot vinylen. Ennek alkalmából a Djabe zenekar együtt játszott Chielivel a Budapest Jazz Clubban. A zenészek ekkor határozták el, hogy 2024 májusában közös európai turnéra indulnak.

A turné a Tour of Waterfalls címet kapta. A Djabénak és Chielinek is van egy Waterfall című kompozíciója. A két szerzemény foglalja keretbe a műsort, melyben Chieli Minucci, Djabe és Special EFX számok hangzanak majd el.

A Djabe a hazai Jazz/World fusion műfaj elsőszámú képviselője. Számtalan hazai és nemzetközi díj birtokosa. 1995 óta több mint száz kiadványuk jelent meg szerte a világban. Keresettek a nemzetközi fesztiválokon és koncerthelyszíneken. Eddig 44 országban léptek fel. Több mint 20 éve dolgoznak együtt a világhírű Genesis gitárosával, Steve Hackettel. Ettől az évtől kezdve Chieli Minucci is részt vesz a Djabe lemezek készítésében és közös turnékat is szerveznek.

Chieli nem csak zeneszerzőként és zenekar vezetőként ismert, hiszen számos kiváló előadónak készített felvételt és lépett fel velük együtt. A teljesség igény nélkül Celine Dion, Lou Reed, Lionel Richie, Jennifer Lopez, Jewel, Mark Anthony, Michael Bolton, Rupert Holmes, Eartha Kitt, Eddie Fisher, Anastasia, Whalum, Maysa, Jeff Lorber, Norman Brown, Bernie Williams, Marion Meadows, Lao Tizer, Mindi Abair, Rick Braun, Gerald Veasley, Omar Hakim, Eric Marienthal és még sokan mások élvezhették a játékát lemezeiken és koncertjeiken.

Chieli nemcsak a jazz és pop világában érzi magát otthon, de tehetséges televíziós- és filmzeneszerző is. 10-szer jelölték Emmy-díjra, melyből 3 meg is nyert zeneszerzői munkájáért. Fimzenéi többek között a No Country for Old Men, a Bowfinger, a Legally Blonde, a Panic alkotásokban hallhatóak. Minucci kompozíciói elhangzanak a Pán Péter, a Dora a felfedező, a Thomas a gőzmozdony és más élő színpadi produkciókban.

Az Android a hazai progresszív zenei szcéna kiemelkedő zenekara. A koncerten az új Wordless Scriptum albumot mutatják be.


Koncz Zsuzsa - Jelbeszéd 2.0

2024. MÁJUS 29. SZERDA, 19:00
Művészetek Háza

Ennek egyik apropója, hogy ötven éve, 1973-ban jelent meg az ötödik Koncz-nagylemez, a Jelbeszéd – melynek kivételes dalai, de „hányatott sorsa” (kevéssel megjelenése után betiltották) is kiemelt helyet biztosít az egyébként is igen sikeres életmű albumai között.

Az 50. jubileumra a közelmúltban megjelent felújított kiadás, bónusz dalokkal kiegészítve látott újra napvilágot.
A másik apropó tehát, hogy a bónusz dalok között ott van a koncert címét is adó, új Bródy János szerzemény, a Jelbeszéd 2.0, mely szándéka szerint az egykori, legendás albumot, tehát múltunkat, köti össze jelenünkkel.

A koncert programját, mint mindig, most is kettős szempont jellemzi majd.

Megszólalnak a közelmúlt nagy sikerű albumai, a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai és olyan Koncz-klasszikusok, mint a Valahol egy lány, a Kárpáthyék lánya vagy az Ég és föld között. Lesznek versek, és természetesen hallhatunk dalokat az eredeti Jelbeszéd albumról is.


Jazz Inside Band koncert

2024. MÁJUS 30. CSÜTÖRTÖK, 19:00
Művészetek Háza

Igényes jazz muzsika, a MÜHA Kávézóban.

Vendég: Dr. Peller Jazz Band


Zságer Balázs AV performance - Analog Balaton

2024. JÚNIUS 1. SZOMBAT, 20:00

ZSÁGER BALÁZS AV performance

Zságer Balázs zenész, kiadó-vezető. A Žagar vezetőjeként  immár húsz éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége. Albumai számos nemzetközi, fórumon visszhangra találtak - Wings of Love c. számát több külföldi rádióadó és TV-csatorna játszotta. Számos színházi és filmzenei munka kapcsolódik a nevéhez. A BBC és a CNN műsorai mellett a CSI helyszínelőkben is hallhatóak zenéi. A Žagar tagjaként eltöltött 20 év után, elindította saját szólóprojektjét illetve Katona Kati vizuális művésszel egy audiovizuális duót. Szolóprojektjében inkább az ambient és a kisérletező kedvű elektronikus zenék felé kalandozik. Első szólóalbuma 2024 áprilisában jelent meg 'Aqua Obscura' címmel.

Élő fellépésein többnyire álom- és meseszerű hangzásvilágot alkot, szintetizátor textúrákkal és lassan változó folyamatokkal, miközben igyekszik hipnotikus flow-érzetben tartani hallgatóját.

Zsuffa Aba és Vörös Ákos duója, vagyis az Analog Balaton 2017-ben alakult Budapesten. Az ország egyik legizgalmasabb zenekaraként tartják őket számon, illetve felléptek a Bonobo, a Weval és a Bob Moses előzenekaraként is. A formáció hangzása már a kezdetek óta az akusztikus gitárzenére, és a sötétebb tónusú, lüktető elektronikára épül.  Karrierjük alakulása több szempontból is különleges. Még nem voltak felvett dalaik, amikor már telt házas live-act bulikat adtak szerte az országban. A hazai underground körökből egyre inkább előretörő Analog Balaton végül 2021-ben jelentette meg első nagylemezét. A kilenc számos ’Lent’ című anyag hű maradt a kezdeti improvizatív jellegű, monoton elektronikához, úgy, hogy közben már nagyon erős szövegcentrikusság jellemzi. A lemez szétcsúszott esték, bágyadt reggelek, és magányos szomorkodások története, az őszinte sorok pedig azonnal betaláltak, a ’Lent’ a szakma és a közönség körében is osztatlan sikert aratott. Az album szinte teltház előtt debütált az Akvárium Nagy Hallban, az a38 hajós koncertjükre pedig már jóval a meghirdetett dátum előtt elfogyott az összes jegy. 2022-ben már nem volt fesztivál Analog Balaton nélkül, ugyanebben az évben pedig már landolt is a következő kislemezük a ’Csússz le’ rajta olyan közreműködőkkel, mint Szendrői Csaba (Elefánt) vagy 6363 (Gege). Zsuffa Aba és Vörös Ákos 2023-ban sem lassított, az országjáró turnéjukat követően felléptek az ország legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban, szerepeltek Hajós András Dalfutár c. műsorában, év végén pedig elnyerték a Music Hungary Showtime-díját, megfejelve mindezt egy dupla teltházas Akvárium Nagyhall koncerttel. Az idei év több szempontból is izgalmas lesz a duó számára, egyrészt érkezik az újabb nagylemez, másrészt pedig az Analog Balaton május 30-án visszatér a Budapest Parkba, hogy egy minden eddiginél durvább látvánnyal tunningolják fel a már jól ismert analógos veretést.


Komolyzenei Kaleidoszkóp

2024. JÚNIUS 6. CSÜTÖRTÖK, 18:00
Miskolci Szimfonikus Zenekar, Miskolci Egyetem Aula


Latin Gitárest Szűcs Antal Gáborral és vendégeivel

2024. JÚNIUS 14. PÉNTEK, 20:00
MÜHA Csengey-kert

Kapunyitás: 19:30

Közreműködik: Füvessy Norbert, Horváth János

Szűcs Antal Gábor /Skorpió, Dinamit, Bikini/ több mint két évtizede szórakoztatja és varázsolja el a közönséget latinos, improvizatív muzsikájával. Az előző évek teltházas koncertjei után, Szűcs Antal Gábor és barátai idén egy különleges felállásban készülnek a Latin gitárzene kedvelőinek. A színpadon három virtuóz gitáros fogja előadni a már jól ismert pezsdítő latin dallamokat. A miskolci latin koncertek állandó szereplője Füvessy Norbert mellett, az országos hírű Horváth János kápráztatja el a közönséget gitártudásával.
Idén – a tavalyihoz hasonlóan- szabadtéri helyszínen lesz bemutatva ebben a ritka felállásban a népszerű műsor. Így hárman csak Miskolcon lesznek láthatók/hallhatók!

Ültetett rendezvény, a kertben padok-lócák, székek, babzsákok lesnek elhelyezve.

A helyszín- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!


Operagála

2024. JÚNIUS 15. SZOMBAT, 19:00
Művészetek Háza Hangversenyterem

Miskolci Szimfonikus Zenekar

vezényel: Lorenzo Castriota Skanderbeg

közreműködik:

 • Nurdan Küçükekmekçi – szoprán
 • Walter Fraccaro – tenor
 • Giuseppe Altomare – bariton

Már hagyományszerű a nyár eleji operagála a Miskolci Szimfonikus Zenekarral. Felcsendülnek népszerű operarészletek, különleges részletek a legismertebb művekből, valamint igazi csemegék, melyek kavalkádja garancia a fergeteges előadáshoz a három fantasztikus külföldi énekes tolmácsolásában.

 • Verdi: Giovanna d’Arco – nyitány                          
 • Verdi: Don Carlos – IV. felvonás – „Tu che le vanità” (Nurdan Küçükekmekçi)
 • Verdi: Don Carlos – III. felvonás – „Per me giunto” (Giuseppe Altomare)
 • Giordano: Andrea Chénier – „Un di all’azzurro spazio” (Walter Fraccaro)
 • Csajkovszkij: Anyegin – Polonéz
 • Verdi: Othello – Othello és Jago kettőse (Walter Fraccaro, Giuseppe Altomare)
 • -----------------------------------------------------------------------------------------
 • Verdi: A legnanói csata – nyitány                          
 • Puccini: Edgar – I. felvonás – „Questo amor” (Giuseppe Altomare)        
 • Cilea: Adriana Lecouvreur – IV. felvonás – „Poveri fiori” (Nurdan Küçükekmekçi)
 • Bizet: Carmen – II. felvonás – Virágária (Walter Fraccaro)
 • Bizet: Carmen – II. felvonás – Torreádor-dal (Giuseppe Altomare)
 • Verdi: Macbeth – Ballabili – „Boszorkánybalett”
 • Puccini: Tosca – Tosca és Cavaradossi duettje (Nurdan Küçükekmekçi, Walter Fraccaro)

Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje

2024. JÚNIUS 16. VASÁRNAP, 19:00
Miskolc Generali Aréna

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound.

Hans Zimmer német filmzeneszerző, aki az Esőember című kultikus filmmel vált híressé. "Amikor az "Esőember" zenéjét alkottam, mindig arra gondoltam: ne próbáld háttérbe szorítani a szereplőket. Maradjon meg a háttérben. Raymond, a főszereplő nem igazán tudja, hol van valójában. Másképp látja a világot, mint mi... Miért ne alkothatnánk 'világzenét' egy olyan világhoz, mely csak az ő fejében létezik?" - emlékszik vissza Hans.

Ez a mű igazi áttörést jelentett karrierjében - Zimmert Oscar-díjra jelölték. Hollywood legjobb rendezői sorban álltak, hogy együtt dolgozhassanak vele. Hans pedig teljesen feladta a munkáját, gyakran egyszerre két-három filmben is közreműködött. Zenéje annyira lenyűgözte a Disney stúdiót, hogy Zimmer-t bízták meg az "Oroszlánkirály" című animációs film zenéjének megírásával. A film főcímzenéje három rangos díjat - Oscar, Golden Globe és Grammy - hozott neki. Azóta Zimmer számos díjat nyert, és Hollywood egyik legjobb színészévé vált. Ritkán van Oscar-díjátadó Zimmer-jelölés nélkül.

A lélegzetelállító show - beleértve az egyedülálló fény- és optikai hatásokat, a Lords of the Sound nagyzenekar minden hangszerének összehangolt hangzását, a szólisták és a kórus hangjait Hans Zimmer legjobb alkotásaival kombinálva - segít elmerülni egy gyönyörű tündérmese hangulatában, és a szimfonikus hangzás felejthetetlen élményt nyújt. A Hans Zimmer zenéje című koncertek egyetlen nézője sem marad közömbös, ezt bizonyítja az is, hogy az adott koncertprogram évek óta teltházas.

Ne hagyja ki a bemutatót 2024 nyarán a magyarországi városokban.


Promenád

2024. JÚNIUS 20. CSÜTÖRTÖK, 19:00
Miskolci Szimfonikus Zenekar, Akropolisz Szabadtéri Színpad


Rúzsa Magdi koncert

2024. JÚNIUS 21. PÉNTEK, 20:00
Diósgyőri vár, Lovagi Tornák Tere

Kapunyitás: 19:00

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő.Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa.
2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz, és az 1 x fent 1 x lent, 2021-ben a Szembeszél, a Karma, és a Domine, 2022-ben a Papírsárkány, 2023-ban az Elmegyek és a Rosszlány című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.
2024 februárjában ötödször adott dupla koncertet a Budapest Arénában. Rúzsa Magdi továbbra is a legnépszerűbb hazai énekesnő. A rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, 19 slágerrel.

Jegyár:

 • Super Early Bird: 5500 Ft (korlátozott darabszámban)
 • Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban)
 • Standard: 7500Ft
 • VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban)

VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink


Kollár-Klemencz Kamarazenekar: A folyó – koncert

2024. JÚLIUS 12. PÉNTEK, 20:00
MÜHA Csengey-kert

Kapunyitás: 19:30

A folyó a Kollár-Klemencz Kamarazenekar sorrendben ötödik albuma, tudatos folytatása annak a minden természetben mélyre hatoló munkának, amit a dalszerző Kollár-Klemencz László az irodalomban is és a zenében is következetesen visz, és vezeti vissza a közönségét abba a lenyűgöző világba, ahonnan minden folyó ered.
A klasszikus zenei, népzenei, világzenei zenészek az évek során maximálisan szervültek az állandóan új utakat kereső zenekarvezető változásainak állandóságához, s az így kialakult Kollár-Klemencz világ éppen annyira természeti, mint természetfeletti, éppen annyira hordozza a magyar kultúra nyomait, mint amennyire határok nélküli.


Carson Coma koncert

2024. JÚLIUS 21. VASÁRNAP, 20:30
MÜHA Csengey-kert

Kapunyitás: 20:00

A Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint alkotta Carson Coma egy rockzenekar. Ez a rockzenekar olykor a torzított gitárok helyett az akusztikus gitárokat, a dobfelszerelés helyett pedig a tamburint választják, és kisebb csoportokba tömörülve indulnak el játszani. Az elmúlt öt évben kiadtak négy nagylemezt és végigkoncerteztük az országot, olykor még határon túlra is merészkedtek. A turnébuszban, a fapados repülőjáratokon és a próbateremben eltöltött közös évek úgy szakmailag, mint emberileg meghatározták a hatos egymáshoz és a világhoz való viszonyát, amelyből nem engednek semennyit: csak nyomják a rokkot és majd lesz valahogy!


Zártosztály és a bakancsos Edda tagjai

2024. JÚLIUS 27. SZOMBAT, 20:00
Ady Endre Művelődési Ház

Kapunyitás: 19:00

Még egyszer!
Idén újra Miskolcon a Zártosztály és a bakancsosok! Akik voltak már az előző évek koncertjein, pontosan tudják, hogy mire számíthatnak. 22 Edda sláger a 80-as évekből, a Kölyköd voltam-tól a Gyere őrült-ig. A két gyémántlemezes korszak sikerdalai ex-Edda tagok előadásában.
Idén a két régi dobos - Buksi, Tüsi- lesz a vendég, valamint Amerikából megint hazajön Barta Alfonz!
A Zártosztály jelenlegi felállása: Csillag Endre Csuka, Mirkovics Gábor Zserbó, Donászy Tibor Tipcsi, Kiss Zoltán, és Lázár Zsigmond.
Idén 50 éves az Edda, ünnepeljük együtt ezt a jeles évfordulót hat régi taggal!!!
Legendás Edda dalok, eredeti Edda tagokkal a ZÁRTOSZTÁLYON!! 
A ZÁRTOSZTÁLY zenekar egyetlen koncertre állt össze 2013.02.08-án. Tagcseréket követően alakult ki a jelenlegi felállás. A műsorban szerepelnek a 1985-86-87-ben általuk írt és előadott számok, többek között: Gyere Őrült, Veled vagyok, Lisztománia, Változó idők, Ünnep, Kör, és még jó néhány akkori legendás Edda dal. A ZÁRTOSZTÁLY zenekar 2023-ban ünnepelte, fennállásának 10. évfordulóját egy saját dalokat tartalmazó lemezzel.

A helyszín és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!


Esti Kornél

2024. AUGUSZTUS 3. SZOMBAT, 19:30
MÜHA Csengey-kert

A több mint 15 éves Esti Kornél zenekar eddig hat nagylemezt és egy újrahangszerelt dalokat tartalmazó, egyórás filmmel kiegészített válogatáslemezt jelentetett meg.
Teltházas budapesti koncertjeik mellett a vidéki klubok és a fesztiválok állandó fellépői. 2021-ben dupla Akvárium NagyHallos koncerttel ünnepelték 15 éves fennállásukat, 2022 tavaszán jelent meg hatodik, Nyitva hagytam című albumuk. Hamarosan pedig érkezik a hetedik nagylemezük, melynek előfutára, 2023 nyarán megjelent a Nem viszlek tovább.

A műsor és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!


Krúbi és Beton.Hofi koncert

2024. AUGUSZTUS 16. PÉNTEK, 20:00
Lovagi Tornák Tere

19:00 Kapunyitás
20:00 Beton.Hofi
22:00 Krúbi
Beton.Hofi
Rap Artist

Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói.

Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be.

Jegyár:

 • Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban)
 • Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban)
 • Standard: 8500 Ft
 • VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban)
 • VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

Dés László: ÍGY ÖTEN! koncert

2024. SZEPTEMBER 17. KEDD, 19:00
Miskolc Generali Aréna
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új nagynevű színész négyes mutatkozik be Dés László dalaival: Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin.

„Kedves zene és dalszerető közönség! Évtizedek óta dolgozom színészekkel, és ez nem véletlen. Szeretem, ahogy dalokat énekelnek, ahogyan azok szövegét, tartalmát értelmezik, és tehetségüket, mély ismereteiket az emberi lélekről, az emberi természetről beleviszik előadásukba. Nagy lelkesedéssel és örömmel létrehoztunk egy új csapatot,Így öten!címmel, Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin és Dés László szereplésével. Az új produkció ősbemutatója 2022.július 28-án volt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, egy nagyszerű zenekar közreműködésével.”

Dés László

Dés László a kiváló színésznővel,Básti Julivala múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel, azután a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait és azóta is rendszeresen hívja vendégül koncertjeire.

Für Anikóés Dés László ebben a produkcióban találkozott először koncert színpadon. Für Anikó remek színésznő és amellett nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot. Dés dalokat korábban még nem énekelt, nagy izgalommal vártuk a nagy találkozást, amely remekül sikerült!

Mácsai Pállal,akiről köztudott, hogy nemcsak prózában rendkívüli művész, de nagyszerűen énekel és gitározik,  Dés László több produkcióban lépett már fel együtt, de korábban ezek leginkább zenés irodalmi műsorok voltak. Idén áprilisi koncertjére hívta először vendégül énekelni, sőt, kifejezetten neki írt dalt, melynek szövegét maga a kiváló színész jegyzi. 

Nagy Ervinnel2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés Lászlóval, azóta is vendég Básti Juli mellett az országos turnén, mindenütt nagyon nagy sikert aratva.  Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.

A produkciót ezúttal is egy kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri.

Az együttes tagjai:

 • Sipeki Zoltán -  gitár
 • Boros Attila  - basszusgitár
 • Sebestyén Áron – billentyűs hangszerek
 • Gyenge Lajos  - dobok
 • Óvári Éva  - vokál
 • Péter Barbara – vokál

Maestro bérlet - Miskolci Szimfonikus Zenekar

 • 2024. SZEPTEMBER 24. KEDD, 19:00
 • 2024. OKTÓBER 21. HÉTFŐ, 19:00
 • 2024. NOVEMBER 18. HÉTFŐ, 19:00
 • 2024. DECEMBER 16. HÉTFŐ, 19:00
 • 2025. JANUÁR 20. HÉTFŐ, 19:00
 • 2025. MÁRCIUS 10. HÉTFŐ, 19:00
 • 2025. ÁPRILIS 7. HÉTFŐ, 19:00
 • 2025. MÁJUS 15. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Musical és Miskolc Symphonic

2024. SZEPTEMBER 28. SZOMBAT, 19:00
Művészetek Háza

Válogatott musical slágerek a műfaj legkiválóbb művészeinek és ifjú tehetségeknek előadásában.

Közreműködők:
Miskolci Szimfonikus Zenekar
Ének: Borbély Richárd,  Cselepák Balázs,Csiszár István,Handa Eszter,Jancsó Dóra, Kacsenyák Gábor,Tunyogi Bernadett, Varga Andrea, Vágó Zsuzsi, Csintalan Kitti, Domahidi Anna, Gyetvai Martin, Magyar Gréta, Puskás Jázminés a Zenita Alapítvány valamennyi ifjú tehetsége

Tánc: Harc- és Táncművészeti S.E Show Tánc Szakosztály

Vezényel:
Medveczky Szabolcs


Capriccio bérlet - Miskolci Szimfonikus Zenekar

 • 2024. OKTÓBER 31. CSÜTÖRTÖK, 19:00
 • 2025. JANUÁR 27. HÉTFŐ, 19:00
 • 2025. FEBRUÁR 24. HÉTFŐ, 19:00
 • 2025. ÁPRILIS 28. HÉTFŐ, 19:00

KALAP JAKAB koncert

2024. OKTÓBER 13. VASÁRNAP, 11:00
Művészetek Háza

Kalap Jakab saját dalaiból álló Bábkoncertje a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében.

Magával ragadó előadásmódját átszövi az állandóan jelen lévő zenei és színpadi humor, mely egyúttal könnyen emészthetővé teszi a népzenei elemekre épülő produkciót. Műsora az élő koncert és a bábszínház csodálatos találkozása. 

A rendezvény 1 éves korig ingyenes, 1 éves kor felett mindenkinek belépőjegyet kell vásárolnia!


Rákász Gergely - Lords of the Organ VIII.

2024. NOVEMBER 15. PÉNTEK, 19:00
GÖRÖG KATOLIKUS ISKOLA


Neoton Nagykoncert

2024. DECEMBER 29. VASÁRNAP, 19:00
Generali Aréna


2024.05.29.
2024.05.30.
2024.05.31.
2024.06.01.
2024.06.06.
2024.06.14.
2024.06.15.
2024.06.16.
2024.06.20.
2024.06.21.
2024.07.12.
2024.07.21.
2024.07.27.
2024.08.03.
2024.08.16.
2024.09.17.
2024.09.24.
2024.09.28.
2024.10.13.
2024.10.21.
2024.10.31.
2024.11.15.
2024.11.18.
2024.12.16.
2024.12.29.
2025.01.20.
2025.01.27.
2025.02.24.
2025.03.10.
2025.04.07.
2025.04.28.
2025.05.15.
További ajánlataink

2024.05.31.
2024.06.06.
2024.06.14.
2024.06.15.
2024.06.20.
2024.09.24.
2024.09.28.
2024.10.21.
2024.10.31.
2024.11.18.
2024.12.16.
2025.01.20.
2025.01.27.
2025.02.24.
2025.03.10.
2025.04.07.
2025.04.28.
2025.05.15.
Találatok száma: 49

Miskolci Galéria Alkotóháza

Miskolci Galéria Alkotóháza

Miskolci Galéria Alkotóház - A Csabai kapuban lévő hajdani vízgyógyintézetből, később hadikórházból kialakított alkotóház szakmai működését hosszú időn át elsősorban annak több évtizedre visszanyúló sokszorosított grafikai múltja határozta meg. A grafikai műhelyek mellett festők és szobrászok munkájához is ...

Kiemelt partner
Premier Hotel Miskolc

Premier Hotel Miskolc

A Premier Hotel Miskolc vadonatúj, modern szálloda Miskolc belvárosában. A Macropolis bevásárló- és irodaközpontban található, amely egy egész háztömböt foglal el a belvárosban, ahol nagy európai vállalatok és gyártók irodái, üzletek, apartmanok találhatók. A szállodából gyalog elérhető Miskolc ...

Kiemelt partner
Abigél Vendégház Miskolctapolca

Abigél Vendégház Miskolctapolca

Vendégházunk Miskolc-Tapolca, Aradi u. 6. alatt található. Kompletten felújított szálláshelyünk, igényesen kialakított szobáival, kellemes, nyugodt környezetben várja vendégeit, akik kikapcsolódásra, pihenésre vágynak. A barlangfürdő 5-6 perc sétára található. Ebben a kellemes környezetben kedves vendégeinknek ...

Alfa Hotel*** Superior Miskolctapolca

Alfa Hotel*** Superior Miskolctapolca

Az Alfa Hotel és Wellness Központ Miskolc-Tapolcán a Barlangfürdő közelében, a tapolcai őspark szomszédságában található. Wellness hotel szolgáltatásaival, kényelmével és mégis családias hangulattal várja kedves vendégeit. Konferenciaterem.

Avalon Resort & SPA***** Miskolc

Avalon Resort & SPA***** Miskolc

Az Avalon Resort & SPA***** Superior harmincegy minden igényt kielégítő szobával, két junior lakosztállyal, két luxus lakosztállyal, tizenöt exkluzív HONKA rönkházzal és 2021-től az új, tizenöt szobás Erdei Dizájn szállodaépülettel várja a természet közelségében pihenni vágyókat. A modern és ...

Bodnár Gábor Cserkészpark

Bodnár Gábor Cserkészpark

A Bodnár Gábor Cserkészpark Miskolc határában, a Bükk-hegység kapujában, a Majális-parkban található. A parkot a Szinva patak partján határolja az északi oldalról. Égerfás, ligetes környezetben található, viszonylag sík, egyenletes területen.

Bástya Apartman Miskolc

Bástya Apartman Miskolc

Az apartman Diósgyőrben (Miskolc Bükk hegyei közé nyúló részén), a Diósgyőri vár szomszédságában található. Az erdő alatt, zöldövezetben, de a város vérkeringésétől csupán néhány percnyire helyezkedik el. Elsősorban a természetet, régi hagyományokat kedvelő családoknak ajánljuk pihenésre, ...

Bástya Konferencia & Wellness Hotel ***/**** Miskolctapolca

Bástya Konferencia & Wellness Hotel ***/**** Miskolctapolca

Miskolctapolca szívében, Közép-Európa egyetlen meleg vizű és gyógyhatású barlangfürdőjétől 100 m-re található szállodánk. Szállodánk ***-os és ****-os kategóriában kínál szálláslehetőséget.

City Hotel Miskolc****

City Hotel Miskolc****

A City Hotel Miskolc**** a borsodi megyeszékhely legvonzóbb belvárosi szállodája, ahol helyi ízekkel, specialitásokkal várjuk vendégeinket jól megközelíthető, kellemes környezetben. A négycsillagos hotelben 39 szobában 80 kényelmes férőhelyet alakítottunk ki. A tágas, légkondicionált szobák ...

Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

A Várkert Panzió festői környezetben, a Diósgyőri Vár és a 2015. augusztusában átadott Lovagi Tornák Tere közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyőr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind ...

1 2 3 4 5   
Találatok száma: 30

Premier Hotel Miskolc Étterem

Premier Hotel Miskolc Étterem

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon ...

Kiemelt partner
Lillafüredi Sport- és Kalandpark Falatozó és Játszótér

Lillafüredi Sport- és Kalandpark Falatozó és Játszótér

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark jelenleg nem üzemel, de saját falatozóval és játszótérrel rendelkezik, amely szeretettel várja a vendégeket. Falatozónkban büfé jellegű ételek és italok széles választékával várjuk kedves vendégeinket! Itt a tavasz, irány a szabad levegő! Kapcsolódjatok ki a ...

Kiemelt partner
Avasi Cellarium Pálinka és Borház

Avasi Cellarium Pálinka és Borház

Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince ...

Bella Italia Pizzéria Miskolc

Bella Italia Pizzéria Miskolc

A Bella Italia új fogások, ízek bevezetésével folyamatosan bővíti kínálatát, és állandó akciókkal várja az olasz ízekre kíváncsi kedves vendégeket.

Creppy PalacsintaHáz Étterem Miskolc

Creppy PalacsintaHáz Étterem Miskolc

A Creppy PalacsintaHáz nem egy újabb étterem a sok közül, nem is amolyan retro, strand mellett lévő, nagyi lekváros palacsintáját sütögető vállalkozás. Nem állunk be a sorba, éttermünk különleges, mégis meghitt és elegáns.

Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

A Várkert Panzió festői környezetben, a Diósgyőri Vár és a 2015. augusztusában átadott Lovagi Tornák Tere közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyőr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind ...

Dolce Vita Étterem Miskolc

Dolce Vita Étterem Miskolc

Új trend, új étterem Miskolc legfelkapottabb utcájában a Déryné utcán. Olasz és magyar ételek gondos odafigyeléssel. Mert a vendéglátás a szenvedélyünk.

Don Giovanni Pizzéria & Pub Miskolc

Don Giovanni Pizzéria & Pub Miskolc

A Don Giovanni Pizzeria & Pub Miskolcon azoknak akik igényes szórakozásra vágynak. Eredeti Olasz recept alapján készült pizzáink mellett a kínálatunkban szerepelnek még saláták, palacsinták és üdítők. Ha szereted a pizzát, rendelj online pár kattintással és otthonodba szállítjuk! Ha hozzánk ...

Drót Bisztró & Restaurant Miskolc

Drót Bisztró & Restaurant Miskolc

A City Hotel alatt található étteremben, tavasztól – őszig, egy terasszal kiegészítve, a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és a vegetáriánus konyha kínálata, egyaránt megtalálható. Ehhez különleges borkínálattal rendelkezünk. Hétköznaponként ebédidőben, ízletes menüvel várjuk ...

Fehérkőlápa Turistaház Miskolc

Fehérkőlápa Turistaház Miskolc

A ház a Fehér-kő erdejében található, 587 méter tengerszint feletti magasságban, 30 fős szálláshellyel, 11 tetőtéri, 2-3-4 ágyas szobával, a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. A turistaház alsó szintje kutyabarát, a kétágyas zuhanyzós szobában van lehetőség a négylábúval megszállni. Éttermünk 50 ...

1 2 3   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 1 000 Ft -tól 22 200 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Miskolci Galéria Rákóczi-ház program 2024 Miskolci Galéria Rákóczi-ház program 2024
 • Miskolc
2024.05.01. (szerda) - 2024.09.22. (vasárnap)
Miskolci Nemzeti Színház előadások 2024. Műsor és online jegyvásárlás Miskolci Nemzeti Színház előadások 2024. Műsor és online jegyvásárlás
 • Miskolc
2024. május 21. (kedd) - 2024. május 25. (szombat)

Hasonló ajánlatok

Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024 Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024
2024. május 25. (szombat)
Ismerős Arcok koncertek 2024 Ismerős Arcok koncertek 2024
2024. május 26. (vasárnap)
Illényi Katica koncertek 2024 Illényi Katica koncertek 2024
 • Budapest
 • I. kerület
2024. június 22. (szombat)
Ár: 1 000 Ft -tól 22 200 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!