Múzeumok Éjszakája Miskolc 2019. MÚZEUMEXPEDÍCIÓ Kalandozás térben és időben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat
2019. június 22.

MÚZEUMEXPEDÍCIÓ - Kalandozás térben és időben: A Herman Ottó Múzeum és Miskolci Galéria is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, így 2019. június 22-én különleges programokkal és meghosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket.

MÚZEUMEXPEDÍCIÓ - Kalandozás térben és időben

A Múzeumok Éjszakáján váltson jegyet és szálljon fel a Herman Ottó Múzeum különjáratára, ügyeljen rá, le ne késse a csatlakozást a Miskolci Galéria irányába és a megfelelő pillanatban érkezzen a Színészmúzeumba! Utazzon térben és időben, induljon a dinók korából, landoljon a kortárs művészetek világába vagy fordítson az idő kerekén!

A kaland június 22-én, délután négy órakor veszi kezdetét. Készítse elő beszállókártyáját!

  • Központi épület

Foglalkoztató:

• 18.00-22.00

A csudaerejű sárkány, a csodaszarvas és a többiek - tűzről pattant kreatív családi meseműhely
A Dinók Földjén és az Aranyszarvas kiállításokhoz kapcsolódó foglalkozás mesék, mondák mentén, sárkányok és csodaszarvasok nyomában.

Képtár:

Herman Ottó Múzeum Képtára

A Herman Ottó Múzeum Képtára egy izgalmas művészettörténeti kalandozásra, egyben időutazásra hívja a látogatókat, melynek során a magyar képzőművészet 250 éve pereg le szemünk előtt. Az 1700-as évektől induló kronológia a 20. század közepével zárul. A művészeti irányok változását nemzeti műkincseken keresztül követhetjük nyomon.

A remekművekből álló kiállításon most először lesznek láthatóak a múzeum legújabb jelentős szerzeményei: reformkori festőnk, Orlai Petrics Soma (1822–1880) két alkotása. Az összetartozó portrépár miskolci magántulajdonból került nemrégiben közgyűjteménybe.
A nemzeti történeti festészetet megújító Orlai Petrics Soma, Petőfi Sándor barátja és rokona lévén a nagy költő első arcképeinek alkotójaként, ezeken keresztül pedig a Petőfi-kultusz formálójaként is ismert a magyar kultúrtörténetben. Munkásságát mindeddig egyetlen mű sem képviselte Képtárunkban, így az új szerzemények Miskolc számára különös jelentőséggel bírnak.

• 16.00 – 23.00

A ZÖLDHALOMPUSZTAI SZKÍTA ARANYSZARVAS
A mezőkeresztes-zöldhalompusztai szkíta aranyszarvast első alkalommal 1952-ben láthatta a miskolci múzeum közönsége. A megtalálása után a Nemzeti Múzeumba került 37 cm hosszú, hiányosan 409 gramm súlyú lenyűgöző ötvösmű eredetileg egy két és félezer évvel ezelőtt élt nomád törzsfő pajzsát díszíthette. A lelet ékszerekkel (oroszlánfigurákkal díszített aranylánccal, 136 db félgömb alakú pitykével, arany csüngővel) és más tárgyakkal együtt hamvak között pihent egy halomsír alatt egészen 1928. április végéig. Ekkor a ma már Csincséhez tartozó terület birtokosának, Kubik Gyulának a temetési előkészületei során bukkantak munkások az aranylemezből trébelt szarvasalakra, amelyhez csak egy hasonlót ismerünk a Kárpát-medencéből, Tápiószentmártonból. Az aranyszarvas a szkíta vezetőréteg megrendelésére készült a Fekete-tenger északi partvidékén található görög gyarmatvárosok ötvösműhelyeiből kikerülő rokon példányokkal együtt. Egyszerre képviseli a kifinomult megrendelői ízlést, az eurázsiai sztyeppén kialakult mitikus hagyományokat és az antik görög és szkíta ötvösök magas szintű mesterségbeli tudását. Mindezeken túl alkalmas volt arra is, hogy a Kr.e. VII. század második felében élt nomád vezér gazdagságát, hatalmát, vezető pozícióját is szimbolizálja.
Nem sokkal első miskolci bemutatása után, 1957-ben az aranyszarvas sziluettje megjelent az újonnan induló múzeumi évkönyvsorozat címlapján. Idővel felbukkant a múzeum hivatalos iratainak fejlécén, a levélborítékokon, az intézménnyel kapcsolatos szinte valamennyi nyomdai terméken, láthatjuk a múzeum honlapján, de a főépületének földszinti fogadóterében, a Képtár üvegajtaján is. A zöldhalompusztai aranyszarvas a Herman Ottó Múzeum jelképe, logója lett. Minőséget, hagyománytiszteletet, a múlt és a jelen összefonódását képviselő, kultúrákat összekötő szerepét ma is vállaljuk.

Képzőművészeti iroda / Fsz.:

• 17.00 – 23.30

Festmény-véleményezés
Festménye van és szeretné „megnézetni”? Az este folyamán művészettörténészeink segítséget nyújtanak a behozott képek „kaliberének” megállapításában. Munkatársaink értékbecslést nem végezhetnek, de iránymutató véleménnyel segíteni tudnak a felmerülő kérdések megválaszolásában.
A festmények megtekintése és véleményezése a Múzeumok Éjszakáján előzetes bejelentkezés alapján (46/560-170), 17–24 óra között 20 percenként történik, belépőjeggyel rendelkező látogatók részére. Személyenként egy-egy időpont foglalható. Alkalmanként egy (maximum két) festményt áll módunkban véleményezni.

Sissy-kávézó helyén

• 16.00 – 19.00

Véradás
Szervezetünk, 1939 óta tartó, folyamatos feladata a térítésmentes véradások szervezése, a véradók toborzása. Állandó feladatot jelent számunkra a véradások tudatos tervezése, annak érdekében, hogy hazánkban folyamatos és zavartalan legyen a vérellátás.

Könyvvásár

• 17.00-23.30

Kiadványok és ajándéktárgyak árusítása

  • Pannon-tenger Kiállítóépület:

• 17.00-23.30

A SAURUCARIA-expedíció nyomában
A látogatók egy feladatlapot tölthetnek ki, melyhez a válaszokat a Dinók Földjén – MezoZOOikum című kiállításban találják. A megoldandó feladatok szervesen kapcsolódnak a kiállítás kerettörténetéül szolgáló időutazó kutatócsoport kalandjaihoz. A látogatóknak meg kell keresniük a kiállításban az expedíció „tagjait” (ezek leszünk mi, Tündi, Gyuri, Vera – egyen pólóban, vagy kitűzővel megkülönböztetve), mert egyes feladatok megoldása csak segítségükkel lesz lehetséges. A kitöltők közül a legügyesebbek/legszerencsésebbek ajándékra számíthatnak.

• 17.00-23.30

Keresd a párját! Játékos nyersanyagkereső / Szemináriumi terem
Az emberek többsége talán nem is tudja, hogy a minket körülvevő tárgyak nagy részét nem lehetett volna elkészíteni ásványi nyersanyagok felhasználása nélkül. Játékos nyersanyagkeresőnkkel erre szeretnénk a figyelmet felhívi. Húsz hétköznapi tárgyat mutatunk látogatóinknak húsz ásványi nyersanyag mellett. A feladat látszólag egyszerű: párosítsák a tárgyakat azzal a nyersanyaggal, melynek felhasználásával készültek.

• 17.00-23.30

Nyersanyag-totó/ Szemináriumi terem
A Múzeumok Éjszakáján 13+1 kérdést tartalmazó nyersanyag-totót kapnak a látogatók, melyek helyes megválaszolásához nem kell több, mint gondosan végig nézni a kiállítást.

Néprajzi- és Történeti tár 2. emelet
Digitalizálj velünk!
Foglalkozásunkkal a leltározás, digitalizálás lépéseit modellezzük a látogatók számára valós online kimenettel. A látogatók műtárgymásolatokról készítenek leírást, lefotózzák a tárgyat saját okostelefonjukkal vagy az általunk biztosított tabletek egyikével, majd feltöltik a leírást és a képeket egy erre az alkalomra létrehozott Instagram felületre.
A 120 éves Herman Ottó Múzeum története képekben
Inasok, legények, mesterek
A miskolci céhes ipar tárgyai.  Kísérőprogram: kézművesfoglalkozás (hímzés előnyomás)

  • Miskolci Galéria – Rákóczi-ház

• 17.00-23.30

Megnyitó és előadás
SZALAY 110

Az argentin periódus
18:00 – 19:00 A világhírű magyar rajzművész munkáiból készült válogatás közel 80 darab grafikát vonultat fel, olyan alkotásokból, amelyek Szalay argentin munkásságát mutatják be a maguk sajátos változásaikkal; és olyan művek helyezik mindezt kontextusba, melyeket Szalay Argentínába való emigrálását közvetlenül megelőzve, vagy Dél-Amerikát elhagyva már New Yorkban hozott létre. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány – Buenos Airesben, az Eduardo Sívori Múzeumban bemutatott – kiállítása Magyarországon először a Miskolci Galériában lesz látható. A kiállítást Sümegi György: Szalay utazásai című megnyitó előadásával nyitjuk meg.

Megnyitó és tárlatvezetés
"A művészet nem luxus"
100 éve indult a Miskolci Képzőművészeti Szabadiskola

22:00 – 23:00

A centenáriumi eseményre készülő kiállítás a szabadiskola indulásának történetét archív dokumentumok segítségével, újságcikkekkel, korabeli rajzokkal, fényképekkel, hirdetményekkel ismerteti. A tárlat továbbá az 1994-ben indult, és jelenleg is működő Nyári Képzőművészeti Szabadiskola tanárainak és aktív képzőművészként alkotó egykori diákjainak munkáiból nyújt stílusában és műfajában is sokszínű válogatást.  
A Múzeumok Éjszakáján 22 órakor kezdődő nyitóeseményen a rövid kurátori tárlatvezetés után a Club Mimosa formáció 1920-as éveket idéző táncműsorával várjuk az érdeklődőket.

Tárlatvezetések
Az áhítat pillanatai, Gótikus és barokk szobrok – A Kassai Kelet-szlovákiai Múzeum kincsei című kiállításhoz három különböző szempontú tárlatvezetést kínálunk, eltérő habitusú és foglalkozású szakemberekkel. 
19:00 – 19:30 Seres László és Lőrincz Judit restaurátorok,
20:00 – 20:30 Juhász Ferenc plébános,
21.00 – 21:30 Bereczki Zoltán építész és Tasi Réka irodalomtörténész kínálnak adalékokat a kiállított szobrok háttér-történetéhez.

20:30 – 21:00 tárlatvezetés
Radics Márta keramikusművész Utórezgések című kiállításában tart tárlatvezetést. A kamarateremben látható porcelán szobrok és kisplasztikák a mozgás és átalakulás pillanatképeit rögzítik. A tárgyakon látható felületi, formai változások az élet folyamatos rezdüléseire utalnak, a megtörtént kapcsolatok emlékeit idézik. A gyakran sebeket okozó rezgések a pillanatnyi egyensúly állapotát idézik elő.

Folyamatos programok a Rákóczi-házban
LINÓMETSZÉS KÉSZÍTÉS
Feledy Gyula grafikusművész, a helyi művészeti élet ikonikus alakja, által használt muzeális rézkarcprés segítségével az érdeklődők grafikai nyomatokat készíthetnek. Megismerhetik a linómetszés technikáját, a nyomódúc előkészítésétől, a metszés technikáján át a sokszorosított művészi nyomat elkészüléséig.
JAZZ
Az udvaron 19 és 21 óra között Bundzik István és Bundzik Lénárd szolgáltat kellemes jazz zenét. Az egyes programelemek között itt meg lehet pihenni és a büfé kínálatából válogatni.

  • Színészmúzeum -  Thália-ház

• 17.00 – 22.00

19. Légyott Bartók+Ady
A Bartók Plusz Operafesztivál, a Spanyolnátha művészeti folyóirat és a Magyar Küldeményművészeti Társaság Légy itt, Léda ott ─ Ady közelebb címmel rendezi meg a 19. Légyottot, az Operafesztivál kísérőrendezvényét.
„Egy városi legenda szerint Ady Endre egyszer egy mámoros éjszakán az Andrássy úton sétálva Lédát vélte felfedezni az operaházi szfinx vonásaiban, és felpattanva a hátára – finoman szólva – szerelmes szavakat suttogott a fülébe. Persze mint minden legendának, ennek is kétséges a valóságtartalma…” „Bár az utcák rendjének zord őrei egyszer sem csípték fülön ─ legalábbis erről nem szól a fáma ─, Ady Endre is egyike volt azoknak az „éjszakai lumpolóknak”, akik szerelmesen vonzódtak a két szfinx egyikéhez. Sőt a híres költő a Dalszínház utca sarkán tanyázó szobrot egyenesen Lédához tartotta hasonlatosnak. Krúdy Gyula Ady Endre éjszakái című könyvében olvashatjuk, hogy egy hajnali bolyongás során, amikor Ady elindult az oroszlántestű kőhölgy felé, a társaságában lévő Jóbarát (Révész Béla) így kiáltott fel: „Gyere már, Agyibagyi, mert még becsukják a Borozót!” A költő ennek ellenére felmászott a szfinx hátára, a nőoroszlánt azonban most sem sikerült megnyergelnie.”

• 17.00 – 22.00

Folyamatos programok:
Átváltoztatunk!
Jelmezes beöltözés segítségével mindenki megteremtheti különleges színházi személyiségét.
Legyező-játék
A Színházi Élet képsorozatával megismerhetik és elsajátíthatják a szerelmi legyező-nyelv titkait. 
Papírszínházi játékok
A látogatók papírszínházak készítésével maguk is színházcsinálóvá válhatnak az est folyamán.
Teátrum Pincehely Galéria
Flaskó Attila és Urbán Tibor Képremények című videómunkái
A két alkotó, közösen 2016-tól készít rövid művész videókat, melyekkel számos hazai és külföldi kiállításon szerepeltek.  Munkáikban, a hétköznapi- és a képzőművészeti élet adta lehetőségek kísérletező összemosásával, lépnek át új és új értelmezési határvonalakat.

Technikai információk:

Kapunyitás: 16.00 órakor. A rendezvény karszalaggal látogatható, a kiállításokon megszokott kedvezmények nem érvényesíthetők. Karszalag váltása 3 éves kortól. A Miskolci Galéria kiállítóhelyeire (Rákóczi-ház, Alkotóház, Thália-ház) érvényes karszalag: felnőtt 1000 Ft, gyermek, diák, nyugdíjas 500 Ft. A Miskolci Galériában váltott karszalaggal a Pannon-tenger Múzeum és a Képtár nem látogatható, csak pótjegy váltásával. A Herman Ottó Múzeum valamennyi nyitva tartó kiállítóhelyére (a Miskolci Galériába is) érvényes karszalag: felnőtt 2500 Ft, gyermek, diák, nyugdíjas 1250 Ft. A programváltozás jogát fenntartjuk!


2019.06.22.
Kapcsolódó időpontok

2019.06.16. 16:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Paharión - Bartók Plusz Operafesztivál, Belvárosi Evangélikus Templom - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.16. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Az Aranysárkány - Bartók Plusz Operafesztivál, Nagyszínház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.15. - 2019.08.31. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
`OROSZ SZEZONOK. SZTÁROK. ARCOK. SORSOK. 1909-1929` Az orosz balett nagyjai- A moszkvai Bahrusin Színházi Múzeum kiállítása
2019.06.15. - 2019.08.31. Miskolci Színészmúzeum kiállítás, Orosz szezonok. Sztárok. Arcok. Sorsok. 1909-1929
2019.06.17. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Asian Civic Choir - Bartók Plusz Operafesztivál, Belvárosi Református Templom - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.17. 20:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
X Bartók - Bartók Plusz Operafesztivál, Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.14. - 2019.06.23. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Bartók Plusz Operafesztivál 2019 - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.18. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
A Miskolci Egyetem Nőikarának hangversenye - Bartók Plusz Operafesztivál, Zenapalota - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.19. 21:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
A kékszakállú herceg vára - A tűz költeménye - Bartók Plusz Operafesztivál, Nyári Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.20. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Nora - Bartók Plusz Operafesztivál, Nagyszínház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.21. - 2019.12.31. Miskolci Galéria Rákóczi-ház kiállítás 2019. A Zöldhalom-pusztai Szkíta Aranyszarvas kiállítás
2019.06.21. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
` A little nightmare music ` Show - Bartók Plusz Operafesztivál, Nyári Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.22. Miskolci Színészmúzeum programok 2019
Múzeumok Éjszakája
2019.06.22. Múzeumok Éjszakája Miskolc, Színészmúzeum Thália-ház 2019
2019.06.22. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Múzeumok Éjszakája
2019.06.22. Múzeumok Éjszakája Miskolc Herman Ottó Múzeum Pannon-tenger Földtörténeti és Természetrajzi Tár 2019
2019.06.22. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Helyfoglaló - Zenei Tehetségkutató - Helynekem
2019.06.22. Múzeumok Éjszakája Miskolc Herman Ottó Múzeum 2019
2019.06.22. Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Szent Iván-éj a Diósgyőri várban - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.22. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
Múzeumok Éjszakája
2019.06.22. Múzeumok Éjszakája Herman Ottó Múzeum Képtár 2019
2019.06.22. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
Flaskó Attila - Urbán Tibor Képremények című videóistallációja | megnyitó
2019.06.22. Múzeumok Éjszakája Miskolci Galéria Rákóczi-ház 2019
2019.06.22. Teátrum Pincehely Galéria kiállítás: Flaskó Attila - Urbán Tibor Képremények című videóistallációja
2019.06.22. 10:30 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Süsü, a sárkány - Bartók Plusz Operafesztivál, Csodamalom Bábszínház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.22. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Iris - Bartók Plusz Operafesztivál, Nagyszínház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.23. 16:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Mezőcsáti Színtársulat Légy jó mindhalálig musical két részben - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.06. - 2019.07.27. Időszaki kiállítás Miskolcon, Gótikus és barokk szobrok - A Kassai Kelet-szlovákiai Múzeum kincsei
2019.06.27. 16:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Promenád - Miskolci Nemzeti Színház Nyári Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.27. 20:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Promenád - Miskolci Nemzeti Színház Nyári Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.28. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Férjek és feleségek - Miskolci Nemzeti Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.28. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Message to Hendrix & Tátrai Tibor - Koncert - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.05.16. - 2019.06.29. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Radics Márta keramikusművész UTÓREZGÉS C. kiállítása - Miskolci Galéria Rákóczi-ház
2019.05.16. - 2019.06.29. Képzőművészeti kiállítás Miskolc, Radics Márta - Utórezgések kiállítása a Miskolci Galériában
2019.06.29. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
MeseFilmfónia - Miskolci Szimfonikus Zenekar, Sportcsarnok ülőhelyes - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.29. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Széttépve - Miskolci Nemzeti Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.06.01. - 2019.12.31. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Dinók Földjén - MezoZOOikum | állandó kiállítás
2019.07.01. - 2019.07.13. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
Rajztanárok Nyári Tábora
2019.07.01. - 2019.07.13. Rajztanárok Nyári Tábora 2019 Miskolc
2019.05.30. - 2019.09.07. Feledy-ház Miskolc - Pazár Éva képzőművész kiállítása: Talált tájaim - Évgyűrűk
Pazár Éva kiállítása
2019.05.30. - 2019.09.07. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Pazár Éva kiállítása | Az ismert miskolci rajzpedagógus visszatekintő, átfogó egyéni kiállítása
2019.07.05. 21:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Majka koncert - Diósgyőri vár - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.07.08. - 2019.07.12. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
K​épző-, zene-, és mozgásművészeti alkotótábor
2019.07.08. - 2019.07.12. Múzeumi nyári tábor a Miskolci Galériában: K​épző-, zene-, és mozgásművészeti alkotótábor
2019.07.08. 20:30 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Ricse, Ricse, Beatrice - rock musical - Diósgyőri vár, Lovagi Tornák Tere - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.07.15. - 2019.07.26. Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria programok 2019
Nyári Képzőművészeti Szabadiskola
2019.07.19. 19:30 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Zártosztály & Bakancsos EDDA tagjai koncert - Gárdonyi Géza Művelődési Ház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.07.20. 21:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Tankcsapda koncert - Diósgyőri vár, Lovagi Tornák Tere - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.05.09. - 2019.08.03. Miskolci kiállítások a Herman Ottó Múzeum - Miskolci Galéria intézményeiben 2019-ben
Pazár Éva kiállítása | Az ismert miskolci rajzpedagógus visszatekintő, átfogó egyéni kiállítása
2019.08.01. 20:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Djabe & Steve Hackett (Genesis) koncert - Ady Endre Művelődési Ház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.02.16. - 2019.12.31. MezoZOOikum – Dínók Földjén állandó kiállítás - Miskolc, Pannon-tenger Múzeum
2019.10.26. 18:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Máté Bence- vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül - Generali Aréna - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.11.09. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
MAJKA és a 100 Tagú Cigányzenekar / exkluzív show - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.11.15. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Rákász Gergely - Lords of the Organ III. - Görögkatolikus Általános Iskola - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.11.17. 19:00 Miskolci programok 2019. Fesztiválok, események, rendezvények Miskolcon
Killer Queen - Queen Show from London - Művészetek Háza - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.01. - 2019.12.31. Pannon-tenger Múzeum látogatás, tárlatvezetés és múzeumpedagógia Miskolcon
2019.01.01. - 2019.12.31. Őserdei ösvényeken, földtörténeti kiállítás a miskolci Pannon-tenger Múzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Kárpátok ásványai, állandó kiállítás látogatható a miskolci Pannon-tenger Múzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógiai foglalkozások Miskolcon, a Herman Ottó Múzeum 7 csodája
Találatok száma: 1

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. A Hunguest Hotel Palota**** kastélyszálló mára már számos új szolgáltatással bővítve várja kirándulni és pihenni valamint az aktív pihenésre vágyó kedves vendégeket a Bükk-hegység szívében! Bővebben

TOP 10-es programgazda TOP 10-es programgazdaA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Figyelmébe ajánljuk!

TOP szállás


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Gödöllői Királyi Kastély
Időutazása hívjuk! Ismerje meg, hogy milyen lehetett az élet a középkori Magyarországon!
MINI világ ÓRIÁSI élmények! A világ egyik legnagyobb modellvasút kiállítása Budapest belvárosában
Katica Tanya, egy élményparadicsom a kisgyermekes családok számára
Kalandpark Játszóház
13.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket