Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Műtárgyak Éjszakája Fesztivál 2024 Budapest

Budapest Több kerületben, Több helyszínen

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál! A 2024. május 23-25. között zajló háromnapos rendezvény Budapest több mint 70 helyszínén, 100-nál is több programmal várja a műtárgyak izgalmas világa iránt érdeklődő közönséget. A Fesztivál a művészet lenyűgöző világába kalauzolja el a látogatókat, betekintést nyújtva múzeumok, műtermek és galériák kulisszái mögé. A programok sokszínű palettáján tárlatvezetések, workshopok, előadások és aukciós kulisszatitkok is szerepelnek, melyek mindegyike a művészet iránti érdeklődést szeretné felkelteni. A Fesztivál idén kibővített programkínálattal, valamint izgalmas, új helyszínekkel jelentkezik.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

8. Műtárgyak Éjszakája Fesztivál

2024. május 23-25.

A 2024-es MÉF központi tematikája a műtárgyak eredetére, provenienciájára, a mögöttük húzódó izgalmas történetekre épül, amelyekbe a fesztivál programjain nyerhetnek bepillantást a látogatók. A fesztivál során az érdeklődők interaktív tárlatvezetéseken, restaurátori bemutatókon, szakmai előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt. Ezenkívül exkluzív betekintést nyerhetnek magángyűjteményekbe, műtermekbe és raktárakba is, ahol a műalkotások nem csupán kiállított tárgyak, hanem élő történetmesélőkké válnak. A város felfedezésére tematikus séták nyújtanak lehetőséget, míg este a mozi szerelmesei filmvetítésen tölthetik az időt. Idén több workshopon és műteremlátogatáson vehetünk részt, emellett a gyerekeket és a családokat változatos gyermekprogramok várják. A fesztivál programjai minden korosztály számára tartogatnak érdekességeket, a résztvevők 15 különféle programtípus közül válogathatnak.

A fesztivál idei mottója: Fedezd fel a műtárgyak titkos életét; a programok alatt valóban fény derül a műtárgyak rejtélyes eredet történeteire, alkotási folyamataira, restaurálási kérdésekre és a műtárgyak által bejárt művészettörténeti utakra, sőt még festménynyomozásba is kezdhetünk.
Kiderül majd: Hová készült eredetileg Rippl-Rónai József Vörösruhás nő című falikárpitja? Kiről nevezték el a Herendi Porcelánmanufaktúra Viktória mintáját? Ki volt az, akiről a korabeli újságcikket ezt írták: az „első magyar díszlettervezőnő”? Ki volt Gül Baba, akiről a Gül Baba Türbéje kapta az elnevezést? Mi az az ebru festés, mi a punching technika? Kik a műkereskedelem legjei? Mi köti össze Fajó Jánost és Vasarely Victort? Milyen festményvizsgálati módszerek vannak és hogyan nyomoz a festmények eredete után a művészettörténész? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk, ha részt veszünk a vonatkozó programokon.

Íme az idei fesztivál programajánlója programtípusonként.

Tárlatvezetések
A Ludwig Múzeumban az Időgép című állandó gyűjteményi kiállítását tekinthetjük meg vezetéssel, míg a Vasarely Múzeumban kurátori tárlatvezetés keretében járhatjuk be a megújult Vasarelyéletműkiállítást. A Light Art Múzeum Superluminal című kiállításának záró tárlatvezetésén vehetnek részt az érdeklődők, akiket a fény és a mozgás lenyűgöző világába kalauzolnak el. A látogatók felfedezhetik a Gül Baba Türbéjét, a Várfok Galériában pedig exkluzív vezetés keretében ismerhetjük meg franyo aatoth képzőművész munkásságát, míg a K.A.S Galériában Heller Zsuzsa keramikus művész egyéni kiállításán vehetünk részt, ahol maga a művész is jelen lesz. A Molnár Ani Galériában Dr. Mészáros Flóra tart tárlatvezetést Imre Kocsis egyéni kiállításán. A ZsdráArt Galéria szervezésben Simon Zsolt József kiállításának finisszázsán maga a művész vezeti végig a megjelenteket a KUBIK Coworking kiállítóterében. Az Einspach Fine Art&Photography-ban Pap Gábor kiállítását tekinthetjük meg tárlatvezetés keretében.
További tárlatvezetések várnak többek között a következő helyszíneken is: Artus Stúdió, BibliamúzeumRáday Gyűjtemény, Clark Hotel Budapest, DINDIN Galéria, FISE Galéria, Goldberger Textilipari Gyűjtemény, HAB Hungarian Art and Business, Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum, Kassák Múzeum, KÉPEZŐ Galéria, FISE Galéria, Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, Memento Park; Nagyházi Contemporary, Nagyházi Galéria és Aukciósház, Paulheim-Weninger Villa, Ráth- György Villa, Pesti Vigadó, Szikra Képzőművészeti Bemutatóterem.

Workshopok
A Herendi Porcelánmanufaktúra ezúttal is megszervezi a nagysikerű porcelánrózsa-készítő, illetve porcelánfestő workshopjait a Herendi Porcelán Palotában, ahol a résztvevők saját kezűleg alkothatnak egyedi porcelánrózsát és próbálhatják ki az akvarellfestés technikáját Herendi mintával. A Műcsarnok élményalapú foglalkozása párbeszédet kezdeményez az Építészeti Nemzeti Szalonon kiállított munkákkal. A workshop során a résztvevők kreatív módon reflektálhatnak a kiállított építészeti alkotásokra. Edőcs Márta üvegékszer készítő workshopján a jelentkezőknek színes üvegmedál megtervezésére és elkészítésére lesz lehetősége az alkotó budapesti műtermében. A foglalkozás során elsajátíthatják az üvegmegmunkálás alapjait, és egyedi ékszereket készíthetnek. Pasztircsák Larisza iparművész workshopján a résztvevők képeslapot hímezhetnek gyermekkori fényképek alapján. A foglalkozáson elsajátíthatják a hímzés alapvető technikáit, és kreatívan kifejezhetik önmagukat. A Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány szervezésében megismerhetjük az ebru, azaz a vízen történő festés technikáját. A Vasarely Múzeum idei workshopja felnőtteknek, tizenéveseknek és gyerekeknek egyaránt szól. A foglalkozáson a résztvevők Vasarely művészetének ihletésére játékosan feszegethetik az érzékelés határait, és nem csak a látásukra, de a tapintásukra is hagyatkozhatnak. A program lehetővé teszi a látássérült látogatók számára is, hogy felfedezzék Vasarely „Plasztikai ábécé”-jét. A FISE Galériában a KACS Műhely workshopja során kollázs technikával, különböző alapanyagok és technikák ötvözésével hozhatunk létre olyan tereket, amelyek egy ideális jövőt vetítenek elénk. Vidra Réka jóvoltából a résztvevők egyedi kitűzőt alkothatnak punching technikával, a Mittersisters együttműködésével pedig egyedi bőr kulcstartót és bőrtáskát is el lehet készíteni, utóbbit egy neves kortárs galériában, az Inda Galériában.

Gyermekprogramok
A fesztivál idei újdonságai között két izgalmas gyermekprogram is szerepel. Az új helyszínként jelentkező KÉPEZŐ Galéria munkatársai egy 3-8 éves gyerekeknek szóló, 45 perces interaktív bábelőadással készülnek, amelynek segítségével a legkisebbek játékosan ismerkedhetnek meg az egyetemes és magyar képzőművészet nagy alakjaival. Hajas Katinka képzőművész foglalkozásán a gyerekek fluoreszkáló gipszfigurát készíthetnek. A foglalkozás során a résztvevők megismerkedhetnek a gipszöntés technikájával, és egyedi, kreatív alkotásokat hozhatnak létre. Mindkét program remek lehetőséget kínál a gyerekeknek a művészettel való ismerkedésre és a kreatív önkifejezésre.


Filmvetítések
A Herendi Porcelánmanufaktúra és a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány a workshopok, illetve tárlatvezetések mellett filmvetítésekkel is várja az érdeklődőket. A Herendi Porcelán Palotában a résztvevők betekintést nyerhetnek az európai porcelán születésének történetébe, és megismerhetik a Herendi porcelán készítésének minden munkafázisát. A Gül Baba Türbéjében a vendégek Isztambul városának nevezetes és kevésbé ismert történeti helyszíneivel, valamint azok magyar történeti vonatkozásaival ismerkedhetnek meg. A Kojot négy lelkét, a Nyócker! rendezőjének, Gauder Áronnak új filmjét is megtekinthetik a fesztiválozók. Az egész estés animációs film az indián teremtéstörténetet meséli újra a mitikus Kojot figurájával a középpontban. A filmvetítést követően Gauder Áron rendezőt, forgatókönyvírót és Baumgartner Zsolt animációs rendezőt kérdezhetjük a film készítésének kulisszatitkairól.

Műteremlátogatások
A fesztivál három napja alatt bejárhatóvá válik a Fajó Műteremház mind a négy emelete, ahol Fajó János festményeit, szobrait és műhelyét is megismerhetjük. A Budapest Art Factory tavaly decemberben új helyszínen megnyílt műteremháza és kortárs kiállítótere egyaránt várja a látogatókat. A fesztiválon a Fonciére kiállító teremben öt művész nyitott műtermét járhatjuk be és ismerhetjük meg inspirációikat, valamint Czigány Enikő, Romvári Márton, Zai Viktória, Lantos Zsuzsanna, Néma Júlia és Czigány Ákos is megnyitja alkotóműhelyét a látogatók előtt. Az Artus Kortárs Művészeti Egyesület betekintést nyújt a művészeti kollektíva mindennapi életébe. A tagok által vezetett bejárás során a látogatók megismerhetik az épületet, létrejöttének történetét, és betekintést nyerhetnek a művészek alkotói folyamatába. Ezen kívül a Kérész Művek című előadáson is részt vehetnek, ahol a művészek egyetlen nap alatt hoznak létre új, egyedi performanszot. A Magyar Képzőművészeti Egyetem fiatal végzős művészei KIPAKOLÁS címmel rendeznek programot, ahol bemutatkoznak a festő szakon végzett hallgatók és megtekinthetők a friss műalkotások. Nemes Mártonhoz, az idei Velencei Biennálé Magyar Pavilonjában kiállító művészhez is ellátogathatnak a résztvevők.

Műhelylátogatások
A Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria jóvoltából az érdeklődők ellátogathatnak az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központba és a Szépművészeti Múzeum 150 éves grafikai restaurátor műhelyébe is, betekintést nyerve a restaurátorok munkájába, megismerve a sokszorosító grafikai eljárások fejlődését és a papír történetét. A Magyar Képzőművészeti Egyetem restaurátor műhelye, és a Vaja Porcelán Restaurátor Műhely is feltárja a műtárgyak helyreállításának fortélyait és a műtárgyak mögött húzódó történeteken keresztül bepillantást nyerhetünk abba, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a restaurátoroknak a munka során. A SziKKti Laborban a festményvizsgálati módszereket szemléltetik a szakértők.

Szakmai előadások, beszélgetések és műtárgybemutatók
Az Iparművészeti Múzeum és Ráth György-villa előadása Rippl-Rónai József páratlan mesterművét, az Andrássy-család budai palotája számára készült ebédlőt idézi fel. A vetített képek, archív felvételek és a néhány fennmaradt műalkotás segítségével a résztvevők betekintést nyerhetnek ebbe a kiemelkedő szecessziós alkotásba, amely tökéletesen megvalósította az összművészeti törekvéseket, és egy illuzórikus miliőt teremtett a híres arisztokrata család köré. A KUBIK coworking épületében is izgalmas előadások várják az érdeklődőket. Martos Gábor előadása a műkereskedelem lenyűgöző történetébe kalauzolja el a hallgatókat, bemutatva a mindenkori legdrágább műalkotásokat az elmúlt háromszáz évből. Hallhatunk a kortás ékszer 21. századi mestereiről Spengler Katalin műgyűjtő jóvoltából és Claire Vasarely divat és textiltervezői pályafutásáról is Kárpáti Katalin muzeológustól, az egyik leghíresebb művészházaspár életművében végzett kutatásai alapján. Bán Blanka művészettörténész előadásából kiderül milyen története van a hedonista művészetábrázolásoknak, stílusosan egy Opera gin kóstolóval párosul a program. Görbe Márk pedig saját festménynyomozási kalandjairól mesél, amelyek során értékes történetekre és megfejtésekre bukkant a vizsgált festmények kapcsán. Három kerekasztal beszélgetést is tartanak a Nemes Galériában, a K Galériában és a Faur Zsófi Galériában.
Mindezeken felül műtárgybemutatóval egybekötött vezetést tart majd a Fabrika stúdió, a KisképGaléria, az Óbudai Múzeum és a K.A.S Galéria. Hatvani Márk bélyegszakértő pedig értékbecslést is végez a filatélia iránt érdeklődők számára.

Tematikus séták
A Pesti Vigadó épülettörténeti sétáján a résztvevők bejárhatják azokat a folyosókat és termeket, amelyeken a művészet nagyjai is lépkedtek, és megismerhetik a 19-20. századi Budapest lenyűgöző történeteit. A program lezárásaként a résztvevők az épület Panoráma teraszáról nézhetik meg a budai hegyek mögött lenyugvó májusi napot. A Magyar Nemzeti Múzeum klasszicista épületében tartott séta során izgalmas történeteket hallhatnak az évszázados terekről, a benne megfordult híres történelmi személyekről, és a múzeum történetében betöltött szerepükről. A Sétaműhely programján az Andrássy úton végighaladva az érdeklődők megismerhetik a homlokzatok titkait és az egykori lakók életének rejtélyeit Görbe Márk vezetésével. Útba ejtik a legszínvonalasabb kulturális intézményeket, többek között a nemrég felújított Operaházat és az újra régi pompájában ragyogó hajdani Balettintézetet. Az Art Weekend Budapest két túrát is szervez a fesztivál napjaira. Az egyik alkalommal Cakó Kinga, a CAKO divatmárka megálmodója és tulajdonosa kíséri a sétát. A másodikra Simkó Beatrix
Trisha, koreográfus és kortárstáncművész a meghívott vendég. A MÉF a Lime-al együttműködve idén is megrendezi az e-roller túráját, amely során Jordán Adél színművésznő tart szubjektív tárlatvezetést. A Neonsétán igazi, kihalófélben lévő egzotikumokat, neoncsöveket és reklámfeliratokat figyelhetnek meg a résztvevők, a sétán felelevenítik a keletkezésük történetét és körülményeit. A Várnegyed kedvelői pedig megismerhetik a Márai Magdolna Torony és környékének helytörténeti érdekességeit és titkait. Aki pedig Leninről, Osztapenkoról és az elfeledett kommunista rendszer hőseiről hallana, megteheti a Memento Parkban, ahol őrzik titkaikat, de a fesztivál alatt felfedik ezeket a látogatók számára.

Új helyszínek a Műtárgyak Éjszakája Fesztiválon
2024-ben több új intézmény is csatlakozott a fesztiválhoz, így rekordszámú, 70 helyszínen vehetünk részt a fesztivál programjain.
A Hungarian Art and Business (HAB) tárlatvezetést szervez a Vasarely x Fajó kiállításon, ahol a résztvevők mélyebb betekintést nyerhetnek a két művész munkásságába. A Faur Zsófi Galériában Szolnoki Szabolcs kortárs képzőművész egy képregény rajzolóval és egy gyűjtővel beszélget a vizuális történetmesélés témájáról. A Mittersisters Kft. egyedülálló workshopján elkészítheted ikonikus MINI táskáikat az Inda Galéria tereiben. A programon személyesen is találkozhatsz néhány kiállító művésszel.
A Kastner Kommunity Kft. is több programot kínál a fesztivál során. Vidra Réka képzőművész workshopján megismerkedhetsz a punching technikával, amellyel egy “mini-falikárpitot” vagy kitűzőt készíthetsz. A CSŐ Budapest neonmentők tematikus sétát tartanak a Rákóczi úton és környékén, ahol megismerheted Budapest utolsó neonreklámjait. A K Galéria beszélgetése lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az NFT és a hagyományos művészet közötti
különbségekbe és hasonlóságokba. A Bélyegmúzeum előadásából többek között megtudhatjuk, hogyan alakult át a bélyegtervezés az elmúlt évtizedekben, és melyek a legújabb trendek. A Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont egy érdekes múltidéző társasjátékra invitálja a részvevőket, ahol a Kossuth-bankók létrejöttével és sorsával ismerkedhetünk meg. Idén a budapesti helyszínek mellett, a MODEM közreműködésével Debrecenben is lehet kapcsolódni a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál programjaihoz. A városban május 25-én három tárlatvezetésen vehetnek részt az érdeklődők. Az egyik
állomáson Vizi Kata, a Múzeum igazgatója mutatja majd be az intézmény történetét és jelenét, valamint azokat az izgalmas, kulisszák mögötti tereket, ahova általában nincs bejárása a látogatóknak. A Hotel Clark Budapest művészeti elköteleződésének kiváló megnyilvánulása egy, a magyarországi neoavantgárd korszakát bemutató kiállítás, amelyen olyan kiemelkedő művészek alkotásait láthatjuk, mint Bak Imre, Nádler István, Keserű Ilona, Hencze Tamás vagy Lantos Ferenc.

Forrás: Esemény honlapja

Találatok száma: 281

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

A Cardoner Hotel és Konferenciaközpont különleges megjelenésével és természetközeli adottságaival várja minden kedves pihenni vágyó vendégét. A szálloda Budapesttől 25 km-re, a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Az 1970-es években épült szálloda különleges a maga nemében: kör alakjával 15 emelet magasan emelkedik a város fölé, így páratlan panorámát biztosít valamennyi szobájából. Szálljon meg az emblematikus Hotel Budapest-ben és a főváros látnivalói elérhető közelségbe kerülnek: a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Expo Congress Hotel**** Budapest

Expo Congress Hotel**** Budapest

A négycsillagos Expo Congress Hotel 50 méter magasan emelkedik Budapest fölé. A Hungexpo közvetlen szomszédságában található szállodánkból kiváló kilátás nyílik a fővárosra, legfőképpen a legfelső emeleten található Sky Barból, amely minőségi italaival nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget a nap ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ...

Kiemelt partner
Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

A Jurtaszállás Dobogókő az aktív pihenők, a fiatalabb és idősebb párok, valamint a gyermekes családok és baráti társaságok, diákcsoportok kedvence. Természetközeli, hagyományőrző szálláshelyünk a Visegrádi-hegység csúcsán, Dobogókőn, a sípályától kb. 50-100 méterre, Budapesttől pedig 27 km-re várja ...

Kiemelt partner
12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető.

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ...

ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ...

Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától.

Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel.

1 2 3 4 ... 29   
Találatok száma: 925

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik a műfajjal, látogasson el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges atmoszféra és kiváló hangminőség mellett, barátságos hangulatú jazzkávézóval és bisztró-fogásokat ...

Jegyvásárlás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

A Stifler Ház egy igazi partyközpont, ahol 4 külön tánctérrel, ingyenes bulikkal és élő zenével várjuk a mulatni vágyókat minden egyes nap, egészen reggelig. A hatalmas, fedhető, fűthető és légkondicionálható kert tökéletes helyszín a felejthetetlen bulikhoz, koncertekhez és közös meccsnézésekhez ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Stifler32 Bar & Club Budapest

Stifler32 Bar & Club Budapest

A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka rejtelmeibe, és légy részese egy felejthetetlen élménynek! 21 db TV, privát boxok, biliárd, ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Cardoner Étterem Dobogókő

Cardoner Étterem Dobogókő

A Cardoner Étteremben, Küronya Márk executive chef irányításával harmóniát teremtünk a nemzetközi és a magyar konyha remek fogásai között, beillesztve vad jellegű ételek választékát is. Ez a gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét.

Kiemelt partner
Budapest Retro Bisztró

Budapest Retro Bisztró

Ülj be hozzánk egy igazi retro hot dogra, vagy egy pohár Bambira, és hagyd hogy átjárjon a nosztalgikus érzés: ráadásul, ha rákaptál az múlt ízére, jó hír, hogy napi menüvel (leves + főétel) is várunk hétfőtől péntekig! Hangulatos bisztrónk számos retró étellel és itallal várja a látogatókat. ...

Kiemelt partner
Budapest Hotel Étterem

Budapest Hotel Étterem

A Hotel Budapest étterme bőséges büféreggelivel és igény esetén vacsorával várja kedves vendégeit. A lobbyban található Budapest Presso egy ideális hely, hogy lazítson egy ital mellett.

Kiemelt partner
Bártfai Vendéglő Budapest

Bártfai Vendéglő Budapest

Régi magyar ételek újragondolva Buda szívében, a Móricz Zsigmond körtérhez közel! A magyar konyha ízei a XXI. század igényeihez igazítva. A hét minden napján várunk Benneteket, ha ennétek valami igazán különlegeset! Lehet ebéd, vagy vacsora, nálunk biztos, hogy találtok kedvetekre valót!

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy ...

Kiemelt partner
Paradise Shisha Bar Budapest

Paradise Shisha Bar Budapest

Fedezd fel az ízek varázsát Nálunk! Kényelmes környezet, friss aromák és vízipipa élmény vár! Gyertek el a Paradise shisha bárba, ahol a legjobb shisha és koktél élmény vár rátok! Bárunkban minden nap 15:00-tól 24:00-ig várjuk a vendégeinket, akik egy jó hangulatú és barátságos helyen tölthetnek el egy ...

Újdonság
Kiemelt partner
ARAZ Étterem Budapest

ARAZ Étterem Budapest

Változatos, ízletes heti menüvel, sunday brunch ajánlattal, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várja vendégeit az ARAZ Étterem! Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új ...

Hírlevél feliratkozás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
1 2 3 4 ... 93   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Hasonló ajánlatok

Országos Népművészeti Fesztivál 2024 Zselíz Országos Népművészeti Fesztivál 2024 Zselíz
2024. június 12. (szerda) - 2024. június 16. (vasárnap)
Göcseji Múzeum programok 2024 Göcseji Múzeum programok 2024
  • Zalaegerszeg
2024. július 1. (hétfő)

Ez is érdekelheti!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!