Művészetek Háza Veszprém programok 2022. Események, rendezvények, kiállítások
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Foglaljon már őszre! Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Foglaljon már őszre! Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Művészetek Háza Veszprém programok 2022. Események, rendezvények, kiállítások

2022.06.23. - 08.31.

Veszprém emblematikus épületegyüttese a vár, amely a legnagyobb egységes lakott várnegyed Magyarországon a budai vár után. Ebben a barokk környezetben működik Veszprém kortárs művészeti központja a Művészetek Háza. Az intézmény megalapítása óta szerves része Veszprém város, Veszprém megye és régió kulturális életének. Olyan intézmény, melyben a munkatársak szellemi műhelyt teremtenek, napi alkotómunkájuk révén az intézményhez kötik a városban élő művészeket, vonzzák a megyeszékhelyhez kötődő alkotókat, bevonják a határokon túli magyarság szellemi tőkéjét, s nem utolsósorban nemzetközi alkotókat.

Gyűjteményeink:

Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény,  Tegulárium. A Művészetek Háza galériái: a Csikász Galéria, Várgaléria, Magtár. Rendezvényhelyszínein kiállítás megnyitókkal, tárlatvezetésekkel, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, irodalmi estekkel, folyóirat- és könyvbemutatókkal, szerzői estekkel, koncertekkel, filmesítésekkel, művészeti konferenciákkal várják a művészet iránt érdeklődő közönséget. A Művészetek Háza rendezésében valósul meg háromévente a Veszprémi Tavaszi Tárlat Triennálé a régió egyik legnagyobb képzőművészeti seregszemléje. A tárlat célja, hogy minél teljesebb áttekintést adjon a város és a megye tájegységeihez kötődő, itt élő és alkotó képző-, ipar-, és fotóművészek (vizuális alkotóművészek) munkásságáról.

Esemény

2022. JÚNIUS 25., SZOMBAT, 17:00–1:00
Múzeumok Éjszakája a veszprémi várban

Művészetek Háza Veszprém
Az ország legnagyobb kulturális rendezvénye, a Múzeumok Éjszakája a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén.
PROGRAMUNK:

Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény eseményei:
Veszprém, Vár utca 3 – 7.

17.00 óra
Vass Cipőtár megnyitása
A Vass László Gyűjtemény új egységének, az új, állandó kiállítás (Cipőtár) ünnepélyes megnyitója.
Megnyitja:
Bánsági Petra, DLA cipőtervező designer
Porga Gyula, Veszprém város polgármestere

20.00 – 21.00 óra
Képről verset, mesét
A családbarát eseményen kicsiknek és nagyoknak tartunk workshopot, melynek során a Vass-gyűjteményben található képekről, képzőművészeti alkotásokról közösen, majd önállóan verset vagy mesét alkotunk. Mindenki segítséget kap kiinduló téma vagy szókincskínálat tekintetében.
A foglalkozást vezeti: Kilián László író

21.30 óra
Gyűrődések, hajlítások, ismétlődések / a Góbi Rita Társulat előadása
Góbi Rita munkáira egyként jellemző a bátor kísérletezés és a koreográfia precíz kidolgozottsága. Stílusában jelen van a geometria, a minimalizmus, a redukcióra való törekvés. Koreográfiai koncepcióját az ösztönös, a monoton és ismétlődő, miniatűr mozgásokból kibontakozó test- és állapotváltozások összehangolása jellemzi, mozdulatsorai lassan és következetesen transzformálódnak.
Sötétedéstől - fényinstalláció
falvetítések az udvaron a programok ideje alatt

Dubniczay-palota eseményei:
Veszprém, Vár utca 29.

17.00 – 1.00 óra
Vándorfényképész foglalkozás
Ha még nem volt működő fényképezőgép belsejében, közeleg az idő, hogy pótolja a hiányosságot! A Veszprémbe látogató vándorfényképész módszere, hogy a fénykép elkészülésének folyamatát a látogatóknak alaposan szemléltesse. A kifordított kamera belsejében hívja elő a filmet, amelyről egy XIX. századi napfénymásoló eljárással készül a papírkép. A portré teljes elkészülésének ideje 30-40 percet vesz igénybe, mialatt részletes előadást figyelhetnek végig.
Vezetik: Laczkó Péter és Kriván Marcell fotográfusok

17.00 óra – 19.00 óra
Rorschach Image kreatív foglalkozás / Várgaléria
Ki ne csepegtette volna már le az ünnepi asztalterítőt, aminek otthon általában senki sem örült. Itt azonban olyan lecsepegtetett foltok szemtanúi lehetünk, amelyek örömteli pillanatokat kínálnak Mindenkinek. A foglalkozás két fő hívószó köré szerveződik: folt és szimmetria. Szimmetriából is a tükörszimmetria, amit szintén Mindenki jól ismer. Egyrészt persze elég tükörbe nézni. Másrészt a szimmetria ott van mindenütt a minket körülvevő élő és élettelen természetben. A tükröződés pedig megnyilvánul a bolygóállások hatásától a vonzás törvényéig sok helyen. Mi a foltokat és a szimmetriát izgalmas képek készítéséhez fogjuk használni, amelyek szintén tükröznek majd valamit, például a készítés örömteli pillanatait.
A foglalkozást vezeti: Környei Ágota múzeumpedagógus

17.00 óra és 20.30 óra két turnusban
Készítsünk fényképet üveglemezre / Magtár
Zalka Imre vándorfotográfus fotótörténeti előadása. A nedves kollódiumos eljárás története és elkészítésének módjai kb. 25 percben. A program második részében bepillantunk a színfalak mögé és közösen elkészítünk üveglapra egy fényképet.
A részvétel regisztrációhoz kötött.
15 fő részvétele lehetséges

18.00 óra
Fogpiszkálótól a komódig
Így éltek 100 éve a Veszprém megyei arisztokrata családok
Válogatás a Laczkó Dezső Múzeum gyűjteményéből
Tárlatvezetést tartanak a kiállítás kurátorai: Sipos Anna, a Laczkó Dezső Múzeum és Herth Viktória, a Művészetek Háza Veszprém művészettörténészei

19.00 óra
Prosecco ismertető és kóslotó a Dubniczay-palota udvarán
Zsandár Tamással / Wine & Vinyl Bar & Store, DJ az udvarban #wineandvinyl

19.00 óra
Négy-szög / kiállításmegnyitó
Nagyon izgalmas csoportos kiállítással készülünk 2022-ben a Múzeumok Éjszakájára. Minden az optikai illúzióról, a ritmusról, a geometriáról, a színekről fog szólni. Kóródi Zsuzsanna üvegművész alkotásai az üveg optikai tulajdonságaiból fakadó illúzió kérdését járják körül, a látvány a néző mozgásával is folyamatosan változik. Gáspár György Ferenczy Noémi-díjas üvegművész alkotásaiban a színes rétegek által létrejövő különleges perspektíva kapcsolódik az optikai művészethez. Kétdimenziós, átlátszó „festményeket” helyez egymásra, miközben az üveg klasszikus csillogását tudatosan megsemmisíti. Halmi-Horváth István op-arthoz kapcsolódó munkáiban a tér illúziója rendkívül gazdag színélmény kíséretében jelenik meg. Egyfajta rácsstruktúra segítségével az átszűrődő fény érzékelhető. Mindhárom alkotó mesterének tekinti Victor Vasarelyt, az op-art leghíresebb képviselőjét, aki szintén fantasztikus színek segítségével kutatta az optikai illúzió legkülönbözőbb fajtáit.
Megnyitja: Keserü Katalin művészettörténész
Közreműködik: Ladányiné Cz. Nagy Zsófia
Fogadás a megnyitót követően az első emeleti előtérben.

20.00 óra
Információtároló téglatestek A-tól Z-ig /Az égetett durvakerámiák mint elektromos áram nélkül működő hardverek/ Tegularium
Kóródy László tárlatvezetése

21.00 óra – 22.30 óra
Optikai illúzió workshop / D1- terem
A szemünk mást hitet el az agyunkkal, mint ami a tényleges valóság – ez az optikai csalódás. Ezt a különleges jelenséget a kiállított alkotásokon kívül az élet számos területén is megfigyelhetjük. Az adott témára reflektálva izgalmas workshop keretében játékos, ámde agytornát is igénylő, különleges térbeli alkotást hozunk létre a formák és színek segítségével.
Vezeti: Hamerli Judit képzőművész
A részvétel regisztrációhoz kötött.
20 fő részvétele lehetséges

22.00 óra
Tárlatvezetés Proseccóval Rorschach image / Szabó Dezső: Copy című kiállításában
Közreműködik Grászli Bernadett és Zsandár Tamás
A részvétel regisztrációhoz kötött.
Jelentkezést 2022. június 22-ig fogadunk az arthouse@arthouseweb.hu címre.
30 fő részvétele lehetséges

23.00 óra
Gyűrődések, hajlítások, ismétlődések / a Góbi Rita Társulat előadása
Góbi Rita munkáira egyként jellemző a bátor kísérletezés és a koreográfia precíz kidolgozottsága. Stílusában jelen van a geometria, a minimalizmus, a redukcióra való törekvés. Koreográfiai koncepcióját az ösztönös, a monoton és ismétlődő, miniatűr mozgásokból kibontakozó test- és állapotváltozások összehangolása jellemzi, mozdulatsorai lassan és következetesen transzformálódnak.
Sötétedéstől - fényinstalláció
falvetítések az udvaron a programok ideje alatt

belépőjegy:
felnőtt: 2000 Ft
kedvezményes: 1000 Ft

Időszaki KIállítás

Tabula rasa / Károlyi Zsigmond és a „monokróm festőosztály”
2022. május 29 – augusztus 31.

A tárlat megtekintető a Modern Képtár - Vass László Gyűjteményben és a Csikász Galériában.
MUCSI EMESE kurátor,
Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ.
A 90-es évek rendszerváltása a Magyar Képzőművészeti Főiskola szellemiségében is fontos fordulópontot jelentett. A művészeti oktatásban bekövetkezett változások hatására újító művésztanárok (Beke László, Maurer Dóra, Jovánovics György, Károlyi Zsigmond, Klimó Károly, Peternák Miklós, Sugár János) kerültek az intézménybe.
„A Főiskolán a rendszerváltásig 19. századi pedagógiai elvek szerint folyt a művészképzés – ehhez viszonyulva fogalmazta meg álláspontját Károlyi is, amikor meghirdette saját kurzusát. Újragondolta az akadémiai modellben alapvető mester-tanítvány viszonyt: harmincnyolc évesen saját szerepkörének dekonstruálásával indította a festészet analízisére épülő, dialogikus módszerekkel operáló, nagy hatású oktatói gyakorlatát. Ennek köszönhetően a Képző falai között zajló kurzuson „végre nem a »miként fessünk« kérdéséről volt szó, hanem arról, mit jelent a festészet.”
A művészetpedagógiát fontosnak tartó Károlyi Zsigmond felismerte a magyar művészeti felsőoktatás korszerűtlenségét, ezért a főiskolán még érvényben lévő 19. században kialakult oktatási elvekkel ellentétben, Ad Reinhard gondolatát idézve, a monokróm / radikális festészetet tekintette az új, akadémiai gondolkodás alapjának. Pedagógiai munkáját összekapcsolva - a saját magát és régi tanítványát, Ősz Gábort foglalkoztató művészeti kérdésekből kiindulva - monokróm festészeti kurzust indított.
A Tabula Rasa című kiállítás a művészettörténetírásban legendásnak nevezett monokróm festőosztály egykori és mai történetével foglakozik. A Művészetek Háza Veszprém két kiállítóterében/ Modern Képtár – Vass Gyűjtemény, Csikász Galéria/ az osztály tanárainak - Károlyi Zsigmond, Bernát András, Gál András - és a kurzusokat látogató hallgatók közül Erdélyi Gábor, Gálik András, Havas Bálint, Káldi Kata, Szabó Dezső válogatott alkotásai kerülnek bemutatásra. A tárlat magángyűjteményekkel történő együttműködések mellett a Kisterem, a Neon Galéria és Vintage Galéria segítségével valósult meg.

Állandó kiállítás

FÉNY-SZÍN-FORMA
Polikróm harmóniák – A Vass-gyűjtemény hatodik állandó kiállítása

MODERN KÉPTÁR – VASS LÁSZLÓ GYŰJTEMÉNY
Veszprém Vár u. 3-7.

Az újrarendezett gyűjtemény felkínál egy olyan nyelvezetet a modern művészetek megértéséhez, amelynek tulajdonképpen már birtokában vagyunk: ez pedig a színek és formák látása. A kiállítás praktikus szervezőerejét a terekben érzékelhető egyes színek, anyagok, vagy formák dominanciája adja.
A kiállítás térképét magunk elé kiterítve optimista piros, szigorú ezüst-fekete, népszerű neon-pasztell és geometrikus termeket jelölhetnénk ki.

A Művészetek Háza 2015 nyarán otthont adott Bernard Venet, francia képzőművész szobrainak és grafikáinak a Modern Képtár falain belül. Ehhez az kellett, hogy a Vass-gyűjtemény egyes darabjai lekerüljenek korábbi helyükről és raktárban várják további sorsukat.
A ciklikusan cserélődő rendezés (ugyanis a gyűjtemény meghaladja az egyszerre kiállítható mennyiséget) számunkra is mindig új lehetőséget kínál, hogy a gyűjtemény további, eddig nem látott darabjaival is megismerkedhessünk.  Az év végén történt friss válogatás eredménye egy olyan kiállítás, amelynek hatására tulajdonképpen egy színdinamikai kísérlet részeseinek érezhetjük magunkat, és e kísérletet laboránsai maguk a művészek.

A rendezési elv, csak úgy, mint maga a gyűjtési koncepció, egy saját rendszer alapján működik, mind- emellett érezhető egy koherens erő, amelytől a képek összessége kiállítássá lesz. Az épület sok kis terét bejárva, bármilyen művészetelméleti képzettség nélkül is aktív befogadói lehetünk a látottaknak, nem kell ehhez más, csak a szemünkre, az érzékeinkre hagyatkoznunk.
Mindegyik térrész külön-külön történetet mesél el, melynek szereplői a Vass László által felállított szubjektív (de nonfiguratív, geometrikus elkötelezettségű) a legmagasabb minőséget preferáló rendszer alapján kerültek egy ernyő alá.

A jelen kiállításban feltűnik a magyar művészek többségi jelenléte.  A magyar szereplők egyúttal azt is jelzik, hogy a Vass-gyűjtemény egykor magyarországi műterem-látogatásokkal és magyar szereplőkkel indult útjára, és a kilencvenes évek közepéig a magyar anyag dominált benne.
Ennek a lendületnek az eredője Vass László Barcsay Jenővel való megismerkedése volt, akinek hatására elindult a koncepcionális gyűjtői tevékenység útján.
A később jött nemzetközi irány célja pedig az volt, hogy a magyar művészet egyetemes kontextusban jelenhessen meg a nyilvánosság előtt, másrészt, hogy a hazai közönség megismerhesse a nemzetközi geometrikus szemléletű művészet legjelentősebb mestereinek műveit.
A közel kilencven kiállított mű a Vass-gyűjtemény egy új, könnyedebb arcát mutatja meg.
A geometrikus játékosság, a művek változatossága, a polikróm harmóniák új élményt nyújtanak a közönségnek.

Kiállító művészek:

Alviani, Getulio
Bak Imre
Barcsay Jenő
Bézie, Charles
Bruch, Helmut
Carter, John
Charlton, Alan
Christo
Csiky Tibor
deSpirt, Daniel
Deim Pál
Dubreuil, Jean-François
Fajó János
Gasteiger, Jakob
Gieraga, Andrzej
Glass, Ingo
Haász István
Halász Károly
Haraszty István
Hencze Tamás
Heritész Gábor
Hetey Katalin
Honegger, Gottfried
Kałucki, Jerzy
Ketting, Ditty
Konok Tamás
Lakner László
Luther, Adolf
Mata Attila
Megyik János
Mohr, Manfred
Molnár, Vera
Morellet, François
Nádler István
Pan, Marta
Pihl, Thomas
Popet, Yves
Prosi, Henri
Rathke, Dirk
Ridell, Torsten
Roy, Reinhard
Rudin, Nelly
Schoen, Klaus J.
Stella, Frank
Szikora Tamás
Tomasello, Luis
Venet, Bernar
Vilim Kati
Wilding, Ludwig
Wolsky András
Yoshikawa, Shizuko

Forrás: Művészetek Háza Veszprém honlapja és sajtóanyaga


2022.06.23. - 2022.08.31.
Találatok száma: 20

Baláca Panzió

Baláca Panzió

Elegáns, első osztályú panziónk, mely egyidejűleg 35 fő befogadására alkalmas, ingyenes parkolóval, 17 teljesen felszerelt, összkomfortos szobával - amelyből egy akadálymentesített - valamint italbárral áll a pihenni és kikapcsolódni vágyó hazai és külföldi vendégek rendelkezésére. Nyugodt, csendes ... Bővebben


Dog Garden Home Kutyapanzió és Kutyanapközi Veszprém

Dog Garden Home Kutyapanzió és Kutyanapközi Veszprém

Kutyapanziónk várja rövidebb, hosszabb időre családi kedvenceiteket. Bővebben


Erdei Panzió

Erdei Panzió

Az Erdei Panzió városunk egyik legszebb részén, a Veszprémi Állatkert bejáratától 250 m-re található. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várjákvendégeinket. Bővebben


Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Az Ezüsthíd Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. Az újonnan nyíló szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók, rendezvények részére is egyaránt. Bővebben


Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ... Bővebben


Hotel Garni

Hotel Garni

A város szívében, a vásárcsarnok és az autóbusz-pályaudvar szomszédságában, családi környezetben várjuk vendégeinket. Gyalogosan, parkolási gond nélkül elérhető a város sétálóutcája és nevezetességei. Bővebben


Hotel Gizella*** és Étterem

Hotel Gizella*** és Étterem

Az első magyar királyné nevét viselő szálloda és étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el. Ajánljuk ezt a környezetet mindazoknak, akik szeretnek feltöltődni a természet és a tradíciók szépsége által. A hotel éttermének szellemisége is ezt sugározza. A vár ódon, ... Bővebben


Hotel Historia & Historante ****

Hotel Historia & Historante ****

A szálloda Veszprém belvárosában fekszik, közel az Óváros térhez. 29 férőhellyel rendelkezik. A műemlék épületben kialakított kis szállodához 60 fős rendezvényterem tartozik, az éttermet egy 80 fős pinceterem egészíti ki. Bővebben


Hotel Historia Malomkert

Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja a pihenésre, városnézésre érkezőket és üzleti utazókat. Legyen részese nem mindennapi élményekben szállodánkban! Bővebben


Hotel Jade

Hotel Jade

A Hotel Jade Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. A szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók részére is egyaránt. Szállodánk apartmanokkal, kétágyas illetve háromágyas ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 29

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

A Daiquiri Kávéház és Koktélbár célja, hogy otthon érezd magad. Bárhonnan jössz, bárhová mész. Barátságos, nem zsúfolt, igényes és kellemes. Elvonulhatsz egy védett sarokba, vagy ülhetsz az internet előtt. Bővebben


Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ... Bővebben


Incognito Kávézó Veszprém

Incognito Kávézó Veszprém

Szeretettel várunk kávézónkba, Veszprém szívében baráti környezetben. Bővebben


KUNSZT Veszprém

KUNSZT Veszprém

Megnyílt Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT! Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, ... Bővebben


Kultúrmacska Kávézó Veszprém

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

A kávék illata, teák harmóniája, meghitt hangulat és barátaink: a cicák - Kultúrmacska Kávézó Veszprémben. Egy klasszikus kávézóba érkezel, kicsit hátrébb megtalálod azt a bizonyos meghitt sarkot. Bővebben


Lucifer Pizzéria

Lucifer Pizzéria

Pizzériánk étlapjának egyediségét – a kiváló minőségű alapanyagok és a gazdag feltétek mellett – városunkban egyedülállóként, a fatüzelésű kemencében sült pizzái garantálják. Termeink kiválóan alkalmasak családi, baráti összejövetelek lebonyolítására, meghitt, romantikus randevúkra, és nem utolsó sorban, ... Bővebben


Malomkert Sörház Veszprém

Malomkert Sörház Veszprém

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert különleges szolgáltatásai közé tartozik a saját látvány sörfőzde és söröző, mely helyszíne lehet baráti összejöveteleknek és üzleti találkozóknak egyaránt. A sörözőhöz a házi csapolt sörökön kívül italritkaságok dukálnak: kézműves sörök és ... Bővebben


Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Hangulatos kis szálló, és a Balaton top10 éttermének egyike Veszprémben! Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a vártól pár perc sétára mediterrán hangulatú szobákkal és étteremmel várjuk kedves Vendégeinket! Bővebben


Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Vállalkozásunkat közel húsz éve kezdtük, még a Zöld alma cukrászdával. Aztán 2004-ben elkészült saját üzletünk, Veszprém közkedvelt kertvárosában, a Jeruzsálemhegyen, mely hangulatos, igényes cukrászdája lett városunknak. Nyáron nagy teraszunk csobogóval, kerti tóval, aranyhalakkal, finom fagylaltjainkkal, ... Bővebben


Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban a Völgyikút Ház. Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események