ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Művészetek Háza Veszprém programok 2024. Kiállítások, rendezvények

Veszprém emblematikus épületegyüttese a vár, amely a legnagyobb egységes lakott várnegyed Magyarországon a budai vár után. Ebben a barokk környezetben működik Veszprém kortárs művészeti központja a Művészetek Háza. Az intézmény megalapítása óta szerves része Veszprém város, Veszprém megye és régió kulturális életének. Olyan intézmény, melyben a munkatársak szellemi műhelyt teremtenek, napi alkotómunkájuk révén az intézményhez kötik a városban élő művészeket, vonzzák a megyeszékhelyhez kötődő alkotókat, bevonják a határokon túli magyarság szellemi tőkéjét, s nem utolsósorban nemzetközi alkotókat.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Gyűjteményeink:

Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény,  Tegulárium. A Művészetek Háza galériái: a Csikász Galéria, Várgaléria, Magtár. Rendezvényhelyszínein kiállítás megnyitókkal, tárlatvezetésekkel, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, irodalmi estekkel, folyóirat- és könyvbemutatókkal, szerzői estekkel, koncertekkel, filmesítésekkel, művészeti konferenciákkal várják a művészet iránt érdeklődő közönséget. A Művészetek Háza rendezésében valósul meg háromévente a Veszprémi Tavaszi Tárlat Triennálé a régió egyik legnagyobb képzőművészeti seregszemléje. A tárlat célja, hogy minél teljesebb áttekintést adjon a város és a megye tájegységeihez kötődő, itt élő és alkotó képző-, ipar-, és fotóművészek (vizuális alkotóművészek) munkásságáról.

PROGRAMAJÁNLÓ

ATTALAI / Kiállításmegnyitó

2024. február 23., péntek 18:00

A kiállítást megnyitja Hajdú István
Megtekinthető: 2024. 02. 23. – 2024. 04. 28.
Helyzín: Dubniczay-palota D2

KIÁLLÍTÁSOK:

ATTALAI
2024. 02. 23. – 2024. 04. 28.

Helyzín: Dubniczay-palota D2

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált: 1968-ban megszervezte az Ernst Múzeumban a Textil falikép ’68 című kiállítást. Filcplasztikái, tértextiljei gyakran népművészeti hagyományokat is idézve kapcsolódtak a minimal art nemzetközi vonulataihoz. Az 1960-as évek második felében Attalai szembesült a művészet „elanyagtalanodásának” jelenségével, egyre fontosabbá vált a „hivatalos” textilművészetével párhuzamos, politikai utalásokkal is telített konceptuális tevékenysége. A body arthoz, a land arthoz, a mail-arthoz és a projektművészethez köthető alkotásokat, environmenteket, fotóműveket, kollázsokat, szövegműveket és ún. „red-y made”- eket alkotott. A Dubniczay-palotában látható kiállítás és a hozzá kapcsolódó kiadvány elsősorban Attalai konceptuális műveiből mutat be válogatást. Azokból a művekből, amelyek révén a művész rendkívül korán a nemzetközi networkök részévé vált.
„Az én korosztályom valahogy Nyugatra üzemelt” – fogalmazott Attalai, aki postai úton kapcsolódott be a korszak művészeti vérkeringésébe: borítékba zárva küldte el konceptuális műveit nyugaton élő pályatársainak, és kért információt a kortárs művészet jelenségeiről, többek között olyan művészekkel kerülve levelező kapcsolatba, mint Robert Indiana, Jasper Johns, John Chamberlain, Ed Ruscha, Lawrence Weiner, Carolee Schneemann, Sol LeWitt, Christo, Hanne Darboven, Richard Long, John Baldessari, Carl Andre, Robert Morris, Eva Hesse, Gilbert & George, Anthony Caro, Robert Filliou, Claude Viallat, Joseph Kosuth és Dennis Oppenheim. A felsorolt művészektől mind megtalálhatók Attalai archívumában levelek, sőt, olykor kiadványokat és műalkotásokat is kapott tőlük. Mindemellett olyan kurátorokkal is kapcsolatba került, mint Harald Szeemann. Attalai művészetírói tevékenysége is kiemelkedő volt, rendkívül fontos elméleti szövegeket publikált a művészetfogalom változásáról, amelyek a művész tevékenységének teoretikus és történeti kontextualizálásában is nagy segítséget jelentenek.
Attalai az 1980-as évek második felétől fokozatosan visszavonult a hazai és a nemzetközi művészeti nyilvánosságtól, művészete napjainkban újrafelfedezésre vár. Az Attalai-életmű bizonyos szegmenseinek bemutatása nemcsak a „hosszú hatvanas” évekre vonatkozó, a „támogatott, tűrt és tiltott” jelenségek leegyszerűsítő elkülönítését meghaladni szándékozó művészettörténeti kutatások szempontjából lehet revelatív, hanem a globális információáramlás és a networking működésének vizsgálata szemszögéből is. A különböző (hivatalos és nem hivatalos) nyilvánosságokban egyaránt jelenlévő, jelentős nemzetközi kapcsolatrendszert teremtő Attalai életművének tükrében az 1960-as és 1970-es évek magyarországi és kelet-közép-európai művészettörténetének bizonyos szálai is új megvilágításba kerülhetnek.
Kurátor: Fehér Dávid

2024. január. 25. - február 25.
EMLÉKKÉPEK Lugossy volt és 8van / Lugossy Edit és Lugossy László kiállítása

Művészetek Háza Veszprém / Csikász Galéria

A Magyar Kultúra Hetében nyíló kiállítással emlékezünk, és egyben köszöntjük a veszprémi művészeket. A 2022-ben megrendezett Veszprémi Tavaszi Tárlaton Lugossy Edit és Lugossy László Veszprémben élő és alkotó művészházaspár az egyéni kiállítás megrendezésének díját nyerték el. Intézményünk a kezdetektől figyelemmel kíséri a városban és a régióban élő művészek munkásságát, és kiállítási lehetőséget biztosít számukra.
2022-ben még nem tudtuk, hogy két évvel később Lugossy Edit már nem lehet jelen a tárlat megnyitásakor. A 2023-ban elhunyt művészre emlékezünk az EMLÉK-KÉPEK című közös kiállításon, ahol közel tíz nagyméretű textiljét mutatjuk be, melyek között szerepel majd az 1990-es évek elején, valamint a 2000-es években készült alkotás egyaránt. Lugossy Edit 1973 óta készít gobelineket, vegyes technikájú falikárpitokat és szőtt kenderkompozíciókat. Ezek közül a Genézis című 4 x 6 méteres alkotása a veszprémi városháza Kossuth termét díszíti, városunk büszkesége. Textiljein előszeretettel használja a természet színeit, a különböző formák absztrahálását lendületes vonalvezetéssel jeleníti meg.
Lugossy László 2024-ben ünnepli 80. születésnapját, őt ezzel az ünnepi tárlattal köszöntjük. A kiállításon megjelennek kő, fa és bronz, valamint rozsdamentes acélból készült szobrai. Kezdetben nem foglalkozott kővel, kizárólag bronzzal és egyéb fémmel, majd egy 2001-es olaszországi szimpóziumnak köszönhetően fordult az új anyag felé. Azóta is rendületlenül farag szobrokat márványból, gránitból, mészkőből vagy akár palából. Szobrai megmutatják az anyagok természetes szépségét, emellett pedig a megmunkált és nyers részek ellentétére is építenek, az elvonatkoztatásra, a gondolatok szabad áramlására ösztönöznek. Lugossy Lászlónak Veszprémben és a megyében számos köztéri alkotása látható, ezen kívül jó néhány díjat készített városi felkérésekre.
A kiállításon látható textilek és szobrok párbeszédbe lépnek egymással, egy sajátos atmoszférájú teret hoznak létre ezáltal.

2023. 12. 09.- 2024.02. 25.
Kék Balaton, Vöröstó – a vöröstói KultHáló bázis művésztelepének adventi tárlata

Várgaléria

2023 nyarán a Kultháló VEB2023 egyik bázisán, Vöröstón, az Éden Porta szabadegyetemet és művésztelepet szervezett Bukta Imre Kossuth-díjas festőművész vezetésével. A nagyszerű művésztársakból:
F. Balogh Erzsébettel, Kopasz Tamással, Krasz Ádámmal, Molnár Ágnessel, Szirtes Jánossal formálódó közösség a hely szelleméből és saját benyomásaikból merítve készítette el azt a vöröstóiakról és a tájról szóló adventi tárlatot, amelynek Veszprémben a Dubniczay-Palota ad méltó otthont. Képzőművészet, közelről – a hasonló tematikájú KultHáló helyszínek jelszava legpatinásabban talán ezen a kiállításon mutatja meg értelmét, miközben a balatoni identitás egy rejtettebb tartományát is megnyitja számunkra.

2023.08. 19. - 2024.02. 24.
A FORMA SZÍNNÉ, A SZÍN FORMÁVÁ VÁLIK

Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény

A Modern Képtár legújabb kiállítása a nemzetközi léptékben is jelentős magyar magángyűjteményből mutat be rendhagyó időszaki tárlatot.
Max Bill, Barcsay Jenő, Enrico Castellani, Nathan Cohen, Helmut Federle, Hans Jörg Glattfelder, Camille Louis Graeser, Gyarmathy Tihamér, Nigel Hall, Haász István, Hetey Katalin, Harasztÿ István, Johannes Itten, Imi Knoebel, Jannis Kounellis, Lakner László, Verena Loewensberg, Richard Paul Lohse, Manfred Mohr, Sean Scully, Jesus Rafael Soto, Joel Shapiro, Jean Tinguely, Bernar Venet

A Modern Képtár legújabb kiállítása a nemzetközi léptékben is jelentős magyar magángyűjteményből mutat be rendhagyó időszaki tárlatot. A kiállítás címe, Richard Paul-Lohse svájci festőművésztől kölcsönzött idézet, amely a szemléletesen meghatározza a legújabb gyűjteményi válogatás közös pontját. A tárlat célja, hogy megismertesse a konstruktív és konkrét művészet legjelentősebb európai kötődésű alkotóit, kiemelve a svájci konkrét művészet nagymestereit, a szobrászrajzok sajátos világát és a színtan újragondolásával kísérletező alkotókat. A kiállítás emeleti kiállítóterében láthatóak a világhírű Bauhaus iskolájából ismert Johannes Itten, valamint Barcsay Jenő, Gyarmathy Tihamér, Sean Scully és Haász István alkotásai.

A tárlathoz kapcsolódva szeptember hónaptól új művészetoktatási programot és workshopsorozatot indítunk, amely több generációt is megismertet a nonfiguratív művészet izgalmas világával a játék, alkotás és tanulás kapcsolatán keresztül.

Állandó kiállítás

VASS CIPŐTÁR – cipőtörténeti állandó kiállítás
A CIPŐTÁR klasszikus lábbelik bemutatásával enged betekintést a kiveszőben lévő mesterség titkaiba: a készítés fortélyait, a szakmai fogások apró mozzanatait bemutatva szemlélteti, hogyan készül el a hagyományos technológiával a VASS CIPŐ, a kortárs viseletben is megbecsült magas minőségű termék.

FÉNY-SZÍN-FORMA
Polikróm harmóniák – A Vass-gyűjtemény hatodik állandó kiállítása

MODERN KÉPTÁR – VASS LÁSZLÓ GYŰJTEMÉNY
Veszprém Vár u. 3-7.

Az újrarendezett gyűjtemény felkínál egy olyan nyelvezetet a modern művészetek megértéséhez, amelynek tulajdonképpen már birtokában vagyunk: ez pedig a színek és formák látása. A kiállítás praktikus szervezőerejét a terekben érzékelhető egyes színek, anyagok, vagy formák dominanciája adja.
A kiállítás térképét magunk elé kiterítve optimista piros, szigorú ezüst-fekete, népszerű neon-pasztell és geometrikus termeket jelölhetnénk ki.

A Művészetek Háza 2015 nyarán otthont adott Bernard Venet, francia képzőművész szobrainak és grafikáinak a Modern Képtár falain belül. Ehhez az kellett, hogy a Vass-gyűjtemény egyes darabjai lekerüljenek korábbi helyükről és raktárban várják további sorsukat.
A ciklikusan cserélődő rendezés (ugyanis a gyűjtemény meghaladja az egyszerre kiállítható mennyiséget) számunkra is mindig új lehetőséget kínál, hogy a gyűjtemény további, eddig nem látott darabjaival is megismerkedhessünk.  Az év végén történt friss válogatás eredménye egy olyan kiállítás, amelynek hatására tulajdonképpen egy színdinamikai kísérlet részeseinek érezhetjük magunkat, és e kísérletet laboránsai maguk a művészek.

A rendezési elv, csak úgy, mint maga a gyűjtési koncepció, egy saját rendszer alapján működik, mind- emellett érezhető egy koherens erő, amelytől a képek összessége kiállítássá lesz. Az épület sok kis terét bejárva, bármilyen művészetelméleti képzettség nélkül is aktív befogadói lehetünk a látottaknak, nem kell ehhez más, csak a szemünkre, az érzékeinkre hagyatkoznunk.
Mindegyik térrész külön-külön történetet mesél el, melynek szereplői a Vass László által felállított szubjektív (de nonfiguratív, geometrikus elkötelezettségű) a legmagasabb minőséget preferáló rendszer alapján kerültek egy ernyő alá.

A jelen kiállításban feltűnik a magyar művészek többségi jelenléte.  A magyar szereplők egyúttal azt is jelzik, hogy a Vass-gyűjtemény egykor magyarországi műterem-látogatásokkal és magyar szereplőkkel indult útjára, és a kilencvenes évek közepéig a magyar anyag dominált benne.
Ennek a lendületnek az eredője Vass László Barcsay Jenővel való megismerkedése volt, akinek hatására elindult a koncepcionális gyűjtői tevékenység útján.
A később jött nemzetközi irány célja pedig az volt, hogy a magyar művészet egyetemes kontextusban jelenhessen meg a nyilvánosság előtt, másrészt, hogy a hazai közönség megismerhesse a nemzetközi geometrikus szemléletű művészet legjelentősebb mestereinek műveit.
A közel kilencven kiállított mű a Vass-gyűjtemény egy új, könnyedebb arcát mutatja meg.
A geometrikus játékosság, a művek változatossága, a polikróm harmóniák új élményt nyújtanak a közönségnek.

Kiállító művészek:

Alviani, Getulio
Bak Imre
Barcsay Jenő
Bézie, Charles
Bruch, Helmut
Carter, John
Charlton, Alan
Christo
Csiky Tibor
deSpirt, Daniel
Deim Pál
Dubreuil, Jean-François
Fajó János
Gasteiger, Jakob
Gieraga, Andrzej
Glass, Ingo
Haász István
Halász Károly
Haraszty István
Hencze Tamás
Heritész Gábor
Hetey Katalin
Honegger, Gottfried
Kałucki, Jerzy
Ketting, Ditty
Konok Tamás
Lakner László
Luther, Adolf
Mata Attila
Megyik János
Mohr, Manfred
Molnár, Vera
Morellet, François
Nádler István
Pan, Marta
Pihl, Thomas
Popet, Yves
Prosi, Henri
Rathke, Dirk
Ridell, Torsten
Roy, Reinhard
Rudin, Nelly
Schoen, Klaus J.
Stella, Frank
Szikora Tamás
Tomasello, Luis
Venet, Bernar
Vilim Kati
Wilding, Ludwig
Wolsky András
Yoshikawa, Shizuko

Forrás: Művészetek Háza Veszprém honlapja és sajtóanyaga

További ajánlataink

2024.02.28. 17:30
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Elfogyni az ölelésben - Ady Endre szerelmei
2024.02.29.
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Let`s Talk! - Conversation Club / Eötvös Károly Megyei Könyvtár
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02. 10:00
2024.03.02. 10:30
2024.03.02. 16:00
2024.03.05.
7 900 Ft - 17 900 Ft Jegyvásárlás
2024.03.05.
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
POLIKRÍZIS ÉS ÖSSZEOMLÁS Hogyan lett a jövendölésből valóság? - Dr. Holló Péter előadása
2024.03.09. 08:30
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Eötvös napok - Eötvös Károly nyomában - Kirándulás Sümegre
2024.03.11. 10:00
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Eötvös-napok / Eötvös Károly Megyei Könyvtár, Alsóvárosi Temető
2024.03.13.
2024.03.14. 16:30
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Kutyaterápiás foglalkozás / Eötvös Károly Megyei Könyvtár
2024.03.16.
11 990 Ft - 12 990 Ft Jegyvásárlás
2024.03.17.
9 600 Ft - 11 600 Ft Jegyvásárlás
2024.03.19. 17:30
Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
VÁLSÁG ÉS FELEMELKEDÉS - Az igazi megoldás - Dr. Holló Péter
2024.03.24.
2024.04.13.
2024.04.15.
2024.04.19. - 2024.04.21.
2024.04.21.
2024.04.27.
7 990 Ft - 9 990 Ft Jegyvásárlás
2024.06.21. - 2024.06.23.
2024.07.16.
14 900 Ft - 21 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.17.
10 900 Ft - 16 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.17. - 2024.07.20.
2024.07.18.
15 900 Ft - 22 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.18.
11 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.19.
9 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.19.
14 900 Ft - 25 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.20.
19 900 Ft Jegyvásárlás
2024.07.20.
11 900 Ft Jegyvásárlás
2024.11.20. - 2024.11.26.
Találatok száma: 19

Baláca Panzió

Baláca Panzió

Elegáns, első osztályú panziónk, mely egyidejűleg 35 fő befogadására alkalmas, ingyenes parkolóval, 17 teljesen felszerelt, összkomfortos szobával - amelyből egy akadálymentesített - valamint italbárral áll a pihenni és kikapcsolódni vágyó hazai és külföldi vendégek rendelkezésére. Nyugodt, csendes ...

Erdei Panzió

Erdei Panzió

Az Erdei Panzió városunk egyik legszebb részén, a Veszprémi Állatkert bejáratától 250 m-re található. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várjákvendégeinket.

Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Az Ezüsthíd Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. Az újonnan nyíló szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók, rendezvények részére is egyaránt.

Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ...

Hotel Gizella*** és Étterem

Hotel Gizella*** és Étterem

Az első magyar királyné nevét viselő szálloda és étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el. Ajánljuk ezt a környezetet mindazoknak, akik szeretnek feltöltődni a természet és a tradíciók szépsége által. A hotel éttermének szellemisége is ezt sugározza. A vár ódon, ...

Hotel Historia & Historante ****

Hotel Historia & Historante ****

A szálloda Veszprém belvárosában fekszik, közel az Óváros térhez. 29 férőhellyel rendelkezik. A műemlék épületben kialakított kis szállodához 60 fős rendezvényterem tartozik, az éttermet egy 80 fős pinceterem egészíti ki.

Hotel Historia Malomkert

Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja a pihenésre, városnézésre érkezőket és üzleti utazókat. Legyen részese nem mindennapi élményekben szállodánkban!

Hotel Jade

Hotel Jade

A Hotel Jade Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. A szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók részére is egyaránt. Szállodánk apartmanokkal, kétágyas illetve háromágyas ...

Pannon Egyetem Központi Kollégium Veszprém

Pannon Egyetem Központi Kollégium Veszprém

A legrégebbi kollégium a Központi Kollégium, amit 1964-ben vehettek birtokukba az első kollégisták. Az épületet teljesen felújították és 2008. novemberétől költözött élet újból a falai közé. Az épület az Egyetem városrész szívében helyezkedik el. A kollégium 5 emeletes, szintenként 90 ember lakik 6 ...

Promedicum Panzió Veszprém

Promedicum Panzió Veszprém

Promedicum Panzió. Veszprém belvárosától nem messze található a panzió és fogászat, ahol elegáns, barátságos környezetben kínálnak teljes körű fogászati ellátást és szállást az igényesen kialakított szobáinkban.

1 2   
Találatok száma: 30

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

A Daiquiri Kávéház és Koktélbár célja, hogy otthon érezd magad. Bárhonnan jössz, bárhová mész. Barátságos, nem zsúfolt, igényes és kellemes. Elvonulhatsz egy védett sarokba, vagy ülhetsz az internet előtt.

Derce Pékbisztró Veszprém

Derce Pékbisztró Veszprém

Kézműves, kizárólag kovásszal készült termékek és specialty kávézó.

Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ...

Incognito Kávézó Veszprém

Incognito Kávézó Veszprém

Szeretettel várunk kávézónkba, Veszprém szívében baráti környezetben.

KUNSZT Veszprém

KUNSZT Veszprém

Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT. Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, egy ...

Lucifer Pizzéria

Lucifer Pizzéria

Pizzériánk étlapjának egyediségét – a kiváló minőségű alapanyagok és a gazdag feltétek mellett – városunkban egyedülállóként, a fatüzelésű kemencében sült pizzái garantálják. Termeink kiválóan alkalmasak családi, baráti összejövetelek lebonyolítására, meghitt, romantikus randevúkra, és nem utolsó sorban, ...

Malomkert Sörház Veszprém

Malomkert Sörház Veszprém

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert különleges szolgáltatásai közé tartozik a saját látvány sörfőzde és söröző, mely helyszíne lehet baráti összejöveteleknek és üzleti találkozóknak egyaránt. A sörözőhöz a házi csapolt sörökön kívül italritkaságok dukálnak: kézműves sörök és ...

Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Hangulatos kis szálló, és a Balaton top10 éttermének egyike Veszprémben! Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a vártól pár perc sétára mediterrán hangulatú szobákkal és étteremmel várjuk kedves Vendégeinket!

Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Vállalkozásunkat közel húsz éve kezdtük, még a Zöld alma cukrászdával. Aztán 2004-ben elkészült saját üzletünk, Veszprém közkedvelt kertvárosában, a Jeruzsálemhegyen, mely hangulatos, igényes cukrászdája lett városunknak. Nyáron nagy teraszunk csobogóval, kerti tóval, aranyhalakkal, finom fagylaltjainkkal, ...

Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban a Völgyikút Ház.

1 2 3   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események Veszprémi programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
  • Veszprém
2024. február 28. (szerda) 17:30

Közeli ajánlatok

Eötvös Károly Megyei Könyvtár programok 2024 Veszprém Eötvös Károly Megyei Könyvtár programok 2024 Veszprém
  • Veszprém
2024. február 28. (szerda)
Eötvös-napok Veszprém 2024 Eötvös-napok Veszprém 2024
  • Veszprém
2024. március 9. (szombat)

Hasonló ajánlatok

Folyosó Galéria kiállítások 2024. Várjuk Balatonfüreden a Polgármesteri Hivatalban Folyosó Galéria kiállítások 2024. Várjuk Balatonfüreden a Polgármesteri Hivatalban
  • Balatonfüred
2024.02.21. (szerda) - 2024.03.20. (szerda)
Kortárs Művészeti Intézet programok Dunaújváros 2024 Kortárs Művészeti Intézet programok Dunaújváros 2024
  • Dunaújváros
2024.02.16. (péntek) - 2024.03.14. (csütörtök)

Figyelmébe ajánljuk!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program