Múzeumok Éjszakája Miskolc 2018


Családok a múzeumban. Múzeumi család. Színes, változatos programok várják az érdeklődőket 2018. június 23-án a Múzeumok Éjszakáján a Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyein, a Képtárban, a Pannon-tenger Múzeumban, a Papszeri Kiállítási Épületben, a Miskolci Galériában, a Színészmúzeumban, a Feledy-házban, a Herman Ottó Emlékházban és az Alkotóházban, a 2018. A Családok éve eseménysorozatához kapcsolódva.

Múzeumok Éjszakája Miskolc 2018

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Jegyek:

Az előző évekhez képest két új helyszínnel (Alkotóház és Feledy-ház) bővült a kínálat, ám az ár maradt a régi:

Kapunyitás: 16.00 órakor. A rendezvény karszalaggal látogatható, a kiállításokra megszokott kedvezmények nem érvényesíthetők. Karszalag váltása 3 éves kortól.

Normál karszalag: a felnőtt karszalag ára 1200 Ft, a gyermek, diák és nyugdíjas karszalag ára 600 Ft. A karszalag a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelyére érvényes, a Lillafüred fényei esemény helyszíneinek kivételével.

Lillafüred fényei karszalag: a karszalag ára egységesen 1900 Ft. A karszalaggal a Lillafüred fényei programsorozat mellett a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelye látogatható.

Karszalagot a kiállítóhelyeken lehet váltani, az Alkotóház  és a Feledy-ház kivételével, amelyek azonban szintén csak érvényes karszalaggal látogathatók.

Az Alkotóházban nem lehet karszalagot venni.

Feledy-ház
3525 Miskolc, Deák Ferenc tér 3

Egy este a Feledy-családdal
Feledy Gyula emléke most is erősen él családja és tisztelői körében. Karizmatikus személyisége közösséget teremtett Miskolcon. Az Éjszakán a látogató bepillantást nyerhet a családi közös játékokba, szokásokba, amelyek a mai napig élénken élnek, s amelyek ott rejtőznek Feledy Gyula művészetében is. A művész emlékét őrző, gondozó családdal találkozva, a személyes kötelékeken keresztül a művész mellett az ember portréja is kibontakozik a résztvevők előtt.

18.00-21.00   
Feledy Gyula emlék-pingpong kupa (több forduló indítása, tárgyjutalommal)

18.00-20.00    
Nyomtatott grafikai technikák, avagy bepillantás Feledy Gyula műhelyének kulisszái mögé – a művész rézkarcprése, dúcai segítségével, ismerkedés a sokszorosított technikákkal gyerekek, felnőttek számára egyszerűen

18.00-20.00   
Feledy Ágnes bemutatkozik: közös patchwork készítés

19.00-20.00   
Rézkarcnyomtatás bemutatása Feledy Gyula dúcaival

19.30-20.00   
Előadás: Ferencz József: Madártávlatból – Feledy Gyula – ha maga nem is próbált meg – de mindig érdeklődött a repülés iránt, amelyet végül veje komoly sportként a mai napig folytat. Előadás a Feledy Gyulához közel álló repülésről és a magasból látható táj nyújtotta élményekről

20.20   
Fiatal tehetségek fóruma: élőzene a Feledy-házban – „Gerenda” együttes koncertje

18.00 és 22.00   
Hajdú Ildikó – Ferenc Marcell: Feledy Gyula, mint művész és mint ember – tárlatvezetés és beszélgetés a családjával

21.00-22.00
Hét évszázad francia pajzán versei
Előadja: Balázs István
Közreműködik: Czakó Péter szaxofonon

Herman Ottó Múzeum Központi Épülete
3529 Miskolc, Görgey A. u. 28.

16:00 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, kiállítás
A "MÚZEUM ARANYA" – régészeti ritkaságok, soha nem látott kincsek
A kiállítás mindössze egyetlen napon, a Múzeumok Éjszakáján látható. A múzeum elmúlt 120 évben összegyűlt nemesfém kincsei között bemutatjuk a bodrogolaszi aranykincset, és a régészeti tárban őrzött ékszereket, ruhadíszeket. Az arany és ezüst leletek egy része az M3-as autópálya építését megelőző feltárás során került felszínre. A tárgyak saját történeteiket mesélik el azon látogatóknak, akik Szent Iván éjjelén megtekintik e titokzatos tárlatot. A kiállítás tárlatvezetéssel tekinthető meg, a maximum 15 fős csoportok negyed órát tölthetnek el a teremben.
Herman Ottó Múzeum Központi épület-Sissy terem

18:00 - 20:00 |család és kultúra, gyermekprogram, tánc, zene
Térzene a Perecesi Bányász Fúvószenekar előadásában
A Herman Ottó Múzeum központi épülete előtt téren 18.00 órától Térzene a Perecesi Bányász Fúvószenekar előadásában! 

19:30 - 22:30 |attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, tánc, zene
Fortuna Party Band koncert

A Herman Ottó Múzeum központi épülete előtt téren 20.30-tól 22.30 -ig  a Fortuna Party Band ad koncert, amire mindenkit várunk sok szeretettel!

Herman Ottó Múzeum Képtára
3529 Miskolc, Görgey A. u. 28.

16:00-24:00
Múzeumok Éjszakája - Képtár Szépe választás

A Seuso-kincs vendégszereplése után újra megnyílt a Herman Ottó Múzeum Képtára. Ismét látható a nemrégiben restaurált Öreg halász és a magyar képzőművészet még számos gyöngyszeme. Vajon melyik a legszebb miskolci remekmű? Csontváry legendás festménye? Vagy Aba-Novák Vilmos Laurája, amit 15 évvel ezelőtt a 120 legszebb magyar festmény közé soroltak? Esetleg egy eddig szerényen megbújó harmadik? Egyáltalán mit nevezünk szépnek? Derítsük ki együtt, melyik mű a Képtár szépe, és „kik” az „udvarhölgyei”?!

Amit kínálunk: szórakoztató játékok gyerekeknek és felnőtteknek, alkalmi képmenedzserek lelkes – de nem erőszakos – laudációi. A verseny állását a látogatók folyamatosan nyomon követhetik. A szavazók között a győztes művekről tanúsítvánnyal ellátott, művészi igényű reprodukciókat sorsolunk ki.

Herman Ottó Múzeum Pannon-tenger Földtörténeti és Természetrajzi Tár
3529 Miskolc, Görgey A. u. 28.

18:00 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, kiállítás, tárlatvezetés
Tárlatvezetés és családi ásványtotó

A Múzeumok Éjszakáján az ásványtár óránként indít tárlatvezetést az állandó kiállításban. Családi ásványtotó várja a vállalkozó kedvű családokat, melyre a válaszok a kiállításban találhatók meg.
A hibátlan megoldásokért ajándék jár!

18:00 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, kiállítás
Életképek ásványokból

Múzeumi önkéntesünk, Szigeti László bányamérnök különleges alkotásai is csak ezen az estén lesznek láthatók. E kiállítás vezérfonalát a középkori, úgynevezett „Handstein”, azaz ásványokból és termésércekből álló életképek újragondolása jelenti. Az általa készített példányok a fantáziája szülöttei, melyek szinte önmaguktól álltak össze különböző alakzatokká. Az ásványok lenyűgöző, fantasztikus szín- és formaváltozataiból és az ember találkozásából olyan életképek keletkeztek, amelyek a bányászat titokzatos, mesebeli, elvarázsolt, veszélyekkel teli, de mégis vonzó világába vezetnek minket.

18:30 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, előadás, kiállítás
BOTANIKALAND - interaktív növényismereti előadás és vetélkedő a "Pannon-tenger Múzeum" vetítőtermében

Az éjszaka folyamán, 18.30-tól kezdődően, óránként ismétlődő interaktív előadás főszereplője a növényvilág. A vetítéses bemutató során a látogatók a fosszilis levéllenyomatok segítségével a 12 millió évvel ezelőtti erdőbényei növényvilágot, a herbáriumi lapokon pedig mai fák leveleit ismerhetik meg. Egyszerű kísérletek demonstrálják a növények alapvető életműködéseit. A látogatók az előadás alatt az elhangzottak segítségével kérdésekre válaszolhatnak és feladatokat oldhatnak meg, amelyekkel pontokat gyűjthetnek. A legjobbakat nyereménnyel jutalmazzák a szervezők.

Miskolci Galéria Alkotóház
3529 Miskolc, Csabai kapu 22.

APRAJA-NAGYJA
18.00 – 20.00

Családi képzőművészeti foglalkozás I.
Koronczi Endre képzőművész nyitott műterméhez kapcsolódó vizuális játékok
20.00 – 24.00
Családi képzőművészeti foglalkozás II.
Nyomtatásra, sokszorosításra épülő kreatív játékok apróbbaknak és nagyobbaknak egyaránt

TÁRVA-NYITVA
18.00 – 20.30

Mappa-mustra
Sokan szeretnek otthon hobbi szinten rajzolni, festeni, faragni, mintázni. Most kortól és képzettségtől függetlenül várjuk azokat az amatőr alkotókat, akik eddig még soha nem mutatták meg alkotásaikat (bármilyen rajz, festmény, szobor, fotó), de kíváncsiak arra, hogy mit mondanak róla a szakemberek. Az eddig „titkos” mappákat képzőművészek nézik meg és építő jellegű véleményekkel, hasznos tanácsokkal segítik a folytatást.
20.30 – 24.00
Egész estés hírnév – Mappák gyöngyszemei-kiállítás
A mappák legjobb munkáiból rögtönzött villám-kiállítást rendezünk ezen az estén.

TÖVIRŐL-HEGYIRE
22.00 – 23.00

Közönségtalálkozó Koronczi Endre képzőművésszel
Az Alkotóház új, „Most készül” című programja keretében Koronczi Endre képzőművész miskolci műtermében kötetlen beszélgetés során ismerteti a Ploubuter Park nevű projektjét és az ehhez itt készülő friss munkáját.
23.00 – 24.00
Éjszakai épületbejárás
Jövőre lesz száz éve annak, hogy miskolci művészek képzőművészeti szabadiskolát indítottak egy korábban szanatóriumnak használt épületegyüttesben. Ennek fennmaradt tagja az Alkotóház, amely az idők folyamán sok változáson esett át. A ház történetével most szokatlan módon, a legérdekesebb építészeti és technikatörténeti részletek szemszögéből ismerkedhetnek meg.
Gyülekező a céllövöldénél, a hátsó udvaron.

PŐRE-ŐRE
19.00 – 22.00

Aktmodell utáni rajzolás és festés, korrektúrával
Az Alkotóház legnagyobb rajztermében bárki kipróbálhatja a modell utáni rajzolást, festést (pasztell, szénceruza, akvarell, tempera, akril). Papírt, eszközöket, modellt és korrektúrát biztosítunk hozzá.
A jelentkezés a helyszínen, érkezési sorrendben történik. (Egyszerre max. 15 fő részére)
22.00 – 24.00
Csendélet rajzolás, festés

ZENE-BONA
20.00 – 22.00 Jazzkoncert a teraszon

23.00 – 24.00 Szeszák Ádám miskolci képzőművész és zeneszerző-rapper Egyszeregy című lemezbemutatója

FOLYTON-FOLYVÁST
18.00 – 24.00

- Nyitott műterem: Koronczi Endre
- Animációs filmmaraton
Válogatás a Budapesti Metropolitan Egyetem animációs szakos hallgatóinak munkáiból
- Céllövölde
Az Alkotóház jövő évi centenáriumára készülve, egy korabeli játékot: céllövöldét állítunk fel a kertben, amelynek bevételét jótékonysági célra, az Alkotóház állagmegóvására fordítjuk.
- Művészeti kvízjáték
- Sütilánc – vendéglátás egyet veszel, egyet hozol alapon. Ha esetleg nem hozol, akkor is vehetsz, de kérjük, hogy cserébe csekély adományoddal segítsd az Alkotóház felújítását.

Miskolci Galéria Rákóczi-ház
3530 Miskolc, Rákóczi u. 2.

17:00 - 20:00 |attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
ÍRÁS – Mokry és a rovásírók - gyermek és felnőtt foglalkozások

A galéria udvarán 17.00 és 20.00 óra között zajló program a Mokry és a rovásírók kiállításhoz kapcsolódik. Mokry Mészáros Dezső (1881–1970) művészete Miskolc kultúrtörténetének különleges színfoltja. Munkásságában 1930-tól kezdve fontos szerepet játszott az ősi magyar rovásírás, melynek alkalmazásával motívumkincsünk gyarapítására, a nemzeti képző- és iparművészeti stílus megteremtésére törekedett. A kiállítás a képzőművész életművén keresztül a korszak rovásíróinak tevékenységéről szól.

18:00 - 19:00 |előadás, kiállítás
Előadás a Kondor teremben

Rovásírás (Manadala Egyesület)

18:00 - 20:00 |család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Míg „el nem szakad a cérna”- Kézműves foglalkozás

Míg „el nem szakad a cérna”- Kézműves foglalkozás: fonott könyvjelzők, karkötők és övek készítése szövéssel, fonással: régi technikák bemutatója kipróbálással egybekötve

19:00 - 20:00 |előadás, kiállítás
Előadás a Kondor teremben

Propper Valéria: Agatha Christie

20:00 - 21:00 |előadás, kiállítás
Előadás a Kondor teremben

Balázs István: Pajzán versek

21:00 - 22:00 |kiállítás, tánc, zene
Udvari gitár koncert

22:30 - 23:30 |család és kultúra, tánc, zene
Miskolci Klezmer Band koncertje

Miskolci Klezmer Band koncertje. Közreműködik: Knoth Judit – zongora, Kékes Zsuzsa – ütőhangszerek, Szurasenkó Dániel - ének, blockflöte, művészeti vezető. Műsor: Shalom Énekek

Papszeri Öreg Kiállítási Épület
3531 Miskolc, Papszer 1.

16:00 - 20:00 |család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Éjszakai kincskeresés a múzeumban gyerekeknek

Éjszakai kincskeresés a múzeumban gyerekeknek: a honfoglaló magyarok elrejtett tárgyait kell összegyűjteni a múzeum különböző pontjain zseblámpa és térkép segítségével.

17:00 - 20:00 |család és kultúra, kiállítás, zene
ZENEI SZEMERE SZALON – MISKOLCI DALLAMOK

A koncerten Miskolci tematikájú művek csendülnek fel többek között Lisznyai Julianna, Lavotta János, Egressy Béni, Zerkovitz Béla, Szent-Gály Gyula, Pfliegler Imre szerzeményeiből. Közreműködő művészek: Nemes Tamás – cselló, Fehérné Magyar Ágnes – hegedű, Tóth Anikó, Flach Antal – zongora, Kolozsi Balázs – ének, Csiszár István – facimbalom.

20:00 - 22:00 |család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Honfoglaló magyarok öltözete, szokásai és fegyverzete

Honfoglaló magyarok öltözete, szokásai és fegyverzete címmel bemutató beöltözési lehetőséggel, íjászati alapismeretek elsajátítása.

21:15 - 22:00 |attrakció, család és kultúra, gyermekprogram
Fegyverbemutató

22:00 - 23:00 |attrakció, film, kiállítás
Filmvetítés a karosi ásatásról

Időpontok: 22.00  22.30 23.00

Színészmúzeum Thália-ház
3533 Miskolc, Déryné u. 3.

16:00 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás
Átváltoztatunk! - Arcfestés, jelmezes beöltözés

Arcfestés, jelmezes beöltözés segítségével mindenki megteremtheti különleges színházi személyiségét.

16:00 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, kreatív foglalkozás, színház
Egy este Latyi Matyival és a Latabár-családdal

Latabár Kálmán legendás szerepe, Latyi Matyi, a furfangos cukrászinas története egy estés alkalmi kiállítás keretében elevenedik meg. A gyerekeket a meséhez kapcsolódó kifestők, képkirakó, társasjáték is várja.

16:00 - 23:45 |család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Legyező-játék

 A Színházi Élet képsorozatával megismerhetik és elsajátíthatják a szerelmi legyező-nyelv titkait.

LILLAFÜRED FÉNYEI - Családi programok csak természetesen!

A Herman Ottó Múzeum, az MMKM Kohászati Gyűjtemény, a ÉSZAKERDŐ Zrt. LÁEV Üzemigazgatóság és a Lillafüredi Sport- és Kalandpark közös programja. Váltson 1900 forintért jegyet, és kalandozza végig 16 és 23 óra között mind a három helyszín programjait. A Lillafüred fényei karszalag megvásárolható a kisvasút Dorottya úti végállomásán, a Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyein, a Palota Szállóban és a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban.

Északerdő Zrt. LÁEV Üzemigazgatóság

Erdei vonatozás, mozdonybemutató és kiállítás
14.00-17.00 – A Lillafüredi Állami Erdei Vasút Dorottya úti végállomásán mozdonybemutató.
18.00 - A Dorottya úti végállomásról különvonat indul a Puskaporos – Lillafüred - Fazola-kohó útvonalon (előzetes regisztráció a miskolc.laev@eszakerdo.hu –ra szükséges !)
18.30 - Puskaporos megállótól lesétálva Miskolc Felső- Hámor temetőhöz Herman Ottó, Vásárhelyi István, Fazola család sírjainál mécsest gyújtanak, megemlékezést tartanak.
20.30-23.00 - Lillafüred Fazola-kohó viszonylaton az alábbi menetrend szerint közlekedik a különvonat: Lillafüred – Fazola-kohó  20.30, 21.30, 22.30; Fazola-kohó – Lillafüred  21.00, 22.00, 23.00 (az utolsó vonat Miskolc – Majláth megállóig közlekedik, várható érkezés 23.45)
A lillafüredi állomásépületben kialakított Ökoturisztikai Központ bemutatója mellett a Diósgyőri Papírgyár ipartörténeti gyűjteménye és miskolci témájú régi képeslapok kiállítása is megtekinthető.

Herman Ottó Emlékház
3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 33.

20:00 - 23:45 |attrakció, család és kultúra, kiállítás, tánc, zene
Hangulatfényes barokk muzsika

Az Emlékházban 20.00 órától hangulatos koncert várja az érdeklődőket. A RECITATRIO jóvoltából barokk dallamok hangzanak el modern előadásban. Közreműködik: Kékes Zsuzsa – ütőhangszerek, Vihula Mihajlo – gitár, Szurasenkó Dániel - blockflöte, művészeti vezető.

Kohászati gyűjtemény - Fazola-Kohó (Miskolc-Újmassa)

Csak ezen az éjszakán újra díszkivilágításban látható a Fazola-kohó!
Folyamatos programok 17.00 óra után: „Életre kel a Vasverő” vízikerekes kovácsolás és hengerlési bemutató minden órában. Milyen volt a diósgyőri ágyú, nagykalapács és targonca? A valamikori DIGÉP fotókiállítása. Légy a Kohó Ásza! Múzeumpedagógiai programok. Próbáld ki milyen lehetett a kovácsnak lenni, emeld meg a nagykalapácsot! Öltözz be lovagnak, kovácsnak vagy kohásznak és készíts szelfit a kohó előtt! Ismerkedj meg a mérnök munkájával! MAKadémia – a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar anyagtudományi játszóháza, Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar interaktív programjai. Találkozó az éjszaka madaraival: Madármentő Állomás (Mályi) bemutatója. Fügedi Márta Népművészeti Egyesület programjai. Fénymorze a Skanzenban: szentjánosbogarak rajzása az erdőszélén.

Lillafüredi Sport- és Kalandpark

Lézerharc vagy szabadulószoba!
Alkossatok csapatot, és játsszátok végig a napot! A több száz négyzetméteres beltéri lasertag aréna az egykori Zalka Máté laktanya mindennapjait idézi. Valósághű környezetben próbálhatja ki mindenki taktikai érzékét és ügyességét. A modern, 150 méter hatótávolságú fegyverek segítségével válik igazán élvezetessé a játék. Szabadulószoba: Szereted a focit és a szabadulós játékokat? Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 90 perc alatt! A speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmazó többtermes pályarendszer minden képzeletet felülmúl! Ha kreatív vagy, jó a megfigyelőképességed, akkor képes leszel legyőzni az akadályokat, és egyenes az út a szabaduláshoz. Fejtsd meg a kódot, oldd meg a kirakóst, találd meg a titkos feliratot és szerezd meg a kulcsot!

Kapcsolódó időpontok

2019.01.23. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
`Azt meséld el Pista` Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.22. - 2019.02.23. Grafikai kiállítás Miskolcon, Miklós Gábor grafikusművész, #SZELFI Etűdök portréra című kiállítása
2019.01.22. - 2019.02.23. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
MIKLÓS GÁBOR képzőművész kiállítása
2019.01.24. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
A kassai bohém társaság a Színházi Újság hasábjain - kiállításmegnyitó
2019.01.24. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Kassai Bohém Társaság - Kiállítás
2019.01.24. - 2019.05.31. Miskolci Színészmúzeum kiállítás, A kassai bohém társaság a Színházi Újság hasábjain
2019.01.25. Miskolci Alkotóház program, felvételi előkészítő középiskolásoknak 2019
2019.01.25. - 2019.01.27. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Közönségkorcsolya 2018/19 - Miskolc Városi Szabadidőközpont, Szabadtéri Jégpálya - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.25. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.26. Miskolci Alkotóház program, felvételi előkészítő középiskolásoknak 2019
2019.01.26. 20:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Sex Action - Ady Endre Művelődési Ház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.01. - 2019.01.27. Miskolci Téli Tárlat 2019
2019.01.18. - 2019.03.31. Fotókiállítás Miskolc, Halmainé Fehér Margit CSÖND, BÉKE, FÉNY c. kiállítása a Pincehely Galériában
2019.01.18. - 2019.03.31. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Halmainé Fehér Margit - CSÖND, BÉKE, FÉNY című fotókiállítása
2019.01.02. - 2019.01.31. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Miskolci Nemzeti Színház előadásai januárban - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.31. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Pilát Gábor: Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.01. - 2019.02.28. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Miskolci Nemzeti Színház előadásai februárban - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.05. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
MINTA NÉLKÜL III. – művészetpedagógiai workshop
2019.02.09. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Síbörze a Bársony János Általános Iskola Aulájában
2019.02.11. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Tűzvarázs bérlet 2018/2019 - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Művészetek Háza Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.13. 19:30 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Miskolc Dixieland Band - Miskolci Nemzeti Színház, Játékszín - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.01. - 2019.12.31. Pannon-tenger Múzeum látogatás, tárlatvezetés és múzeumpedagógia Miskolcon
2019.01.01. - 2019.12.31. Őserdei ösvényeken, földtörténeti kiállítás a miskolci Pannon-tenger Múzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Elit alakulat, állandó kiállítás a Kárpát-medence leggazdagabb honfoglalás kori temetőiről Miskolcon
2019.01.01. - 2019.12.31. Kárpátok ásványai, állandó kiállítás látogatható a miskolci Pannon-tenger Múzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógiai foglalkozások Miskolcon, a Herman Ottó Múzeum 7 csodája
2019.02.16. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Farsangi koncert - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Művészetek Háza Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.17. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
A gyönyörben nincs középút - Eszenyi Enikő önálló estje - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.22. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
HÁZTARTÁSI SZEX - Párkapcsolat 40-ig és túl // Szobácsi Gergő és Szupkay Viktor közös estje - Dumaszínház, Miskolc - Népkerti Vigadó - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.23. 16:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Erich Kastner: A két Lotti - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.01. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Honeybeast - Legyen tánc! a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.04. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Tűzvarázs bérlet 2018/2019 - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Művészetek Háza Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.09. - 2019.03.10. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál 2019
2019.03.09. 17:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Nőnapi Neoton Família koncert + Kasza Tibi koncert - Generali Aréna - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.05. - 2019.03.31. Papszeri Öreg Kiállítási Épület: programok és időszaki kiállítások Miskolcon
Ez sör! - A sernevelőtől a sörgyárig - kiállítás
2018.12.05. - 2019.03.31. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Ez sör! - A sernevelőtől a sörgyárig - kiállítás
2018.12.05. - 2019.03.31. Időszaki kiállítás Miskolcon, Ez sör! - sörtörténeti kiállítás a Papszeri Öreg Kiállítási Épületben
2019.03.14. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Hangforrás bérlet 2018/2019 - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Művészetek Háza Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.18. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Szex és más tabuk - Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter - Dumaszínház, Miskolc - Művészetek Háza Miskolc - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.22. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019 - Miskolci Egyetem, 1-es előadó - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.22. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Miskolcon - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.29. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Kiev City Ballet - Rómeó és Júlia - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.01. - 2019.03.31. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Szász Gyűjtemény – Fókuszban Szász Endre művészete
2019.04.01. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Tűzvarázs bérlet 2018/2019 - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Művészetek Háza Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.04.04. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Michael Cooney: Nicsak, ki lakik itt?! - Bánfalvy Stúdió - Miskolc, Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.04.27. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
A Mézga Család - zenés VÍGJÁTÉK - Miskolc - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.05.10. - 2019.04.30. Miskolci Galéria Petró-ház kiállítás és program 2019. Szász Gyűjtemény
Szász Gyűjtemény – Fókuszban Szász Endre művészete
2019.05.13. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Tűzvarázs bérlet 2018/2019 - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Művészetek Háza Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.05.25. 20:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
OMEGA - Tűzvihar - Miskolc – Generali Aréna - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.09.01. - 2019.06.15. Múzeumi foglalkozások Miskolcon, a Herman Ottó Múzeumban és intézményeiben
Találatok száma: 1

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. A Hunguest Hotel Palota**** kastélyszálló mára már számos új szolgáltatással bővítve várja kirándulni és pihenni valamint az aktív pihenésre vágyó kedves vendégeket a Bükk-hegység szívében! Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
További információt kér? Írjon levelet!
Pontos cím, geokód, térkép
További információra lenne szüksége?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől itt
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Várjuk a kultúra fellegvárában Budapesten. Irány a Várkert Bazár!
Élményvacsora sztárséfekkel Hévízen
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Corvinák - Szenzációs kiállítás a Budai Várban
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket